Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

Φουλάρει για Σάντσες…

Το… τσακάλι της Βαλενσιέν, ο Κάρλος Σάντσες, θα είναι εκτός σοβαρού απρόοπτου, η πρώτη μεταγραφή του Ολυμπιακού.
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε άναψε πρόσφατα «πράσινο φως» για την απόκτηση του Κολομβιανού μέσου, καθώς έχει μείνει εντυπωσιασμένος, όπως ο ίδιος είπε, από τη βοήθειά του στο παιχνίδι της γαλλικής ομάδας, τόσο στον αμυντικό, όσο και στον επιθετικό τομέα. Η πλευρά του ποδοσφαιριστή είναι εδώ και καιρό σε ανοιχτή γραμμή με τον ατζέντη του, προκειμένου να διευθετηθεί το ποσό που πρέπει να καταβάλλουν οι «ερυθρόλευκοι» για την ελευθέρας του από την Βαλενσιέν.
Σύμφωνα με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, ο Σάντσες έχει συμφωνήσει με τη διοίκηση της γαλλικής ομάδας ν’ αποχωρήσει το προσεχές καλοκαίρι ανεξάρτητα από την επίτευξη του στόχου της παραμονής της στο Σαμπιονά.
Το μόνο που απομένει, λοιπόν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ είναι το φαξ που θ΄ αποστείλουν οι «ερυθρόλευκοι»,  με το οποίο θα καταθέσουν την επίσημη πρότασή τους για την αγορά του ποδοσφαιριστή.

Χωρίς Μπάλακ η Γερμανία!!

Χωρίς το όνομα του Μίκαελ Μπάλακ τελικά, καταρτίστηκε η 23μελής αποστολή της εθνικής Γερμανίας για το διεθνές φιλικό που θα ακολουθήσει κόντρα στην Ουρουγουάη στα τέλη Μαΐου, καθώς και για τα δύο παιχνίδια των προκριματικών του Euro 2012 που ακολουθούν στις αρχές Ιουνίου κόντρα σε Αυστρία και Αζερμπαϊτζάν.
Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός των «πάντσερ» Γιόακιμ Λεβ ξανακάλεσε τους Μεσούτ Εζίλ (Ρεάλ Μαδρίτης), Σίμον Ρόλφες (Μπάγερ Λεβερκούζεν) και Μάρκο Ρόις (Γκλάντμπαχ) με τον τελευταίο να αναμένεται να πραγματοποιήσει τη δεύτερη συμμετοχή του με τα χρώματα της «Νάσιοναλ Μάνσαφτ».

Ανανέωσε για 2 χρόνια ο Καραγεωργίου!!

Στην τεχνική ηγεσία του Εργοτέλη θα παραμείνει για άλλα δύο χρόνια ο Νίκος Καραγεωργίου.
Η επέκταση της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών ανακοινώθηκε επίσημα το πρωί της Πέμπτης (12/05). Ο 48άχρονος Καβαλιώτης τεχνικός βρίσκεται, ήδη, 6 χρόνια στην ομάδα του Ηρακλείου και θα παραμείνει σε αυτήν, τουλάχιστον, μέχρι το τέλος της σεζόν 2012-13.
Στην επίσημη ιστοσελίδα του Εργοτέλη φιλοξενούνται δηλώσεις του διευθύνοντα συμβούλου της ΠΑΕ, Δημήτρη Παπουτσάκη αλλά και του ίδιου του Νίκου Καραγεωργίου:
Δημήτρης Παπουτσάκης: "Για ακόμη μια φορά ο Εργοτέλης αποδεικνύει ότι επενδύει στους ανθρώπους και στηρίζει έμπρακτα τους συνεργάτες και βασικούς συντελεστές της μεγάλης προσπάθειας που γίνεται στον σύλλογο. Ο Νίκος Καραγεωργίου είναι ένας από τους συντελεστές αυτούς και για τούτο το λόγο οι συζητήσεις για την ομάδα της νέας περιόδου ξεκίνησαν από εκείνον. Τούτη η ανακοίνωση αποτελεί ουσιαστικά το αποτέλεσμα των συζητήσεων και της συμφωνίας ανάμεσα στον πρόεδρο Απόστολο Παπουτσάκη και τον προπονητή. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Νίκο αφ’ ενός διότι έχει δεθεί με τον Εργοτέλη και το όραμά μας για την ομάδα και θέλει μαζί να το υλοποιήσουμε και αφ’ ετέρου γιατί η συμφωνία μας επιτεύχθηκε στο πλαίσιο των νέων οικονομικών συγκυριών – συνθηκών που επικρατούν στη χώρα και που έχουν πλήξει και το ελληνικό ποδόσφαιρο".
Νίκος Καραγεωργίου: "Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τον πρόεδρο του Εργοτέλη για το γεγονός ότι μου ανέθεσαν και πάλι για τα επόμενα δύο χρόνια τις τύχες της ομάδας. Είναι πολύ σημαντικό για εμένα η εμπιστοσύνη που μου δείχνει η διοίκηση και κυρίως η οικογένεια Παπουτσάκη. Τέλος θέλω να υποσχεθώ και να διαβεβαιώσω όλους τους φιλάθλους του Εργοτέλη ότι θα συνεχίσω να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό, βάζοντας την ομάδα πάνω από το προσωπικό μου συμφέρον, για να υλοποιεί κάθε χρόνο τους στόχους της".

Σκάουτερ της Σίτι στο Περιστέρι!!

Σκάουτερ της Μάντσεστερ Σίτι βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο γήπεδο του Περιστερίου και παρακολούθησε το φιλικό ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Αστέρα Τρίπολης (1-0).
Δεξιά στη φωτό ο Τάσος Καντούτσης
Το βλέμμα του ήταν κυρίως στραμμένο στον 17χρονο διεθνή με την Εθνική Παίδων, κεντρικό αμυντικό Τάσο Καντούτση, τον οποίο οι «πολίτες» έχουν δει κι άλλες φορές αγωνιζόμενο και δεν αποκλείεται να κάνουν κίνηση για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους ως επένδυση για το μέλλον.
Πηγή: exedra.gr

«Ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο»

Αποθέωσε τον Πεπ Γκουαρντιόλα ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Σάντρο Ροσέλ, ενώ πέταξε και τα «καρφιά» του στην Ρεάλ Μαδρίτης για… τις επιθέσεις που δέχθηκαν από τον Ζοσέ Μουρίνιο.
«Ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο»
«Κουβαλάει τόση πίεση και παρόλα αυτά ανταπεξήλθε. Είναι ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο και συγχρόνως ο καλύτερος προπονητής που είχαμε ποτέ. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι, οι οποίοι μας ζηλεύουν και μας δημιουργούν άγχος. Το καταλαβαίνουμε αυτό από τις επιθέσεις που δεχόμαστε κατά καιρούς. Πρέπει ν α συνεχίζουμε στην ίδια κατεύθυνση…», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα των playoffs!!

H β΄ φάση των playoffs αρχίζει την επόμενη Πέμπτη, με τα ζευγάρια Ολυμπιακού-Άρη και Παναθηναϊκού-ΠΑΟΚ να διασταυρώνονται για τις θέσεις 1-4 του πρωταθλήματος.
Το τηλεοπτικό πρόγραμμα των playoffs
Σε αυτή τη φάση νικήτρια αναδεικνύεται η ομάδα που θα φτάσει πρώτη στις 3 νίκες.
Αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα:
PLAY OFFS 2010 –2011
ΠΕΜΠΤΗ 19-5-2011 (1ος αγώνας )
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π – ΑΡΗΣ
ΓΗΠΕΔΟ: Σ.Ε.Φ
ΩΡΑ: 17:00
TV: NET
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο – ΠΑΟΚ
ΓΗΠΕΔΟ: ΟΑΚΑ
ΩΡΑ: 19:00
TV: ET 1
ΣΑΒΒΑΤΟ 21-5-2011 (2ος αγώνας )
ΠΑΟΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο
ΓΗΠΕΔΟ: Κ.Γ ΠΑΟΚ
ΩΡΑ: 19:30
TV NOVASPORTS
ΑΡΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π
ΓΗΠΕΔΟ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ
ΩΡΑ: 17:00
TV: NOVASPORTS
ΔΕΥΤΕΡΑ 23-5-2011 (3ος αγώνας )
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π – ΑΡΗΣ
ΓΗΠΕΔΟ: Σ.Ε.Φ
ΩΡΑ: 17:00
TV: ET - 1
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΟΚ
ΓΗΠΕΔΟ: ΟΑΚΑ
ΩΡΑ: 19:00
TV: ET - 1
ΠΕΜΠΤΗ 26-5-2011 (4ος αγώνας ), εφ’ όσον χρειασθεί)
ΑΡΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π
ΓΗΠΕΔΟ:ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ
ΩΡΑ: 20:30
TV: NOVASPORTS
ΠΑΟΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο
ΓΗΠΕΔΟ:Κ.Γ ΠΑΟΚ
ΩΡΑ :18:30
TV: NOVASPORTS
ΣΑΒΒΑΤΟ 28-5-2011 (5ος αγώνας, εφ’ όσον χρειασθεί)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π – ΑΡΗΣ
ΓΗΠΕΔΟ: Σ.Ε.Φ
ΩΡΑ: 17:00
TV: ET - 1
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο – ΠΑΟΚ
ΓΗΠΕΔΟ: ΟΑΚΑ
ΩΡΑ:19:00
TV: ET - 1

Του έσπασε τη μύτη και του χάρισε φανέλα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένας οπαδός της Ρεάλ Μαδρίτης είχε την... τύχη να νιώσει στην μύτη του την δύναμη που βάζει στην μπάλα ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος του απάλυνε τον πόνο, χαρίζοντας του μία φανέλα, ενώ του ζήτησε και συγγνώμη…
Του έσπασε τη μύτη και του χάρισε φανέλα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Στοίχημα με τον Bet Steloumpas!!

Καλησπερα αδερφια...
Εκπληκτικη μερα ηταν η Τριτη καθως περασανε 6 απο τα 7 σημεια και 2 στις 3 προτασεις που δωσαμε. Ποιο συγκεκριμενα η δυαδα μας εδωσε 1202,40€ και η τριαδα 711,83€. Χθες λογο της απεργιας δεν προτειναμε κατι, σημερα τα πραγματα ειναι ποιο χαλαρα. Παμε να δουμε τι επιλεξαμε για σημερα Πεμπτη...
1η ΠΡΟΤΑΣΗ (ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ)
ΤΟΥΡΚΟΥ : OVER 2,5 (1,88)
ΝΟΤΙΓΧΑΜ : G-G (1,83)
ΒΕΤ 400€
(ΑΠΟΔΟΣΗ 3,44)
2η ΠΡΟΤΑΣΗ (ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ)
ΠΑΟΚ : G-G (1,95)
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ : 1 (1,85)
ΒΕΤ 300€
(ΑΠΟΔΟΣΗ 3,60)
3η ΠΡΟΤΑΣΗ (ΤΑ ΛΑΘΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ)
ΚΟΥΟΠΙΟ : OVER 2,5 (1,91)
ΜΙΛΙΚΟΣΚΙ : Χ (3,25)
ΠΑΟΚ : Χ (3,10)
ΓΚΑΙΣ : Χ (3,30)
ΣΑΛΑΜΑΝΚΑ : 1 (2,30)
ΒΕΤ 96€
(ΣΥΣΤΗΜΑ 3-4-5, επι 20 φορες)
Καλη τυχη σε ολους, να περνατε καλα...

Σμαϊλης: «Εμείς το σκεπτικό το δώσαμε αμέσως»

Ο Δημήτρης Σμαϊλης μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» για την απόφαση του να ψηφίσει κατά του Ηρακλή, ως μέλος της τριμελούς επιτροπής της δευτεροβάθμιας επιτροπής της ΕΠΟ.
Μεταξύ των άλλων ο κύριος Σμαϊλης τόνισε:
- «Καταρχήν θέλω να ξεκαθαρίσω πως η ειδικότητα μου είναι να εξετάζω μόνο τα οικονομικά στοιχεία των ομάδων».
- «Από αυτά που εξέτασα, διαπίστωσα ότι ο Ηρακλής χρειαζόταν άμεσα 7 εκατομμύρια ευρώ, στα οποία όμως δεν μπορεί να αντεπεξέλθει».
- «Επίσης δεν έκανε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου» και σε ερώτηση για το αν μπορεί μια διοίκηση Πρωτοδικείου να πράξει κάτι τέτοιο, απάντησε: «Με εντολή του μεγαλομετόχου φυσικά και μπορεί να κάνει αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου».
- «Η έκθεση βιωσιμότητας του κυρίου Μάργαρη ήταν εξαιρετική, αλλά σε θεωρητικό επίπεδο».
- «Δεν είναι δικό μου θέμα τι απάντησε ο πρόεδρος της επιτροπής κύριος Γυφτάκης».
- «Εμείς το σκεπτικό της απόφασης το δώσαμε, μετά τη μη έκδοση αδειοδότησης στον Ηρακλή».
- «Δεν μπορώ να έχω άποψη για άλλους φακέλους, γιατί είμαι μέλος μόνο της δευτεροβάθμιας επιτροπής».

Καράογλου: «Πρέπει να ξέρουμε ότι υπάρχει ισονομία και διαφάνεια»

Στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Revolution» μίλησε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Θοδωρής Καράογλου, που έκανε λόγο για το θέμα της αδειοδότησης του Ηρακλή.
Συγκεκριμένα τόνισε: «Σήμερα συνεδριάζει η επιτροπή στην Βουλή που είναι για τα αθλητικά θέματα και θα δώσει το παρών και ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος. Το ενδιαφέρον μας σίγουρα είναι πολύ μεγάλο, ενώ εκτός από τα τακτικά μέλη θα υπάρχουν και συναδέλφοι και από άλλες επιτροπές όπως είμαι και εγώ και καταλαβαίνεται ότι υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για το θέμα αυτό και θα ανακρίνουμε τον κ. Πιλάβιο. Η συνάντηση αυτή ήταν για τα θέματα της βίας κυρίως, όμως η επικαιρότητα τρέχει και καλείται να συζητήσει για το θέμα του Ηρακλή μιας και έχουμε φρέσκα γεγονότα. Θα συζητήσουμε για τα χάλια του ελληνικού ποδόσφαιρου, αλλά θα πούμε και για την άδικη απόφαση που ήταν παράνομη και παράτυπη από το εφετείο της ΕΠΟ ώστε να μην δώσουν αδειοδότηση στον Ηρακλή».
«Σίγουρα σήμερα ο Σοφοκλής Πιλάβιος δεν θα είναι έτοιμος και είναι προφανές ότι δεν θα κουβαλάει όλους τους φακέλους, όμως εγώ θέλοντας να προλάβω τυχόν αντιδράσεις ήδη καταθέσαμε από χθες επίκαιρη ερώτηση που συνηπογράφουν 17 βουλευτές που ζητάμε πλήρη διαφάνεια και άνοιγμα όλων των φακέλων ώστε να ελέγξει το κοινοβούλιο αν υπήρχε ισότητα και ισονομία».
«Η ρήτρα εμπιστευτηκότητας ήταν ένα τέχνασμα της ΕΠΟ που έβαλε όλους τους εκπροσώπους να υπογράψουν ένα χαρτί ότι δεν ζητήσουν να δουν τους φακέλους των άλλων ομάδων. Αυτό το ζητάμε όμως οι βουλευτές όπου καταφέραμε σε μισή ώρα να υπογράψουν 17 βουλευτές και θα μπορούσαν να ήταν και 117. Θα ασκηθούν μεγάλες πιέσεις ώστε τα στεγανά και οι σκοτεινοί διαδρόμοι της ΕΠΟ να γεμίσουν φως και να μάθουμε τελικά αν ήταν ο μόνο ο Ηρακλής που δεν μπορούσε να πάρει αδειοδότηση και να ξέρουμε ότι υπάρχει ισονομία και διαφάνεια».
‘Οσον αφορά για το αυτοδιοίκητο στο ποδόσφαιρο ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας τόνισε: «Έχω μιλήσει πολλές φορές με τον Γιώργο Ορφανό που ξέρει πολύ καλά τα θέματα του αθλητισμού. Η συφμωνία με τον κ. Μπλάτερ ήταν να αναλάβει εξ ολοκλήρου η ΕΠΟ την λειτουργία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Δεν ανέλαβα ούτε παραχώρησε καμία αρμοδιότητα να ελέγχει τις ανώνυμες εταιρίες. Δεν είναι δυνατόν δύο δικηγόροι να αποφάσουν για τις τύχες του Ηρακλή.
«Είναι μία ώρα μάχη για αυτό τον λόγο δεν αναζητούμε ευθύνες αυτή την στιγμή. Ξέρουμε ότι υπάρχουν ευθύνες από αυτούς που κοίμιζαν τον κόσμο του Ηρακλή και έλεγαν ότι όλα είναι καλά. Δεν μπορούν να κρίνουν δύο δικηγόροι την βιωσημότητα μίας ΠΑΕ και ουσιαστικά να την γκρεμίζουν στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Πρώτα πρέπει να δώσουμε την μάχη μας και να δικαιωθούμε και μετά θα αναζητηθούν οι ευθύνες από αυτούς που έλεγαν ότι είναι όλα καλά. Τον Ηρακλή τον έριξε η ΕΠΟ με δική της απόφαση και για την διάλυση του Ηρακλή ψήφισαν οι υπάλληλοι της».

Φιλικό με ΠΑΣ στις 18 Μαΐου!!

Φιλικό με τον ΠΑΣ Γιάννινα θα δώσει ο Άρης στις 18 Μαΐου στο γήπεδο των «Ζωσιμάδων» με τους «κίτρινους» να αποδέχονται την πρόταση. Οι δύο ομάδες είχαν έρθει πρόσφατα σε συμφωνία για ένα αντίστοιχο ματς ώστε να ενισχύσουν τους πληγέντες από τον καταστροφικό σεισμό στην Ιαπωνία, ωστόσο το γήπεδο των Γιαννιωτών δεν ήταν σε καλή κατάσταση εκείνη την περίδο.
Έτσι το φιλικό αυτό θα γίνει στις 18 Μαΐου στις 19:00. Τα έσοδα θα διατεθούν για λογαριασμό της football league, ενώ πριν το παιχνίδι θα τιμηθεί η ΠΑΕ ΑΡΗΣ, αλλά και ο προπονητής της ομάδας Σάκης Τσιώλης.