Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Περιστασιακό το πρόβλημα, προλαβαίνει ο Περπέρογλου!!

Πολλές είναι οι πιθανότητες για τον Στράτο Περπέρογλου ώστε να προλάβει το δεύτερο μέρος της προετοιμασίας της Εθνικής ομάδας! Ο διεθνής φόργουορντ του Παναθηναϊκού υπέστη περιορισμένη θρόμβωση σε μιά από τις φλέβες της γάμπας και ο Διευθυντής Αγγειοχειρουργικής Κλινικής του METROPOLITAN, Δρ. Κωνσταντίνος Παπαδάκης προχώρησε μέσω του ThePlayer σε αποκαλύψεις σχετικά με την κατάσταση του αθλητή.

«Ο αθλητής βρισκόταν στις ΗΠΑ και κατά την επιστροφή του αισθάνθηκε τράβηγμα στη γάμπα. Κατά την επίσκεψή του στο METROPOLITAN η κατάσταση εκλήφθη ως τενοντίτιδα στο γαστροκνήμιο αλλά κατόπιν της μαγνητικής διαπιστώθηκε περιορισμένη εσωτερική θρόμβωση στο δεξί του πόδι η οποία κι επιβεβαιώθηκε κατόπιν του υπέρηχου... Για την ακρίβεια επιβεβαιώθηκε περιορισμένη θρόμβωση σε μιά από τις φλέβες της γάμπας» λέει ο Δρ Παπαδάκης ο οποίος ξεκαθάρισε: «Πρόκειται για ένα περιστασιακό πρόβλημα».

Ο Περπέρογλου έκανε εισαγωγή και θα παραμείνει για 5 μέρες προκειμένου να ακολουθήσει την αγωγή του. Στη συνέχεια προβλέπεται ξεκούραση για περίπου 10 μέρες στο σπίτι του και υπολογίζεται ότι σε τρεις εβδομάδες θα είναι σε θέση να προπονηθεί σε φουλ ρυθμό κάτι που σημαίνει ότι προλαβαίνει κατά πάσα πιθανότητα το δεύτερο μέρος της προετοιμασίας της Εθνικής ομάδας.
πηγή: theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: