Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Φιλική νίκη για Ίντερ (video)

Θετικά δείγματα από τη νέα Ίντερ του Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι. Οι «Νερατζούρι» που αγωνίστηκαν με σύστημα 3-4-3, επικράτησαν εύκολα με 4-1 της Κρεμονέζε με τον Σαμουέλ Ετό να σκοράρεις δύο φορές και τους Πατσίνι και Φαραόνι να πετυχαίνουν από ένα τέρμα.

Η σύνθεση της Ίντερ: Καστελάτσι, Ρανόκια (46’ Μπιανκέτι), Κίβου, Καλντιρόλα (74’ Ναταλίνο), Σαντόν (46’ Φαραόνι), Στάνκοβιτς (68’ Μαριγκά), Σνάιντερ, Κρίσετιγκ (46’ Μουντάρι), Άλβαρες (56’ Πάντεφ), Πατσίνι (56’ Καστάινιος), Ετό (80’ Λονγκο).The Player  

"Για σένα έχω κάνει κρατητήριο"!

Ανακοίνωση από το... κρατητήριο εξέδωσε ο Βασίλης Φλωρίδης, μέσω της οποίας παίρνει θέση για τη σύλληψή του και καλεί τους φίλους του ΠΑΟΚ... "Εμείς μαζί για μια ζωή"!
"Για σένα έχω κάνει κρατητήριο"!
Ο επίδοξος επενδυτής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημέρωσε με γραπτή τοποθέτησή του για την περιπέτεια των τελευταίων ωρών, σε μία προσπάθεια να ρίξει τους τόνους γύρω από το θέμα με μία πιο εύθυμη διάθεση:
«Μετά την επίδειξή βεβαίωσης των καταθέσεών μου 10 εκατ. ευρώ και ενώ έτρωγα σε γνωστό εστιατόριο της πόλης, εμφανίστηκαν πέντε αστυνομικοί για εξακρίβωση στοιχείων και προσήλθαμε στο αστυνομικό τμήμα όπου μου επεδείχθη μία απόφαση εναντίον μου για ψευδομαρτυρία που αφορά το διαζύγιό μου με την πρώην σύζυγο μου.

Η απόφαση βγήκε ερήμην μου και ποτέ δεν έλαβα γνώση για αυτήν γιατί παραδόθηκε σε άγνωστη προς εμένα διεύθυνση και την οποία δεν έλαβε καν ο αντίκλητος δικηγόρος μου.

Η προσαγωγή μου έγινε την ώρα που απουσίαζε ο εισαγγελέας υπηρεσίας και σε ώρα τέτοια που δεν μπορώ ούτε έφεση να κάνω, ούτε και να πληρώσω το πρόστιμο που αναλογεί σε ποσό μικρότερο των δέκα χιλιάδων ευρώ.

Από εδώ και εμπρός θα τραγουδάω μαζί σας «Για σένα έχω κάνει κρατητήριο»

Εμείς μαζί για μια ζωή. Βασίλης Φλωρίδης
»! sportdog gr

Μαζεύουν πράγματα...

Σε αναζήτηση ομάδας βρίσκονται οι Σακελλαρίου, Γεωργίου και Κουρδάκης, μετά από σχετική εισήγηση του Λάσζλο Μπόλονι.
Μαζεύουν πράγματα...
Ο Ρουμάνος τεχνικός έδωσε στον Παντελή Κωνσταντινίδη μία λίστα με παίκτες που δεν υπολογίζει για την ομάδα της νέας περιόδου και οι τρεις νεαροί βρίσκονται μέσα σε αυτή.
Ο "σβούρας" τους έχει ενημερώσει ήδη, ενώ δεν αποκλείεται από αύριο να υπάρξουν και νέες αποχωρήσεις. Ο Μπόλονι, άλλωστε, θέλει να δημιουργήσει ένα ρόστερ στα μέτρα του και είναι αποφασισμένος να προχωρήσει σε αλλαγές. Αρκεί όσοι φεύγουν, όμως, να αναπληρώνονται...

"Όχι άλλοι τζάμπα μάγκες..."

Το ΔΣ του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, μετά την σύλληψη του Βασίλη Φλωρίδη, αποφάσισε πως όποιος θέλει να συζητήσει για την απόκτηση της ΠΑΕ, θα πρέπει πρώτα να παρουσιάσει εγγυητική 5 εκατομμυρίων ευρώ.Μία σημαντική απόφαση για το μέλλον του συλλόγου προέκυψε από το έκτακτο ΔΣ του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ :

«Ο ΑΣ ΠΑΟΚ ως θεματοφύλακας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και κάτοχος του 10% του μετοχικού κεφαλαίου κατά τη σημερινή συνεδρίαση του δ.σ. του σωματείου, αποφάσισε ομόφωνα ότι :

Κατά την εκδήλωση ενδιαφέροντος από υποψήφιους επενδυτές και για λόγους διασφάλισης των συμφερόντων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ απαιτείται απ΄ αυτούς, για έναρξη συνομιλιών και παρουσίαση οικονομικών και άλλων στοιχείων της εταιρίας εγγυητική επιστολή αναγνωρισμένης τράπεζας ποσού ύψους 5.000.000 ευρώ»

 

Η Λένα που «τρέλανε» τον Ρονάλντο! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Η πανέμορφη Λένα Γκέρκε είναι το νέο αμόρε του Σάμι Κεντίρα και εδώ και μερικές ημέρες αποτελεί το πρώτο θέμα συζήτησης στα αποδυτήρια της Ρεάλ Μαδρίτης!

Η Λένα που «τρέλανε» τον Ρονάλντο! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
Όλα ξεκίνησαν πριν από λίγες ημέρες στην Αμερική, όταν το αμόρε του μέσου των Μαδριλένων βρέθηκε στην προπόνηση της ομάδας, ντυμένη «ελαφριά» και σέξι. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, που πιθανότατα δεν ήξερε για την σχέση της με τον συμπαίκτη του, έμεινε… χαζός και δεν σταμάτησε να την κοιτάει. Όπως θα δείτε και στο  βίντεο, ο Πορτογάλος… κόζαρε αδιάκριτα το υπέροχο μοντέλο για αρκετή ώρα, ενώ στην συνέχεια έπιασε συζήτηση για αυτήν με τους Μαρσέλο, Φάμπιο Κοεντράο και Ζοζέ Μουρίνιο.

Ο Κεντίρα μάλλον βρισκόταν κάπου αλλού εκείνη την ώρα γιατί θα είχαμε επεισόδια για τα μπλε μάτια του 23χρονου μοντέλου. Το ζευγάρι δεν είναι πολύ καιρό μαζί, ωστόσο σύμφωνα με τα ισπανικά και τα γερμανικά ΜΜΕ τα πάνε πολύ καλά, παρά την απόσταση. Η Λένα βλέπετε διαμένει είτε στην Γερμανία είτε στην Αμερική και σπάνια επισκέπτεται την Ισπανία.

Η Γκέρκε, με αναλογίες 90-62-89 και ύψος 1.79, έχει κάνει αρκετά πράγματα στον χώρο του μόντελινγκ, αν και η καριέρα της ξεκίνησε από την τηλεόραση. Η Λένα βγήκε στον πρώτο κύκλο του σόου «Germany's Next Top Model» και από τότε όλα στην ζωή της πάνε πολύ καλά. Κάνει πολλές διαφημίσεις, συμμετέχει σε διάφορες εκπομπές της γερμανικής τηλεόρασης, οι παρουσίες της στις πασαρέλες πληθαίνουν, ενώ όπως σας είπαμε, έγινε και πρώτο θέμα στα αποδυτήρια

Έρχεται, εξετάζεται, υπογράφει!!

ο μεσημέρι της Πέμπτης, στις 13.30, αναμένεται να πατήσει το πόδι του στην Ελλάδα ο Φραν Γέστε, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.
Έρχεται, εξετάζεται, υπογράφει
Με πτήση από την Βαρκελώνη θα έρθει στην Αθήνα ο Ισπανός, προκειμένου να περάσει τα ιατρικά τεστ και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.
Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να παρουσιαστεί την ίδια μέρα. Στη συνέχεια θα ενσωματωθεί με τη υπόλοιπη ομάδα για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του Ολυμπιακού, στο Έρμελο.
πηγή: sportdog.gr

Λύση για την Ελλάδα ζητά η Fitch!!

Η Fitch εκτιμά πως μια αιφνίδια στάση πληρωμών θα μεταδιδόταν και σε άλλες χώρες της ευρωζώνης, ζητώντας λύση για την ελληνική κρίση χρέους.

Λύση για την Ελλάδα ζητά η Fitch
"Μια ανεξέλεγκτη στάση πληρωμών της Ελλάδας θα έχει ως συνέπεια μια έντονη μεταβλητότητα στις αγορές, πιέσεις στα δημόσια χρέη, και στη χρηματοδότηση και τη ρευστότητα των τραπεζών εν γένει", αναφέρεται σε έκθεση του οίκου αξιολόγησης.
Η επίλυση της κρίσης στην Ελλάδα αποτελεί αναγκαιότητα, σύμφωνα με τη Fitch, «ακόμη και αν δεν επαρκεί για την αποφυγή μιας ευρύτερης συστημικής απειλής έναντι της ζώνης του ευρώ».
Πηγή: newstoday.gr

“Ντροπή για έναν μπράβο να ασχολείται μαζί σου”

Διαβάστε άλλον έναν απολαυστικό διάλογο του Αχιλλέα Μπέου με τον Αλέξη Κούγια από την Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λιγκ.
“Ντροπή για έναν μπράβο να ασχολείται μαζί σου”
Λίγο πριν ολοκληρώσει την κατάθεσή του ο Κούγιας αναφέρθηκαν τα εξής:

Κούγιας: «Δεν ασχολούμαι με μπράβους όπως εσύ».

Μπέος: «Είναι ντροπή για έναν μπράβο να ασχολείται μαζί σου. Να έρθεις και στην άλλη κατάθεση να ξαναπείς τα ίδια ψέμματα».
πηγή: sportdog.gr

Να πετύχει πολλά (Μητρο)γκολ!!

Το όνομα του Μήτρογλου επιστρέφει στο ρεπορτάζ του Άρη, καθώς φαίνεται ότι η περίπτωση του Μάντζιου απομακρύνεται από το προσκήνιο.
Να πετύχει πολλά (Μητρο)γκολ!
Ο Σάκης Τσιώλης δεν έκρυψε ποτέ ότι θα ήθελε στην ομάδα του τον επιθετικό του Ολυμπιακού, πολύ περισσότερο από τη στιγμή που ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν τον υπολογίζει ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Από τη Θεσσαλονίκη γίνεται γνωστό ότι οι "κίτρινοι" παρακολουθούν διακριτικά την περίπτωσή του και περιμένουν τις εξελίξεις...
πηγή: sportdog.gr

Ο Μέσι (Κουτσιανικούλης) και ο Μεσσίας (Γεωργιάδης)!!

Η απόκτηση ενός -ακόμη- Γιώργου Γεωργιάδη είναι κάτι που θα μπορούσε να ικανοποιήσει, ακόμη και να ενθουσιάσει το κοινό του ΠΑΟΚ, αν βέβαια επρόκειτο για τον Γιώργο Γεωργιάδη, τον γνωστό και ως «Γου Χου».
Ο Μέσι (Κουτσιανικούλης) και ο Μεσσίας (Γεωργιάδης)
Γράφει ο Γιώργος Ζαχαριάδης...
Τα δύο μοναδικά λάθη της καριέρας του, έτσι όπως την έβλεπα να εκτυλίσσεται από τη θέση του απλού παρατηρητή, ήταν καταρχάς το πρόσφατο, όταν «συννελήφθη» να χαρακτηρίζει «χάνο» τον προπονητή του ΠΑΟΚ, Χάβο, παραφράζοντας το όνομα του τελευταίου, σε μια από τις συνομιλίες που κατέγραψαν οι «Κυπατζήδες».
Το άλλο, είναι παλιότερα: Εκείνο το δολοφονικό τάκλιν στον Καράμπελα, σε ντέρμπι με τον Αρη, στην Τούμπα.
Για να μην απομακρυνόμαστε από τον νεότερο Γεωργιάδη, τον Γεωργιάδη των ημερών μας, με μια πρώτη ματιά, διακρίνω μια προσπάθεια από αρκετούς να προσπαθούν να πείσουν ότι ο μεσοεπιθετικός του Πανσεραϊκού, δεν έχει καμία σχέση με τον Κουτσιανικούλη. Ότι δηλαδή είναι πολύ καλύτερος.
Κάτι θα γνωρίζουν παραπάνω, φαίνεται. Μάλλον θα έχουν δει τον Κουτσιανικούλη να αγωνίζεται με τη φανέλα του Πανσεραϊκού και η σύγκριση ευνόησε το νεαποκτηθέντα του δικεφάλου. Ο αποχωρήσας δε, αν τυχόν είχε φύγει χωρίς να το έγραφαν οι εφημερίδες, ίσως να μην γνωρίζαμε για πολύ καιρό ακόμη ότι παραχωρήθηκε στον Εργοτέλη. Ας ευχηθούμε να επανέλθει σε υψηλές αγωνιστικές επιδόσεις κι ότι συνέβη στον ΠΑΟΚ, να γίνει μια κακή παρένθεση για τον επονομαζόμενο και «Μέσι των φτωχών». Η αλήθεια είναι πάντως ότι τα τρία περίπου εκατομμύρια που στοίχισε το πέρασμά του από την Τούμπα, σε σχέση με την προσφορά του, πιο ακριβός από τον Μέσι βγήκε στον ΠΑΟΚ.
Η επιμονή ότι ο Γεωργιάδης είναι καλύτερος του Κουτσιανικούλη καταγράφηκε και μάλλον θα μας απασχολήσει όταν με το καλό τον δούμε να μπαίνει στο γήπεδο.
Η αλήθεια είναι ότι ο Γεωργιάδης ευνοείται σε σχέση με τον Κουτσιανικούλη, σε ένα σημείο: «Πέφτει» πάνω σε προπονητή που τολμά με μικρούς. Ο Κουτσιανικούλης ήταν άτυχος με τον Σάντος που επιμένει στους ίδιους μέχρι να κουτσαθούν. Όσο για τους διαδόχους του, ε, καλά… Ήταν εύκολο να αποκλείσουν τον Κουτσιανικούλη από το βασικό κορμό, του οποίου η κάθοδος είχε ξεκινήσει από καιρό.
Γεωργιάδης και Κουτσιανικούλης δεν μου φαίνονται απόλυτα συγκρίσιμα μεγέθη, στο σημείο που βρισκόμαστε. Θα ήθελα να υπάρξουν οι ίδιες συνθήκες παρουσίας των «δύο» στον ΠΑΟΚ για να καταλήξω σε όσο το δυνατόν ασφαλέστερα συμπεράσματα.
Εκτός κι αν θα πρέπει σώνει και καλά να χαϊδέψω τα αυτιά κάποιων και ειδικά αυτών που επέλεξαν και υποτίθεται ότι έδωσαν μάχη για να αποκτηθεί ο Γεωργιάδης…
Ο Κουτσιανικούλης αποχώρησε και δεν έγινε ποτέ… Μέσι για τον ΠΑΟΚ.
Ο Γεωργιάδης είναι καλύτερος του Κουτσιανικούλη που πέρασε από τον ΠΑΟΚ ή είναι καλύτερος του Μέσι- Κουτσιανικούλη που δεν είδαμε ποτέ στην Τούμπα;
Αν συμβαίνει το πρώτο, τότε δεν θα πρέπει να ενθουσιάζεται κανείς για έναν καλύτερο Κουτσιανικούλη. Σπουδαία τα λάχανα…
Όσο για το δεύτερο, υπήρχε στον Πανσερραϊκό ποδοσφαιριστής καλύτερος του Μέσι- Κουτσιανικούλη και μόνο δυό ομάδες ενδιαφέρθηκαν προσφέροντας 300 με 400 ψωροχιλιάρικα;
Όσοι επιμένετε σε τόσο ανόητες συγκρίσεις, να μην ξεχνάτε ότι οι ίδιοι άνθρωποι που επέλεξαν τώρα τον Γεωργιάδη, είχαν ξοδέψει πέντε φορές περισσότερα για τον Κουτσιανικούλη που πέρασε και δεν ακούμπησε, για να μην πω τίποτε πιο χοντρό…
Υ. Γ. Ίσως να αδικούμε τον Γεωργιάδη αν τον συγκρίνουμε με τον Κουτσιανικούλη, θεωρώντας ότι έχουν τα ίδια αγωνιστικά χαρακτηριστικά. Φυσικά διαφέρουν. Ακόμη κι αν επιχειρούμε μια γενικότερη σύγκριση, είναι προφανές ότι ο μπαρουτοκαπνισμένος Γεωργιάδης έχει σοβαρό προβάδισμα από τον Κουτσιανικούλη που δεν αγωνιζόταν ούτε στα εσωτερικά διπλά…
Πηγή: Sportfm.gr

“Άλλα ήρθαμε να πούμε, άλλα λέμε...”

Αλλαγή δεδομένων υπάρχει στον ΠΑΟΚ, καθώς στον Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη είχαν σκοπό να συζητήσουν για την επικείμενη είσοδο των Φλορίδη και Σαχπατζίδη στον σύλλογο, ωστόσο μετά την σύλληψη του πρώτου πολλά αλλάζουν...
“Άλλα ήρθαμε να πούμε, άλλα λέμε...”
Τα μέλη του Δ.Σ. συγκεντρώθηκαν στα γραφεία λίγο μετά τις 19.30, ενώ νωρίτερα είχαν ενημερωθεί για τη σύλληψη του ενδιαφερόμενου να αναλάβει την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

"Τα δεδομένα αλλάζουν τώρα. Εμείς άλλα πράγματα ήρθαμε να συζητήσουμε, θα δούμε τι θα κάνουμε" ήταν το πρώτο σχόλιο του Θανασή Κατσαρή, μόλις έφτασε στα γραφεία. 
πηγή: sportdog.gr

Μπέος: «Τιμωρήστε εμένα»

Ο Αχιλλέας Μπέος στην κατάθεσή του στην πειθαρχική επιτροπή της Super League υπογράμμισε ότι κάποιοι μέσω του δικού του προσώπου προσδοκούν να κάνουν την κάθαρση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ τόνισε ότι το θύμα στην όλη ιστορία είναι ο Ολυμπιακός Βόλου.
Ύστερα από 3ωρη διαδικασία, αποφασίστηκε να δοθεί προθεσμία μέχρι τη Δευτέρα (25/7) στις 12 το μεσημέρι στον Ολυμπιακό Βόλου και Μπέο για να καταθέσουν υπομνήματα. Αυτό σημαίνει ότι η απόφαση αναμένεται να ανακοινωθεί την επόμενη εβδομάδα.
Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού Βόλου έφτασε στα γραφεία της Διοργανώτριας Αρχής, με τη συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμη - έχοντας μεταφερθεί από τις φυλακές του Ναυπλίου, όπου κρατείται. Στο πλευρό του Αχιλλέα Μπέου, εξάλλου, βρέθηκε και η σύζυγος του. Κανείς από τους φωτογράφους ωστόσο, δεν κατάφερε να απαθανατίσει τον «ισχυρό άνδρα» του Ολυμπιακού Βόλου, καθώς οι υπεύθυνοι ασφαλείας του απέτρεψαν κάτι τέτοιο.
Αναλυτικά η απολογία του  Μπέου:
«Κύριε πρόεδρε, αξιότιμη επιτροπή της Super League θα ήθελα να καταγγείλω την γνησιότητα των συνομιλιών, καθώς πολλά σημεία έχουν διαφοροποιηθεί με την πρόσθεση ή την αφαίρεση μίας λέξης, αλλάζει τελείως το νόημα. Έτσι εγώ δεν την νομιμοποιώ, αλλά δεν έχω κανέναν λόγο ή πρόβλημα να απαντήσω σε ερωτήσεις σχετικές με τις συνομιλίες. Βλέποντας το κατηγορητήριο δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο και την αιτία που εγώ και ο Ολυμπιακός Βόλου, βρισκόμαστε εδώ. Από τη συνομιλία δεν προκύπτει πουθενά η εμπλοκή του Ολυμπιακού Βόλου, αλλά ίσα – ίσα που είναι το θύμα. Όλο το γεγονός προκύπτει τη στιγμή που ο Ολυμπιακός Βόλου εκπροσωπεί την Ελλάδα στην Ευρώπη και διασύρεται το όνομά του άδικα. Στο δικό μου πρόσωπο βλέπουν την κάθαρση. Απορώ αν είναι έντιμο ενοχοποιούνται πρόσωπα χωρίς λόγο.
Είναι αδιανόητο να έχουμε φτάσει σε σημείο που να καταργούνται αξίες της δημοκρατίας και του Συντάγματος. Καταργούνται δικαιώματα που διασφαλίζει το Σύνταγμα, όπως είναι η ελευθερία λόγου. Πως γίνεται να καταδικαστεί κάποιος από εκφράσεις σκέψεις, ή απλές κρίσεις; Οι παράγοντες είναι δουλειά μας για νίκες, ποδοσφαιριστές γκολ και όλα τα σχετικά . Δηλαδή αν βγω έξω και πω ότι αποδράσω και δολοφονήσω κάποιον θα με κατηγορήσουνε; Είναι δίκαιο να κατηγορείτε ομάδες εξαιτίας πολιτικής σκοπιμότητας και να στοχοποιείται η κάθαρση; Είμαι πεπεισμένος ότι θα κρίνετε μη λαμβάνοντας μέρος τις ψευδείς μαρτυρίες και τις συκοφαντικές δηλώσεις. Ανέλαβα τις τύχες του Ολυμπιακού Βόλου το 2008. Ο Βόλος είναι η γενέτειρα μου. Με μεγάλη προσπάθεια και στελέχωση ανθρώπων με φιλοδοξίες σε τρία χρόνια καταφέραμε να τακτοποιήσουμε τις εκκρεμότητες της ομάδας και να έχουμε και περιουσιακά στοιχεία. Για πρώτη φορά, ομάδα από την δεύτερη κατηγορία κερδίζει έξοδο στην Ευρώπη με αξίες. Όχι σαν τον κύριο Κούγια».
Στη συνέχεια παρουσίασε στοιχεία όπως μία ανακοίνωση της ομάδας, ότι θα χρησιμοποιήσει νέα παιδιά και αναρωτήθηκε πως αν όντως ήταν μπλεγμένος στα στημένα «θα το έκανα ποτέ αυτό; Είχα· στείλει μία επιστολή στον ΟΠΑΠ να μην συμπεριλάβει τους αγώνες του Ολυμπιακό Βόλου στο κουπόνι». Στη συνέχεια παρουσίασε τον εσωτερικό κανονισμό της ομάδας, όπου απαγορεύει στους ποδοσφαιριστές και τις οικογένειές τους να παίζουν στοίχημα. Έχουν πει ότι αυτοί που στήνουν αγώνες οι ομάδες τους χάνουν. Περιέργως οι ομάδες του Μπέου κερδίζουν. Το όνομα του Αχιλλέα Μπέου δεν είναι στη λίστα της UEFA.
Δεν έχω ούτε εγώ ούτε και η οικογένεια μου όπως έχει αποδείξει έρευνα του ΣΔΟΕ, χρησιμοποιήσει κουπόνι του ΟΠΑΠ σε φορολογικές δηλώσεις, ούτε έχει εξαργυρώσει ποτέ κουπόνι του ΟΠΑΠ. Δεν διαθέτω κωδικούς, ούτε έχω λογαριασμούς στο εξωτερικό.· Μετά από συστηματική παρακολούθηση της ΕΥΠ αναφέρεται ένας τυχαίος στοιχηματισμός και· προκύπτει πως δεν υπάρχει κάτι το μεμπτό.· Τα περισσότερα άτομα που αναφέρονται στις συνομιλίες, μου είναι παντελώς άγνωστα. Τον όνομα Μπέος δεν έχει ακουστεί πουθενά. Ο Θεός αγαπάει τον κλέφτη, αλλά αγαπάει και τον νοικοκύρη και κάθε μέρα που περνάει αποδεικνύεται και η αθωότητά μου. Κανένας δεν έχει καταγγείλει εκβιασμό. Ούτε παράγοντας ούτε ποδοσφαιριστής και ο μόνος μάρτυρας είναι ο κύριος Κούγιας.
Είμαι βέβαιος πως τόσο εγώ, όσο και ο Ολυμπιακός Βόλου είναι στόχος δήθεν κάθαρσης επικοινωνιακής πολιτικής και δημοσιότητας. Στο χέρι σας είναι να σταματήσετε την αδικία αφού δεν υπάρχουν όχι μόνο αποδείξεις, αλλά ούτε και ενδείξεις. Θα στείλετε ένα μήνυμα με την απόφασή σας ότι η δικαιοσύνη είναι αμερόληπτη.· Σήμερα δεν υπάρχει καμία απόδειξη. Αν κάποιος πρέπει να τιμωρηθεί να εξαντλήσετε την αυστηρότητά σας σε εμένα και όχι στον Ολυμπιακό Βόλου στερώντας από μία πόλη 200.000 κατοίκων το καμάρι της, γιατί η ομάδα ήταν απλά το θύμα».
Στη συνέχεια ο δικηγόρος του Αχιλλέα Μπέου, κ. Κακαβάς τόνισε: «Για το αδίκημα της δωροδοκίας δεν υπάρχουν αποδείξεις, ή στοιχεία όπως το που, πότε και ποιος και ούτε πρόκειται να βρεθούν. Μετά από έλεγχο του ΣΔΟΕ· δύο χρόνων δεν υπάρχει καμία χρηματική συναλλαγή μεταξύ του Αχιλλέα Μπέου και άλλου παράγοντα που εμπλέκεται στα στημένα. Το μόνο που υπάρχει είναι μία κρίση της UEFA», είπε ο κ. Κακαβάς.
Να σημειωθεί ότι ο δικηγόρος του Αχιλλέα Μπέου κατέθεσε ένσταση υποστηρίζοντας ότι όλα τα στοιχεία είναι προϊόντα υποκλοπών, νόμιμων μεν, αλλά η υποκλοπή είχε γίνει για άλλες κατηγορίες  και δεν πρέπει να χρησιμοποιηθούν σε αυτό το κατηγορητήριο.
Μετά την αγόρευση του  Μπέου, σειρά πήρε ο κ. Ηλιόπουλος, προϊστάμενος διεύθυνσης στοιχήματος του ΟΠΑΠ την τελευταία τετραετία. Αρνήθηκε ότι γνωρίζει την οποιαδήποτε παράνομη δραστηριότητα του μεγαλομετόχου του Ολυμπιακού Βόλου υπογραμμίζοντας ότι μπορεί να μιλήσει μόνο για θέματα του Οργανισμού.
Ο  Ηλιόπουλος ανέφερε ότι ο ΟΠΑΠ είχε στην κατοχή του φακέλους από «περίεργα» παιχνίδια, τους οποίους είχε αποστείλει η UEFA.
Ένα εξ αυτών, όπως αναφέρθηκε χαρακτηριστικά, ήταν το ματς Ολυμπιακός Βόλου-Ατρόμητος (1-1), στο οποίο σύμφωνα με την UEFA είχαν παιχθεί ασυνήθιστα ποσά υπέρ του Ολυμπιακού στο ασιατικό στοίχημα. Όπως ανέφερε ωστόσο, ο κ. Ηλιόπουλος, ο ΟΠΑΠ είχε σημαντικά κέρδη από την συγκεκριμένη αναμέτρηση.
πηγή: onsports.gr

Φευγάτος ο Ντουγκλάο!!

Σειρήνες από ελληνικές ομάδες και συλλόγους του εξωτερικού ηχούν στα αυτιά του Φερέιρα Ντουγκλάο, σύμφωνα με τα όσα διαμήνυσε ο Βραζιλιάνος αμυντικός στον Μάριους Σουμουντίκα, στο ολιγόλεπτο τετ α τετ που είχαν πριν από την έναρξη της σημερινής (20/7) προπόνησης.
Ο Ρουμάνος τεχνικός ζήτησε να δει από κοντά τον υψηλόσωμο αμυντικό, προκειμένου να διερευνήσει τις προθέσεις του, αντιλαμβανόμενος προφανώς και ο ίδιος - μετά την μεταξύ τους κουβέντα- πως δεν τον χωρά ο τόπος στην Καβάλα….
Το τι ακριβώς πάντως πρόκειται να συμβεί με τον Ντουγκλάο, αλλά και με τους υπόλοιπους πρωτοκλασάτους παίκτες (Αμπντούν, Ονουάτσι, Ντιέ) είναι κάτι που παραπέμπει σε σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες…
Σύμφωνα με πληροφορίες εξάλλου, ο Ντιέ ειδοποίησε τον Σταύρο Ψωμιάδη πως την Παρασκευή(22/7) αναμένεται να επιστρέψει στην Καβάλα, χωρίς πάντως ο ερχομός του να συνδέεται απαραίτητα με την παραμονή του στην μακεδονική ομάδα…
Τέλος να σημειωθεί πως από το...μικροσκόπιο του Μάριους Σουμουντίκα στις προπονήσεις περνάει o 23χρονος μέσος από την Γουϊνέα, Μοχάμεντ Σακό.
πηγή: onsports.gr

ΠΑΟΚ: "Στα 14.139 έκλεισαν τα διαρκείας"

Ολοκληρώθηκε σήμερα η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2011-12 και μετά και το κλείσιμο των γραφείων, η καταμέτρηση έδειξε ότι με τα σημερινά 206, διατέθηκαν συνολικά 14.139 διαρκείας...
 Αυτό είναι και το τελικό νούμερο, καθώς η ΠΑΕ δεν έχει ανακοινώσει ότι δίνει παράταση και ο απολογισμός είναι ο δεύτερος χειρότερος στα πέντε καλοκαίρια, που είναι στη διοίκηση ο Ζαγοράκης, μετά τα 12.500 διαρκείας της πρώτης σεζόν...
πηγή: paok24.gr

Κάτι τρέχει με Ντουγκλάο!!

Τι αναφέρουν οι πληροφορίες που προέρχονται από την Καβάλα και ποια η θέση του επίσημου ΠΑΟΚ.
Δίχτυα για τον Ντουγκλάο έχουν ρίξει οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, όπως αναφέρουν πληροφορίες από την Καβάλα. Ο "Δικέφαλος" βλέπει με καλό μάτι την περίπτωση του κεντρικού αμυντικού των "Αργοναυτών" και, μάλιστα, όπως έγινε γνωστό η υπόθεση απόκτησής του δυναμικού στόπερ από τον "Δικέφαλο" είναι σε καλό δρόμο.
Οι πληροφορίες για το ενδιαφέρον των "ασπρόμαυρων" για τον Ντουγκλάο ενισχύονται από το ότι πηγές από την Καβάλα τονίζουν πως η μακεδονική ομάδα βρίσκεται ήδη σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του, εξετάζοντας το ενδεχόμενο της μεταγραφής του.
Πάντως, από τον επίσημο ΠΑΟΚ δηλώνουν ότι "η συγκεκριμένη περίπτωση ποδοσφαιριστή δεν απασχολεί την ΠΑΕ".
πηγή: olapaok.gr

Ο ΠΑΟΚ μπορεί…!!

Το olaPAOK.gr παρουσιάζει το μεταγραφικό πάρε – δώσε των σημαντικότερων ανταγωνιστών του "Δικέφαλου" εν όψει της της νέας σεζόν, το οποίο μέχρι τώρα μόνο πλούσιο δεν είναι.
Είναι αλήθεια πως ο ΠΑΟΚ προβλημάτισε στα φιλικά, πως δε κινήθηκε σωστά μεταγραφικά και πως έχασε παίκτες που δε θα έπρεπε. Επίσης, είναι αλήθεια, όμως, πως η οικονομική κρίση στην Ελλάδα και τους συλλόγους της δεν επιτρέπει τους ανταγωνιστές του να ενισχυθούν τόσο που να… τρομάζουν. Με δύο τρεις καλές κινήσεις ο ΠΑΟΚ μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά.
Ο ΠΑΟΚ είναι βάσει των ονομάτων στο ρόστερ του αποδυναμωμένος, αν λάβουμε υπόψη πως έφυγαν αρκετοί παίκτες και μέχρι στιγμής αποκτήθηκαν μόνο οι Ρομπέρ, Γεωργιάδης. Οι μεταγραφές, όμως, δεν τελείωσαν και αν ο ΠΑΟΚ πάρει τους παίκτες που θέλει ο Λάζλο Μπόλονι μπορεί και πρέπει να διεκδικήσει κάθε του στόχο, όσο υψηλός και αν είναι.
Ενισχυμένος ο Ολυμπιακός
Και επειδή ο ΠΑΟΚ δεν θα είναι μόνος του στο πρωτάθλημα ρίχνοντας μια ματιά στον ανταγωνισμό, βλέπει πως πέραν του Ολυμπιακού, καμιά άλλη ομάδα δεν ενισχύθηκε. Το αντίθετο μάλιστα. Ακόμα και οι ερυθρόλευκοι δεν έχουν κάνει τη μεγάλη κίνηση, αλλά έτσι και αλλιώς είχαν πολλές λύσεις. Επένδυσαν περισσότερο σε νεαρούς παίκτες από το εξωτερικό και μόνο η απόκτηση του Γέστε, που φαντάζει σίγουρη, προσθέτει λάμψη.
Ολυμπιακός
Ήρθαν
Λιούμπομιρ Φέισα, Ιβάν Μαρκάνο (δανεικός), Φράνκο Κοστάνζο, Χαβίτο, Φράν Γέστε, Σήφης Δασκαλάκης, Αλεξάντρ Κατάι, Πέταρ Γκρίμπιτς
Έφυγαν
Αντώνης Νικοπολίδης (σταμάτησε), Ραούλ Μπράβο (ελεύθερος), Ούρκο Πάρντο (λήξη δαν. Ραπίντ Βουκουρεστίου), Ντούντου Σεαρένσε (Ατλετικο Μινέιρο), Ζαουάντ Ζαϊρί (ελεύθερος), Γιώργος Κατσικογιάννης (ελεύθερος), Ντένις Επστάιν (Ατρόμητος)
Όταν ο Τότσε αντικαθιστά τον Σισέ…
Ο Παναθηναϊκός μπορεί να πήρε τον Βιτόλο, αλλά η οικονομική του κατάσταση φαίνεται από την επιλογή του να αντικαταστήσει τον Σισέ με τον Τότσε! Έρχεται στην Ελλάδα και ο Κουίνσι, αλλά μην ξεχνάμε πως έφυγαν οι Ζιλμπέρτο Σίλβα, Γκοβού, Γκαρσία και οι δανεικοί Γκάμπριελ και Μάτος. Οπότε είναι πολύ αποδυναμωμένος.
Παναθηναϊκός
Ήρθαν
Βίκτορ Βιτόλο, Κουίνσι Αμπέγιε (δανεικός), Τοτσέ
Επέστρεψε ο Μπίαρσμιρ
Έφυγαν
Τζιμπρίλ Σισέ (Λάτσιο), Γκάμπριελ (Γκρέμιο), Σίντνεϊ Γκοβού (ελεύθερος), Λουίς Γκαρσία, (ελεύθερος), Μαρσέλο Μάτος (Μποταφόγκο), Ζιλμπέρτο Σίλβα (Γκρέμιο)
Πήρε Γκούντγιονσεν, αλλά ακόμα έχει κενά
Το ίδιο ισχύει και με την ΑΕΚ παρότι η μεταγραφή του Γκούντγιονσεν είναι η σημαντικότερη του φετινού καλοκαιριού. Άλλωστε η αποχώρηση παικτών όπως ο Μπλάνκο, Σκόκο, Σάχα, Μίτσελ και αρκετών ακόμα δεν μπορούν να καλυφθούν εύκολα.
ΑΕΚ
Ήρθαν
Έιντουρ Γκούντγιονσεν, Δημ. Κωνσταντόπουλος, Δημήτρης Σιαλμάς, Γιάννης Κοντοές, Στίβ Μπέλεκ (δανεικός), Χοσέ Κάρλος (δανεικός), Χουάν Κάλα, Σωκράτης Τσουκαλάς, Έλφαρ Χέλγκασον, Πολ Κατσέτης, Μαυρούδης Μπουγαϊδης
Έφυγαν
Νάτσο Σκόκο (Αλ Αχλί), Ίσμαελ Μπλάνκο (ελεύθερος), Σάνελ Γιάχιτς (ΑΠΟΕΛ), Έντερ (λήξη δαν. Γκουαρανί), Κρίστιαν Νασούτι (λήξη δαν. Ρίβερ Πλέιτ), Ματέος (λήξη δαν. Ρεάλ Μαδρίτης), Μίτσελ (λήξη δαν. Μπέρμινχαμ), Σεμπάστιαν Σάχα (ελεύθερος), Μιχάλης Τσαμουρλίδης (ελεύθερος), Ντίνο Ντρίπιτς (ελεύθερος), Ναμπίλ Μπαχά (ελεύθερος), Μίλαν Λούκατς (ελεύθερος), Λευτέρης Ιντζόγλου (ελεύθερος)
Πιο αδύναμος από πέρυσι
Όσον αφορά τον Άρη, τα πράγματα είναι μέχρι στιγμής απογοητευτικά. Η παραμονή του Καστίγιο είναι το βασικό κέρδος μέχρι στιγμής ενώ παίκτες όπως ο Καπετάνος, ο Παπαστεριανός που θα έρθει, δεν μπορούν να κάνουν τη διαφορά ενώ είναι αμφίβολο αν μπορούν να σταθούν αγωνιστικά όπως και… οι μέτριοι προκάτοχοί τους.
Η πρώτη σούμα, πάντως, δεν επιτρέπει στον ΠΑΟΚ να εφησυχάσει. Ο Δικέφαλος πρέπει να κοιτάξει τις δικές του αδυναμίες, να τις καλύψει και μετά να τα δώσει όλα μέσα στο γήπεδο.
Άρης
Ήρθαν
Καρίμ Σολτάνι, Κώστας Καπετάνος, Δημήτρης Κοτσώνης, Βασίλης Τριανταφυλλάκος, Θανάσης Κανούλας
Έφυγαν
Ντέιβιντας Τσεσνάουσκις (ελεύθερος), Ραούλ Μπομπαντίγια (λήξη δαν. Γκλάντμπαχ), Χουάνμα (ελέυθερος), Ρονάλντο Γκιάρο (ελεύθερος), Λοθάνο Οριόλ (ελεύθερος), Μαυρούδης Μπουγαϊδης (ΑΕΚ), Ντανίλο Περέιρα (λήξη δαν. Πάρμα), Κριστιάν Πορτίγια (λήξη δαν. Σπόρτινγκ Χιχόν), Τόνι Κάλβο (ελεύθερος).

Τέλος το μπάσκετ για τον Σαρπ!!

Την απόφαση του να αποχωρήσει από τα παρκέ ανακοίνωσε ο Ντέρικ Σαρπ. Ο 40χρονος πλέον Αμερικανός αποφάσισε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, ενώ τα δύο τελευταία χρόνια ήταν στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, χωρίς ουσιαστικά να αγωνίζεται.

Ο Σαρπ ξεκίνησε την καριέρα του από τη Μακάμπι Χαντέρα το 1993, πήγε στην  Χαποέλ Μιγκντάι και ύστερα  φόρεσε τη φανέλα της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Με την «ομάδα του λαού» ο Σαρπ κατέκτησε 26 τίτλους, ενώ κάποιες φήμες αναφέρουν ότι θα παραμείνει στην Μακάμπι  ως βοηθός του Ντέιβιντ Μπλατ.

Μπαλοτέλι: «Θα παραμείνουμε καλή ομάδα και χωρίς τον Τέβες»

Βέβαιος ότι η Μάντσεστερ Σίτι θα παραμείνει εξαιρετική ομάδα όποιος ποδοσφαιριστής κι εάν αποχωρήσει είναι ο Μάριο Μπαλοτέλι.

Ο Ιταλός επιθετικός εξήγησε ότι… δεν θα τα βάψει μαύρα με μια ενδεχόμενη φυγή του «Απάτσι».

«Έχω δει πολλούς καλούς ποδοσφαιριστές να φεύγουν από τις ομάδες τους. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο και αν ο Τέβες θέλει να φύγει είναι δική του απόφαση. Η Σίτι θα εξακολουθεί να είναι καλή ομάδα. Ο Κάρλος είναι υπέροχος παίκτης», ήταν τα λόγια του άσου της Σίτι.
πηγή: theplayer.gr

 

Σωτήρχος: «Μπορούμε την άνοδο»

Ο αμυντικός του Λεβαδειακού, Γιάννης Σωτήρχος, φιλοξενήθηκε στον SENTRA 103,3 και στην εκπομπή “Καμμένοι στο Ζέσταμα” με τον Μάνο Σπανόπουλο. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Για τα πλέι οφ: Ήταν μία διαδικασία η οποία θα έπρεπε να έχει τελειώσει από τις 8 Ιουνίου. Έχουμε φτάσει 20 Ιουλίου και τώρα όρισαν τα παιχνίδια. Τα προβλήματα για κάποιες ομάδες είναι πάρα πολλά. Ωστόσο, από τη στιγμή που αποφασίστηκε να γίνουν τα πλέι οφ, εμείς είμαστε όσο γίνεται πιο έτοιμοι σαν ομάδα για να πετύχουμε το στόχο μας, δηλαδή να παίξουμε του χρόνου στη Σούπερ Λιγκ. 

Για τη διαφορά των δύο βαθμών με τον Ο.Φ.Η.: Είναι τέσσερα παιχνίδια κι όλα θα κριθούν στο γήπεδο. Τα πιο δύσκολα θα είναι αυτά με τον Ο.Φ.Η. Όλη η ιστορία είναι τα παιχνίδια με τον Ο.Φ.Η. Εμείς προπονούμαστε όλο το καλοκαίρι μέσα στη ζέστη, κάτω από αντίξοες συνθήκες για να είμαστε έτοιμοι, κάτι που σίγουρα δεν είναι και το καλύτερο. Πάντως, φάγαμε το γάιδαρο και μένει η ουρά. 

Για το γεγονός ότι είναι αισιόδοξος για την άνοδο: Όταν, πέρσι, ξεκινήσαμε προετοιμασία, το ρόστερ που είχαμε ήταν για ομάδα Σούπερ Λιγκ κι όχι για Φούτμπολ Λιγκ. Πληρώσαμε κάποια λάθη τα οποία έγιναν, ειδικά το κακό μας ξεκίνημα και μετά ήταν πολύ δύσκολο να καλύψουμε τη μεγάλη διαφορά, που είχαν δημιουργήσει οι άλλες ομάδες, για να πάρουμε μία από τις δύο πρώτες θέσεις. Τελικά, μπήκαμε στα πλέι οφ, που ήταν ο δεύτερος στόχος μας, και ελπίζουμε ότι έστω και την τελευταία στιγμή θα καταφέρουμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια και να ανέβουμε. Το ρόστερ μας είναι σχεδόν ίδιο με πέρσι, καθώς έχουν αποχωρήσει μόνο οι Μπάρκογλου και Κορδονούρης. Δεν μας απασχολούν οι άλλες ομάδες, εμείς κοιτάμε τη δική μας και θα μπούμε στο γήπεδο να τα δώσουμε όλα και να πανηγυρίσουμε την άνοδο. 

Το σχόλιό του για τα ύποπτα παιχνίδια:  Ακούστηκαν πάρα πολλά. Βγήκαν στον αέρα πολλές συνομιλίες και είναι πάρα πολύ άσχημο αυτό που γίνεται στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Οι αγώνες πρέπει να παίζονται στους αγωνιστικούς χώρους κι όχι στο παρασκήνιο και τις δικαστικές αίθουσες. Αυτό που ξέρω είναι ότι γίναμε διεθνώς ρεζίλι. Εφόσον υπάρχουν αποδείξεις πρέπει να τιμωρηθούν αυτοί που φταίνε. Ελπίζω ότι δεν θα καταφέρουν να τα... κουκουλώσουν πάλι. Εύχομαι να καθαρίσει το ποδόσφαιρο και να παίζεται στους αγωνιστικούς χώρους.

«Αν έχει αποφασίσει να φύγει, να φύγει»

Τα παραπάνω λόγια ανήκουν στον προπονητή του Κάρλος Σάντσες, Ντάνιελ Σάντσες. Ο τεχνικός της Βαλενσιέν τόνισε ότι υπάρχει πιθανότητα ο Κολομβιανός μέσος να παραμείνει στο γαλλικό σύλλογο, αλλά αν θέλει να αποχωρήσει από εκεί, να φύγει. 

«Οι υποθέσεις των Μπίσεβατς και Κάρλος Σάντσες θα ξεκαθαρίσουν σύντομα, όμως ακόμα τίποτα δεν είναι οριστικό», ανέφερε αρχικά ο προπονητής της Βαλενσιέν ενώ συνέχισε λέγοντας:

«Για τον Μπίσεβατς γνωρίζουμε ότι η Παρί Σεν Ζερμέν είναι κοντά στην απόκτηση του, αλλά για τον Κάρλος τα πάντα είναι πιθανά. Υπάρχει η περίπτωση να μείνει τελικά μαζί μας, κάτι που θα είναι πολύ ευχάριστο για την ομάδα. Πάντως έχω ζητήσει να μην καθυστερήσει κι άλλο η αποχώρηση του, αν έχει αποφασίσει να φύγει». 
πηγή: theplayer.gr

Περιστασιακό το πρόβλημα, προλαβαίνει ο Περπέρογλου!!

Πολλές είναι οι πιθανότητες για τον Στράτο Περπέρογλου ώστε να προλάβει το δεύτερο μέρος της προετοιμασίας της Εθνικής ομάδας! Ο διεθνής φόργουορντ του Παναθηναϊκού υπέστη περιορισμένη θρόμβωση σε μιά από τις φλέβες της γάμπας και ο Διευθυντής Αγγειοχειρουργικής Κλινικής του METROPOLITAN, Δρ. Κωνσταντίνος Παπαδάκης προχώρησε μέσω του ThePlayer σε αποκαλύψεις σχετικά με την κατάσταση του αθλητή.

«Ο αθλητής βρισκόταν στις ΗΠΑ και κατά την επιστροφή του αισθάνθηκε τράβηγμα στη γάμπα. Κατά την επίσκεψή του στο METROPOLITAN η κατάσταση εκλήφθη ως τενοντίτιδα στο γαστροκνήμιο αλλά κατόπιν της μαγνητικής διαπιστώθηκε περιορισμένη εσωτερική θρόμβωση στο δεξί του πόδι η οποία κι επιβεβαιώθηκε κατόπιν του υπέρηχου... Για την ακρίβεια επιβεβαιώθηκε περιορισμένη θρόμβωση σε μιά από τις φλέβες της γάμπας» λέει ο Δρ Παπαδάκης ο οποίος ξεκαθάρισε: «Πρόκειται για ένα περιστασιακό πρόβλημα».

Ο Περπέρογλου έκανε εισαγωγή και θα παραμείνει για 5 μέρες προκειμένου να ακολουθήσει την αγωγή του. Στη συνέχεια προβλέπεται ξεκούραση για περίπου 10 μέρες στο σπίτι του και υπολογίζεται ότι σε τρεις εβδομάδες θα είναι σε θέση να προπονηθεί σε φουλ ρυθμό κάτι που σημαίνει ότι προλαβαίνει κατά πάσα πιθανότητα το δεύτερο μέρος της προετοιμασίας της Εθνικής ομάδας.
πηγή: theplayer.gr

Πιστός στην Τσέλσι ο Κόουλ!!

Αποφασισμένος να παραμείνει στην Τσέλσι και να ολοκληρώσει την καριέρα του στο «Στάμφορντ Μπριτζ» είναι ο Άσλει Κόουλ. Ο Άγγλος ποδοσφαιριστής με δηλώσεις του εξήγησε ότι είναι χαρούμενος στο Λονδίνο, ενώ στάθηκε και στον νέο προπονητή του συλλόγου, Αντρέ Βίλας Μπόας…

«Ελπίζω να κερδίσουμε κάτι την επόμενη σεζόν. Θέλω να κλείσω την καριέρα μου στην Τσέλσι. Έχω αρκετά χρόνια μπροστά μου και θέλω να είμαι μέρος της Τσέλσι», τόνισε αρχικά ο Κόουλ, που είπε για τον νέο τεχνικό της Τσέλσι… «Έχουμε έναν νεαρό τεχνικό, που έχει πολύ καλές σχέσεις με τους παίκτες. Αυτό είναι πολύ ωραίο για την ομάδα. Αν κουραζόμαστε στη προπόνηση αλλάζουμε ασκήσεις για να μην βαρεθούμε. Αυτό είναι ένα από τα πολύ θετικά που έχει».

Ανελκά: «Χαρούμενος στην Τσέλσι»

Τέλος στα σενάρια που τον θέλουν να αφήνει το «Στάμφορντ Μπριτζ» και την Τσέλσι έβαλε ο Νικολά Ανελκά. Ο Γάλλος δήλωσε χαρούμενος στους «Μπλε» και εξήγησε ότι είναι έτοιμος να δώσει μεγάλη μάχη για να παραμείνει στο ρόστερ των Λονδρέζων.

«Είμαι ακόμη στην Τσέλσι και ευχαριστημένος εδώ. Μου αρέσει η πρόκληση. Είναι όλα μέρος του παιχνιδιού και σε μία ομάδα όπως είναι η Τσέλσι πρέπει να είσαι πάντα έτοιμος για την κάθε δυσκολία. Κάθε ένας από τους ποδοσφαιριστές του συλλόγου θα πρέπει να δώσει μάχη για μια θέση στην αποστολή», τόνισε αρχικά ο 32χρονος άσος και πρόσθεσε… «Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να δυναμώσουμε και άλλο για να κατακτήσουμε το Τσάμπιονς Λιγκ. Πιστεύω ότι ακόμη κι έτσι όπως είμαστε έχουμε πολλές πιθανότητα να τα καταφέρουμε στο τέλος. Δεν βρίσκω κάποια εμφανή αδυναμία. Η μεγαλύτερη αντίπαλός μας θα είναι όπως κάθε φορά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ».

Συνελήφθη ο Φλωρίδης!!

Σύμφωνα με πληροφορίες ο υποψήφιος επενδυτής του ΠΑΟΚ, Βασίλης Φλωρίδης, βρίσκεται στο αστυνομικό μέγαρο Θεσσαλονίκης γιατί όπως εικάζεται εκκρεμούν τρεις καταδικαστικές αποφάσεις από πέντε έως και δέκα μήνες. 

 Σήμερα το πρωί λοιπόν,  μετά το ραντεβού που υπήρχε με τον θανάση Κατσαρή άνθρωποι της ασφάλειας οδήγησαν τον Φλωρίδη στο αστυνομικό τμήμα και έτσι περιπλέκεται η κατάσταση στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Από την πλευρά του ο κος Φλωρίδης  ισχυρίζεται ότι η σύλληψη του οφείλεται σε μια διένεξη με την πρώην  σύζυγο του, για την οποία δεν είναι ενήμερος .
πηγή: theplayer.gr

Ετοιμη για... λέιζερ η Premier!

Ετοιμη να χρησιμοποιήσει την τεχνολογία λέιζερ για τις φάσεις στην γραμμή του τέρματος είναι η Premier League, σύμφωνα με τον πρόεδρό της, Ρίτσαρντ Σκάνταμορ.
Ο επικεφαλής της Premier League έκανε σαφές ότι η χρήση της τεχνολογίας στην γραμμή του τέρματος είναι πιθανό να ξεκινήσει τη σεζόν 2012-13. «Σκοπός του παιχνιδιού είναι τα γκολ. Οι παίκτες κάνουν τα πάντα για να τα πετύχουν ή να τα αποτρέψουν, οι οπαδοί φωνάζουν γι' αυτά και καριέρες ποδοσφαιριστών και προπονητών κρίνονται από αυτά» τόνισε ο Σκάνταμορ.

«Η τεχνολογία είναι διαθέσιμη, η δικαιοσύνη είναι πολύ σημαντική και η Premier League θα την χρησιμοποιούσε αν αυτό ήταν εφικτό. Πλέον η FIFA έχει την τεχνολογική υποδομή και θεωρούμε ότι η περίοδος 2012-13 είναι ρεαλιστικός στόχος» πρόσθεσε.

Το θέμα έχει τεθεί προς συζήτηση εδώ και αρκετά χρόνια, όμως τον τελευταίο έχει πάρει φωτιά εξαιτίας του... Φρανκ Λάμπαρντ. Ο μέσος της Τσέλσι έστειλε στο μουντιάλ του 2010 τη μπάλα ένα μέτρο μέσα από το τέρμα του Νόιερ στον αγώνα Γερμανίας-Αγγλίας και το γκολ δεν μέτρησε ποτέ, ενώ αντίθετα μέτρησε αυτό κόντρα στην Τότεναμ σε αγώνα με τους Μπλε και ενώ η μπάλα δεν είχε περάσει ποτέ.
πηγή: gazzetta.gr

Ξεκίνησε θεραπεία ο Σαλπιγγίδης!!

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης ξεκίνησε την Τετάρτη θεραπεία μετά τον σοβαρό τραυματισμό του. Τι έγινε με τους άλλους παίκτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα.
Ο Σαλπιγγίδης άρχισε την θεραπεία του μετά την βαριά θλάση που έχει υποστεί. Ο στόχος του φυσικά θα είναι να επανέλθει στα γήπεδα όσο πιο γρήγορα γίνεται.
Από εκεί και πέρα ο Γκαρσία ανέβασε πυρετό. Έτσι αφού του δόθηκε η κατάλληλη αγωγή γύρισε σπίτι του. Τέλος ο Ίβιτς, που δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τις ενοχλήσεις του στον δικέφαλο, έκανε ατομικό πρόγραμμα.
πηγή: gazzetta.gr

«Αν φταίμε, να πληρώσουμε...»

Ο Σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών της Ηλιούπολης Rebels 9 εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι εάν αποδειχθεί πως φταίει ο σύλλογος να... πληρώσει και πως το τελευταίο χρονικό διάστημα επιχειρείται συστηματική προσπάθεια της διαπόμπευσης της ομάδας.
Η ανακοίνωση του Συνδέσμου Rebels 9: «Όλες αυτές τις μέρες που πέρασαν προτιμήσαμε να κρατήσουμε στάση σιωπής, ακούγοντας και παρακολουθώντας όλες αυτές τις τρομερές αποκαλύψεις στον χώρο του ποδοσφαίρου ενόψει μεσοπρόθεσμων εποχών που ζούμε.
Από την στιγμή όμως που ο πόλεμος πέρασε πλέον σε προσωπικό επίπεδο και διαβάζοντας διάφορες κατηγορίες για το συνδεσμιακό κίνημα του Γ.Σ. Ηλιούπολης θέλουμε να κάνουμε γνωστό ότι οποιαδήποτε αναφορά ή οποιαδήποτε εμπλοκή προσώπων που ανήκουν στο συνδεσμιακό κίνημα του Γ.Σ. Ηλιούπολης ανήκουν στην σφαίρα της φαντασίας. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση είμαστε έτοιμοι να δώσουμε απαντήσεις όπου χρειαστεί.
Διαπιστώνουμε το τελευταίο διάστημα ότι γίνεται μία συστηματική διαπόμπευση του ποδοσφαιρικού τμήματος του Γ.Σ. Ηλιούπολης από πολλά ΜΜΕ με σκοπό τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης και το να πέσει η ευθύνη στην ομάδα μας για το κατάντημα του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Αφήστε την δικαιοσύνη να κρίνει. Μην βγάζετε αποφάσεις καταδίκης. Αν νομίζετε ότι είμαστε το εύκολο θύμα είστε βαθιά νυχτωμένοι. Αν αποδειχθεί ότι φταίμε ας πληρώσουμε, αλλά όχι μόνο εμείς.
Άλλωστε είμαστε μαθημένοι στα δύσκολα. Βλέπετε εμείς δεν έχουμε υπουργούς και Βουλευτές που με ένα τηλεφώνημα κουκουλώνουν υποθέσεις. Εμείς παλεύουμε μόνοι μας γιατί μας διακατέχουν συναισθήματα που είναι σπάνια στις μέρες μας, δηλαδή περηφάνεια και αξιοπρέπεια.
Υ.Γ. Κάποιες ομάδες έπεσαν κατηγορία λόγω πλαστών ενημεροτήτων. Κάποιες άλλες πάλι βγήκαν αθώες με το πρόσχημα ότι δεν είχαν δόλο ενώ έχουν τελέσει και αυτές πλαστογραφία. Τελικά στην Ελλάδα ο κλέφτης πέφτει κατηγορία ενώ ο λιγότερο κλέφτης σώζεται. Αθάνατο ελληνικό ποδόσφαιρο».

«Λίβερπουλ για Καλδέλη»

Σέντρα δίνεται απόψε στα τελικά του Euro U1-9 στη Ρουμανία με τη συμμετοχή της Ελλάδας, και η «Mirror» αναφέρει ότι μεταξύ των παικτών που ξεχωρίζουν είναι και ο Κώστας Καλδέλης του Ολυμπιακού τον οποίο τονίζουν ότι παρακολουθεί η Λίβερπουλ.
Ουκ ολίγοι θα είναι οι σκάουτερ που θα βρεθούν στα γήπεδα της Ρουμανίας το επόμενο δεκαήμερο για να δουν αγωνιζόμενους τους ανερχόμενους αστέρες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, και η βρετανική «Mirror» κάνει τη δική της... σκιαγράφηση των ταλέντων της διοργάνωσης.
Μάλιστα, όταν αναφέρεται στην Ελλάδα τονίζει μεταξύ άλλων για τον ερυθρόλευκο Κώστα Καλδέλη ότι παρακολουθείται από την Λίβερπουλ μια και το ταλέντο του έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της αγγλικής ομάδας.
πηγή: katimagiko.gr

Καθαρή η μαγνητική του Μιραλάς!!

Καθαρή βγήκε η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε το πρωί της Τετάρτης ο Κέβιν Μιραλάς στο Ζέεφελντ, σκορπίζοντας τα χαμόγελα στο «στρατόπεδο» των πρωταλητών Ελλάδος.
Ο Βέλγος επιθετικός υπέστη κάκωση στο αριστερό γόνατο κατά τη διάρκεια του φιλικού με την Πολόνια Βαρσοβίας, με τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ, Χρήστο Θέο να εκτιμά ότι δεν πρόκειται για κάτι ανησυχητικό.
Εκτίμηση που αποδείχθηκε πέρα ως πέρα ορθή, αφού ο Κέβιν υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία το πρωί της Τετάρτης και από την οποία διαπιστώθηκε ότι το πρόβλημά του δεν είναι σοβαρό και θα χρειαστεί περίπου 3-4 μέρες για να αποκατασταθεί και να μπορεί ο παίκτης να επιστρέψει σε φουλ ρυθμό στις υποχρεώσεις της ομάδας.
Αναλυτικά το ιατρικό δελτίο αναφέρει: «Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Κέβιν Μιραλάς υποβλήθηκε σήμερα σε μαγνητική τομογραφία, σε κλινική του Ίνσμπρουκ στην Αυστρία, η οποία δεν ανέδειξε οξεία τραυματική βλάβη από τις ενδαρθρικές ανατομικές δομές. Ο Μιραλάς ακολουθεί θεραπευτική αγωγή και θα επανέλθει στις κανονικές προπονήσεις διάστημα τριών με τεσσάρων ημερών».
πηγή: katimagiko.gr

Ποιος είναι ο ιδιοκτήτης στο νέο μαγαζί;

Αν και οι αδελφοί Αγγελόπουλοι έχουν ανακοινώσει την αποχώρησή τους από τον Ολυμπιακό, οι κινήσεις που γίνονται το τελευταίο διάστημα στο τμήμα μπάσκετ, μάλλον δείχνουν πως σύντομα θα επιστρέψουν, έστω και με νέους όρους...
Ποιος είναι ο ιδιοκτήτης στο νέο μαγαζί;
Σήμερα λοιπόν, ανακοινώθηκε από την «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ πως θα εγκαινιαστεί ένα νέο κατάστημα στον Πειραιά το οποίο θα παρέχει επίσημα προϊόντα των “ερυθρολεύκων”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ:
Ένα κατάστημα το οποίο θα περιλαμβάνει πλέον όλη τη γκάμα των προϊόντων με το σήμα της ΚΑΕ Ολυμπιακός (Ρουχισμός, Είδη Δώρων, Αναμνηστικά κ.α.).

Το νέο Official Olympiacos BC Store θα είναι προσβάσιμο από όλους τους φίλους της ομάδας όλες τις ημέρες και ώρες καταστημάτων και θα περιλαμβάνει τη Νέα Συλλογή Επίσημων Προϊόντων της ΚΑΕ Ολυμπιακός αλλά και όλων των ειδών τις κατηγορίες, για όλες τις ηλικίες (ανδρικά, γυναικεία, παιδικά, εφηβικά και βρεφικά).

Πρόκειται για ένα μοντέρνου σχεδιασμού κατάστημα σε ένα σημείο έκπληξη, που σκοπό έχει να γίνει σημείο συνάντησης και να φέρει πιο κοντά τους φιλάθλους και υποστηρικτές της ομάδας μας. Τα κυριότερα χαρακτηριστικά του είναι:

•Στρατηγικό σημείο και τοποθεσία, κοντά στο λιμάνι του Πειραιά.
•Εύκολη πρόσβαση από όλα τα μέσα και άνετος χώρο στάθμευσης.
•Σημείο συνάντησης των φιλάθλων για ενημέρωση σχετικά με την ομάδα, αγορά εισιτηρίων, προμήθεια καρτών διαρκείας αλλά και επαφή με τους χορηγούς και υποστηρικτές της ομάδας.
•Σημείο επαφής των χορηγών με τους φιλάθλους με ποικίλες προωθητικές ενέργειες, διαγωνισμούς και δώρα.
•Σημείο επαφής των φιλάθλων με τα ινδάλματά τους.
•Στο μέλλον μία μεγάλη έκπληξη θα περιμένει κάθε μέρα τους μικρούς φιλάθλους της ομάδας.
•Διευρυμένο ωράριο λειτουργίας έτσι ώστε να καλύπτει όλες τις ανάγκες των φιλάθλων πριν ή μετά τον αγώνα αλλά και οποιαδήποτε ώρα ή ημέρα της εβδομάδας.
•Μεγάλη γκάμα επίσημων προϊόντων που συνεχώς θα επεκτείνονται σε μοναδικές τιμές και με μεγάλες προσφορές.
•Εξαργύρωση προνομίων για τους κατόχους διαρκείας.
•Συλλεκτικές σειρές προϊόντων και αποκλειστικότητες που θα διατίθενται μόνο από το κατάστημα.
•Stampa Station για την άμεση δημιουργία προσωποποιημένων T-shirt και Επίσημου ρουχισμού της ομάδος.
•Ρουχισμός και Προϊόντα των Ακαδημιών και εξειδικευμένος αθλητικός εξοπλισμός.
•Ζωντανή προβολή των αγώνων και ιστορικών στιγμών της ομάδας στα μόνιτορ του καταστήματος.

Νέα μοντέρνα σχέδια, ποιοτικά υλικά και ποικιλία χρωμάτων θα χαρακτηρίζουν την Νέα Συλλογή με σκοπό να κάνει τα προϊόντα ελκυστικά και προσιτά σε όλους τους φιλάθλους της ομάδας. Όλα τα προϊόντα θα είναι σταδιακά διαθέσιμα σε όλες τις μπουτίκ του Ολυμπιακού, ενώ πολύ σύντομα θα παρουσιαστεί και το επίσημο e-shop της ΚΑΕ.

Ο Εμπορικός Δ/ντης της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κ. Νίκος Λεπενιώτης δήλωσε: “Είμαστε σίγουροι ότι οι φίλαθλοι μας σε ολόκληρη την Ελλάδα και το εξωτερικό θα αγκαλιάσουν τη νέα αυτή προσπάθεια και θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν μοναδικές συλλογές από τα νέα επίσημα προϊόντα της αγαπημένης μας ομάδας. Πλέον, έχουμε το δικό μας σημείο αναφοράς και συνάντησης με τους φίλους της ομάδας μας αλλά και του μπάσκετ!»
πηγή: sportdog.gr

Έφτασε στο Καρπενήσι (ΦΩΤΟ)

Στο Καρπενήσι έφτασε το μεσημέρι η Εθνική μας ομάδα, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της εν όψει του Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας.
Έφτασε στο Καρπενήσι (ΦΩΤΟ)
Τα προβλήματα δεν λείπουν από την Γαλανόλευκη, ωστόσο όλοι όσοι βρίσκονται στην ομάδα, σκοπεύουν να δώσουν το καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να κερδίσουν ακόμη μια διάκριση.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Ηλίας Ζούρος γνωρίζει ότι το έργο του δεν θα είναι εύκολο, από την στιγμή μάλιστα που υπάρχουν πολλά νέα πρόσωπα στη σύνθεση της εθνικής μας.
Δείτε φωτογραφίες από την άφιξη του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στο Καρπενήσι:

"Πώς σε έδειρε η Βατίδου;"

Παιδιά, είπαμε: Ο Μπέος δεν χάνει το κέφι του! Διαβάστε τι είπε στον Αλέξη Κούγια όταν τον είδε για πρώτη φορά στην αίθουσα και άλλες σπαρταριστές ατάκες...
"Πώς σε έδειρε η Βατίδου;"
Το καλοσώρισμα του Α. Μπέου στον Κούγια, όταν ο τελευταίος μπήκε στην αίθουσα που βρίσκεται η Πειθαρχική, ήταν όλα τα λεφτά! "Πες μας, πώς σε έδειρε η Βατίδου;", ήταν το πικρόχολο σχόλιο του Μπέου...
"Μπλέξαμε με υπόκοσμο. Είναι μία παρέα που ελέγχει την Β' εθνική με ένα τηλέφωνο. Ελέγχει τόσο τα ματς των δικών τους ομάδων όσο και των άλλων, πετυχαίνοντας εκπληκτικές αποδόσεις από τον στοιχηματισμό σε εταιρείες του εξωτερικού", σχολίασε σε κάποια φάση ο Κούγιας, που είχε και τον εξής διάλογο με τον Α. Μπέο:
Μ: "Θυμάσαι όταν σε είχα χτυπήσει και μετά το σκηνικό ήρθες στο μαγαζί μου για να διασκεδάσεις, παρά το γεγονός ότι βρισκόμασταν στα δικαστήρια;".
Κ: "Ναι. Το επιβεβαιώνω ότι ήρθα".
Μ: "Ο κ. Κούγιας απλά έχει ένα ελάττωμα. Ξεχνάει να πληρώσει...".
"Από όλους όσους βγαίνουν και μιλάνε, είμαι ο μόνος που έρχεται και καταθέτει. Ούτε ο Νικολαΐδης, ούτε ο Θεοδωρίδης, ούτε ο Θωμαΐδης ήρθαν να καταθέσουν", σχολίασε σε άλλη φάση ο πρόεδρος της Παναχαϊκής.
Φεύγοντας από τα γραφεία της Σούπερ Λίγκας, ο Αλέξης Κούγιας είχε διαμάχη με τον ηθοποιό Μπουρνέλη! Με τους δυό τους να οδηγούνται στο τμήμα, προκειμένου να καταθέσουν μηνύσεις!
πηγή: sportdog.gr

“Ίδια πρόταση ΑΕΚ – ΠΑΟΚ, εδώ όμως μίλησαν πολύ όμορφα”

Ο Γιώργος Γεωργιάδης στην επίσημη παρουσίαση του από τον ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στη “μάχη” που έγινε με την ΑΕΚ για την απόκτησή του, αλλά και στους λόγους που επέλεξε τους Θεσσαλονικείς. Επίσης, μίλησε και για την επιστροφή του στην ομάδα μετά από επτά χρόνια.
“Ίδια πρόταση ΑΕΚ – ΠΑΟΚ, εδώ όμως μίλησαν πολύ όμορφα”
Αρχικά αναφέρθηκε στη “μάχη” με την ΑΕΚ: Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ μου μίλησαν πολύ όμορφα γι' αυτό αποφάσισα να συνεχίσω στον ΠΑΟΚ. Με τον ΠΑΟΚ μίλησα τις τελευταίες δύο τρεις ημέρες. Οι προτάσεις της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ ήταν περίπου ίδιες. Με τον Ζαγοράκη και τον Βρύζα μιλούσαμε μαζί την τελευταία ημέρα και πίστεψα αυτά που μου είπανε".
Για την επιστροφή στον ΠΑΟΚ μετά από επτά χρόνια, σχολίασε: "Επτά χρόνια πριν που έφυγα ήταν δύσκολο για μένα, γιατί έπρεπε να αποδείξω ότι δεν είμαι ανίκανος. Πάλεψα και προσπάθησα και τώρα είμαι πίσω και θέλω να δικαιώσω όσους με επέλεξαν".
Για το αν στη διάρκεια της περασμένης σεζόν, όταν σκόραρε εναντίον του ΠΑΟΚ, φαντάζονταν ότι θα μετακομίσει στην Τούμπα, είπε: "Όχι, δεν φανταζόμουν ότι θα πάρω μεταγραφή στον ΠΑΟΚ, γιατί τότε δεν υπήρχε ενδιαφέρον".
Για το αν είναι έτοιμος να μπει στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων, καθώς έχασε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας: "Έχω κάνει κάποια σχετική προετοιμασία μόνος μου, όμως, είναι αλλιώς για έναν παίκτη να συμμετέχει στο βασικό στάδιο, που είναι σημαντικό. Είμαι πίσω, όμως, θα προσπαθήσω σύντομα να φτάσω τους υπόλοιπους συμπαίκτες μου".
Για το πώς νιώθει ως παίκτης του ΠΑΟΚ: "Είμαι πολύ χαρούμενος. Με υποδέχτηκαν όλοι ζεστά. Άλλωστε, έχω φίλους εδώ και θα με βοηθήσουν να μπω γρήγορα 100% μέσα στην ομάδα".
Για το αν χρειάζεται πίστωση χρόνου από τον κόσμο του ΠΑΟΚ: "Η αλήθεια είναι ότι χρειάζομαι πίστωση χρόνου, αλλά από πρώτη στιγμή θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο".

Μια πρωτότυπη και σουρεαλιστική διαφήμιση! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια άκρως εμπνευσμένη και πρωτότυπη διαφήμιση δημιούργησε το "Sky Sports Italia", στην οποία αστέρια του ποδοσφαίρου διαφημίζουν  το "πακέτο" του τηλεοπτικού σταθμού για την αγωνιστική σεζόν 2011-2012.
Μια πρωτότυπη και σουρεαλιστική διαφήμιση! (ΒΙΝΤΕΟ)
Πρωταγωνιστές της διαφήμισης είναι ο Ετό, ο Αμπροζίνι, ο Μάουρι και ο αρχηγός της Ρόμα, Φραντσέσκο Τότι.

Ο Καμερουνέζος εμφανίζεται "παγωμένος" την ώρα που κάνει ανάποδο ψαλίδι, ο Μάσιμο Αμπροζίνι και ο Στέφανο Μάουρι... ψαρεύουν μπάλες στη μέση μιας λίμνης και ο καπιτάνο της Ρόμα έχει γίνει... δακρυσμένο άγαλμα που το προσκυνά ο λαός...



Κούγιας: "Αυτά έστησε ο Μπέος"!!

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγα λεπτά η κατάθεση του Αλέξη Κούγια ενώπιον της Πειθαρχικής της Σούπερ Λίγκας. "Μη σβήνετε τα φώτα, θα χάσουμε το σόου... ".
Κούγιας: "Αυτά έστησε ο Μπέος"!
Ο πρόεδρος της Παναχαϊκής σχολίασε, μεταξύ άλλων, ότι o Μπέος μαζί με τους Τσακογιάννη και Μερτύδη (πρόεδρο του Παναργειακού), είχαν στήσει εγκληματική οργάνωση. Και ότι αποφάσιζαν ποιος θα ανέβει και ποιος θα πέσει από την δεύτερη κατηγορία.

«Είμαι σίγουρος ότι το παιχνίδι Παναργειακός-Ολυμπιακός Βόλου είναι στημένο. Σωστά το συμπεριέλαβε στη λίστα η UEFA», είπε ο επιφανής νομικός, συμπληρώνοντας πως ο υπάλληλος της ΕΠΟ, Γ. Παπαδόπουλος, που ήταν στο παρελθόν οδηγός του Γκαγκάτση, ήταν ο συνδετικός κρίκος μεταξύ της παραπάνω εγκληματικής οργάνωσης και της ΕΠΟ!
Σε κάποια φάση της κατάθεσης, μάλιστα, τα πνεύματα μεταξύ Κούγια και Μπέου οξύνθηκαν, χωρίς ωστόσο να χαθεί ο έλεγχος. Χαρακτηριστική, πάντως, ήταν η στιγμή που έσβησαν για λίγο τα φώτα, με τον Αχιλλέα Μπέο να μη χάνει την ευκαιρία και να σχολιάζει:
«Μη σβήνετε τα φώτα. Θα φύγει ο Κούγιας και θα χάσουμε το σόου»!
Όπως γράψαμε και πιο πάνω η κατάθεση του Κούγια έχει ολοκληρωθεί και, πλέον, αρχίζει η απολογία του Α. Μπέου...
πηγή: sportdog.gr

"Τυχαίο; Δε νομίζω"!!

Τους Πατέρα, Μαρινάκη ανακάτεψε ο Κούγιας στην κατάθεσή του στην Πειθαρχική της Σούπερ Λιγκ. "Τυχαίο που πήραν πρωτάθλημα οι φίλοι του Μπέου;"
"Τυχαίο; Δε νομίζω"!
Στην κατάθεσή του στην Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λιγκ, ως μάρτυρας κατηγορίας για την υπόθεση των στημένων αγώνων και τον Αχιλλέα Μπέο, ο Κούγιας αναφέρθηκε και στους Βαγγέλη Μαρινάκη και Νικόλα Πατέρα.

Ο ιδιοκτήτης της Παναχαϊκής αναφέρθηκε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος από Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, όταν ήταν στην προεδρία οι Μαρινάκης και Πατέρας και παράλληλα ήταν και φίλοι του Μπέου.

«Δεν είναι τυχαίο ότι ο συνομιλητής του Μπέου, ο κ. Πατέρας, πήρε το πρωτάθλημα και χαρακτηρίστηκε επιτυχημένος παράγοντας, όπως ακριβώς συνέβη πέρυσι και με τον κ. Μαρινάκη. Δεν είναι καθόλου τυχαίο», ανέφερε σχετικά.
Παράλληλα, ο Κούγιας κατέθεσε ότι δέχθηκε τηλεφώνημα τις παραμονές πριν δώσει την κατάθεσή του στον Αθλητικό Δικαστή. «Με έπαιρναν τηλέφωνο επανειλημμένως με απόκρυψη και σε κάποια φάση αποφάσισα να δώσω το τηλέφωνο σε έναν από τους παρευρισκομένους στην παρέα μου. Όταν το σήκωσε ακούστηκε μία φωνή που είπε: «αν μιλήσεις αύριο, θα νεκροφιλήσεις τα παιδιά σου». 
πηγή: sportdog.gr

«Να προσέξουμε πολύ την Ραντ»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Χάβι Γκραθία, στις δηλώσεις του ενόψει του επαναληπτικού αγώνα με την Ραντ για το Γιουρόπα Λιγκ ανέφερε ότι η ομάδα του θα πρέπει να προσέξει πολύ την αντίπαλό του.
Αρχικά ο Γκραθία τόνισε: «Οφείλουμε να προσέξουμε πάρα πολύ γιατί η Ραντ θα παίξει επιθετικά. Είναι μία δυνατή ομάδα, με καλή κυκλοφορία και παίκτες νεαρούς σε ηλικία.
Παίκτες που διαθέτουν καλή φυσική κατάσταση, τρέχουν πολύ. Είμαστε προετοιμασμένοι για αυτό το ματς και περιμένουμε την υποστήριξη του κόσμου. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω και τους φίλους της ομάδας που μας είχαν ακολουθήσει και στο Βελιγράδι, στο πρώτο ματς».
Σχετικά με την απουσία του Ουμπίδες ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου, επισήμανε: «Δεν είναι πολύ σημαντικό το πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Χρειάζεται όμως δύο εβδομάδες για να γίνει εντελώς καλά. Δεν θα ήθελα να ρισκάρω να τον βάλω να παίξει και επομένως δεν θα χρησιμοποιηθεί την Πέμπτη. Πάντως, δεν νομίζω πως θα έχουμε πρόβλημα. Υπάρχουν και άλλοι παίκτες που μπορούν να αγωνιστούν στην ίδια θέση, ενώ υπάρχει και η πιθανότητα να αλλάξουμε το σύστημά μας».

Αποκλείστηκαν οι Νέοι!!

Ο αγώνας της Εθνικής Νέων Ανδρών με την Ουκρανία μπορεί να μην έχει αρχίσει ακόμη ωστόσο η Τούρκοι επικράτησαν με +22 της Γερμανία με την Ελλάδα να βρίσκεται εκτός συνέχειας.
Το συγκρότημα του Κώστα Μίσσα απόψε χρειαζόταν νίκη επί της Ουκρανίας (7.30μ.μ.) και να μην κερδίσει η Τουρκία από 12 μέχρι 24 πόντους. Οι Τούρκοι τελικά επικράτησαν με 71-49 της Γερμανίας αφήνοντας εκτός συνέχειας την Ελλάδα, καθώς αν τα καταφέρει η ελληνική ομάδα θα προκύψει τριπλή ισοβαθμία στην οποία υστερεί.

Μπάσιμο Γιούβε για Κάσερες!!

Σε πολλά μεταγραφικά μέτωπα παίζει μπάλα η Γιουβέντους και σύμφωνα με τους Ισπανούς κοιτάζει την περίπτωση του Ουρουανού αμυντικού της Σεβίλλης, και πρώην παίκτη της, Μάρτιν Κάσερες.
Ο 24χρονος έχει κάνει εξαιρετικό Copa America, στην άμυνα των τριών στόπερ του Οσκαρ Ταμπάρες, και η Γιουβέντους στην οποία έπαιξε την σεζόν 2009-10 δανεικός τον θέλει ξανά. Οπως αναφέρεται στην Marca οι Μπιανκονέρι έχουν ανοίξει δίκτυο επικοινωνίας με την Σεβίλλη, αφού νωρίτερα συζήτησαν για την περίπτωση του Ντιέγκο Περότι και ο Κόντε θέλει να θέσει υπό τις οδηγίες του τον παίκτη.

Η υπόθεση μόνο εύκολη δεν θα είναι για την Γιουβέντους πάντως, αφού οι Ανδαλουσιάνοι μόλις πλήρωσαν 3 εκατ. ευρώ στην Μπαρτσελόνα για να τον αποκτήσουν με κανονική μεταγραφή, ενώ ο Ντελ Νίδο δύσκολα θα δώσει έναν αμυντικό, του οποίου τα χαρακτηριστικά ταιριάζουν απόλυτα σε αυτά που θέλει ο προπονητής, Μαρθελίνο Γκαρθία.
πηγή: gazzetta.gr

Πήρε Ντόζιερ η Σολέ!!

Στο γαλλικό πρωτάθλημα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ρόμπερτ Ντόζιερ. Ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ συμφώνησε με τη Σολέ για συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας.
Ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ, ο οποίος την πρώτη του χρονιά στην Ελλάδα αγωνίστηκε στον Κολοσσό Ρόδου και πέρσι ήταν από τους πρωταγωνιστές της εκπληκτικής πορείας του ΠΑΟΚ φαίνεται πως δεν ήθελε να συνεχίσει στο ελληνικό πρωτάθλημα, παρά την επιθυμία της ομάδας του Σούλη Μαρκόπουλου να τον διατηρήσει στο ρόστερ της. Ο Ντόζιερ είχε 10.5 πόντους και 5.9 ριμπάουντ κατά μέσο όρο με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

«Θέλουμε Ολυμπιακό, αλλά... »

Ο μάνατζερ του Αλμπέρτο Θαπατέρ, επιβεβαίωσε στο gazzetta.gr πως υπήρξαν επαφές με τους Ερυθρόλευκους, «προοπτική που ενδιαφέρει τον παίκτη», μα αυτές έχουν παγώσει και ο Ισπανός μέσος εξετάζει προτάσεις από Αγγλία, Ισπανία.
Η είδηση που κυκλοφόρησε σήμερα και τοποθέτησε τον Θαπατέρ στη λίστα του Ολυμπιακού, επικυρώθηκε ως πραγματική και από τον Χινές Καρβαχάλ. Ο μάνατζερ του παίκτη, δίχως να πει εάν εκείνος τον πρότεινε ή εάν οι πρωταθλητές Ελλάδας ήταν εκείνοι που τον πλησίασαν, μας αποκάλυψε πως έχουν γίνει κουβέντες για τον 26χρονο Ιβηρα: «Πριν από λίγο καιρό μιλήσαμε με τον Ολυμπιακό. Η αλήθεια είναι πως τον Αλμπέρτο θα τον ενδιέφερε σίγουρα αυτή η σημαντική προοπτική, μα δεν προέκυψε κάποια προσέγγιση σε πρώτη φάση», είπε ο διάσημος Ισπανός ατζέντης που πρόσθεσε σχετικά με την εξέλιξη της υπόθεσης: «Αυτή τη στιγμή το θέμα έχει μείνει στάσιμο και εμείς εξετάζουμε κάποιες επιλογές που υπάρχουν από την Αγγλία και την Ισπανία, αλλά δεν αποκλείω τίποτα για το μέλλον... »
πηγή: gazzetta.gr

Ο Γκασόλ διδάσκει τα μυστικά του μπάσκετ!!

Ο Πο Γκασόλ δεν έχει αποφασίσει ακόμη οριστικά εάν θα είναι στο Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας ή όχι. Το μπάσκετ, όμως, δεν το βγάζει από το μυαλό του.
Ο Ισπανός σούπερ σταρ πέρασε μια βόλτα από την ακαδημία που έχει δημιουργήσει για να μάθει τα μυστικά του μπάσκετ στους μικρούς του φίλους.
Ο σούπερ σταρ των Λος Άντζελες Λέικερς ενημέρωσε μέσω του Twitter πως του αρέσει πολύ να διδάσκει το μπάσκετ στα μικρά παιδιά και μάλιστα έχει γράψει επίσης πως έχει μείνει εντυπωσιασμένος από το ταλέντο μερικών παιδιών που βρίσκονται στην ακαδημία.
πηγή: gazzetta.gr

Πήρε Τιάγκο η Ατλέτικο!!

Συνεχίζονται οι μεταγραφικές κινήσεις στην Ατλέτικο, καθώς μετά τους Σίλβιο, Μιράντα και Αντριάν, οι Ροχιμπλάνκος απέκτησαν τα δικαιώματα του Τιάγκο Μέντες για δύο χρόνια.
Την μεταγραφή του Τιάγκο έκλεισε η Ατλέτικο Μαδρίτης, με τον Πορτογάλο, που αγωνιζόταν δανεικός από την Γιουβέντους να υπογράφει συμβόλαιο δύο χρόνια. Η αγορά του 30χρονου Πορτογάλου, που πέρυσι αγωνίστηκε με την μορφή δανεισμού στους Ροχιμπλάνκος από την Γιουβέντους ήταν μία εισήγηση του νέου τεχνικού, Γκρεγκόριο Μανθάνο. Ο Τιάγκο έπαιξε σε Μπράγκα και Μπενφίκα στην πατρίδα του και στη συνέχεια της καριέρας του σε Τσέλσι και Λιόν, ενώ στην ανακοίνωση δεν αναφέρθηκαν περισσότερα σχετικά με την συμφωνία.
«Είμαι πολύ χαρούμενος, έγινε αυτό που ήθελα. Στόχος μου ήταν να συνεχίσω στην Ατλέτικο, δεν μπορώ να περιμένω να βρεθώ με την υπόλοιπη ομάδα» είπε στην Corriere dello Sport.
πηγή: gazzetta.gr