Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Ο πολυδιάστατος Λάζαρ!!

Ο Ρουμάνος μέσος σε λιγότερο από ένα χρόνο έχει εξελιχθεί σε πολύτιμο παίκτη για τον ΠΑΟΚ.
Ο πολυδιάστατος Λάζαρ
Ο Λάζαρ είναι παίκτης με ποδοσφαιρικές παραστάσεις, προσαρμόζεται εύκολα στα νέα δεδομένα που έρχονται μπροστά του (όπως αποδείχτηκε φέτος, σεζόν κατά την οποία βγήκε για πρώτη φορά να παίξει εκτός Ρουμανίας), ενώ, συν τοις άλλοις, μπορεί να προσφέρει σε παραπάνω από μία θέση. Εχει την ευχέρεια να αγωνιστεί και σαν επιτελικός, αλλά και σαν αμυντικός χαφ, λύνοντας έτσι αρκετές φορές κατά την διάρκεια της σεζόν τα χέρια του ανθρώπου που τον πίστεψε και τον έφερε στην Θεσσαλονίκη, του Λάσλο Μπόλονι. Για αυτό και ο τραυματισμός του-που αποδείχθηκε τελικά επιπόλαιος-σκόρπισε έντονη ανησυχία στο "ασπρόμαυρο" στρατόπεδο εν όψει των πλέι οφ.

Ο Ρουμάνος μέσος μετράει μέχρι στιγμής 21 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, που συνοδεύτηκαν από 3 γκολ, έδωσε το παρών σε 3 ματς Κυπέλλου, ενώ έγραψε και 10 συμμετοχές με 1 τέρμα στο Europa League. Η προσφορά του Λάζαρ και η ποικιλία που έχει στο παιχνίδι του φαίνονται και από στατιστικές κατηγορίες στις οποίες ξεχωρίζει. Μία από αυτές είναι οι ασίστ... Ο άσος του ΠΑΟΚ έχει μοιράσει 5 στο πρωτάθλημα, είναι μαζί με τον Λίνο πρώτος ανάμεσα στους παίκτες του "Δικεφάλου" στην σχετική λίστα, βοηθώντας, έτσι, σημαντικά τους συμπαίκτες του να χριστούν σε αρκετές περιπτώσεις σκόρερ.
Ο Λάζαρ, μάλιστα, βρίσκεται στην τρίτη θέση στην κατηγορία "πάσες" με 256, πίσω από τους Γκαρσία και Φωτάκη, δείγμα του σημαντικού του ρόλου στον χώρο του κέντρου, ενώ έχει συμβάλλει και στα κλεψίματα έχοντας 45.
Πηγή: olapaok.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: