Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

"Τυχαίο; Δε νομίζω"!!

Τους Πατέρα, Μαρινάκη ανακάτεψε ο Κούγιας στην κατάθεσή του στην Πειθαρχική της Σούπερ Λιγκ. "Τυχαίο που πήραν πρωτάθλημα οι φίλοι του Μπέου;"
"Τυχαίο; Δε νομίζω"!
Στην κατάθεσή του στην Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λιγκ, ως μάρτυρας κατηγορίας για την υπόθεση των στημένων αγώνων και τον Αχιλλέα Μπέο, ο Κούγιας αναφέρθηκε και στους Βαγγέλη Μαρινάκη και Νικόλα Πατέρα.

Ο ιδιοκτήτης της Παναχαϊκής αναφέρθηκε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος από Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, όταν ήταν στην προεδρία οι Μαρινάκης και Πατέρας και παράλληλα ήταν και φίλοι του Μπέου.

«Δεν είναι τυχαίο ότι ο συνομιλητής του Μπέου, ο κ. Πατέρας, πήρε το πρωτάθλημα και χαρακτηρίστηκε επιτυχημένος παράγοντας, όπως ακριβώς συνέβη πέρυσι και με τον κ. Μαρινάκη. Δεν είναι καθόλου τυχαίο», ανέφερε σχετικά.
Παράλληλα, ο Κούγιας κατέθεσε ότι δέχθηκε τηλεφώνημα τις παραμονές πριν δώσει την κατάθεσή του στον Αθλητικό Δικαστή. «Με έπαιρναν τηλέφωνο επανειλημμένως με απόκρυψη και σε κάποια φάση αποφάσισα να δώσω το τηλέφωνο σε έναν από τους παρευρισκομένους στην παρέα μου. Όταν το σήκωσε ακούστηκε μία φωνή που είπε: «αν μιλήσεις αύριο, θα νεκροφιλήσεις τα παιδιά σου». 
πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: