Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Στην κορυφή η Βελέζ!!

Με πολύ καλή εμφάνιση η Βελέζ κέρδισε με 2-0 την Εστουντιάντες στο εναρκτήριο παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής της Clausura της Αργεντινής.
Οι γηπεδούχοι ανέλαβαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, αλλά η Βελέζ άνοιξε το σκορ στο 22ο λεπτό και στη συνέχεια πήρε τα ηνία του ματς. Ο Φεντερίκο Ινσούα έλεγξε καταπληκτικά μία ασίστ του και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.
Ακολούθησε το 2-0 στο 34ο λεπτό, όταν ο σκόρερ του πρώτου τέρματος εκτέλεσε κόρνερ, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Χουάν Μάνουελ Μαρτίνεζ με κεφαλιά. Στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου χάθηκε μία μεγάλη ευκαιρία για το 3-0, αλλά τελικά η απώλεια δεν αποδείχθηκε κρίσιμη. Άλλωστε η Βελέζ έλεγξε απόλυτα τη ροή της αναμέτρησης στο δεύτερο 45λεπτο.
Πλέον έχει 23 βαθμούς και την πρώτη θέση της Clausura, έστω με έναν αγώνα παραπάνω από τις υπόλοιπες ομάδες. Αντίθετα ο σύλλογος της Λα Πλάτα έμεινε στους 16. Στην κατάταξη της τριετίας, οι δύο ομάδες διατηρούν τις δύο υψηλότερες θέσεις.
Εστουντιάντες Λα Πλάτα: Αντούχαρ, Ντεσάμπατο, Μερκάδο, Κελάι (87' Μοντόν), Σαρουλίτε, Μπράνια, Σάντσεζ (59' Φερνάντεζ), Πέρεζ, Γιάρα, Φερνάντεζ (46' Ζαπάτα), Μποσέλι.
Βελέζ Σάρσφιλντ: Μπαροβέρο, Πάπα, Ορτίζ, Ντομίνγκεζ, Τόμπιο, Ινσούα (68' Ραμίρεζ), Καμπράλ, Μπέγια, Κέρο, Ομπόλο (83' Φρέιρε), Μαρτίνεζ (74' Πράτο).





πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: