Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

"Πώς σε έδειρε η Βατίδου;"

Παιδιά, είπαμε: Ο Μπέος δεν χάνει το κέφι του! Διαβάστε τι είπε στον Αλέξη Κούγια όταν τον είδε για πρώτη φορά στην αίθουσα και άλλες σπαρταριστές ατάκες...
"Πώς σε έδειρε η Βατίδου;"
Το καλοσώρισμα του Α. Μπέου στον Κούγια, όταν ο τελευταίος μπήκε στην αίθουσα που βρίσκεται η Πειθαρχική, ήταν όλα τα λεφτά! "Πες μας, πώς σε έδειρε η Βατίδου;", ήταν το πικρόχολο σχόλιο του Μπέου...
"Μπλέξαμε με υπόκοσμο. Είναι μία παρέα που ελέγχει την Β' εθνική με ένα τηλέφωνο. Ελέγχει τόσο τα ματς των δικών τους ομάδων όσο και των άλλων, πετυχαίνοντας εκπληκτικές αποδόσεις από τον στοιχηματισμό σε εταιρείες του εξωτερικού", σχολίασε σε κάποια φάση ο Κούγιας, που είχε και τον εξής διάλογο με τον Α. Μπέο:
Μ: "Θυμάσαι όταν σε είχα χτυπήσει και μετά το σκηνικό ήρθες στο μαγαζί μου για να διασκεδάσεις, παρά το γεγονός ότι βρισκόμασταν στα δικαστήρια;".
Κ: "Ναι. Το επιβεβαιώνω ότι ήρθα".
Μ: "Ο κ. Κούγιας απλά έχει ένα ελάττωμα. Ξεχνάει να πληρώσει...".
"Από όλους όσους βγαίνουν και μιλάνε, είμαι ο μόνος που έρχεται και καταθέτει. Ούτε ο Νικολαΐδης, ούτε ο Θεοδωρίδης, ούτε ο Θωμαΐδης ήρθαν να καταθέσουν", σχολίασε σε άλλη φάση ο πρόεδρος της Παναχαϊκής.
Φεύγοντας από τα γραφεία της Σούπερ Λίγκας, ο Αλέξης Κούγιας είχε διαμάχη με τον ηθοποιό Μπουρνέλη! Με τους δυό τους να οδηγούνται στο τμήμα, προκειμένου να καταθέσουν μηνύσεις!
πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: