Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Κομπανί: «Μετά το clasico εμείς»

Κομπανί: «Μετά το clasico εμείς»
Την πεποίθησή του πως το ντέρμπι κορυφής μεταξύ της Μάντσεστερ Σίτι και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είναι μετά το «Clasico» ο πιο διαδεδομένος αγώνας στον κόσμο, εξέφρασε ο Βινσέντ Κομπανί. Ο αμυντικός των «πολιτών» ακόμη τόνισε πως δεν πιστεύει ότι ο τίτλος θα κριθεί στη μεταξύ τους αναμέτρηση (30/4), καθώς όλες οι ομάδες είναι ικανές να τους αφαιρέσουν βαθμούς.

«Είναι αδύνατο να μην γνωρίζεις για τα ντέρμπι. Ο αγώνας μεταξύ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Μάντσεστερ Σίτι, είναι μετά το clasico, το πιο διαδεδομένο ντέρμπι στον κόσμο, σε επίπεδο πρωταθλήματος.

Έχουμε εμπειρία από τέτοια παιχνίδια, αλλά δεν θέλεις να ξέρεις πως 400 εκατομμύρια άνθρωποι παρακολουθούν τον εν λόγω αγώνα
», ήταν τα λόγια του 26χρονου αμυντικού, ο οποίος στη συνέχεια συμπλήρωσε.

«Έχουμε χάσει βαθμούς, επειδή άλλες ομάδες έπαιξαν καλά και ήταν δύσκολο να τις αντιμετωπίσουμε. Το ίδιο συνέβη και στη Γιουνάιτεντ. Συνεπώς, πιστεύω πως δεν θα τελειώσουν όλα μετά το ντέρμπι», πρόσθεσε.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» βρίσκονται στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος, έχοντας μόλις τρεις βαθμούς διαφορά από τη δεύτερη Σίτι.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: