Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Ο… αχόρταγος Μαρκίζιο!!

Ο… αχόρταγος Μαρκίζιο
Παρά την ήδη εξασφαλισμένη συμμετοχή της Γιουβέντους στο επόμενο Τσάμπιος Λιγκ, οι παίκτες των «μπιανκονέρι» είναι… αχόρταγοι και δεν προτίθενται να σταματήσουν εκεί, σύμφωνα με τον Κλαούντιο Μαρκίζιο. Ο μέσος της «Γιούβε» πιστεύει πως θα κατακτήσουν τόσο το πρωτάθλημα, όσο και το Κύπελλο αν παραμείνουν συγκεντρωμένοι ως το τέλος.

«Έχουμε ήδη εξασφαλίσει μία θέση για το Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης χρονιάς, αλλά δεν σταματάμε εκεί. Καθώς θέλουμε να κατακτήσουμε τόσο το πρωτάθλημα, όσο και το Κύπελλο. Ήδη η ομάδα έχει δείξει πως ακόμη και στις δύσκολες στιγμές αντέχει, γι’ αυτό πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στους στόχους μας μέχρι το τέλος», τόνισε ο Μαρκίζιο.

Παράλληλα, ο Ιταλός μέσος μίλησε και για το πόσο έχει βοηθήσει φέτος την «Γηραιά Κυρία» η νέα της έδρα : «Από το πρώτο μας παιχνίδι κόντρα στην Πάρμα υπήρχε ώθηση από τους οπαδούς μας, προς τα πρόσωπά μας. Στο νέο μας γήπεδο υπάρχει μία ιδιαίτερη σχέση με τους φιλάθλους μας, όπου δεν υπήρχε σε όσα γήπεδα είχε αγωνιστεί νωρίτερα η Γιουβέντους».


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: