Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Και το άγχος μεγαλώνει!!

Και το άγχος μεγαλώνει
Είχαν την ευκαιρία να «καθαρίσουν» μία και έξω την υπόθεση παραμονή στην κατηγορία αλλά την έχασαν ξανά. Ο λόγος για τις Παλέρμο και Κάλιαρι που έμειναν στην ισοπαλία μέσα στις έδρες τους με αντιπάλους Κατάνια και Κιέβο αντίστοιχα, στο πλαίσιο της 35ης αγωνιστικής. Έτσι, παραμένουν στην… πίεση εν όψει των τριών τελευταίων «στροφών» τους πρωταθλήματος.

Η Κάλιαρι δεν κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα με αντίπαλο την Κιέβο εντός έδρας. Το 0-0 την έφερε στους 42 βαθμούς, εφτά πάνω από την ζώνη υποβιβασμού

Όσο για την Παλέρμο, είδε την Κατάνια να ανοίγει το σκορ με τον Λεγκροτάλιε στο 25΄αλλά κατάφερε με τον Μίκολι στο 47ο λεπτό να φτάσουν στην ισοφάριση. Με 42 πόντους, παραμένει και αυτή, τουλάχιστον μαθηματικά, μη εξασφαλισμένη σε ότι αφορά την παραμονή της.

Η 35η αγωνιστική:

Σάββατο, 28/4 (19:00)

Κάλιαρι-Κιέβο 0-0
Παλέρμο-Κατάνια 1-1
(47΄Μίκολι-35΄Λεγκροτάλιε)
Ρόμα-Νάπολι (21:45)

Κυριακή, 29/4 (16:00)

Μπολόνια-Τζένοα (13:30)
Αταλάντα-Φιορεντίνα
Ίντερ-Τσεζένα
Λέτσε-Πάρμα
Νοβάρα-Γιουβέντους
Σιένα-Μίλαν
Ουντινέζε-Λάτσιο (21:45)

Η επόμενη αγωνιστική (36):

Σάββατο, 1/5

Κιέβο-Ρόμα (19:00)
Νάπολι-Παλέρμο (21:45)

Κυριακή, 2/5 (21:45)

Μίλαν-Αταλάντα
Κατάνια-Μπολόνια
Τσεζένα-Ουντινέζε
Φιορεντίνα-Νοβάρα
Τζένοα-Κάλιαρι
Γιουβέντους-Λέτσε
Λάτσιο-Σιένα
Πάρμα-Ίντερ

πηγή: sportfm.gr

Διπλό με τσαμπουκά…!!

Διπλό με τσαμπουκά…
Καμία σημασία στην παραδοσιακά δυνατή έδρα του Πιερικού δεν έδωσε ο Πλατανίας, ο οποίος επικράτησε 2-0 στην Κατερίνη στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Football League.

Νίκη, η οποία ανέβασε τους Χανιώτες στην τρίτη θέση δίνοντας τους σημαντικό αβαντάζ ενόψει των play off που θα γίνουν για την άνοδο στην Super League αλλά και την απαραίτητη ψυχολογία για την συνέχεια!

Το σκορ για τους φιλοξενούμενους άνοιξε ο Πάγκαλος στο 72’ και μέχρι να συνέλθουν οι παίκτες του Πιερικού, ο Ναζλίδης στο 76’ τους… πάγωσε μία και καλή.

Το τρίποντο αυτό έφερε τον Πλατανιά στους 50 βαθμούς, οχτώ πάνω από Πανσερραϊκό και Καλλονή που κυνηγάνε την είσοδό τους στα play of και δοκιμάζονται την Κυριακή σε Θρασύβουλο και Λάρισα αντίστοιχα…

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 28ης αγωνιστικής:

Πιερικός – Πλατανιάς 0-2
(72’ Πάγκαλος, 76’ Ναζλίδης)

Φωκικός – Παναχαϊκή
Αναγέννηση Επανομής – Αναγέννηση Γιαννιτσών
Αγροτικός Αστέρας – Ηρακλής Ψαχνών
Θρασύβουλος – Πανσερραϊκός
Λάρισα – Καλλονή
Καλλιθέα – Βύζας Μεγάρων
Πανθρακικός – Βέροια

πηγή: sportfm.gr

«Σκούπισε» και έφυγε ο Ολυμπιακός!!

«Σκούπισε» και έφυγε ο Ολυμπιακός
Την πρόκριση στους τελικούς της Α1 πήρε ο Ολυμπιακός, ο οποίος επικράτησε και στον τρίτο ημιτελικό του Πανιωνίου, με σκορ 87-66 και πλέον επικεντρώνεται στο Final 4 της Ευρωλίγκας και την Μπαρτσελόνα.

Οι «ερυθρόλευκοι» εμφανίστηκαν με αρκετή διάθεση να «σκουπίσουν» τη σειρά, στο παρκέ του κλειστού της Νέας Σμύρνης, έχοντας τέσσερις παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων, με τον Μπίλι Κιζ από την πλευρά των ηττημένων, να παλεύει μόνος του.

«Ανάσες» στους Έισι Λο και Πέρο Άντιτς αποφάσισε να δώσει ο Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Το ματς

Ο Πανιώνιος ήταν αυτός που πήρε το πρώτο προβάδισμα στο ματς (6-2), με τους «ερυθρόλευκους» -αργότερα- να τρέχουν στο παρκέ, πηγαίνοντας στο 6-11, μέσα σε τρία λεπτά και στη συνέχεια στο 9-15. Ωστόσο, το αντιαθλητικό φάουλ του Ντόρσεϊ επέτρεψε στους γηπεδούχους να επανέλθουν στο ματς, με τη διαφορά να μειώνεται στο καλάθι (13-15). Από εκείνο το σημείο και έπειτα, έτσι κύλησε το ματς, με το πρώτο δεκάλεπτο να διαμορφώνεται στο 18-22, υπέρ των φιλοξενούμενων, χάρη σε δύο βολές του Σλούκα.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου δεκάλεπτου, ο Πανιώνιος έφερε το ματς στα ίσα (22-22), εκμεταλλευόμενος την αστοχία του Ολυμπιακού. Ωστόσο, οι παίκτες του Ντούσαν Ίβκοβιτς εμφανίστηκαν πιο σοβαροί στην άμυνα, ανακτώντας το προβάδισμα (24-29), ενώ με το τρίποντο του Γκετσεβίτσιους έφτασαν -για πρώτη φορά στην αναμέτρηση- σε διψήφιο αριθμό τη διαφορά (22-32). Τρία λεπτά πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, οι Πειραιώτες είχαν αποκτήσει σημαντικό προβάδισμα, με τη διαφορά να έχει φτάσει στο +15 (26-41). Μέχρι το τέλος, οι «ερυθρόλευκοι» δεν συνάντησαν ιδιαίτερα προβλήματα, με το σκορ να διαμορφώνεται στο 32-45.

Στα τρία πρώτα λεπτά, του δευτέρου ημιχρόνου, η διαφορά ήταν στους 10 πόντους (37-47), όμως, τα τρίποντα των Σπανούλη και Βασιλόπουλου, έκαναν το σκορ 37-53. Παρόλα αυτά, οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα δεν πτοήθηκαν και ένα επιμέρους σκορ 9-2, κατέβασαν -ύστερα από πολύ ώρα- τη διαφορά, σε μονοψήφιο αριθμό (46-55). Ωστόσο -και πάλι- δύο τρίποντα από τον V-Span και τον Παπανικολάου, αποκατέστησαν την τάξη (46-61), με τους φιλοξενούμενους να πηγαίνουν στην τελευταία περίοδο, προηγούμενοι με 13 πόντους (53-66).

Ίδιο σκηνικό και στο τέταρτο δεκάλεπτο, με τον Ολυμπιακό -χωρίς να φορτσάρει- να διατηρεί τη διαφορά σε διψήφιο αριθμό και στα ίδια επίπεδα, με την τρίτη περίοδο. Μάλιστα, έξι λεπτά πριν το τέλος, το δίποντο του Πρίντεζη έφερε την ομάδα του Πειραιά στο +19 (57-76). Από εκείνο το σημείο και ύστερα, οι παίκτες του Ντούσαν Ίβκοβιτς είχαν «κλειδώσει» το ροζ φύλλο και πλέον σκέφτονταν την Κωνσταντινούπολη. Τελικά, η τρίτη νίκη των Πειραιωτών ήρθε με το τελικό 87-66.

Τα δεκάλεπτα: 18-22, 32-45, 53-66, 66-87

Πανιώνιος (Μπαρτζώκας): Ξανθόπουλος 5 (1), Κιζ 18 (4), Αθανασούλας 11 (3), Ντίμπλερ 6 (1), Μπατής, Καββαδάς 9, Ιωάννου 3, Σαρικόπουλος 5 (9 ριμπ.), Νάτζφεϊ 4 (1), Παραγυιός, Μπάρλος 5.

Ολυμπιακός (Ίβκοβιτς): Χάινς 15 (5 ριμπ.), Σπανούλης 16 (10ασ.), Βασιλόπουλος 3 (1), Ντόρσεϊ 6 (6 ριμπ.), Κέσελ 2, Γκετσεβίτσιους 5 (1), Γλυνιαδάκης 2, Πρίντεζης 17 (1), Παπανικολάου 16 (3), Μάντζαρης 3 (1), Σλούκας 2, Κατσίβελης.

πηγή:sportfm.gr

Ακόμη… σκοράρουν!!

Ακόμη… σκοράρουν!
Σε έναν από τους πιο συναρπαστικούς αγώνες του σκοτσέζικου πρωταθλήματος φέτος εξελίχθηκε η αναμέτρηση μεταξύ της Κιλμάρνοκ με την Ινβερνές, στο πλαίσιο της 35ης αγωνιστικής. Σε ένα ματς με αρκετές εναλλαγές του σκορ και των συναισθημάτων, οι γηπεδούχοι τελικά επικράτησαν 4-3.

Ο… χορός των γκολ άνοιξε στο 14’ με τον Φλάουερ να σκοράρει για την Κιλμάρνοκ. Ο Μακ Κέι, προς στιγμήν, «γύρισε» μόνος του το ματς αφού σκόραρε τόσο στο 29’ όσο και στο 35’. Ο Νέλσον έφερε τον αγώνα στα ίσια στο 62ο λεπτό κάνοντας το 2-2. Ωστόσο, τα τελευταία λεπτά έκρυβαν αρκετές εκπλήξεις και ακόμη περισσότερα τέρματα. Ο Σιελς στο 80’ έκανε το 3-2 και πέντε λεπτά αργότερα το 4-2 (85’), το τελικό σκορ (4-3) διαμόρφωσε ο Γουίλιαμς στο 90’.

Πολλά τέρματα σημειώθηκαν και στους άλλους δύο αγώνες που έγιναν σήμερα. Στην πρώτη αναμέτρηση η Μάδεργουελ νίκησε εύκολα με 5-1 την Σεντ Τζόνστον και παραμένει σε «τροχιά» Ευρώπης, ενώ πιο… κλειστό ματς ήταν εκείνο της Ντανφέρμλιν με την Αμπερντίν, αφού οι γηπεδούχοι νίκησαν 3-0.

Το πρόγραμμα της 35ης αγωνιστικής
Σάββατο 28/04 (17.00)
Νταντί Γιουν.-Χαρτς 2-2
Κιλμάρνοκ-Ινβερνές 4-3
Μάδεργουελ-Σεντ Τζόνστον 5-1
Ντανφέρμλιν-Αμπερντίν 3-0

Κυριακή 29/04

Σέλτικ-Ρέιντζερς (14:30)
Σεντ Μίρεν-Χιμπέρνιαν (17.15)

πηγή: sportfm.gr

Οριστική αναβολή του τελικού!!

Οριστική αναβολή του τελικού!
Μετά από αρκετές διαβουλεύσεις η γιορτή του ελληνικού βόλεϊ χάλασε! Ο διαιτητής του πέμπτου τελικού της Α1 Volleyleague μεταξύ του Ηρακλή και του Φοίνικα Σύρου, Γιώργος Καραμπέτσος αποφάσισε να αναβάλλει το ματς αφού έκρινε πως τα μέτρα ασφαλείας για να διεξαχθεί η αναμέτρηση δεν ήταν επαρκή και ο κόσμος που βρισκόταν στην Μίκρα, υπεράριθμος.

Παρόλο που η ομάδα του Φοίνικα αποφάσισε να κατέβει και να παίξει το παιχνίδι, τελικά ο πέμπτος τελικός δεν θα γίνει. Οι παίκτες των δύο ομάδων ταλαιπωρήθηκαν αφού αναγκάστηκαν να κάνουν δύο φορές ζέσταμα καθώς οι ιθύνοντες δεν έβγαζαν άκρη για το αν το ματς θα αρχίσει ή όχι.

Ο διαιτητής Γιώργος Καραμπέτσος πήρε πάνω του την ευθύνη και αφού είδε πως δεν αποχώρησε κόσμος από το γήπεδο είπε να αποχωρήσει ο ίδιος και να μην διαιτητεύσει το ματς.

πηγή: sportfm.gr

''Δεν είσαι απλά Άρης, είσαι ο Άρης!''

Ανακοίνωση για την την σύγκληση έκτακτης γενικής συνέλευσης εξέδωσε η Κοινωνία Μελών Άρη.
''Δεν είσαι απλά Άρης, είσαι ο Άρης!''
Με χαρά πληροφορηθήκαμε το γεγονός της σύγκλησης έκτακτης γενικής συνέλευσης της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ. Τρεις μόλις μέρες μετά την απόρριψη του σχετικού μας αιτήματος και αφού ακολούθησε η σχετική μαζική συλλογή υπογραφή μελών της ΚΜΑ, το Διοικητικό Συμβούλιο «υπάκουσε» στα κελεύσματα της κοινής λογικής και της κιτρινόμαυρης καρδιάς.
Δεν είναι η ώρα να ψέξουμε κανέναν για ανακολουθία και μυωπικές τακτικές. Τα σημαντικά είναι άλλα και είναι μπροστά μας.
Ο ΑΡΗΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ!
Καλούμε όλο τον κόσμο του Άρη να συμμετάσχει στις διαδικασίες της γενικής συνέλευσης της Παρασκευής 4/5/2012 στο Συνεδριακό Κέντρο «Ι.Βελλίδης».
Χωρίς διλήμματα και εκφοβισμούς. Με σχέδιο, στράτευση, κινητοποίηση οικονομικών παραγόντων και επιφανών αρειανών. Να αφήσουμε πίσω μας τις χαμηλές πτήσεις των ψεμάτων, των στρατοπέδων, της καχυποψίας. Αναλαμβάνουμε ως φίλαθλοι του ΑΡΗ την ευθύνη που μας αναλογεί.
Δεν υπάρχει το «εσείς» και «εμείς». Υπάρχει η θέληση όλων μας να σώσουμε την αγαπημένη μας ομάδα.
ΑΡΕΙΑΝΕ ΜΗ ΞΕΧΝΑΣ: «ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΑ ΑΡΗΣ, ΕΙΣΑΙ Ο ΑΡΗΣ!»
Ευχαριστούμε όλα τα μέλη της Κ.Μ.Α. που συνυπέγραψαν την αίτηση σύγκλησης έκτακτης γενικής συνέλευσης. Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη τους, ευχαριστούμε για την δύναμη τους. Οι προσπάθειες όλων μας δεν τελειώνουν εδώ. Αποδείξαμε ότι κακώς κάποιοι χτυπούν το μέλλον του ΑΡΗ γιατί σε όλους εμάς έλαχε να το αλλάξουμε.
Με αρειανούς χαιρετισμούς
Τα μέλη της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ και μέλη της ένωσης προσώπων «ΑΡΗΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ»
Νίκος Τρακατέλης, Νέστωρ Παπαλεξίου, Ισαάκ Ξανθόπουλος, Πασχάλης Κουτσουρλής.

Στην Α1 Πανελευσινιακός και Απόλλων Πατρών!!

Ο Πανελευσινιακός σφράγισε τον τίτλο του πρωταθλητή στην Α2, ενώ στην Α1 θα τον ακολουθήσει ο Απόλλων Πατρών.
Στην Α1 Πανελευσινιακός και Απόλλων Πατρών!
Η ομάδα της Ελευσίνας νίκησε με 83-72 το Πέραμα, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής και εξασφάλισε τον τίτλο του πρωταθλητή στην Α2 και φυσικά την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία.
Στην Α1 επιστρέφει επίσης ο Απόλλων Πατρών, ο οποίος νίκησε 83-62 τον Πανερυθραϊκό.
Στη μάχη της παραμονή, το Παγκράτι σημείωσε σημαντική νίκη με 73-70 επί του Αρκαδικού, ενώ βήμα παραμονή έκανε και ο Πιερικός, 87-77 τον Αμύντα.

«Διαφώνησα με τον Ζαγοράκη και έφυγα»

Ο άνθρωπος που βοήθησε τα μέγιστα για την υλοποίηση του αθλητικού κέντρου της Νέας Μεσήμβριας, Βασίλης Σεργιαννίδης, αποκάλυψε ότι μετά από κάποια γεγονότα, δεν ασχολείται πλέον.
Πηγή φωτό: paok24.gr
Ο πρώην γενικός γραμματέας του ΠΑΟΚ είχε συμβάλλει στην υλοποίηση του έργου, μέσω της κατασκευαστικής του εταιρείας, ενώ με δικά του χρήματα έγιναν τα πρώτα αποδυτήρια και τοποθετήθηκαν οι κολώνες φωτισμού στα γήπεδα. Στη χθεσινή του συνέντευξη Τύπου, ο Ζήσης Βρύζας μίλησε για το προπονητικό κέντρο του ΠΑΟΚ και για τα προβλήματα που υπάρχουν. Και σε αυτόν τον τομέα είναι πολλά...
Το «TheSporters» ζήτησε την άποψη του Βασίλη Σεργιαννίδης για το ζήτημα, με τον ίδιο να μην κρύβει την πίκρα του για όσα είχαν γίνει και τα οποία όπως εξήγησε ουσιαστικά τον έχουν αναγκάσει να αποστασιοποιηθεί. Το κτίριο στο οποίο στεγάζεται η πρώτη ομάδα, ήταν η αφορμή για να υπάρξει μία διαφωνία με τον τότε πρόεδρο, Θοδωρή Ζαγοράκη, αλλά ο κ. Σεργιαννίδης γνωρίζει καλά τα προβλήματα που υπήρχαν και υπάρχουν.
«Το πρόβλημα του αέρα ήταν γνωστό από το ξεκίνημα του έργου. Οσο για το νερό, έχουν γίνει γεωτρήσεις από τότε και το νερό αποθηκεύεται εκεί. Τελευταία δε μπορώ να ξέρω ποιο είναι ακριβώς το πρόβλημα» είπε αρχικά ο κ. Σεργιαννίδης.
Συνεχίζοντας, μίλησε για το κτίριο στο οποίο στεγάζεται η πρώτη ομάδα και που αποτέλεσε ουσιαστικά το λόγο που αποστασιοποιήθηκε από το έργο... «Είχαμε μία διαφωνία με τον τότε πρόεδρο για το κεντρικό κτίριο. Μου είχαν παραδώσει μία πολύ κακή μελέτη και διαφώνησα, γιατί είχα τη δική μου άποψη. Από τη στιγμή που έγινε αυτό, διαχώρισα τη θέση μου. Δεν έγινε αυτό που ήθελα και από τότε κάνουν ότι νομίζουν πως είναι σωστό» είπε ο Βασίλης Σεργιαννίδης.
Όπως φαίνεται από τα λεγόμενα του πρώην παράγοντα του ΠΑΟΚ, στο έργο της Νέας Μεσήμβριας, υπήρχαν και υπάρχουν προβλήματα. Ο Βρύζας τα έκανε γνωστά και δημόσια χθες. Η ασφαλτόστρωση του δρόμου δεν έχει γίνει ακόμα, ενώ και με το θέμα του πάρκινγκ υπάρχει πρόβλημα, καθώς υπάρχει παντού χώμα και με την πρώτη βροχή γεμίζει λάσπη...
Οσον αφορά το νερό, οι δύο γεωτρήσεις που έχουν γίνει, δεν καλύπτουν τις ανάγκες των ομάδων και θα πρέπει να γίνουν και άλλες σε μία απόσταση από το αθλητικό κέντρο. Για να γίνει κάτι τέτοιο, χρειάζεται ένα σημαντικό κονδύλι. Τέλος, το θέμα του αέρα ίσως να είναι και το σημαντικότερο, καθώς ήταν πολλές οι φορές κατά τη διάρκεια της σεζόν, που ήταν αδύνατο να γίνει προπόνηση. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, πως όταν ο Μπόλονι θέλει να δουλέψει για τακτική, οι προπονήσεις συνήθως γίνονται στην Τούμπα. Γενικά, τα προβλήματα της λειτουργικότητας είναι αρκετά και οι λύσεις, προϋποθέτουν χρήματα...
Πηγή: thesporters.com

Τακουνιά και... γκολ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το πανέμορφο γκολ με τακουνάκι που πέτυχε ο Ράντε Πρίτσα της Ρόζενμποργκ στο ματς με την Άλεσουντ!
Τακουνιά και... γκολ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα... τραγουδάκι για το EURO! (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι άνθρωποι της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Ιρλανδίας εμπνευσμένοι από το τραγούδι «On the Rocky Road to Dublin» έκαναν μια διασκευή με τίτλο: «On the Rocky Road to Poland» προς τιμήν της Εθνικής τους ομάδας και της συμμετοχής τους στο Euro...
Ένα... τραγουδάκι για το EURO! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Μπόλονι υποστηρίζει Τσέλσι και τα... χώνει στον Μουρίνιο!!

Ο Λάζλο Μπόλονι έδωσε συνέντευξη στη ρουμανική ιστοσελίδα «Gsp.ro» και ανέλυσε τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, τονίζοντας στο τέλος, πως ο ίδιος υποστηρίζει τη Τσέλσι, ενώ τα... "έχωσε" και στον Ζοσέ Μουρίνιο!
Ο Μπόλονι υποστηρίζει Τσέλσι και τα... χώνει στον Μουρίνιο!
"Η Τσέλσι είναι μία από τις πιο δυνατές ομάδες στην Ευρώπη αυτόν τον καιρό. Θέλω να το πάρει η Τσέλσι, γιατί έχει τον Πετρ Τσεχ, που συνεργαστήκαμε στη Ρεν και μιλάω συχνά μαζί του στο τηλέφωνο. Η Μπάγερν έχει ένα πολύ μεγάλο πλεονέκτημα, γιατί παίζει στην έδρα της, αλλά σε αυτό το επίπεδο, τα κριτήρια είναι ίδια και για τους δύο. Εχει επίσης και την τριάδα Ριμπερί-Ρόμπεν-Γκόμεζ που μπορεί να δώσει πλεονέκτημα στους Γερμανούς».
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ ρωτήθηκε και για τον αποκλεισμό της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ Μαδρίτης. Και άφησε τα… «καρφιά» του: «Σίγουρα υπήρχε μία τάση και από τους δημοσιογράφους που έλεγαν για μεγάλα φαβορί, για ανίκητες ομάδες, αλλά αποδείχθηκε για ακόμα μία φορά στο ποδόσφαιρο, πως όλα μπορούν να συμβούν. Τι μπορείς να πεις, όταν η Μπαρτσελόνα προηγείται 2-0, ο Μέσι χάνει πέναλτι και αποκλείεται; Η Ρεάλ είχε ένα κακό παιχνίδι με τη Μπάγερν μετά το «Κλάσικο».
Kάπου εκεί αναφέρθηκε στον Μουρίνιο… «Στο 2-0 της Ρεάλ, άκουγα τους «ειδικούς» να λένε για τη σούπερ τακτική του Μουρίνιο, αλλά στο τέλος ο έπαινος πήγε στους δυνατούς και οργανωμένους Γερμανούς. Ο Μουρίνιο ήξερε ότι οι κάμερες ήταν πάνω του. Πάντα του αρέσει το θέατρο. Δε μου αρέσουν οι χειρονομίες του. Το έχω συζητήσει μαζί του, όταν έγινε η μεταγραφή του Βαράν από τη Λανς», είπε ο Μπόλονι…

Θέλει και τους δύο η Παρί!!

Αποφασισμένη να αποκτήσει "πακέτο", τόσο τον Κακά όσο και τον Γκονζάλο Ιγκουαΐν από τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι η Παρί Σεν Ζερμέν!
Θέλει και τους δύο η Παρί!
Σύμφωνα με όσα αναφέρει σήμερα η L'Equipe, ο πρόεδρος του γαλλικού συλλόγου, Νασέρ Αλ Κελαιφό, συναντήθηκε πριν απο λίγες ημέρες τόσο με τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ όσο και με τον Αργεντινο «killer» της Ρεάλ Μαδρίτης. Στόχος του είναι να τους πείσει να πουν το μεγάλο «ναι» και να αφήσουν την «βασίλισσα» και το «Μπερναμπέου» για το Παρίσι...

πηγή: sportdog.gr 

"Xoρεύοντας" τη Ρούμπιν! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Μάρκο Πιτσέλι της Κούμπαν στο ματς με τη Ρουμπίν Καζάν, "χόρεψε" δυο αμυντικούς έξω από την περιοχή και με ένα φοβερό σουτ πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ!
"Xoρεύοντας" τη Ρούμπιν! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τον… εξιτάρουν τα λόγια του Μοράτι!!

Τον… εξιτάρουν τα λόγια του Μοράτι!
Ενθουσιασμένος από τα λόγια του προέδρου της Ίντερ, Μάσιμο Μοράτι, είναι ο προπονητής των «νερατζούρι», Αντρέα Στραματσιόνι. Ο νεαρός τεχνικός έχει μεταμορφώσει προς το καλύτερο την ομάδα του Μιλάνου, κάτι που όπως παραδέχεται ο ίδιος, φαίνεται και στο χορτάρι.

«Τα λόγια του Μοράτι μου δίνουν δύναμη και με εξιτάρουν ακόμη περισσότερο, από ότι ήδη είμαι. Η νίκη μας επί της Ουντινέζε αποδεικνύει πόσο συσπειρωμένοι είμαστε. Θέλουμε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Συνήθως έχουμε στο μυαλό μας τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων, ωστόσο η προσοχή μας είναι περισσότερο στους δικούς μας αγώνες», τόνισε ο Στραματσιόνι.

Παράλληλα, ο Ιταλός τεχνικός μίλησε και για το πόσο ευχαριστημένος είναι, από την συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών του :«Είμαι πολύ χαρούμενος όταν ακούω καλά λόγια από τους παίκτες μου. Ιδιαίτερα όταν οι περισσότεροι απ’ αυτούς έχουν συνεργαστεί με σπουδαίους προπονητές».

πηγή: sportfm.gr

Έμειναν ως είχαν...!!

Έμειναν ως είχαν...

Ανεκμετάλλευτη άφησαν την ευκαιρία να πάρουν προβάδισμα στη μάχη της Ευρώπης και πιο συγκεκριμένα του Europa League, η Νταντί Γιουνάιτεντ και η Χαρτς.

Οι δύο ομάδες στη μεταξύ τους αναμέτρηση έμειναν ισόπαλες (2-2) στο «Ταναντάις», αφήνοντας την Σεντ Τζόνσον, να ελπίζει στην τέταρτη θέση που οδηγεί στην Ευρώπη.

Το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους στο 32΄λεπτό ο Φλούντ, για να ισοφαρίσει τρία λεπτά αργότερα ο Σκάτσελ. Η λήξη του πρώτου ημιχρόνου βρήκε τις ομάδες ισόπαλες. Ωστόσο, η Νταντί μπήκε δυνατά στο δεύτερο 45λεπτο, κάνοντας το 2-1 με τον Μακάι Στίβεν στο 65’ λεπτό.

Εφτά λεπτά πριν τη λήξη του δεύτερου ημιχρόνου, η Χαρτς είπε την τελευταία της κουβέντα, με τον Νοβίκονας να διαμορφώνει το τελικό 2-2.

Το πρόγραμμα της 35ης αγωνιστικής

Σάββατο 28/04 (17.00)
Νταντί Γιουν.-Χαρτς 2-2
Κιλμάρνοκ-Ινβερνές
Μάδεργουελ-Σεντ Τζόνστον
Ντανφέρμλιν-Αμπερντίν

Κυριακή 29/04
Σέλτικ-Ρέιντζερς (14:30)
Σεντ Μίρεν-Χιμπέρνιαν (17.15)

Η επόμενη (36η) αγωνιστική

Τρίτη 01/05 (21.45)
Χαρτς-Μάδεργουελ

Τετάρτη 02/05 (21.45)
Αμπερντίν-Χιμπέρνιαν
Ινβερνές-Ντανφέρμλιν
Κιλμάρνοκ-Σεντ Μίρεν
Ρέιντζερς-Νταντί Γιουν.

Πέμπτη 03/05 (21.45)
Σέλτικ-Σεντ Τζόνστον

πηγή: sportfm.gr

«Λουίς Ενρίκε, τράβα σπίτι σου!»

«Λουίς Ενρίκε, τράβα σπίτι σου!»
Η υπομονή των οπαδών της Ρόμα για τον Λουίς Ενρίκε έχει αρχίσει να στερεύει… Οι διαδοχικές ήττες από Γιουβέντους και Φιορεντίνα απομάκρυναν τους «τζιαλορόσι» από τις θέσεις που οδηγούν έστω και στο Europa League, με τον Καταλανό τεχνικό να συγκεντρώνει τα πυρά του κόσμου.

«Luis, regresa en tu casa» (μτφ: «Λουίς, τράβα σπίτι σου!»), ανέφερε σε… άπταιστα ισπανικά ένα πανό έξω από το προπονητικό κέντρο της Ρόμα, καλώντας τον 42χρονο προπονητή να ανέβει στο πρώτο αεροπλάνο για τη Βαρκελώνη.

πηγή: sportfm.gr

Ντελ Μπόσκε: «Καταλαβαίνω τον Γκουαρντίολα»

Ντελ Μπόσκε: «Καταλαβαίνω τον Γκουαρντίολα»
Τις καλύτερες ευχές έστειλε ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε στον Πεπ Γκουαρντίολα, ύστερα από την ανακοίνωση του τελευταίου να αποχωρήσει από τον πάγκο της Μπαρτσελόνα στο τέλος της σεζόν.

«Ο Πεπ πήρε μία απόφαση και κανείς δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο από το να τη δεχτεί.

Πιστεύει ότι αυτό είναι το καλύτερο για αυτόν και για την Μπαρτσελόνα. Το καταλαβαίνω και του εύχομαι τα καλύτερα
», ήταν τα λόγια του Ντελ Μπόσκε.

πηγή: sportfm.gr

Έτοιμη για το… κατοστάρι η Ρεάλ!!

Έτοιμη για το… κατοστάρι η Ρεάλ
Το ρεκόρ μεγαλύτερης συγκομιδής βαθμών στην Primera Division θα προσπαθήσει να σπάσει η Ρεάλ Μαδρίτης.

Απομένουν τέσσερις αγωνιστικές για τη λήξη του ισπανικού πρωταθλήματος και οι «μερένχες» έχουν 88 βαθμούς.

Δηλαδή, θέλουν το απόλυτο στα επόμενα ματς για να φτάσουν τους 100 βαθμούς και να… σβήσουν από το βιβλίο της ιστορίας το ρεκόρ της Μπαρτσελόνα, η οποία είχε συγκεντρώσει 99 βαθμούς τη σεζόν 2009/10.

Οι περισσότεροι βαθμοί που έχει συγκεντρώσει η «βασίλισσα» ήταν την ίδια αγωνιστική περίοδο με προπονητή τον Μανουέλ Πελεγκρίνι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ρεάλ έχει ήδη σπάσει με 109 γκολ το ρεκόρ των περισσότερων τερμάτων σε μία σεζόν (σ.σ. ήταν 107 υπό τις οδηγίες του Τζον Τόσακ), ενώ με τη νίκη επί της Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νου έφτασε τις 14 εκτός έδρας, κάτι που έχουν καταφέρει μόνο οι Καταλανοί τις σεζόν 2008-09 και 2009-10.


πηγή: sportfm.gr

Βιλανόβα αντι Γκουαρντιόλα… 23 χρόνια πριν!!

Βιλανόβα αντι Γκουαρντιόλα… 23 χρόνια πριν
Η ζωή κάνει κύκλους και συχνά επαναλαμβάνεται με τρόπο εντυπωσιακό… Ο Τίτο Βιλανόβα είναι από χθες ο «χρισμένος» διάδοχος του Πεπ Γκουαρντιόλα στον πάγκο της Μπαρτσελόνα, αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που τον αντικαθιστά.

Την προσεχή Τρίτη, 1 Μαΐου, συμπληρώνονται 23 χρόνια από την ημέρα που ο Πεπ Γκουαρντιόλα και ο Τίτο Βιλανόβα έκαναν ντεμπούτο με την ανδρική ομάδα της «Μπάρτσα». Ήταν το φιλικό με την Μπανιόλες για τον εορτασμό των 75 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου και ο τότε προπονητής των Καταλανών, Γιόχαν Κρόιφ, είχε παρατάξει μία μικτή ομάδα παικτών της ανδρικής ομάδας και των ακαδημιών. Ο νεότερος όλων ήταν ο Πεπ Γκουαρντιόλα, μόλις 18 ετών τότε. Είχε αγωνιστεί βασικός, αλλά δεν ικανοποίησε τον προπονητή του (φέρεται να του είπε πως «… σήμερα έπαιξες πιο αργά από τη γιαγιά μου») και τον αντικατέστησε στο ημίχρονο. Με ποιον; Με τον Τίτο Βιλανόβα, που τότε ήταν 20 χρονών κι έκανε επίσης ντεμπούτο.

Γκουαρντιόλα και Βιλανόβα έκαναν τα πρώτα τους βήματα στην πλέον φημισμένη ακαδημία της Μπαρτσελόνα («Masia»), αλλά ουδέποτε συνυπήρξαν στην ανδρική ομάδα, αφού ο δεύτερος αποχώρησε το 1990. Η μοίρα τούς έφερε να συνεργαστούν στον πάγκο της «Μπάρτσα» την τελευταία τετραετία και στο τέλος της σεζόν ο Τίτο θα αντικαταστήσει τον Πεπ. Όπως την Πρωτομαγιά του 1988…

πηγή: sportfm.gr

Οι δύο επιλογές για το μέλλον του Ιγκουαΐν!!

Οι δύο επιλογές για το μέλλον του Ιγκουαΐν
Στον «αέρα» βρίσκεται το μέλλον του Γκονσάλο Ιγκουαΐν στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Αυτό το Σαββατοκύριακο αναμένεται να φτάσουν στην ισπανική πρωτεύουσα οι εκπρόσωποι του Αργεντινού επιθετικού, ο οποίος δεν απολαμβάνει τον χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε.

Υπάρχουν δύο πιθανότητες για τον 25χρονο παίκτη: η πρώτη τον θέλει να μένει στη «βασίλισσα» και να παλεύει για να παίζει περισσότερο και η άλλη τον θέλει μακριά από τον Μπερναμπέου.

Ήδη η Τσέλσι, η Ίντερ, η Παρί Σεν Ζερμέν και η Λιόν φέρονται να έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του διεθνούς φορ.

Σημαντικό ρόλο θα παίξει η γνώμη του Ζοσέ Μουρίνιο και πως σκέφτεται να χρησιμοποιήσει την επόμενη σεζόν τον Ιγκουαΐν.

Αν ο Πορτογάλος πει πως θα έχει ακριβώς τον ίδιο ρόλο, τότε ο «πιπίτα» θα ψάξει σε άλλη ομάδα την καριέρα του.

Το συμβόλαιο του Αργεντινού λήγει το 2016 και η ρήτρα αποδέσμευσης αγγίζει τα 200 εκατ. ευρώ.

 πηγή: sportfm.gr

Πουγιόλ: «Αιώνια ευγνώμων στον Πεπ»

Πουγιόλ: «Αιώνια ευγνώμων στον Πεπ»
Συγκινητικός ήταν ο Κάρλες Πουγιόλ μιλώντας για το «αντίο» του Πεπ Γκουαρντιόλα σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σήμερα.

«Είναι μεγάλο πλήγμα η αποχώρηση του Γκουαρντιόλα. Δεν περιμέναμε την απόφασή του να φύγει. Θέλαμε όλοι να συνεχίσει», τόνισε και πρόσθεσε: «Θα είμαι αιώνια ευγνώμων στον Πεπ. Σημάδεψε το ποδόσφαιρο και την ιστορία της Μπαρτσελόνα. Δημιούργησε μία ομάδα-θρύλο, που ο κόσμος θα θυμάται για πάντα. Κατανοώ όμως τους λόγους του. Δεν είναι εύκολο να σκέφτεσαι 24 ώρες το 24ωρο το ποδόσφαιρο. Η ζωή όμως συνεχίζεται και θα πρέπει να ακολουθήσουμε το μονοπάτι που έχει χαράξει για μας με τόσο καλό τρόπο».

Για την αντικατάσταση του Τίτο Βιλανόβα ανέφερε: «Θα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Ο προαγωγή του Τίτο Βιλανόβα σε θέση πρώτου προπονητή ήταν το καλύτερο νέο που θα μπορούσαμε να ακούσουμε μετά τη φυγή του Πεπ. Γνωρίζει πολύ καλά την ομάδα και τη φιλοσοφία της, δούλεψε με τον Γκουαρντιόλα για πέντε χρόνια και είναι ιδανικός. Τα πράγματα θα είναι πάνω-κάτω τα ίδια».

Αναφορικά με την απουσία του Λιονέλ Μέσι από την αποχαιρετιστήρια συνέντευξη Τύπου του Πεπ Γκουαρντιόλα, κάτι που σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως, ο αρχηγός της «Μπάρτσα» ήταν σαφής: «Θέλω να ξεκαθαρίσω τα πράγματα. Στο τέλος της χθεσινής προπόνησης, μαζευτήκαμε όλη η ομάδα και αποφασίσαμε να πάνε στη συνέντευξη Τύπου οι τέσσερις αρχηγοί. Ο Λέο επρόκειτο να έρθει, αλλά βλέποντας πως θα πάνε μόνο οι αρχηγοί, έκανε πίσω. Στη συνέχεια αποφάσισαν να έρθουν κι άλλοι παίκτες με δική τους πρωτοβουλία. Όλοι οι παίκτες ήμασταν μαζί του μέχρι θανάτου και θα τον αποχαιρετίσουμε όπως πρέπει στα αποδυτήρια».

πηγή: sportfm.gr

Ελλιπής στο Βαγέκας η «Μπάρτσα»

Ελλιπής στο Βαγέκας η «Μπάρτσα»
Μόλις 16 παίκτες της πρώτης ομάδας θα έχει στη διάθεσή του ο Πεπ Γκουαρντιόλα για την αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα στο Βαγέκας με τη Ράγιο.

Εκτός πλάνων είναι οι τραυματίες Πικέ, Τσάβι, Βίγια, Αμπιντάλ και Φοντάς, με αποτέλεσμα ο Καταλανός τεχνικός να συμπληρώσει τη 19μελή αποστολή με τους «μικρούς» Τέγιο, Μοντόγια και Μπαρτρά.

πηγή: sportfm.gr

Αγγλικό θρίλερ!!

Αγγλικό θρίλερ!
Ασφάλεια, δεν μπορεί να αισθανθεί κανείς! Ούτε στην πρώτη τετράδα, ούτε στον πάτο της βαθμολογίας! Η εκκίνηση της 36ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ έδωσε παράταση στο θρίλερ που εξελίσσεται στο φετινό πρωτάθλημα!

Η Άρσεναλ απέτυχε κότρα στη Στόουκ (1-1) να ανοίξει την ψαλίδα από την τέταρτη Νιούκαστλ, την ώρα που «καρακάξες»… διαλύονταν από τη Γουίγκαν με 4-0!

Οι «λάτικς» πήραν φόρα για τη σωτηρία τους στην πρώτη κατηγορία, την ίδια στιγμή που η Μπόλτον με το 2-2 στην έδρα της Σάντερλαντ παρέμεινε στην επικίνδυνη ζώνη, ενώ η Άστον Βίλα δεν απέφυγε τους μπελάδες, μένοντας στο 0-0 στο «Χόθορνς» απέναντι στη Γουέστ Μπρομ.

Πλούσιο θέαμα στο «Liberty Stadium» όπου Σουόνσι και Γουλβς ολοκλήρωσαν το ματς στο 4-4. Ό,τι ήθελε έκανε η Έβερτον στο παιχνίδι με τη Φούλαμ, την οποία σκόρπισε με 4-0.

Αναλυτικά τα παιχνίδια της 36ης αγωνιστικής:

Στόουκ - Άρσεναλ 1-1

Ένας ίσον κανένας! Αυτό ισχύει για τον βαθμό που πήρε η Άρσεναλ στην έδρα της Στόουκ με το τελικό 1-1 στην 36η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ! Οι «κανονιέρηδες» βρίσκονται στο +4 από τη Νιούκαστλ στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και έχασαν τεράστια ευκαιρία να ανοίξουν την ψαλίδα, από τη στιγμή που και οι «καρακάξες» ηττήθηκαν!
Η ομάδα του Άλαν Πάρντιου διασύρθηκε από τη Γουίγκαν με σκορ 4-0 κι έχασε ελαφρά έδαφος στην υπόθεση της κατάληψης της  τρίτης προνομιούχου θέσης. Παρ’ όλα αυτά, τα πάντα παραμένουν ορθάνοιχτα, αφού και η Άρσεναλ δεν… λέει να καθαρίσει.
Α’ ημίχρονο:
Στον ύπνο πιάστηκε η Άρσεναλ και μπήκε κατευθείαν σε μπελάδες. Στην προσπάθειά της να αποκτήσει από νωρίς την κατοχή της μπάλας, η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ πλήρωσε την πρώτη ολιγωρία της άμυνάς της και ο Πίτερ Κράουτς… το «κάρφωσε». Αφού άνοιξε τη μπάλα στον Εθέρινγκτον, πήρε θέση στην περιοχή, εκεί όπου περίμενε τη σέντρα και με κεφαλιά στο 9’ έγραψε το 1-0! Μόλις… συνήλθαν οι «κανονιέρηδες», και με την ψυχραιμία του Φαν Πέρσι, το ματς ήρθε στα ίσια μόλις στο 15’, με δεξί σουτ στη γωνία. Το «Μπριτάνια» αποδείχθηκε δύσκολο για τους Λονδρέζους, αλλά τα νέα, την ίδια ώρα, από το ματς της Γουίγκαν με τη Νιούκαστλ, «χρύσωναν» το χάπι…
Β’ ημίχρονο:
Η Άρσεναλ κλήθηκε να εξαφανίσει τις αδυναμίες της και να ψάξει το δεύτερο γκολ, αλλά ο τρόπος με τον οποίο ανέπτυσσε το παιχνίδι της στον αγωνιστικό χώρο του «Μπριτάνια» ήταν ελαφρώς… ανορθόδοξος. Αυτό, βοηθούσε τη Στόουκ να απομακρύνει εύκολα τις… υποψίες ευκαιριών που προσπαθούσε να δημιουργήσει. Οι «κανονιέρηδες», από τη στιγμή που δεν μπορούσαν να απειλήσουν ουσιαστικά την αντίπαλη εστία προσπάθησαν να βρουν άλλους τρόπους, αλλά και ο ρέφερι τους στέρησε την ευκαιρία να το κάνουν, όταν στο 70’ δεν είδε σπρώξιμο στον Μπεναγιούν, αρνούμενος να δείξει την άσπρη βούλα. Το καλό για το σύνολο του Βενγκέρ ερχόταν από το γήπεδο της Γουίγκαν, εκεί όπου η Νιούκαστλ σχεδόν.. διαλύθηκε και δεν κατάφερε να μειώσει τη διαφορά της, εκμεταλλευόμενη τη «γκέλα» των Λονδρέζων.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Στόουκ: Μπέγκοβιτς, Χουτ, Σόουκρος, Σότον (55’ Άπσον), Γουίλαν, Γουίλσον, Πέναντ (78’ Ζερόμ), Γουάιτμπρεντ, Εθέρινγκτον (84’ Ντέλαπ), Γουόλτερς, Κράουτς
Άρσεναλ: Σέζνι, Σανιά, Βερμάελεν, Κοσιελνί, Γκιμπς, Ροσίτσκι, Ράμσεϊ (73’ Ντιαμπί), Σονγκ, Μπεναγιούν (83’ Σάντος), Φαν Πέρσι, Ζερβίνιο (78’ Σαμάκ)

Γουίγκαν - Νιούκαστλ 4-0

Αν κάποιος δεν ήξερε θα νόμιζε πως η Γουίγκαν κυνηγά το Τσάμπιονς Λιγκ! Πραγματοποιώντας ένα… ονειρικό πρώτο ημίχρονο, η ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνες «ισοπέδωσε» με 4-0 τη Νιούκαστλ, πραγματοποιώντας ακόμα ένα αποφασιστικό βήμα για την ανανέωση της παρουσία της στα «σαλόνια» της Πρέμιερ Λιγκ.
Τα δύο γκολ του Μόσες (13’, 15’) μαζί με αυτά των Μαλόνεϊ (36’) και Ντι Σάντο (45+2’) διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα στο «DW», που φέρνει τους «λάτικς» ακόμα πιο κοντά στη σωτηρία, την ίδια στιγμή που το συγκρότημα του Άλαν Πάρντιου έχασε πολύτιμο έδαφος στη «μάχη» για μια θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ της νέας σεζόν.
Α’ ημίχρονο
Ξεκίνημα που ούτε οι… ίδιοι δεν περίμεναν πραγματοποίησαν οι γηπεδούχοι, οι οποίο μετά το πρώτο αναγνωριστικό δεκάλεπτό κατάφεραν να πάνε το ματς ακριβώς εκεί που ήθελαν και με τον Μόσες να κάνουν, όχι μία, αλλά δύο φορές τη «ζημιά».
Ο Νιγηριανός μεσοεπιθετικός εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την ολιγωρία της άμυνας των φιλοξενούμενων στο 13’ κάνοντας το 1-0 και πριν ακόμα κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, δύο λεπτά αργότερα έστειλε για δεύτερη φορά τη μπάλα στα δίχτυα του Κρουλ!
Οι «καρακάξες» προσπάθησαν να αντιδράσουν, πήραν την κατοχή της μπάλας, ωστόσο μέχρι το ημίχρονο όχι μόνο δεν πέτυχαν κάτι, αλλά σε μια από τις εξαιρετικές αντεπιθέσεις τους οι «λάτικς» έφεραν το ματς στο 3-0 με τον Μαλόνεϊ!
Οι γηπεδούχοι δεν έδειξαν διάθεση να σηκώσουν το πόδι από το γκάζι και λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους ο Ντι Σάντο με εξαιρετικό πλασέ έδωσε προβάδισμα τεσσάρων τερμάτων στην ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνες.
Β’ ημίχρονο
Η ομάδα του Άλαν Πάρντιου ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο με διάθεση να επιτεθεί, ωστόσο η εικόνα δεν άλλαξε σε μεγάλο βαθμό. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να κυκλοφορήσουν τη μπάλα, με τη Γουίγκαν πάντως να συνεχίζει να είναι εξαιρετικά απειλητική στις αντεπιθέσεις και στο 60’ ο Μόσες έφτασε μια… ανάσα από το χατ-τρικ.
Εκτός των άλλων η Νιούκαστλ είχε να αντιμετωπίσει και την ατυχία, καθώς ο Παπίς Σισέ είδε δύο φορές τις προσπάθειές του να σταματούν στο δοκάρι του Αλ Χάμπσι με το τελικό 4-0 να μην αλλάζει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Γουίγκαν: Αλ Χαμπσί, Αλκαράζ, Κάλντουελ, Φιγκερόα, Μπόις, ΜακΆρθουρ, ΜακΚάρθι, Μποσεζούρ, Μαλόνεϊ, Ντι Σάντο (Σάμμον), Μόσες (83' Γκόμεζ)
Νιούκαστλ: Κρολ, Σίμπσον (81' Περτς), Γουίλιαμσον, Κολοτσίνι, Σαντόν, Καμπάιγ (83' Φέργκιουσον), Τιοτέ, Γκουτιέρες, Μπεν Αρφά (73' Τέιλορ), Σισέ, Μπα

Σάντερλαντ - Μπόλτον 2-2

Η Μπόλτον, μπορεί να έχει ένα παιχνίδι λιγότερο από τους υπόλοιπους διεκδικητές μιας… σωτήριας θέσης στην Πρέμιερ Λιγκ, αλλά με το 2-2 στο «Στάδιο του Φωτός» κόντρα στη Σάντερλαντ, παραμένει στην επικίνδυνη ζώνη και θα πρέπει να κάνει πολλά περισσότερα απ’ ότι έδειξε απέναντι στις «μαυρόγατες», αν θέλει να επιβιώσει.
Α΄ημίχρονο:
Ό,τι έγραψε ο πίνακας για το πρώτο ημίχρονο. Μοιρασμένο παιχνίδι, χωρίς πολλές συγκινήσεις και με τις δύο ομάδες να βρίσκουν δίχτυα. Αρχικά η Μπόλτον με τον Κέβιν Ντέιβις πανηγύρισε μέσα στη… «σιωπή» του «Σταδίου του Φωτός», αλλά το ξέσπασμα των φίλων της Σάντερλαντ ήρθε μόλις δέκα λεπτά αργότερα. Ο Νίκλας Μπέντνερ σκόραρε για τις «μαυρόγατες» και ανάγκασε τους «γουόντερερς» να βρουν νέο πλάνο προκειμένου να ολοκληρωθεί το ματς έτσι ακριβώς όπως ξεκίνησε…
Β’ ημίχρονο:
Αντ’ αυτού, το παιχνίδι άλλαξε τελείως… ρότα. Ο Όουεν Κόιλ είδε την ομάδα του να δέχεται και δεύτερο γκολ προτού οι παίκτες του προλάβουν να πάρουν τις θέσεις τους στον αγωνιστικό χώρο. Ο Τζέιμς ΜακΛιν στο 55ο λεπτό έδωσε το προβάδισμα στις «μαυρόγατες» με σκορ 2-1. Η απόφαση για μάχη μέχρις εσχάτων έχει παρθεί καιρό τώρα και η Μπόλτον θα την τηρούσε. Έτσι, με τον Κέβιν Ντέιβις στο 70’ έγινε το 2-2 και το τελευταίο εικοσάλεπτο απέκτησε εξαιρετικό ενδιαφέρον… θεωρητικά.  Γιατί επί τάπητος, δεν έγινε τίποτα συνταρακτικό και το ματς τελείωσε με το σκορ στην ισοπαλία.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Σάντερλαντ: Γκόρντον, Μπάρντσλεϊ, Τέρνερ, Κιλγκαλόν (82’ Μπριτζ), Ο’Σέι, Κάτερμολ, Κόλμπακ, ΜακΚλιν, Σεσενιό, Κάμπελ (72’ Ελμοχαμαντί), Μπέντνερ
Μπόλτον: Μπογκντάν, Ρίκετς, Μπογιάτα, Γουίτερ, Ριμ, Ινγκλς (64’ Μιγιάκι), Πετρόφ, Μ. Ντέιβις, Ρίο Κόκερ (78’ Βέλα), Κ. Ντέιβις, Ενγκόγκ (64’ Κλάσνιτς)

Γουέστ Μπρομ - Άστον Βίλα 0-0

Με την… ψυχή στο στόμα φαίνεται ότι θα τερματίσει η Άστον Βίλα στο φετινό πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ, παίζοντας κορώνα – γράμματα το μέλλον της στην πρώτη κατηγορία της Αγγλίας! Οι «χωριάτες» έμειναν στο 0-0 κόντρα στη Γουέστ Μπρομ στο «Χόθορνς» και έρχονται αντιμέτωποι με μπελάδες, κομπιουτεράκια και περιπέτειες υποβιβασμού.
Α’ ημίχρονο:
Παιχνίδι χωρίς ρυθμό στο «Χόθορνς», αλλά με ευκαιρίες. Κι αν η Άστον Βίλα ξεκίνησε καλύτερα, ούτε αυτό σήμαινε ότι πλησίασε και πρώτη στο γκολ. Ο Πίτερ Οντεμβίγκι σχεδόν… με τη σέντρα τέσταρε τα ρεφλέξ του Γκίβεν με τακουνάκι μέσα από την περιοχή, αλλά αφού δεν έπιασε ο αιφνιδιασμός, το παιχνίδι εξελίχθηκε φυσιολογικά και βάσει εικόνας. Ο Γκάμπριελ Αγκμπονλαχόρ από πλευράς «χωριατών» προσπάθησε να δώσει πνοή στην ομάδα του και να κάνει τα πράγματα πιο εύκολα όσον αφορά και την ανησυχία για τις περιπέτειες υποβιβασμού, αλλά βρήκε απέναντί του έναν εξαιρετικό Μπεν Φόστερ.
Β’ ημίχρονο:
Η Άστον Βίλα συνέχισε να αναζητάει το γκολ παθιασμένα και ο Ενζόγκμπια στο 63ο λεπτό νικήθηκε από τον Μπεν Φόστερ. Η εστία των φιλοξενούμενων διέτρεξε τον μεγαλύτερο κίνδυνο στο δεύτερο μέρος, αφού ο Πίτερ Οντεμβίγκι σε ακόμη μια επιθετική… έκλαμψη των «baggies», είδε τον Κουεγιάρ να απομακρύνει με το κεφάλι πάνω στη γραμμή και να διατηρεί το 0-0! Αυτό, ήταν και το αποτέλεσμα του αγώνα, άσχετα αν μέχρι το φινάλε οι γηπεδούχοι ανέβασαν αισθητά την απόδοσή τους.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Γουέστ Μπρομ: Φόστερ, Όλσον, Ρίτζουελ, ΜακΌλεϊ, Τζόουνς, Μπραντ, Τόμας, Ντόρανς, Μουλούμπου (79’ Άντριους), Λονγκ (69’ Φορτουνέ), Οντεμβίγκι
Άστον Βίλα: Γκίβεν, Χάτον, Γουόρνοκ, Νταν, Κλαρκ (90’ Κάραθερς), Κουεγιάρ, Λιτσάι, Ενζόγκμπια (74’ Γκάρντνερ), Χερντ, Αγκμπονλαχόρ, Χέσκεϊ
.

Σουόνσι - Γουλβς 4-4

Τέτοια ματς θα πρέπει να διαρκούν περισσότερο… Απαλλαγμένες από κάθε άγχος και βαθμολογικό κίνητρο, Σουόνσι και Γουλβς προσέφεραν μια εξαιρετική παράσταση στο χορτάρι του «Λίμπερτι» με το τελικό 4-4 να «μιλάει» από μόνο του!
3-0 προηγήθηκαν στο 15΄οι γηπεδούχοι, με τους «λύκους» να καταφέρνουν να επιστρέψουν στο ματς, αποδεικνύοντας πως θα μπορούσαν να έχουν καλύτερη «τύχη» στην φετινή Πρέμιερ Λιγκ!
Α’ ημίχρονο
Φουριόζοι ξεκίνησαν το παιχνίδι οι γηπεδούχοι, οι οποίοι φρόντισαν, κυριολεκτικά από το πρώτο λεπτό, να δείξουν ποιος είναι το αφεντικό στην αναμέτρηση. Ο Αντρέα Ορλάντι έκανε το 1-0 με την έναρξη, τρία λεπτά αργότερα ο Άλεν διπλασίασε τα τέρματα των «κύκνων» και στο 15’ ο Ντάιερ έφερε το ματς στο 3-0!
Ένα λεπτό πριν τη συμπλήρωση του ημιώρου οι «λύκοι» κατάφεραν με τον Φλέτσερ να μειώσουν προσωρινά σε 3-1, για να έρθει ο Γκρέιαμ στο 31’ να επαναφέρει την διαφορά στα τρία τέρματα! Η… βροχή των γκολ σταμάτησε τελικά στο 33' με τον Τζάρβις να οδηγεί τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια με τον δείκτη του σκορ στο 4-2!
Β’ ημίχρονο
Παρά την απογοήτευση, οι φιλοξενούμενοι δεν έδειξαν διάθεση να τα… παρατήσουν και εννιά λεπτά μετά την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου κατάφεραν με τον Έντουαρντς να μειώσουν σε 4-3!
Μάλιστα σαν να μην έφτανε αυτό, ο Τζάρβις στο 69ο λεπτό έστειλε μέσα από την περιοχή τη μπάλα στη γωνία του Βορμ για να φέρει το ματς στα ίσια!
Για ένα… περίεργο λόγο το τελευταίο εικοσάλεπτο δεν είχε κάποιο άλλο γκολ, με το 4-4 να «σφραγίζει» τελικά τις προσπάθειες των δύο ομάδων.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Σουόνσι: Βορμ, Γουίλιαμς, Μονκ, Κόουλκερ, Ντάιερ, Σινκλέρ, Μπρίτον, Ορλάντι (46' Τέιλορ), Άλεν, Σίγκουρντσον, Γκρέιαμ (82' Μουρ)
Γουλβς: Ντε Βράις, Μπέρα, Γουόρντ, Στίρμαν, Φόλεϊ, Χένρι, Κίτλι, Τζάρβις (72' Χαντ), Έντουαρντς, Φλέτσερ (76' Έμπανκς-Μπλέικ), Ντόιλ

Έβερτον - Φούλαμ 4-0

Με τον Νίκιτσα Γέλαβιτς να αποδεικνύει ακόμη μία φορά ότι βρίσκεται σε «δαιμονιώδη» φόρμα, σημειώνοντας δύο γκολ, η Έβερτον διέλυσε τη Φούλαμ στο «Γκούντισον Παρκ» με 4-0 και έδωσε συνέχεια στις εντυπωσιακές της εμφανίσεις στην Πρέμιερ Λιγκ!
Μία εβδομάδα μετά το 4-4 του «Ολντ Τράφορντ» με αντίπαλο τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τα «ζαχαρωτά» παρουσίασαν ξανά τις επιθετικές τους αρετές και έφτασαν στο τρίποντο, που τα διατήρησε στην 7η θέση της βαθμολογίας.

Ο Κροάτης επιθετικός, όπως γράψαμε και παραπάνω, έβαλε δύο γκολ, ενώ από ένα σημείωσαν οι Φελαϊνί και Κέιχιλ!

Α’ Ημίχρονο

Τι και αν έχει μείνει εκτός στόχων; Η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες συνεχίζει να «κυνηγά» τα παιχνίδια, προσμένοντας στο όσο το δυνατόν καλύτερο πλασάρισμά της στην τελική βαθμολογία. Στην αναμέτρηση με τη Φούλαμ τα πάντα ξεκίνησαν ιδανικά, καθώς μόλις στο 7’ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι και ο Γέλαβιτς έκανε το 1-0.

Σε κανένα σημείο του πρώτου ημιχρόνου, οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν και… παραδόθηκαν στην πίεση των «ζαχαρωτών», πετώντας… λευκή πετσέτα από το 16’! Ήταν το λεπτό που ο Μαρουάν Φελαϊνί βρήκε δίχτυα και έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του. Οι «κότατζερς», επηρεασμένοι από το γρήγορο προβάδισμα των αντιπάλων, έχασαν την… μπάλα και παρέμειναν ακίνδυνοι μέχρι το σφύριγμα για την ανάπαυλα!

Αντιθέτως, η Έβερτον βρήκε την ευκαιρία να κάνει τρία τα τέρματά της! Στο 40’ ο Γέλαβιτς εκμεταλλεύτηκε ακόμη μία ευκαιρία και σημείωσε το όγδοο του γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ!

Β’ Ημίχρονο

Ό,τι συνέβη στο πρώτο, ακριβώς τα ίδια έγιναν και στο δεύτερο, με εξαίρεσε τον αριθμό των γκολ. Η Έβερτον, απαλλαγμένη από το άγχος, αλλά με κίνητρο να χαρίσει στους οπαδούς ακόμη ένα σπουδαίο αποτέλεσμα, συνέχισε το πρέσινγκ και ευτύχησε να σημειώσει ακόμη ένα γκολ!

Με την συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα, ο Τιμ Κέιχιλ πρόσθεσε το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ και οδήγησε την ομάδα του στο θρίαμβο!

Αυτό ήταν το έκτο σερί παιχνίδι των «ζαχαρωτών» χωρίς ήττα στο πρωτάθλημα (4 νίκες και 2 ισοπαλίες),ενώ για τη Φούλαμ το πρώτο παιχνίδι που δεν πήρε βαθμό από τις 26/3.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Έβερτον: Χάουαρντ, Χίμπερτ, Γιαγκέλκα, Χάιτινγκα, Ντεστέν, Όσμαν, Γκίμπσον (46' Κέιχιλ), Φελαϊνί (75' Μπάρκλεϊ), Νέβιλ, Πίεναρ (84' Γκιγιέ), Γιέλαβιτς
Φούλαμ: Σβάρτσερ, Χιουζ, Σεντέρος (46' Μπερντ), Χάνγκελαντ, Ρίισε, Νταφ, Ντεμπελέ, Ντιαρά (82' Ετούχου), Φρέι, Ντέμπσεϊ, Προγκρέμπνιακ (66' Μέρφι)

Το πρόγραμμα:

Σάββατο 28/4

Έβερτον – Φούλαμ 4-0
(7’ πεν., 40’ Γέλαβιτς, 16’ Φελαϊνί, 60’ Κέιχιλ)

Στόουκ – Άρσεναλ 1-1
(9’ Κράουτς – 15’ Φαν Πέρσι)

Σάντερλαντ – Μπόλτον 2-2
(36’ Μπέντνερ, 55’ ΜακΚλιν – 26’, 70’ Κ. Ντέιβις)

Σουόνσι – Γουλβς 4-4
(1’ Ορλάντι, 4’ Άλεν, 15’ Ντάιερ, 31’ Γκρέιαμ – 28’ Φλέτσερ, 33’ Τζάρβις, 54’ Έντουαρντς, 69’ Τζάρβις)

Γουέστ Μπρομ – Άστον Βίλα 0-0

Γουίγκαν – Νιούκαστλ 4-0
(13’, 15’ Μόσες, 36’ Μαλόνεϊ, 45’ + 2’ Ντι Σάντο)

Νόριτς – Λίβερπουλ (19:30)

Κυριακή 29/4

Τσέλσι – ΚΠΡ (15:30)
Τότεναμ – Μπλάκμπερν (18:00)

Δευτέρα 30/4

Μάντσεστερ Σίτι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (22:00)

πηγή: england365.gr

Έκανε «πλάκα» η Ομόνοια!!

Έκανε «πλάκα» η Ομόνοια
Μόνο στα χαρτιά ήταν ντέρμπι το παιχνίδι μεταξύ Ανόρθωσης και Ομόνοιας. Εντός αγωνιστικού χώρου, οι φιλοξενούμενοι δεν άφησαν περιθώρια και «ισοπέδωσαν» τους αντιπάλους τους, παίρνοντας μεγάλο «διπλό» με σκορ 4-0, στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής στα πλέι οφ τίτλου στην Κύπρο και πήραν προβάδισμα για την τρίτη θέση που οδηγεί στην Ευρώπη.

Οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες από το 17’, λόγω αποβολής του Μάρτινς και οι «πράσινοι» το εκμεταλλεύτηκαν, ανοίγοντας το σκορ με τον Μπεν Νταγιάν στο 43’. Στο δεύτερο μέρος, η Ομόνοια έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της, με τα δύο προσωπικά γκολ του Άλβες στο 67’ και στο 74’ και το «κερασάκι στην τούρτα» μπήκε με τον Μπεργκουνιού στο 87’, που διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Στο ντέρμπι κορυφής, ΑΕΛ και ΑΠΟΕΛ μοιράστηκαν τις εντυπώσεις, καθώς «κόλλησαν» στο 0-0, με τη διαφορά μεταξύ τους να παραμένει στους δύο βαθμούς, με την ΑΕΛ να προηγείται στη βαθμολογία. Οι πρωταθλητές, παρά το γεγονός πως αγωνίζονταν με παίκτη παραπάνω για μισή ώρα παιχνιδιού, δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι παραπάνω.

Στο δεύτερο γκρουπ των πλέι οφ, ο Απόλλωνας Λεμεσού πήρε το «τρίποντο» της νίκης στην έδρα της ΑΕΚ Λάρνακας με 1-0 και μείωσε τη διαφορά από τους «κίτρινους» στους τρεις βαθμούς.

1ος Όμιλος(4 αγώνες)

1. ΑΕΛ 65
2. ΑΠΟΕΛ 63
3. Ομόνοια 60
4. Ανόρθωση 59

2ος Όμιλος(3 αγώνες)

1. ΑΕΚ Λάρνακας 45(4 αγώνες)
2. Απόλλων Λεμεσού 42(4 αγώνες)
3. Νέα Σαλαμίνα 41
4. Αλκή 36

πηγή: sportfm.gr

Win or Go home!!

Win or Go home
Η αγωνία αρχίζει να κορυφώνεται από τα ξημερώματα της Κυριακής, καθώς σειρά παίρνουν τα πλέι οφ στο ΝΒΑ. Tο sday.gr αναλύει τα οκτώ συναρπαστικά ζευγάρια του «μαγικού κόσμου».
Ανατολή

Σικάγο Μπουλς (50-16) – Φιλαδέλφεια 76ερς (35-31)

Ένα ενδιαφέρον ζευγάρι με ξεκάθαρο, όμως, φαβορί. Οι Μπουλς για δεύτερη συνεχή χρονιά πηγαίνουν στα πλέι οφ με το καλύτερο ρεκόρ στην κανονική περίοδο και μάλιστα με τον περσινό MVP του πρωταθλήματος, τον Ντέρικ Ρόουζ, να απουσιάζει σε 27 ματς  λόγω τραυματισμών. Οι Σίξερς από την άλλη ξεκίνησαν εντυπωσιακά, αλλά στο δεύτερο μισό της σεζόν έδειξαν να μην αντέχουν την πίεση.

Στις τρεις μεταξύ τους αναμετρήσεις τη φετινή σεζόν οι «Ταύροι» επικράτησαν στις δύο, ενώ ο σούπερ σταρ τους στα δύο ματς που έπαιξε είχε 26.5 πόντους και 7.0 ασίστ μέσο όρο. Από  την ομάδα της Φιλαδέλφεια ο Τζρου Χόλιντεϊ έδωσε το «παρών» και στους τρεις αγώνες και είχε 21.0 πόντους κατά μέσο.

Από άποψη θεάματος ωστόσο, τα νούμερα στην επίθεση των ομάδων δεν είναι και τόσο εντυπωσιακά. Η ομάδα του Σικάγο σκοράρει 88.4 πόντους κατά μέσο όρο, ενώ οι Σίξερς 89.1. Η άμυνά τους όμως, στην καλή τους μέρα κάνει τη διαφορά.

Μεταξύ τους σειρά στην κανονική περίοδο: 2-1 υπέρ των Μπουλς
Ποιος θα κάνει τη διαφορά: Ντέρικ Ρόουζ

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: 4-1 οι Μπουλς

Μαϊάμι Χιτ (46-20) – Νιου Γιορκ Νικς (36-30)

Το ζευγάρι με το πιο εντυπωσιακό ματς-απ και με μία... αίσθηση για εκπλήξεις! Οι Χιτ θέλουν οπωσδήποτε το πρωτάθλημα και οι Νικς μόνο εύκολη λεία δεν είναι στην προσπάθειά τους αυτή.
Ο ΛεΜπρον Τζέιμς διψάει για επιτυχία και θέλει να επανορθώσει για το περσινό στραπάτσο στους τελικούς. Από την άλλη, έχει μεγάλο ενδιαφέρον η μονομαχία του με τον Καρμέλο Άντονι, τον παίκτη που είναι ο πιο φορμαρισμένος για το μήνα Απρίλιο, καθώς έχει 29.8 πόντους κατά μέσο όρο στα ματς αυτού του μήνα! Ο Αμάρε Στουντεμάιρ είναι επίσης δύναμη κάτω από το καλάθι των Νικς και ο Τάισον Τσάντλερ «αμυντικός»… πολυτελείας. Την ώρα που απέναντι σε αυτούς τους δύο ψηλούς βρίσκεται μόνο ο Κρις Μπος. Αυτή την έλλειψη, οι Χιτ όμως, την «εξατμίζουν» με την παρουσία του... μέγα Ντουέιν Ουέιντ. Πρόκειται για τον άνθρωπο που έχει δώσει το μοναδικό πρωτάθλημα στην ιστορία των Μαϊάμι Χιτ (2006).

Μεταξύ τους σειρά στην κανονική περίοδο: 3-0 υπέρ των Χιτ

Τι θα κάνει τη διαφορά: H κόντρα του ΛεΜπρον με τον Καρμέλο

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: 4-2 οι Χιτ

Ιντιάνα Πέισερς (42-24) – Ορλάντο Μάτζικ (37-29)

Οι Μάτζικ μετρούν τρεις νίκες και μόλις μία ήττα από τους Πέισερς τη φετινή σεζόν, χωρίς όμως, τον Ντουάιτ Χάουαρντ (αλλά και τον Χέντο Τούρκογλου, γιατί όχι;) δύσκολα μπορούν να ξεπεράσουν το εμπόδιο της ομάδας από την Ιντιανάπολις.

Οι Πέισερς είναι η πέμπτη καλύτερη ομάδα σε ριμπάουντ στο ΝΒΑ (43.9 κατά μέσο όρο), με παίκτες με εξαιρετικά αθλητικά και φυσικά προσόντα. Ακριβώς το αντίθετο δηλαδή, από την ομάδα του Ορλάντο -τη στιγμή που λείπει ο «Superman». Ο Ντάνι Γκρέιντζερ με 19.3 πόντους κατά μέσο όρο απέναντι στους «Μάγους» δείχνει ότι θα αποτελέσει κλειδί για την Ιντιάνα.

Μεταξύ τους σειρά στην κανονική περίοδο: 3-1 υπέρ των Μάτζικ
Τι θα κάνει τη διαφορά: Η απουσία του Ντουάιτ Χάουαρντ

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: 4-3 οι Πέισερς

Μπόστον Σέλτικς (39-27) - Ατλάντα Χοκς (40-26)


Το παράξενο στο συγκεκριμένο ζευγάρι είναι οι Χοκς ολοκλήρωσαν την κανονική διάρκεια της σεζόν με καλύτερο ρεκόρ από τους Σέλτικς. Κι όμως, η Βοστώνη είναι τέταρτη και η Ατλάντα πέμπτη. Αυτό συμβαίνει διότι οι «Κέλτες» είναι οι πρωταθλητές της Ατλάντικ, οπότε σύμφωνα με τους κανονισμούς δεν γίνεται να πλασαριστούν κάτω από το Νο 4. Οπότε το πλεονέκτημα αυτό αναμένεται να παίξει έναν ρόλο στη σειρά. Οπως θα παίξει και η απουσία του εδώ και μήνες τραυματία Αλ Χόρφορντ.

Τα «Γεράκια» θα είχαν τη δυνατότητα να κάνουν ζημιά στους γερο-Σέλτικς με την παρουσία του Χόρφορντ, αλλά ήταν άτυχοι. Τώρα το παιχνίδι θα γίνει αλλού. Ο Ραζόν Ρόντο παίζει εξαιρετικά τον τελευταίο μήνα και είναι πλέον επίσημα ο εγκέφαλος ολόκληρης της ομάδας.Ο Πολ Πιρς είναι αρχηγός από τους λίγους, ενώ ο Κέβιν Γκαρνέτ ξέρει καλά πως να κινηθεί υπό συνθήκες πίεσης. Το ερώτημα για τη Βοστώνη είναι ο Ρέι Αλεν και η αγωνιστική του κατάσταση.

Μεταξύ τους σειρά στην κανονική περίοδο: 2-1 υπέρ των Σέλτικς
Τι θα κάνει τη διαφορά: Η φανέλα των Σέλτικς

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: 4-2 οι Σέλτικς

Δύση

Σαν Αντόνιο Σπερς (50-16) – Γιούτα Τζαζ (36-30)

Οι Σπερς έχουν το απόλυτο ρεκόρ στη Δύση και μια χρυσή ευκαιρία, όσο ακόμα αγωνίζονται οι τρεις «σωματοφύλακες» (Ντάνκαν, Τζινόμπιλι και Πάρκερ) για μια -ακόμα- μεγάλη επιτυχία. Έχοντας νικήσει τα 20 από τα τελευταία 22 παιχνίδια βρίσκονται σε εξαιρετική φόρμα, ενώ ο Γάλλος σούπερ σταρ έχει πλεονέκτημα (εμπειρίας τουλάχιστον) έναντι του γκαρντ των Τζαζ, Ντέβιν Χάρις. Η ομάδα της Γιούτα από την άλλη, με οδηγούς τους Τζέφερσον, Μίλσαπ και Χάρις, ξεπέρασαν Ρόκετς, Σανς (άντε και... Μπλέιζερς) στο κυνήγι της όγδοης θέσης και ευελπιστούν σε κάτι καλό.

Μεταξύ τους σειρά στην κανονική περίοδο: 3-1 υπέρ των Σπερς
Τι θα κάνει τη διαφορά: Οι αντοχές που δείχνουν να έχουν στο Σαν Αντόνιο

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: 4-1 οι Σπερς

Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ (47-19) – Ντάλας Μάβερικς (36-30)

Πιο έτοιμοι από ποτέ για την υπέρβαση δείχνουν οι Θάντερ. Με ηγέτη τον τρις κορυφαίο σκόρερ του ΝΒΑ Κέβιν Ντουράντ, άξιο συμπαραστάτη τον Ράσελ Ουέστμπρουκ και την ενέργεια των Χάρντεν και Ιμπάκα δείχνουν έτοιμοι να ξεπεράσουν το εμπόδιο των πρωταθλητών. Μόνο που είναι... πρωταθλητές, όπως και να το κάνουμε, οπότε τα ερωτηματικά πληθαίνουν! Ο Ντιρκ Νοβίτσκι μετράει 22.5 πόντους κατά μέσο όρο στα παιχνίδια απέναντι στην Οκλαχόμα Σίτι και ο Τζέισον Κιντ θα κάνει τα πάντα για να κρατήσει ψηλά τη σημαία της ομάδας.

Μεταξύ τους σειρά στην κανονική περίοδο: 3-1 υπέρ των Θάντερ
Ποιος θα κάνει τη διαφορά: Η παρουσία του Ντουράντ σε σχέση με τον Νοβίτσκι

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: 4-3 οι Θάντερ

Λος Άντζελες Λέικερς (41-25) – Ντένβερ Νάγκετς (38-28)

Παρά τα προβλήματα και τα σκαμπανεβάσματά τους, οι Λέικερς δεν παύουν να είναι το απόλυτο φαβορί απέναντι στους Νάγκετς. Ο Κόμπι Μπράιαντ θέλει όσο τίποτε άλλο την κατάκτηση του 6ου δαχτυλιδιού της καριέρας του, προκειμένου να φτάσει τον Μάικλ Τζόρνταν και δε θα αφήσει σε πρώτη φάση τους Νάγκετς να του κόψουν το δρόμο. Οι Γκασόλ και Μπάινουμ συνθέτουν το καλύτερο δίδυμο ψηλών στη λίγκα και μοναδικός προβληματισμός αποτελεί για τον Μάικ Μπράουν η τιμωρία του Metta World Peace (Ρον Αρτέστ) που θα του στερήσει τη συμμετοχή σε έξι αγώνες ακόμα.

Οι Νάγκετς του Κώστα Κουφού, έχουν ένα αποτυπωμένο στυλ παιχνιδιού που ορίζεται από τον κόουτς Τζορτζ Καρλ, ένα από τα πιο ισχυρά μυαλά των πάγκων τις τελευταίες δύο δεκαετίες. Ο Τι Λόσον έχει γίνει ο μεγάλος διαχειριστής των «Σβόλων» και έχει ικανότητες, αλλά είναι η πρώτη φορά που δοκιμάζεται με πρωταγωνιστικό ρόλο σε επίπεδο πλέι οφ. Η ομάδα του Ντένβερ έχει καλή επίθεση (103.7 πόντους κατά μέσο όρο), ειδικά τις μέρες που ο Ντανίλο Γκαλινάρι έχει όρεξη, αλλά στην άμυνα υπάρχει πρόβλημα (δέχεται 101.2 πόντους κατά μέσο όρο) και αν θέλει να νικήσει τους «λιμνάνθρωπους» πρέπει να κάνει υπέρβαση στον τομέα αυτό.

Μεταξύ τους σειρά στην κανονική περίοδο: 3-1 υπέρ των Λέικερς
Ποιος θα κάνει τη διαφορά: Η παρουσία του Αντριου Μπάινουμ

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: 4-1 οι Λέικερς

Μέμφις Γκρίζλις (41-25) – Λος Άντζελες Κλίπερς (40-26)

Πέρσι οι Γκρίζλις με την ίδια ομάδα σε μεγάλο ποσοστό ως όγδοοι απέκλεισαν τους Σπερς. Φέτος, θεωρητικά τουλάχιστον έχουν πιο εύκολο έργο. Στην πράξη όμως, θα πρέπει να προβληματίσουν τον Κρις Πολ και τον Μπλέικ Γκρίφιν. Μπορούν, αλλά πόσο εύκολο είναι να περιορίσεις μία τόσο μεγάλη πηγή ταλέντου; Οι δύο σταρ των Κλίπερς κατάφεραν κατά διαστήματα να αποδείξουν ότι οι Καλιφορνέζοι είναι σε κατάσταση διεκδίκησης, όχι τίτλου, αλλά απόλυτου σεβασμού. Από την άλλη, οι Γκέι, Γκασόλ, Ράντολφ, Κόνλεϊ, Άλεν και Μέιο, δείχνουν ικανοί να οδηγήσουν την ομάδα του Μέμφις τουλάχιστον στα ημιτελικά της Δύσης.

Μεταξύ τους σειρά στην κανονική περίοδο: 2-1 υπέρ των Κλίπερς
Τι θα κάνει τη διαφορά: Οι περισσότεροι... έτοιμοι παίκτες των Γκρίζλις

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: 4-3 οι Γκρίζλις
 
πηγή: sday.gr

Στην Παλέρμο ο νέος Αγουέρο!!

Στην Παλέρμο ο νέος Αγουέρο
Την απόκτηση του Πάουλο Ντιμπάλα ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Παλέρμο, Μαουρίτσιο Τζαμπαρίνι. «Είναι ο νέος Αγουέρο. Τον ήθελαν η Ίντερ, η Τσέλσι και η Παρί Σεν Ζερμέν», δήλωσε ο ισχυρός άνδρας του ιταλικού συλλόγου για τον 18χρονο Αργεντινό φορ.

Ο Ντιμπάλα αγωνίζεται στην πρωτοπόρο της δεύτερης κατηγορίας της Αργεντινής, Ινστιτούτο, έχοντας φέτος 17 γκολ σε 30 αγώνες.

Πάρτε μια γεύση από Ντιμπάλα...




πηγή: sportfm.gr

Ε όχι και στη Μίλαν ο Ντελ Πιέρο!!

Ε όχι και στη Μίλαν ο Ντελ Πιέρο!
Ένα σενάριο που οι φίλοι της Γιουβέντους εύχονται να αποδειχθεί επιστημονικής φαντασίας φέρνει στο φως η εφημερίδα «Tuttosport». Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα η Μίλαν ετοιμάζεται να προχωρήσει σε «κόλπο-γκρόσο» και να κινηθεί για την απόκτηση του Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο, ο οποίος δεν αναμένεται να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη «γηραιά κυρία».

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος δεν είναι έτοιμος να πει «αντίο» στην ενεργό δράση, προτιμά να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό, αλλά το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι έχει άλλα σχέδια.

Ο «Καβαλιέρε» είναι αιώνιος θαυμαστής των ικανοτήτων του «πιντουρίκιο» και θα ήθελε με την απόκτησή του να απαντήσει στην «αρπαγή» του Αντρέα Πίρλο, ο οποίος ένα χρόνο πριν ακολούθησε την αντίθετη διαδρομή πριν από ένα χρόνο.

Βέβαια, για τον Ντελ Πιέρο, μετά από 19 χρόνια με τη φανέλα των «μπιανκονέρι», μια τέτοια κίνηση θα ισοδυναμούσε με προδοσία και μάλλον θα πρέπει να θεωρείται εξαιρετικά απίθανο το ότι θα θυσιάσει την υστεροφημία του υπογράφοντας στη Μίλαν. Πάντως, αν τελικά το κάνει, δεν θα είναι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος…

πηγή: sportfm.gr

Στην Πρέμιερ Λιγκ η Σαουθάμπτον!!

Στην Πρέμιερ Λιγκ η Σαουθάμπτον!
Στα «σαλόνια» της Πρέμιερ Λιγκ επέστρεψε η Σαουθάμπτον!

Οι «άγιοι» επικράτησαν με σκορ 4-0 της Κόβεντρι στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής στην Τσάμπιονσιπ, έφτασαν τους 88 βαθμούς και έγιναν η δεύτερη ομάδα, μετά την πρωταθλήτρια Ρέντινγκ, που εξασφάλισε την απευθείας άνοδο στους… μεγάλους του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Μέσω των πλέι-οφ θα διεκδικήσει το τρίτο εισιτήριο η Γουέστ Χαμ, μαζί με τις Μπλάκπουλ, Μπέρμιγχαμ και Κάρντιφ.

Πηγή: England365.gr

Σχεδόν... alles klar!!

Σχεδόν... alles klar
Λιγοστές εκκρεμότητες, όπως ποια ομάδα θα πάρει το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο, αλλά και ποια θα γλιτώσει τον απευθείας τον υποβιβασμό και θα δώσει μπαράζ για τη σωτηρία της άφησε με την ολοκλήρωσή της η 33η αγωνιστική της Bundesliga. Σχεδόν δηλαδή... alles klar (όλα ξεκάθαρα) που θα έλεγαν και οι Γερμανοί.

Η μαθηματικά πρωταθλήτρια Ντόρτμουντ πέρασε με 5-2 από την έδρα της ουραγού και υποβιβασμένης Καϊζερσλάουτερν χάρη σε χατ-τρικ του ξεχασμένου Λούκας Μπάριος. Πλέον απέχει μία νίκη από το να καταρρίψει το ρεκόρ συγκομιδής βαθμών, τους 79 της Μπάγερν της σεζόν 1971/72. Ο Κώστας Φορτούνης αγωνίστηκε σε όλο το ματς με τους ηττημένους, ενώ εκτός 18άδας ήταν ο Θανάσης Πέτσος.

Οι Βαυαροί δεν έμειναν στο νέκταρ της πρόκρισης στον τελικό του Champions League και με σκόρερ τον Μάριο Γκόμεζ-που έφτασε τα 26 γκολ-μαζί με τον Τόμας Μίλερ επικράτησαν 2-0 της Στουτγκάρδης στην «Αλιάντς Αρένα».

Η Σάλκε είναι οριστικά τρίτη και απευθείας στους ομίλους του Champions League χάρη στο 4-0 επί της Χέρτα. Ο Ραούλ σκόραρε και γνώρισε την αποθέωση στην τελευταία του παράσταση στη «Φέλτινς Αρένα», ενώ δύο γκολ είχε ο Κλας Γιαν Χούντελααρ που έφτασε τα 27 γκολ. Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος δεν αγωνίστηκε λόγω τραυματισμού). Οι ηττημένοι του Ότο Ρεχάγκελ παρέμειναν στην προτελευταία θέση με 28 βαθμούς, δύο λιγότερους από την Κολωνία που συνετρίβη με 4-1 από τη Φράιμπουργκ, και αν δεν νικήσουν στην τελευταία αγωνιστική, υποβιβάζονται απευθείας ως 17οι. Υπενθυμίζεται πως η 16η θέση οδηγεί σε μπαράζ παραμονής/ανόδου με τον τρίτο της δεύτερης κατηγορίας.

Σίγουρα τέταρτη και στα προκριματικά του Champions League είναι η Γκλάντμπαχ, που έμεινε στο 0-0 με την Άουγκσμπουργκ στο «Μπορούσια Παρκ», με τους φιλοξενούμενους να εξασφαλίζουν και μαθηματικά την παραμονή τους στη μεγάλη κατηγορία.

Η Λεβερκούζεν (μαζί με τη Στουτγκάρδη), που επικράτησε 1-0 του Ανόβερου, έχει εξασφαλισμένη θέση στο Europa League, αντίθετα με τους ηττημένους που πάντως μπορούν να «σφραγίσουν» το εισιτήριο με νίκη επί της Καϊζερσλάουτερν την επόμενη αγωνιστική. Η Βόλφσμπουργκ, που νίκησε με 3-1 τη Βέρντερ (έπαιξε σε όλο το ματς ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος), καθώς και η ομάδα της Βρέμης, έχουν μαθηματικές ελπίδες ακόμη για την έξοδο στην Ευρώπη, αλλά όλα είναι στα πόδια του Ανόβερου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 33ης αγωνιστικής:

Σάββατο 28/4 (16:30)

Καϊζερσλάουτερν-Ντόρτμουντ 2-5
(16’ αυτ. Σαντάνα, 49’ Ντε Βιτ-18’, 26’, 55’ Μπάριος, 33’ Γκέτσε, 76’ Πέρισιτς)

Βόλφσμπουργκ-Βέρντερ Βρέμης 3-1
(40’ Σαλιχάμιτζιτς, 66’, 89’ Χέλμες-45+1 Ρόζενμπεργκ)

Λεβερκούζεν-Ανόβερο 1-0
(75’ Κίσλινγκ)

Αμβούργο-Μάιντς 0-0

Χόφενχαϊμ-Νυρεμβέργη 2-3
(22’ Μπεκ, 88’ Μπράαφχαϊντ-9’, 71’ Πέκχαρτ, 45’ Ντιντάβι).

Μπάγερν Μονάχου-Στουτγκάρδη 2-0
(32’ Γκόμεζ, 93’ Μίλερ)

Φράιμπουργκ-Κολωνία 4-1
(36’ Μούιτζα, 54’ Γκουεντέ, 84’ Καλιγκιούρι, 91’ Φράις-47’ Ποντόλσκι)

Γκλάντμπαχ-Άουγκσμπουργκ 0-0

Σάλκε-Χέρτα Βερολίνου 4-0
(32’, 88’ Χούντελααρ, 73’ Χόλτμπι, 73’ Ραούλ)

Το πρόγραμμα της επόμενης αγωνιστικής

Σάββατο 5/5 (16:30)

Νυρεμβέργη-Λεβερκούζεν
Κολωνία-Μπάγερν Μονάχου
Βέρντερ Βρέμης-Σάλκε
Άουγκσμπουργκ-Αμβούργο
Ντόρτμουντ-Φράιμπουργκ
Ανόβερο-Καϊζερσλάουτερν
Χέρτα Βερολίνου-Χόφενχαϊμ
Στουτγκάρδη-Βόλφσμπουργκ
Μάιντς-Γκλάντμπαχ

πηγή: sportfm.gr

Κολοσσιαία… έκπληξη!!

Κολοσσιαία… έκπληξη! (Photo: Action Images)
Όλοι περίμεναν ότι Παναθηναϊκός θα σκούπιζε, αλλά... ο Κολοσσός αποδείχθηκε πολύ σκληρός για να πεθάνει, επικρατώντας με 73-68, στο Βενετόκλειο, στο τρίτο μεταξύ τους παιχνίδι για την ημιτελική φάση των play offs της Α1 μπάσκετ των ανδρών.

Οι «θαλασσί» μείωσαν τη σειρά σε 2-1 πετυχαίνοντας παράλληλα ιστορική νίκη καθώς είναι η πρώτη φορά που νικούν τους «πράσινους».

Προβλημάτισαν οι παίκτες του Ομπράντοβιτς δύο εβδομάδες πριν το Final 4 της Κωνσταντινούπολης!

Κορυφαίος των νικητών ο Λιακόπουλος, ενώ πολύ καλοί ήταν και οι Ασημακόπουλος, Καλαϊτζής. Ο Ίαν Βουγιούκας πρώτος σκόρερ για τους φιλοξενούμενους.

Τη Δευτέρα, 30 Απριλίου στις 17:00, το επόμενο ματς ξανά στη Ρόδο.

Το ματς

Δυνατά μπήκε στο παρκέ του Βενετοκλείου ο Κολοσσός. Οι «θαλασσί» είχαν καλή κυκλοφορία της μπάλας, έτρεξαν στον αιφνιδιασμό, εκμεταλλεύτηκαν την αστοχία του Παναθηναϊκού κοντά στο καλάθι και παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 8-12 κατάφεραν στο τέλος του δεκαλέπτου με τρίποντα των Ασημακόπουλου και Γεωργαλλή να κοιτούν στα ίσα τους «πράσινους» (20-20).

Η εικόνα του «τριφυλλιού» δεν άλλαξε στην δεύτερη περίοδο. Οι γηπεδούχοι πήραν με το ξεκίνημα το προβάδισμα (23-20) και δεν το έχασαν. Οι παίκτες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς ενώ είχαν αρκετά ελεύθερα σουτ, ήταν απελπιστικά άστοχοι, ειδικά από τα 6,75μ. Ο Κολοσσός έφτασε ακόμα και στο +7 (39-32) λίγο πριν το ημίχρονο, αλλά τελικά ο «Σάρας» μείωσε στέλνοντας τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα με σκορ 39-34.

Σοβαρότεροι από ότι στο πρώτο μέρος, μπήκαν στο παρκέ οι φιλοξενούμενοι. Οι Κυπελλούχοι Ελλάδας έσφιξαν την άμυνα τους αναγκάζοντας τους παίκτες του Φραγκιά να μείνουν χωρίς πόντο για περισσότερα από δύο λεπτά. Οι «πράσινοι» συνέχισαν να πιέζουν και κατάφεραν αρχικά να ισοφαρίσουν (46-46) με τρίποντο του Λόγκαν και στη συνέχεια να περάσουν μπροστά με τον Σάτο, για πρώτη φορά μετά το πρώτο δεκάλεπτο (46-48). Αυτό το ισχνό προβάδισμα το «τριφύλλι» το διατήρησε μέχρι την ολοκλήρωση της τρίτης περιόδους (50-52).

Κρατώντας τον Παναθηναϊκό χωρίς σκορ για δύο περίπου λεπτά στο τελευταίο δεκάλεπτο, ο Κολοσσός πέρασε μπροστά με 55-52. Ο Λόγκαν ήταν αυτός που ξαναέδωσε προβάδισμα στο «τριφύλλι» (56-57) ενώ τρία λεπτά πριν το τέλος ο Βουγιούκας με καλάθι και φάουλ έκανε το 62-66. Οι φιλοξενούμενοι δεν το έβαλαν κάτω μείωσαν στον πόντο 65-66 ενώ με τον Λιακόπουλο πέρασαν μπροστά (67-66) 1’02’’ πριν την ολοκλήρωση του ματς. Ο «Σάρας» αστόχησε σε δίποντο στο τελευταίο λεπτό σε αντίθεση με τον Χάτεν που βρήκε στόχο από τα 6,75μ. (70-66). Δεν έκανε το ίδιο όμως ο Λόγκαν σε τρίποντο στη συνέχεια και κάπου εκεί επί της ουσίας κρίθηκε το ματς. 73-68 το τελικό σκορ στην ιστορική νίκη του Κολοσσού. Αξίζει να σημειωθεί ότι για μεγάλο μέρος της τελευταίας περιόδου οι Ρόδιοι αγωνίστηκαν χωρίς τους Καλαϊτζή και Τσάμη που αποβλήθηκαν με πέντε φάουλ.

Τα δεκάλεπτα: 20-20, 39-34, 50-52, 73-68

Κολοσσός (Φραγκιάς):Λιακόπουλος 17, Χάτεν 13, Καλαϊτζής 13, Πάνος 1, Γεωργαλλής 5, Ασημακόπουλος 10, Μπόικιν, Χαρίσης 6, Τσάμης 6, Χόπσον 2

Παναθηναϊκός (Ομπράντοβιτς): Μάριτς 8, Περπέρογλου 3, Λόγκαν 11, Σάτο 6, Τσαρτσαρής , Διαμαντίδης 4, Βουγιούκας 14, Καλάθης Ν. 6, Σμιθ 2, Καϊμακόγλου 3, Γιασικεβίτσιους 11

πηγή: sportfm.gr

Ένας Νέρι μπορεί την Άνοιξη θα φέρει;

Ξέρετε τι έφτασε στα αυτιά του σκύλου, από την πιάτσα των ατζέντηδων; Πως στην ΑΕΚ περιμένουν πώς και πώς τις εξελίξεις στο θέμα του Καστίγιο στον Άρη, για να επωφεληθούν...
Ένας Νέρι μπορεί την Άνοιξη θα φέρει;
Ο αριστεροπόδαρος κυνηγός είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει παρελθόν από τους "κίτρινους", καθώς για τη νέα σεζόν ετοιμάζονται να του προτείνουν μείωση στις αποδοχές του. Μία προοπτική που δεν είναι σίγουρο πως θα τον συγκινήσει, ασχέτως αν γνωρίζει τα οικονομικά προβλήματα του Άρη.
Θα πει κάποιος: "Γιατί, στην ΑΕΚ δεν έχουν οικονομικά προβλήματα;". Φυσικά και μεγαλύτερα από εκείνα του Άρη. Απλώς στην Ένωση θα έχει, ίσως, την ευκαιρία να παίξει πιο εύκολα στην Ευρώπη αλλά και να διεκδικήσει έναν εγχώριο τίτλο. Ο Άρης αναγέννησε την καριέρα του Καστίγιο, με την ευκαιρία που του έδωσε να αγωνιστεί, κι αυτό δεν το ξεχνάει ο Μεξικανός. Αν γίνει επίσημη κίνηση από την "Ένωση", όμως και ο Άρης δεν μπορεί να τον καλύψει, πλέον, οικονομικά, ο Νέρι τι θα κάνει;
Γιατί στην ΑΕΚ θεωρούν πως ο βιρτουόζος χαφ μπορεί να δώσει άλλη πνοή στην επιθετική της λειτουργία. Κι όχι άδικα. Από την άλλη, οι προοπτικές για τον ίδιο τον παίκτη αν αποχωρήσει από Άρη, είναι περιορισμένες. Στον ΠΑΟΚ και στον Παναθηναϊκό δεν γίνεται να πάει λόγω οπαδών, στον Ολυμπιακό δεν υπάρχει χώρος, οπότε δεν μένει άλλη μεγάλη ομάδα πλην της ΑΕΚ. Έξω που θα είναι πιο κοντά στην αγαπημένη του παραλιακή και τα μπουζουκομάγαζα που υπάρχουν κατά μήκος της...

πηγή: sportdog.gr