Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

ΑΠΕΡΓΙΑ!!

Οι Αθλητικοί Ψίθυροι συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία των ΜΜΕ από τις 6:00 της Δευτέρας 5 Νοεμβρίου έως τις 6:00 της Τρίτης 6 Νοεμβρίου.

Brasileiro: Δεν τη γλιτώνει η Παλμέιρας! (videos)

Κοντά στο δεύτερο υποβιβασμό της εντός μίας δεκαετίας είναι η Παλμέιρας, που παραχώρησε ισοπαλία 2-2 στην Μποταφόγκο κι έμεινε πέντε βαθμούς μακριά από τη γραμμή σωτηρίας.
Ο Ερνάν Μπάρκος ισοφάρισε σε 1-1 στο 28ο λεπτό και σε 2-2 στις καθυστερήσεις με φοβερό σουτ, αλλά δεν ήταν αρκετός για τους «βερντάο», αφού οι Νικολάς Λοντέιρο και Έλκεσον βρήκαν δίχτυα από πλευράς Μποταφόγκο. Η Παλμέιρας είναι κοντά στον υποβιβασμό, αλλά η Ατλέτικο Γκοϊανένσε είναι και μαθηματικά στη Β’ Κατηγορία μετά την εντός έδρας ήττα με 2-0 από την Κορίνθιανς, η οποία άνοιξε το σκορ στο 53ο λεπτό με ομαδική προσπάθεια που κόβει την ανάσα! Την ίδια ώρα, η Μπαΐα ανέβασε τον πήχη στο κυνήγι της παραμονής με εκτός έδρας 1-0 επί της Πορτουγκέζα. Ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού, Ροντρίγκο Σόουζα, εκμεταλλεύτηκε ασταθή απόκρουση του Ντίντα και πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 82ο λεπτό. Από την πλευρά της, η Σπορτ Ρεσίφε συνέτριψε τη Βάσκο Ντα Γκάμα με 3-0, ώστε να μείνει κοντά στην Μπαΐα.
Ισοπαλία με 1-1 απέσπασε η Φλουμινένσε στην έδρα της Σάο Πάολο και βρέθηκε ακόμα πιο κοντά στην κατάκτηση του τίτλου. Ο Φρεντ ανταπέδωσε το τέρμα του Λουίς Φαμπιάνο και η Κοριτίμπα κατέβαλε την Ατλέτικο Μινέιρο με 1-0 χάρη σε πέναλτι του Ντέιβιντ, οπότε η «φλου» έφτασε στο +9, τέσσερις αγωνιστικές πριν από το τέλος της σεζόν. Τέλος, η Ναούτικο κατέβαλε με 3-0 την Ιντερνασιονάλ χάρη σε δύο γκολ του Ελιέρσε κι ένα του Κιέζα. Έτσι πλησίασε τις θέσεις που οδηγούν στο Κόπα Σουνταμερικάνα και δεν επέτρεψε στους «κολοράντο» να μείνουν κοντά σε εκείνες του Κόπα Λιμπερταδόρες.
Η βαθμολογία του Brasileiro
Ομάδες
Αγώνες
Βαθμοί
Φλουμινένσε
34
73
Ατλέτικο Μινέιρο
34
64
Γκρέμιο
34
63
Σάο Πάολο
34
59
Μποταφόγκο
34
51
Ιντερνασιονάλ
34
51
Βάσκο Ντα Γκάμα
34
50
Κορίνθιανς
34
50
Σάντος
34
46
Κοριτίμπα
34
45
Ναούτικο
34
45
Φλαμένγκο
34
44
Κρουζέιρο
34
43
Πόντε Πρέτα
34
43
Πορτουγκέζα
34
41
Μπαΐα
34
38
Σπορτ Ρεσίφε
34
36
Παλμέιρας
34
33
Φιγκουιρένσε
34
29
Ατλέτικο Γκοϊανένσε
34
23
-Οι πρώτες τέσσερις ομάδες εξασφαλίζουν θέση στο Κόπα Λιμπερταδόρες μαζί με την Κορίνθιανς, και οι τελευταίες τέσσερις υποβιβάζονται στη Β’ Κατηγορία


















πηγή: onsports.gr

Επιτέλους έδειξε χαρακτήρα!!

Ο ΠΑΟΚ έδειξε χαρακτήρα κι ο Κώστας Βασιλόπουλος μέσω του blog του στο gazzetta.gr γράφει για το «διπλό» στη Νέα Σμύρνη.
Ομάδα με χαρακτήρα -επιτέλους- έδειξε ο ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη και κατάφερε να πετύχει μια σημαντική νίκη που τον επανέφερε στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Το ζητούμενο για τον Δικεφάλο μετά την αποτυχία στο παιχνίδι με την Κέρκυρα ήταν να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στον Πανιώνιο και το πέτυχε.
Η ομάδα του Γιώργου Δώνη έδειξε ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι πρωταθλήματος. Οι παίκτες του Δικεφάλου έδειξαν αποφασιστικότητα, σοβαρότητα, συγκέντρωση, στοιχεία που σχεδόν τα είχαν εξαφανιστεί στα προηγούμενα παιχνίδια. Παράλληλα σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα και στην κατάκτηση της νίκης έπαιξε το γεγονός ότι ο αντίπαλος του προσπάθησε να παίξει ποδόσφαιρο και όχι να διαφυλάξει το «μηδέν» της εστία του.
Ο -δικαίως- φιλόδοξος Πανιώνιος από το ξεκίνημα του αγώνα έδειξε ότι στόχος του ήταν να κερδίσει τον ΠΑΟΚ και όχι να περιορίσει τα βασικά ατού του Δικεφάλου και να αρκεστεί στο βαθμό της ισοπαλίας. Ίσως η ομάδα της Νέας Σμύρνης να είναι η καλύτερη από τις ομάδες που αντιμετώπισε ο ΠΑΟΚ από το ξεκίνημα του φετινού πρωταθλήματος.
Στην αλλαγή προσώπου που έδειξε ο ΠΑΟΚ βοήθησαν και οι αλλαγές που επιχείρησε ο Γιώργος Δώνης. Οι Φωτάκης, Λαζάρ, Κάτσε και Γκαρσία σε σχηματισμό ρόμβου. Η αλήθεια είναι ότι στο ξεκίνημα του αγώνα οι φιλοξενούμενοι δυσκολεύτηκαν να προσαρμοστούν στα δεδομένα της επιλογής του προπονητή αλλά μετά το πρώτο δύσκολο 20λεπτο πήραν τον έλεγχο του αγώνα επιβάλλοντας το ρυθμό τους.
Τα δυο γκολ του Αθανασιάδη προσέφεραν στον ΠΑΟΚ την ψυχολογία που επίσης έλειπε από το παιχνίδι με την Κέρκυρα και αποδείχθηκαν αρκετά για να χαρίσουν στην ομάδα μια νίκη ουσίας.
Μελανό σημείο του αγώνα η αποβολή του Λάζαρ. Η απερισκεψία -για να μην πω τίποτε περισσότερο- του Ρουμάνου άφησε τον Δικέφαλο με 10 παίκτες για ένα ολόκληρο ημίχρονο. Σ΄ αυτό το β΄ ημίχρονο ο ΠΑΟΚ έδειξε χαρακτήρα και αποφασιστικότητα. Ο Δώνης προσπάθησε να διατηρήσει το σχηματισμό στο γήπεδο γυρίζοντας τον Σαλπιγγίδη στη μεσαία γραμμή αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις τα συστήματα πάνε περίπατο κι αυτό που μετράει είναι η ψυχή.
Οι παίκτες του Δικεφάλου είχαν την απαιτούμενα ψυχικά αποθέματα και φυσικά το πείσμα για να φύγουν νικητές από την Αθήνα. Κατάφεραν να αναχαιτίσουν τις επιθετικές προσπάθειες των γηπεδούχων που προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν την αριθμητική τους υπεροχή. Ο Πανιώνιος μείωσε το σκορ αλλά δεν μπόρεσε να πετύχει τίποτα περισσότερο αν και σε δυο-τρεις περιπτώσεις στον ΠΑΟΚ καρδιοχτύπησαν κυρίως από λάθη του Ετο που έζησε το παιχνίδι από το δικό του κόσμο.
Ο συμπαθής κατά τα άλλα. Βραζιλιάνος ήταν πηγή κινδύνων για την ίδια του την ομάδα και σε πολλές περιπτώσεις ο Κουμάλο και άλλοι συμπαίκτες του έτρεχαν για να διορθώσουν τα λάθη του.
Τελειώνοντας θα επισημάνω ότι τα νεύρα του Λάζαρ από το ξεκίνημα της φετινής περιόδου, καθώς επίσης και η αφέλεια του Ετο σε πολλά παιχνίδια είναι ζητήματα προς διερεύνηση από την τεχνική ηγεσία αλλά και τη διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Η μάστιγα με τις κόκκινες κάρτες έχει καταντήσει κουραστική, εννοείται και επιζήμια για την ομάδα. Μπορεί στη Νέα Σμύρνη η απερισκεψία του Λάζαρ (αποβλήθηκε και στο παιχνίδι με την Παπίντ Βιέννης στην Τούμπα). Από το ξεκίνημα της περιόδου σε 13 παιχνίδια ο Δικέφαλος μετρά 6 αποβολές. Αυτό σημαίνει στατιστικά ότι σε κάθε δυο παιχνίδια παίκτης του ΠΑΟΚ αντικρίζει την κόκκινη κάρτα.
Δεν δικαιολογείται αυτή η νευρικότητα σε μια ομάδα που έχει λύσει το οικονομικό της πρόβλημα. Δεν αναφέρομαι μόνο στο Λάζαρ αλλά στο σύνολο των παικτών.



πηγή: gazzetta.gr
 


Ποιος έχασε στο ΠΑΟ - ΑΕΚ!!

Ο Βασίλης Σαμπράκος γράφει στο blog του για όσα μπορούν να περιμένουν ΠΑΟ και ΑΕΚ από τον εαυτό τους μετά το ντέρμπι.
Στην σημερινή εποχή, έτσι όπως ζουν, με τις εκπτώσεις που είτε αναγκαία είτε λόγω επιλογής κάνουν, ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ κατάφεραν να βγουν ικανοποιημένοι από το τερέν του ΟΑΚΑ. Οι Πράσινοι επειδή πήραν τους βαθμούς και πέτυχαν την πρώτη νίκη σε αυτό το γκαζόν στη διάρκεια του τρέχοντος πρωταθλήματος. Οι Κιτρινόμαυροι επειδή κατάφεραν να εκμεταλλευτούν την κάθετη, έως και ελεύθερη πτώση της απόδοσης του ΠΑΟ στο β' ημίχρονο και να δημιουργήσουν την αίσθηση ότι πάλεψαν να πετύχουν γκολ. Και κάπως έτσι μια γηπεδούχος ομάδα που εξαφανίστηκε από το τερέν στο β' και αποδοκιμάστηκε από τον κόσμο της και μια φιλοξενούμενη που κατάφερε να κάνει αξιόλογη φάση στο 90+ βγήκαν από τον αγωνιστικό χώρο με σχετική ικανοποίηση. Ετσι έχουν αναγκαστεί να ζουν στο 2012 ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ.
Στο ποδοσφαιρικό μέρος αυτής της συζήτησης, ο Παναθηναϊκός βγήκε κερδισμένος επειδή εκμεταλλεύτηκε το καλό του διάστημα, το α' ημίχρονο, στου οποίου τη διάρκεια κατάφερε να δημιουργήσει τη μια στιγμή και να την εκμεταλλευτεί, χάρη στην πολύ καλή μπαλιά του Χριστοδουλόπουλου και το πολύ καλό τελείωμα του Τοτσέ. Η ΑΕΚ βγήκε ηττημένη επειδή ο Κουτρουμπής είχε πολύ κακή αντίδραση στη φάση του γκολ, αλλά κυρίως επειδή δεν ήταν και δεν είναι μαθημένη να δημιουργεί. Θα ήταν βεβαίως υπερβολικό έως και παράλογο να απαιτεί κανείς από τον Εβαλντ Λίνεν να έχει προλάβει να της διδάξει της ΑΕΚ το δύσκολο, δηλαδή τη δημιουργία. Είναι όμως τόσο φτωχή στη δημιουργία η ΑΕΚ που αυτός ο Παναθηναϊκός, του β' ημιχρόνου, με τόσο κακή απόδοση κατάφερε να μη λαχταρήσει παρά μόνο στο τελευταίο σουτ του ντέρμπι, από τον Κουτρουμπή, όταν αντέδρασε έξοχα ο Καρνέζης.
Τι να ζητά και τι να περιμένει ο Παναθηναϊκός από τον εαυτό του στο μέλλον; Με όσα δείχνει δεν ψήνει για πολλά. Μετά όμως από μια νίκη ο Φερέιρα ξαναπαίρνει την ευκαιρία να δουλέψει με καλύτερη ψυχολογία. Κι αυτό είναι ένα κάποιο όφελος, μαζί με την παραπάνω εμπειρία που βάζουν στο σακούλι όσα νέα παιδιά του έπαιξαν σε ένα ντέρμπι.
Τι να ζητά και τι να περιμένει η ΑΕΚ από το μέλλον της; Ο Λίνεν έχει δείξει ήδη την ικανότητά του να σουλουπώσει την ΑΕΚ, να της μάθει να αμύνεται σωστά και να συμπεριφέρεται σαν σύνολο κι όχι σαν ερασιτεχνική ενδεκάδα. Δυστυχώς γι' αυτόν, ο Γερμανός πρέπει να πατήσει γκάζι και να κάνει μαγικά σε δημιουργία και εκτέλεση. Διότι όσα έκανε η ΑΕΚ προτού εκείνος την αναλάβει, την έχουν φέρει σε τόσο δύσκολη θέση βαθμολογικά που δεν αρκεί να μη χάνει για να γλιτώσει τις περιπέτειές της. 



πηγή: gazzetta.gr


Η επιστροφή Χοσέ και Ορέστη!!

Ο Παναθηναϊκός έκανε για φέτος... σεφτέ στο ΟΑΚΑ με την νίκη επί της ΑΕΚ και ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει στο blog του στο gazzetta για τους «πρωταγωνιστές της Κυριακής»!
Τελικά …..έσπασε το ρόδι και ο Παναθηναϊκός έκανε την πρώτη του νίκη εντός έδρας στο πρωτάθλημα απέναντι στην  χειρότερη ΑΕΚ της ιστορίας της με ένα υπέροχο γκολ του Τοτσέ και άγιο Ορέστη κάτω από τα δοκάρια να τον σώνει στο τέλος από ισοφάριση και μεγαλύτερη γκρίνια από τον κόσμο.
Το φαβορί τελικά κέρδισε, ο Παναθηναϊκός πήρε το τρίποντο και το οφείλει σε δύο παίκτες που σε διαφορετικούς καιρούς είχαν ακούσει πολλά από τους ίδιους οπαδούς της ομάδας τους.
Ο Τοτσέ σίγουρα δεν είναι ο ιδανικός σέντερ-φορ για επίπεδο Παναθηναϊκού, αλλά επίσης σίγουρα όταν μία ομάδα έχει αρχή, μέση, τέλος και ορθολογικό σύστημα ανάπτυξης σε αυτό το πρωτάθλημα μπορεί να βάλει 15-20 γκολ.
Σίγουρα είναι αργός, σίγουρα, όμως έχει και την κίνηση φορ. Θυμηθείτε το γκολ που έβαλε με την Τότεναμ και θα δείτε ομοιότητες με το γκολ κόντρα στην ΑΕΚ. Εκεί την πάσα στην πλάτη της άμυνας την έκανε ο Σειταρίδης, ο Τοτσέ πετάχτηκε και σκόραρε, κόντρα στην ΑΕΚ την πάσα την έκανε ο Χριστοδουλόπουλος ήταν πιο ψηλή από την αριστερή πλευρά, αλλά και πάλι ο Τοτσέ πετάχτηκε και σκόραρε με εντυπωσιακό τρόπο. Σίγουρα έχει χάσει γκολ και θα χάσει και άλλα γκολ.
Αν ήταν όμως και γρήγορος και είχε ποσοστό ευστοχίας 90% θα έπαιζε στην Πριμέρα με 2,5 εκ. ευρώ ετήσιο συμβόλαιο και δεν θα ερχόταν στην Ελλάδα με 450.000 ευρώ. Απλά πράγματα. Σίγουρα, όμως, στην διάρκεια φαίνεται ότι ο Τοτσέ είναι η πιο αξιόπιστη επιθετική λύση του φετινού Παναθηναϊκού.
Ο Καρνέζης πριν από δύο, δυόμισι χρόνια στο ίδιο γήπεδο -στην άλλη εστία σε σχέση με αυτό το ματς με την ΑΕΚ- είχε δεχθεί ένα γκολ από 40 μέτρα από τον Μίτσελ στις καθυστερήσεις. Ο Παναθηναϊκός αποκλείστηκε από την ΑΕΚ από το κύπελλο και όλοι πιστέψαμε, ότι η καριέρα του Καρνέζη θα είχε άσχημο τέλος.
Πιστέψαμε ότι το γκολ αυτό θα «κάψει» τον Ορέστη. Αυτός δούλεψε, έδειξε ότι έχει …άντερα και σήμερα είναι ο κορυφαίος Ελληνας τερματοφύλακας. Στο ίδιο γήπεδο αυτή την φορά ο Καρνέζης κράτησε πάλι στις καθυστερήσεις τη νίκη για την ομάδα του με την καταπληκτική απόκρουση στο σουτ του Κουτρουμπή.
Ο Παναθηναϊκός νίκησε με 1-0 και πάλι με την ψυχή στο στόμα. Και πάλι με ένα συμπαθητικό –από πλευράς απόδοσης-πρώτο ημίχρονο-αλλά με τραγικό δεύτερο ημίχρονο. Απέναντι σε αυτή την ΑΕΚ ο Παναθηναϊκός έπαιξε στο δεύτερο ημίχρονο άμυνα στο μισό γήπεδο και με αντεπιθέσεις πίστεψε ότι θα βάλει ένα δεύτερο γκολ.
Δεν το έβαλε ποτέ και παραλίγο στο τέλος να γίνει ότι και με τον Αρη και να ισοφαριστεί για άλλη μία φορά. Κρατάμε μόνο τη νίκη , το γκολ του Τοτσέ και την απόκρουση του Καρνέζη στο τέλος(είχε δύο άλλες εξαιρετικές). Περιμένουμε ακόμα πότε θα δούμε τον Παναθηναϊκό να παίζει καλά, να φεύγει ο κόσμος του χαρούμενος από το γήπεδο για αυτό, που είδε και όχι βρίζοντας για τα λεφτά που έδωσε.
Η ομάδα η θα παίρνει νίκες με το στανιό με τον …άγιο Ορέστη στο τέρμα, όπως με την ΑΕΚ, αλλά και με την Ξάνθη και με τον Λεβαδειακό, η θα φέρνει ισοπαλίες η θα χάνει. Και το κυριότερο από την στιγμή, που φανερά δεν υπάρχει πλάνο και σχέδιο ότι γίνεται θα γίνεται από κάποιες καλές στιγμές κάποιων παικτών. Για πόσο θα συνεχιστεί αυτό δεν ξέρω, αλλά εγώ πλέον δεν περιμένω να δω κάτι διαφορετικό από ότι βλέπω μέχρι τώρα από την ομάδα του Φερέιρα.



πηγή: gazzetta.gr
 

Φοβήθηκες; Το ‘χασες…!

Η ΑΕΚ ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό και ο Γιώργος Τσακίρης γράφει στο blog του για τα λάθη που έφεραν την ήττα, τον σούπερ Καρνέζη και το «έγκλημα» με τον Φουρτάδο.
Τελικά το ματσάκι ήταν όπως ακριβώς το περιμέναμε… Επαιζε ο «τυφλός» με τον… μονόφθαλμο και κέρδισε ο τελευταίος επειδή είχε σε εξαιρετική μέρα τον Καρνέζη που τα πήγε σούπερ. Και εξηγούμαι γιατί αναφέρομαι στον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού, διότι πολύ απλά ήταν αμέτοχος στο παιχνίδι, «κρύος» όπως συνηθίζουμε να λέμε, και όμως κατάφερε να βγάλει το φάουλ του Λαγού και το σουτ του Κουτρουμπή που ήταν για γκολ!

Ο Παναθηναϊκός χωρίς τον Καρνέζη πολύ απλά θα πάθαινε ότι και με τον Αρη και με τον Ατρόμητο και τον ΟΦΗ. Θα έχανε κοινώς μία ακόμη νίκη. Κι αυτό το καταλαβαίνει ο κόσμος του Παναθηναϊκού και γι’ αυτό αποδοκίμασε στο τέλος του αγώνα. Διότι σ’ όλο το δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι περίμεναν απλά το τελευταίο σφύριγμα του Κάκου.

Η ΑΕΚ το φοβήθηκε πολύ το ντέρμπι… Το φοβήθηκε και το ‘χασε! Τόσο απλά είναι τα πράγματα στο ποδόσφαιρο. Δεν είναι επιστήμη. Αν οι παίκτες και ο Λίνεν δεν το φοβόντουσαν τόσο πολύ προφανώς και θα είχαν αποσπάσει έστω τον έναν βαθμό. Σίγουρα δεν θα γνώριζαν την ήττα.

Θεωρώ πως είναι κουτό να γράψουμε πολλά λόγια για το συγκεκριμένο ματς. Από την ΑΕΚ ξεχώρισε ο Κορδέρο (σαν τη μύγα μες’ το γάλα) και από κει και έπειτα όλοι ήταν μέτριοι. Κανείς δεν έφτασε στο… χάλι του Φουρτάδο, αν και ο Λαγός προσπάθησε να τον… πλησιάσει, όμως έστω και με ένα φάουλ πήγε να πάρει το βαθμό! Κακός ήταν (και) ο Φούντας, πολύ κακός…

 Καλά πήγε και ο Κατίδης που κατάφερε με την είσοδό του να αλλάξει την εικόνα της ομάδας και να την κάνει επιθετική, περισσότερο δημιουργική, γιατί πολύ απλά πήρε προσωπικές πρωτοβουλίες και πήγε να κάνει το κάτι παραπάνω που φοβόντουσαν όλοι οι υπόλοιποι να κάνουν.

Είναι πραγματικά να απορεί κανείς πλέον με τον Φουρτάδο και την επιλογή (και) του Εβαλντ Λίνεν όχι μόνο να τον ξεκινάει στην ενδεκάδα αλλά να τον διατηρεί στον αγωνιστικό χώρο και στα 93΄ λεπτά της αναμέτρησης! Τουλάχιστον αδικαιολόγητο… Οι αλλαγές και η επιλογή του Γερμανού κόουτς να βάλει τους Ρίκκα και Παπαδημητρίου. Ειλικρινά δεν δικαιολογούνται αυτές οι επιλογές.

Η ΑΕΚ έχει ανάγκη από βαθμούς, από αποτελέσματα και δυστυχώς πρέπει να τα βρει (και) στα δύσκολα ματς. Κάτι που δεν έγινε ούτε στην Τούμπα χωρίς ο ΠΑΟΚ να την… πνίξει, ούτε στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό που επίσης δεν… αιχμαλώτισε αγωνιστικά την ΑΕΚ. Ακολουθεί το ματς με τον Ολυμπιακό και η Ενωση όλοι ξέρουμε πως δεν μπορεί να χαρακτηριστεί φαβορί σε καμία περίπτωση.

Ισχύει το ακριβώς αντίθετο… Επειτα έρχεται το ματς στην Βέροια, το οποίο επίσης είναι πολύ, πολύ δύσκολο. Χρειάζεται στα δυο αυτά ματς τουλάχιστον 3 βαθμούς.  Και είναι δύσκολο να επιτευχθεί αυτός ο στόχος δυστυχώς. Τουλάχιστον με τον Λίνεν δείχνει να σε πείθει πως ματς όπως με τον Πλατανιά, την Κέρκυρα, τον ΟΦΗ, τον Πανθρακικό, τον Λεβαδειακό και άλλες…

Για την ΑΕΚ το γνώριζα, το είχα διαπιστώσει ότι είναι κακή και με τον Γερμανό κόουτς θα προσπαθήσει να φτάσει στο μέτρια… Αλλά για τον Παναθηναϊκό δεν περίμενα ότι είναι τόσο χάλια, τόσο κακός αν και με κανονικό ρόστερ, συγκριτικά πάντα με τις δυο ομάδες.

Υγ: Πολύ ήσυχο το ντέρμπι πάντως και ατμόσφαιρα που θύμιζε πρωτάθλημα Νορβηγίας, τουλάχιστον στην εξέδρα…

Υγ2: Προσπαθώ να εξηγήσω τι λέει και τι ακριβώς κάνει ο κ. Φερέιρα… Αδυνατώ ακόμη και τώρα να προσπαθήσω να καταλάβω τι εννοεί όταν λέει όσα λέει στη συνέντευξη Τύπου. Προφανώς εκείνος κρίνει ότι πρέπει να ξέρει τι λέει και ας μην καταλαβαίνουν οι υπόλοιποι. Αν όμως θεωρεί ότι είμαστε… βλάκες κακό του κεφαλιού του. Αυτό που παρουσιάζει είναι τραγικό, απογοητευτικό και κάκιστο.


πηγή: gazzetta.gr