Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

Ένα εύκολο γέμισμα που έγινε εφιάλτης…!!

Η απόφαση για την αποχώρηση του Καρνέζη από τον Παναθηναϊκό δύσκολα θα αλλάξει, καθώς είτε θα πουληθεί είτε θα παραχωρηθεί δανεικός. Στο «τριφύλλι», πάντως, δεν έχει μέλλον.
Ένα εύκολο γέμισμα που έγινε εφιάλτης…
Η απόφαση που έχει πάρει η διοίκηση και το τεχνικό τιμ, είναι ο παίκτης να φύγει από τον σύλλογο. Ο προγραμματισμός που υπάρχει στο συγκεκριμένο θέμα αναφέρει ότι ο Καρνέζης θα μαζέψει τα πράγματα του από την Παιανία όπως και να ’χει. Είτε για να φύγει για μία σεζόν (υπάρχουν ομάδες που έχουν ζητήσει τον δανεισμό του) είτε με πώληση. Το τελευταίο σενάριο, μάλιστα, βολεύει ακόμα περισσότερο τη διοίκηση, τώρα που τα ταμεία είναι άδεια…
Η φάση στον επαναληπτικό του Κυπέλλου εναντίον της ΑΕΚ, ήταν αυτή που έχει σημαδέψει την μέχρι στιγμής καριέρα του Καρνέζη. Το μακρινό γέμισμα του Μίτσελ κατέληξε στα δίχτυα του Παναθηναϊκού, με τον τερματοφύλακα των «πράσινων» να είναι ο μοιραίος παίκτης για την ομάδα του. Σε μία χρονιά, μάλιστα, που το πρωτάθλημα κατέληξε στον Πειραιά και η ευρωπαϊκή πορεία δεν ήταν καλή, πιθανή κατάκτηση του Κυπέλλου θα μπορούσε να αποτελέσει ένα είδος ασπιρίνης στον Παναθηναϊκό. Μοιραία, λοιπόν, κάποιοι του χρεώνουν περισσότερα από ένα απλό γκολ.
Αυτό που προκύπτει από ανθρώπους που γνωρίζουν καλά πρόσωπα και καταστάσεις στην ομάδα, είναι ότι τη θέση του στην τριάδα των τερματοφυλάκων θα πάρει ο Καπίνος. Με τον Παναθηναϊκό να προχωράει στην απόκτηση τερματοφύλακα μόνο αν αποχωρήσει ο Τζόρβας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: