Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Έκανε «πλάκα» η Ομόνοια!!

Έκανε «πλάκα» η Ομόνοια
Μόνο στα χαρτιά ήταν ντέρμπι το παιχνίδι μεταξύ Ανόρθωσης και Ομόνοιας. Εντός αγωνιστικού χώρου, οι φιλοξενούμενοι δεν άφησαν περιθώρια και «ισοπέδωσαν» τους αντιπάλους τους, παίρνοντας μεγάλο «διπλό» με σκορ 4-0, στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής στα πλέι οφ τίτλου στην Κύπρο και πήραν προβάδισμα για την τρίτη θέση που οδηγεί στην Ευρώπη.

Οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες από το 17’, λόγω αποβολής του Μάρτινς και οι «πράσινοι» το εκμεταλλεύτηκαν, ανοίγοντας το σκορ με τον Μπεν Νταγιάν στο 43’. Στο δεύτερο μέρος, η Ομόνοια έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της, με τα δύο προσωπικά γκολ του Άλβες στο 67’ και στο 74’ και το «κερασάκι στην τούρτα» μπήκε με τον Μπεργκουνιού στο 87’, που διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Στο ντέρμπι κορυφής, ΑΕΛ και ΑΠΟΕΛ μοιράστηκαν τις εντυπώσεις, καθώς «κόλλησαν» στο 0-0, με τη διαφορά μεταξύ τους να παραμένει στους δύο βαθμούς, με την ΑΕΛ να προηγείται στη βαθμολογία. Οι πρωταθλητές, παρά το γεγονός πως αγωνίζονταν με παίκτη παραπάνω για μισή ώρα παιχνιδιού, δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι παραπάνω.

Στο δεύτερο γκρουπ των πλέι οφ, ο Απόλλωνας Λεμεσού πήρε το «τρίποντο» της νίκης στην έδρα της ΑΕΚ Λάρνακας με 1-0 και μείωσε τη διαφορά από τους «κίτρινους» στους τρεις βαθμούς.

1ος Όμιλος(4 αγώνες)

1. ΑΕΛ 65
2. ΑΠΟΕΛ 63
3. Ομόνοια 60
4. Ανόρθωση 59

2ος Όμιλος(3 αγώνες)

1. ΑΕΚ Λάρνακας 45(4 αγώνες)
2. Απόλλων Λεμεσού 42(4 αγώνες)
3. Νέα Σαλαμίνα 41
4. Αλκή 36

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: