Σάββατο 28 Απριλίου 2012

400-500 χιλ. ευρώ έβαλε ο ελβετικός όμιλος!!

Η χθεσινή παρέμβαση του Γιάννη Κόντη έριξε… λίγο «φως» στην υπόθεση του ξένου επενδυτικού ομίλου που ενδιαφέρεται να εμπλακεί με την ΠΑΕ Άρης.
400-500 χιλ. ευρώ έβαλε ο ελβετικός όμιλος
Τα δύο νέα στοιχεία που προέκυψαν μετά τις δηλώσεις του εκτελεστικού διευθυντή της ΠΑΕ είναι: 1ον) Πρόκειται για ελβετικό όμιλο, οπότε τελειώνει εδώ η παραφιλολογία που ήθελε να είναι από το Ντουμπάι, τη Γερμανία και πάει λέγοντας. 2ον) Ο ελβετικός όμιλος διέθεσε ήδη ένα σημαντικό ποσό για ανάγκες της ΠΑΕ, χωρίς όμως να αποκαλύψει ο κ. Κόντης το νούμερο.
Τα δύο αυτά στοιχεία πέφτουν για πρώτη φορά στο τραπέζι και νομίζουμε ότι δημιουργούν νέα δεδομένα.
Δεν αρκούν βεβαίως. Ο κ. Κόντης άφησε, ωστόσο, να εννοηθεί, ότι στη γενική συνέλευση της «Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ» θα είναι περισσότερο αποκαλυπτικός. Θα μιλήσει με… ονόματα και διευθύνσεις για να λυθεί η περιέργεια του κόσμου και να σταματήσουν οι… μυθομανείς να πλάθουν καθημερινά νέα σενάρια.
Από ‘κει και πέρα, απ’ ότι είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, το ποσό που δαπάνησε μέχρι τώρα ο ελβετικός όμιλος για τις ανάγκες της ΠΑΕ ανέρχεται στις 400 - 500.000 ευρώ. Χρήματα που διατέθηκαν για συμβιβασμούς με πρώην παίκτες (π.χ Τόχα κ.α) αλλά για να πληρωθούν οι παίκτες τις πρώτες δόσεις των διακανονισμών που υπέγραψαν με τη διοίκηση.
Σύμφωνα με πληροφορίες του AllAboutARIS.com, με χρήματα του ελβετικού ομίλου θα καλυφθούν κι κάποιες άλλες άμεσες ανάγκες της ΠΑΕ τις προσεχείς μέρες.
Η μορφή της εμπλοκής της εταιρείας με την ΠΑΕ θα «φιξαριστεί» την επόμενη εβδομάδα και θα πάει φυσικά στη γενική συνέλευση της «Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ». Μεταξύ άλλων, εκεί θα ξεκαθαρίσει κι αν θέλει τις μετοχές της ΠΑΕ, κάτι που είναι λογικό εφόσον θέλει να επενδύσει περαιτέρω (έβαλε ήδη ένα σημαντικό ποσό) και μπουν οι ασφαλιστικές δικλείδες.
Μέχρι τότε, φρόνιμο θα ήταν αντί μερικοί να προσπαθούν να αποδυναμώσουν ή να απαξιώσουν αυτήν την λύση, να αναζητήσουν άλλες λύσεις για την επόμενη μέρα του ΑΡΗ. Πρακτικές και ουσιαστικές λύσεις και όχι να κρύβονται συνέχεια πίσω από τον κόσμο, ζητώντας του να βάλει ξανά το χέρι στην τσέπη…
Πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: