Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Και ψυχολόγο και ψυχίατρο!

Το ότι φέτος θα πρέπει να ανάψουμε μία λαμπάδα στον Στέφανο Αθανασιάδη, είναι κάτι που το γνωρίζαμε πριν την αναμέτρηση της Νέας Σμύρνης. Απλά σήμερα, τον βοήθησε και ο Χακόμπο. Γράφει ο Σταύρος Κόλκας.
Ο ΠΑΟΚ ήταν υποφερτός τακτικά στο πρώτο ημίχρονο, όχι καλύτερος όμως του Πανιωνίου, στάθηκε τυχερός και χάρις στον Αθανασιάδη βρέθηκε με αέρα δύο τερμάτων μέσα σε τρία λεπτά. Αντί ο ΠΑΟΚ να εκμεταλλευτεί το γεγονός αυτό, βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο επίσης από το πουθενά. Το αποφάσισε ο Λάζαρ.
Η αντίδραση του Ρουμάνου και κυρίως το τάιμινγκ που αυτή ήρθε, δείχνει πως πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που έβαλε το εγώ του πάνω από το σύνολο και τα πέντε χιλιάρικα νομίζω πως είναι το λιγότερο που μπορεί να το συμβεί. Είναι πολύ τυχερός που υπάρχει λειψανδρία στη μεσαία γραμμή. Όμως μετά τις συνεχιζόμενες κακές εμφανίσεις, ήρθε αυτή η ενέργεια που αναγκάζει τον Δώνη να του φερθεί όσο πιο ακραία μπορεί.
Ο ΠΑΟΚ μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο με διάθεση να κρατήσει το σκορ και με δέκα παίκτες δεν μπόρεσε να κάνει καμία καθαρή ευκαιρία απέναντι σε έναν Πανιώνιο που πήρε τεράστια ρίσκα αμυντικά.
Ο Ελευθερόπουλος, είχε από την αρχή σωστά απλωμένη την ομάδα του και αυτό φάνηκε ακόμη περισσότερο όταν είχε παίκτη παραπάνω.
Ο Πανιώνιος είναι αλήθεια πως με εντυπωσίασε. Ο Ελευθερόπουλος έδειξε πως έχει εκπληκτικά στοιχεία ως προπονητής, η ομάδα του ήταν σωστά τοποθετημένη μέσα στο γήπεδο και ξέρει να εκμεταλλεύεται τους χώρους.
Η ομάδα της Νέας Σμύρνης δικαιολογημένα βρίσκεται σε αυτή τη θέση και θεωρώ πως αν συνεχίσει έτσι, θα είναι σίγουρα στη πεντάδα.
Η εικόνα του ΠΑΟΚ ήταν σίγουρα αποκαρδιωτική, σε σχέση με αυτή του Πανιωνίου. Οι απουσίες των Λόρενς – Ρομπέρ φάνηκαν και για ακόμη ένα παιχνίδι δεν πήρε βοήθειες από τους έμπειρους. Η εικόνα του Γκαρσία στο δεύτερο ημίχρονο ήταν τόσο θλιβερή, δείγμα της ανετοιμότητάς του, με τον Κίτσιου να είναι πολύ πιο αποτελεσματικός ως χαφ.
Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Πλατανιά, σε μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να πάρει άλλη μία νίκη, μέχρι να πάει στα ντέρμπι με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Στα οποία η εικόνα του θα πρέπει να είναι πολύ πιο καλή από αυτή που παρουσίασε στα τρία τελευταία παιχνίδια.



πηγή: onsports.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: