Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Πάει… και ο Μώραλης!!

Ενας ακόμα φανατικός εργένης ανεβαίνει… στην κρεμάλα!  Ο εκ των αντιπροέδρων του Ολυμπιακού είναι έτοιμος να… απεμπλακεί από το χαρακτηρισμό «φανατικός υποστηρικτής της εργένικης ζωής» και να αρχίσει να μοιράζεται πλέον με τον πιο επίσημο τρόπο τη ζωή του με την εκλεκτή της καρδιάς του. Ο Γιάννης Μώραλης είναι έτοιμος να παντρευτεί τη γυναίκα της ζωής του, Βάλια Κυριαζή. 

Ο γάμος θα είναι πολιτικός και θα γίνει το Σάββατο στην αγαπημένη τους Αντίπαρο. Θα γίνει σε πολύ στενό οικογενειακό περιβάλλον, καθώς θα δώσουν το παρών περίπου 40 συγγενείς και φίλοι.
 
Τον  Γιάννη Μώραλη και τη Βάλια Κυριαζή θα παντρέψουν ο επιχειρηματίας και στενός φίλος του γαμπρού, Λευτέρης Σπανάκης, και μια φίλη της νύφης. 

Τα ευχάριστα, όμως, δεν σταματούν εδώ. Βλέπετε, πολύ σύντομα η όμορφη (και εγκυμονούσα) Βάλια θα φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους. Αυτό σημαίνει πως το ταξίδι του μέλιτος θα είναι σύντομο, μόλις λίγων ημερών, προκειμένου να μην υπάρχουν επιπλοκές. Ασε που ο Ολυμπιακός έχει υποχρεώσεις και ο Γιάννης Μώραλης δεν θα μπορεί να απέχει. 

Το Theplayer εύχεται στον Γιάννη και τη Βάλια «βίο ανθόσπαρτο» και να «είναι πάντα αγαπημένοι…».

Δεν υπάρχουν σχόλια: