Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Το μοναστήρι να 'ναι καλά...!!

Οι... τάσεις φυγής κάποιων παικτών, η... 9η θέση και ο... Ουμπίντες.
Το μοναστήρι να 'ναι καλά...
Ο Νέτο δήλωσε ότι «ήρθε η ώρα να δοκιμάσει κάτι άλλο στην καριέρα του». Ο Φατί ότι «δύσκολα θα μείνω του χρόνου στον ΑΡΗ». Υπάρχουν παίκτες που παρουσιάζουν τάσεις φυγής το τελευταίο διάστημα, επηρεασμένοι προφανώς από το οικονομικό πρόβλημα που υπάρχει στην ομάδα, αλλά και από τις συνθήκες που διαμορφώνονται γενικότερα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Κανείς δεν μπορεί να απαγορέψει από κανέναν Νέτο και κανέναν Φατί να εξωτερικεύει τις απόψεις του, ούτε να θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα. Από την άλλη όμως, ο ΑΡΗΣ είναι πάνω από πρόσωπα, όπως κι αν λέγονται. Υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει και μετά από αυτούς. Εξάλλου, υπεύθυνοι που ο ΑΡΗΣ τερμάτισε 9ος φέτος είναι και ο Νέτο και ο Φατί και κάθε παίκτης. Δεν είναι οι μοναδικοί υπεύθυνοι, αλλά έχουν κι αυτοί μεγάλο μερίδιο ευθύνης που ο ΑΡΗΣ κατρακύλησε στην 9η θέση και έμεινε νωρίς νωρίς εκτός κυπέλλου (όπως και η διοίκηση φυσικά, για να μην σπεύσουν μερικοί να μας κατηγορήσουν ότι «αθωώνουμε» τη διοίκηση).
Ναι, το οικονομικό πρόβλημα ήταν μεγάλο στον ΑΡΗ φέτος και επηρέασε τους παίκτες. Όμως, παρόμοια προβλήματα αντιμετώπιζαν και οι τρεις ομάδες που μπήκαν στα πλέι οφ (πλην Ατρόμητου). Εκεί, όμως, οι παίκτες έβγαλαν… φιλότιμο, προσπάθησαν και δεν κρύφτηκαν πίσω από τα οικονομικά προβλήματα. Όταν ξεκινούσε το ματς άφηναν το οικονομικό έξω από τις τέσσερις γραμμές. Στο κάτω κάτω, κανείς δεν έχασε και δεν θα χάσει τα λεφτά του. Σε αντίθεση με τους παίκτες του ΑΡΗ που δεν έδειξαν την ίδια ευαισθησία.
Στο δια ταύτα: Το μοναστήρι να ‘ναι καλά. Μακάρι του χρόνου να βρεθούν παίκτες σαν τον Ουμπίντες, τον Ακόστα, τον Γιαννιώτα (που έχουν και μικρότερα συμβόλαια απ’ αυτούς που εμφανίζουν τάσεις φυγής) και σίγουρα ο ΑΡΗΣ θα δημιουργήσει μία πιο ανταγωνιστική ομάδα.
Πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: