Σάββατο 28 Απριλίου 2012

«Δεν γυρίζω όσο είναι ο Μουρίνιο στη Ρεάλ»!!

«Δεν γυρίζω όσο είναι ο Μουρίνιο στη Ρεάλ»!
Δεν προτίθεται ο Πέδρο Λεόν να επιστρέψει στη Ρεάλ Μαδρίτης όσο προπονητής σε αυτή παραμένει ο Ζοσέ Μουρίνιο. Ο 25χρονος μέσος ήταν παίκτης της Χετάφε και το καλοκαίρι του 2010 πήγε στους «μερένχες», όμως μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας από τον Πορτογάλο τεχνικό δεν υπολογίζεται και επέστεψε ως δανεικός στους «Azulones».

«Στο συμβόλαιό μου με τη Χετάφε υπάρχει ένας όρος που λέει ότι η συμφωνία θα μπορούσε να επεκταθεί, αλλά μέχρι να συμβεί αυτό, δεν ξέρω τι θα γίνει και δεν έχω μιλήσει με κανέναν για αυτό. Από όσα διαβάζω στις εφημερίδες, φαίνεται ότι ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης. Η κατάσταση δεν αλλάζει και έτσι θα μείνω εδώ», ανέφερε αρχικά ο Ισπανός χαφ και πρόσθεσε:

«Σίγουρα, αυτή ήταν μία δύσκολη χρονιά με πολύ άσχημη τύχη. Μετά τον τραυματισμό στο γόνατο, χρειάστηκε να περάσει περισσότερο από ένας μήνας από τότε για να μπορέσω να είμαι σε κάποιον αγώνα της ομάδας. Ωστόσο, είμαι εδώ για να προσπαθήσω να βοηθήσω τη Χετάφε στις τέσσερις αγωνιστικές που απομένουν. Πρέπει να έχουμε σκεφτόμαστε ότι αν κερδίσουμε τρία από αυτά, τότε θα αγωνιστούμε στην Ευρώπη την επόμενη σεζόν».


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: