Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Ο λαός του ΑΡΗ αποφασίζει!!

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης γράφει για την επικείμενη ΓΣ και το γεγονός ότι ο Λαός του ΑΡΗ θα αποφασίσει για την επόμενη μέρα.
Ο λαός του ΑΡΗ αποφασίζει!
Με δεδομένη την Γενική Συνέλευση που προκήρυξε Η Κοινωνία Μελών ΑΡΗ θα μπορούσα να γράψω πάρα πολλά πράγματα.

Τα όσα αναφέρονται στην προκήρυξη της Γενικής Συνέλευσης είναι ξεκάθαρα
 «Επανεξέταση απόφασης προηγούμενης Γενικής Συνέλευσης του Σωματείου παράτασης θητείας Διοικητικού Συμβουλίου ΠΑΕ ΑΡΗΣ.
Πρόταση ανανέωσης ή μη, εμπιστοσύνης προς το Διοικητικό Συμβούλιο ΠΑΕ ΑΡΗΣ.
Πρόσκληση και Προϋποθέσεις επενδυτικού ενδιαφέροντος - Μεταβίβασης μετοχών ΠΑΕ ΑΡΗΣ - Αλλαγής μετοχικής σύνθεσης ΠΑΕ ΑΡΗΣ».
Βγαίνουν, λοιπόν, οι άνθρωποι που εκπροσωπούν τον εαυτούς τους και τρεις ακόμα φίλους τους, βαφτίζουν την παρέα τους… κίνηση, κοτσάρουν και ένα ΑΡΗΣ από δίπλα και ζητούν Παναρειανό κάλεσμα.
Όλοι όσοι ασκούν κριτική στην ΠΑΕ βάζουν στο στόμα τους τον ΛΑΟ ΤΟΥ ΑΡΗ, τον οικειοποιούνται ως προς τις ενέργειές του, τις σκέψεις του, τις προθέσεις και μάλιστα ορισμένοι έχουν το θράσος να ζητούν και πάλι από τον κόσμο να βάλει χρήματα για να σωθεί η ομάδα.
Τα πράγματα πλέον είναι πάρα πολύ απλά μετά την προκήρυξη της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης με την συγκεκριμένη Θεματολογία και μπορώ να αντιληφθώ την πρεμούρα του μυθομανή καταστροφέα της ομάδας και των συν αυτώ .
Τα πράγματα είναι απλά γιατί ΟΝΤΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΡΗ θα έχει την ευκαιρία να ΑΚΟΥΣΕΙ, ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ.
Προφανώς αυτό ΕΝΟΧΛΕΙ αυτούς που στο όνομα του ΛΑΟΥ φωνάζουν… για τον ΛΑΟ χωρίς να τους το έχει ζητήσει ο ΛΑΟΣ. Είναι σαν τους πολιτικούς (είναι και επίκαιρο) που λένε ότι είναι πρώτη δύναμη και θα κυβερνήσουν διώχνοντας τα λαμόγια, αλλά στο τέλος παίρνουν 5%.
Ο κόσμος θα ΑΚΟΥΣΕΙ και θα ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ αν πρέπει να επανεξεταστεί το θέμα της παράτασης της θητείας της διοίκησης.
Ο κόσμος θα ΑΚΟΥΣΕΙ και θα ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ για την ανανέωση ή όχι της εμπιστοσύνης στο ΔΣ της ΠΑΕ.
Ο κόσμος θα ΑΚΟΥΣΕΙ και θα ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ για το αν υπάρχει προοπτική επενδυτικού ενδιαφέροντος και θέμα μεταβίβασης των μετοχών.
Δεν θα το αποφασίσουν ούτε οι ίδιες και οι ίδιες γραφικές φωνές στα ραδιόφωνα, ούτε ανώνυμοι μπλόγκερ, ούτε παρέες ανθρώπων που προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τα φετινά διοικητικά λάθη και την κάκιστη πορεία της ομάδας για να ικανοποιήσουν την υπέρμετρη φαντασιόπληκτη μεγαλομανία τους.
Ευχής έργου θα είναι την επόμενη Παρασκευή να είναι στο Βελλίδειο 7500 μέλη (αν αναλογιστούμε ότι περίπου 1500-2000 είναι τα δόκιμα). Ευχής έργου θα ήταν η Κοινωνία Μελών ΑΡΗ να είχε 15.000 τακτοποιημένα μέλη, γιατί τότε δεν θα έμπαινε σε κανενός το μυαλό το επενδυτικό ζήτημα.
Σήμερα όμως δεν αρκεί κάποιοι να επικαλούνται τον ΛΑΟ χωρίς μάλιστα να μπορούν να εμπνεύσουν ούτε το ένα εκατοστό του. Σήμερα χρειάζονται χρήματα. Κι ΜΟΝΟ ο κόσμος μπορεί να αποφασίσει αν μπορεί και θα είναι αυτός που θα σηκώσει και πάλι το βάρος ή θα επιλέξει ένα άλλο μοντέλο.
Γιατί αυτοί που αυτή την στιγμή φωνάζουν για μία υποτιθέμενη επενδυτική πρόταση που ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ και την απορρίπτουν ως καταστροφική για την επόμενη μέρα του συλλόγου προφανώς και θέλουν να κρατήσουν τον ΑΡΗ στα τωρινά δεδομένα. Και τα τωρινά δεδομένα φανερώνουν έλλειψη χρημάτων που μπορεί να οδηγήσει στην καταστροφή.
Προφανώς και τρέμουν στην ιδέα ότι δεν θα έχουν πλέον κανένα λόγο στην επόμενη μέρα του συλλόγου και με την βούλα. Για αυτό στέκονται στην απόδοση ευθυνών, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ. ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΒΑΖΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ. Κάθε άλλο μάλιστα…
ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΑΡΗ. ΤΟ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ. Εν αναμονή, λοιπόν…
Υ.Γ.1 Παρά τις προσπάθειες ορισμένων η ΠΑΕ συνεχίζει να λειτουργεί. Ρυθμίστηκε το θέμα του Τόχα (πήρε και 120 χιλιαρικάρες) κι έχουν ρυθμιστεί και οι περισσότερες περιπτώσεις παικτών (όχι όλες υπάρχουν σημαντικές εκκρεμότητες ακόμα). Κι αν την επόμενη Παρασκευή δοθεί η λύση με δεδομένο ότι ο φάκελος της αδειοδότησης είναι πλήρης, η τήρηση των διακανονισμών θα ομαλοποιήσει την κατάσταση. Για αυτό όμως χρειάζονται λεφτά, όχι λόγια, διακηρύξεις, προκηρύξεις και υπογραφές. Λεφτά…
Υ.Γ.2 Ο ένας μετά τους άλλους μεγαλομετόχους μπαίνουν στην φυλακή, αλλά δεν υπάρχει τίποτα ΜΑΥΡΟ. Όλα είναι… λευκά και πενατακάθαρα.

πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: