Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Πρώτος και με διαφορά ο Ολυμπιακός!!

Ο Ολυμπιακός έχει ενισχυθεί φέτος με μεταγραφές ουσίας και δείχνει ότι θα είναι ακόμη δυνατότερος σε σχέση με την περσινή σεζόν. Μάλιστα, η διαφορά του από τους ανταγωνιστές του εντός συνόρων αυξάνεται και σύμφωνα με την βαθμολογία που διατηρούν στην Ευρώπη. 

Σύμφωνα με την εβδομαδιαία κατάταξη που δίνει η «Euroindex», οι πρωταθλητές Ελλάδος παραμένουν πρώτοι και με απόσταση… ασφαλείας από τον Παναθηναϊκό, τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Πειραιώτες βρίσκονται στην 38η θέση στην γενική κατάταξη, έχοντας συγκεντρώσει  2.728 βαθμούς. 

Η επόμενη ελληνική ομάδα στην ίδια βαθμολογία είναι ο ΠΑΟ, ο οποίος βρίσκεται στην 57η θέση, έχοντας μαζέψει 2.595 πόντους. Ο επόμενος σύλλογος από την χώρα μας που ακολουθεί είναι πολύ πιο μακριά και είναι ο ΠΑΟΚ. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι 86η με 2.395 βαθμούς, ενώ η ΑΕΚ βυθίζεται στην 116η θέση με 2.277 πόντους. 

Ο Αρης είναι στην 138η θέση με 2.197 βαθμούς. Πάντα πρώτη στην γενική κατάταξη παραμένει η Μπαρτσελόνα με 4.238 και στην πρώτη δεκάδα φιγουράρουν τεράστιοι σύλλογοι όπως  η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Πόρτο, η Τσέλσι, η Μπάγερν, η Ιντερ, η Αρσεναλ, η Βαλένθια και η Μαρσέιγ.  
πηγή: theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: