Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

Έδινε εντολές και έπαιζε στοίχημα!

Στοιχεία για δύο νέες υποθέσεις για ύποπτα παιχνίδια έχουν έρθει στα χέρια των ανθρώπων της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων μετά από έρευνες που γίνονται με τη συνδρομή του ΟΠΑΠ.

Όπως αποκαλύπτει σε σημερινό της δημοσίευμα η εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ», η πρώτη υπόθεση αφορά παράγοντα ΠΑΕ της Βορείου Ελλάδος ο οποίος «καθόταν με το λάπτοπ στην εξέδρα και στοιχημάτιζε σε εταιρείες του εξωτερικού». Προηγουμένως όμως είχε επισκεφθεί τους παίκτες της ομάδας του στα αποδυτήρια, και τους είχε δώσει οδηγίες για το αποτέλεσμα που ήθελε.

Εις βάρος του έχουν καταθέσει δύο ή τρεις ποδοσφαιριστές, δίνοντας περισσότερα στοιχεία. Ο συγκεκριμένος πρόεδρος φέρεται να έχει λάβει κλήση από την Εισαγγελέα προκειμένου να καταθέσει για την υπόθεση. Το ερώτημα είναι εάν θα καταθέσει με την ιδιότητα του κατηγορούμενου.

Η άλλη υπόθεση αφορά άλλο πρόεδρο –λέγεται πως είναι ομάδας της Σούπερ Λίγκας- ο οποίος έκανε πονταρίσματα στο στοίχημα τα οποία δεν μπορούν να δικαιολογηθούν με βάση τη φορολογική του δήλωση.

Ο εν λόγω παράγοντας φέρεται να στοιχημάτιζε ποσά από 6.000 ευρώ μέχρι και 9.000 ευρώ. Από τη φορολογική του δήλωση όμως δεν μπορεί να δικαιολογηθούν τα πονταρίσματα αυτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: