Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Να και η Λιόν!!

Να και η Λιόν!
Μπορεί φέτος Παρί Σεν Ζερμέν και Μαρσέιγ να παλεύουν για την κορυφή της Ligue 1, ωστόσο η Λιόν φαίνεται – τουλάχιστον μέχρι στιγμής - διατεθειμένη να τους… χαλάσει τη μονομαχία.

Οι «λιονέ», οι οποίοι έχουν και ένα ματς λιγότερο, επικράτησαν με σκορ 5-2 της Μπαστιά, στο Ζερλάν, για την 11η αγωνιστική και βρίσκονται πλέον στους 21 βαθμούς, έναν λιγότερο από τους δύο πρωτοπόρους.

Όλα έδειχναν πως η Λιόν θα είχε ένα εύκολο απόγευμα κόντρα στην Μπαστιά, με το σκορ στο 26’ να είναι στο υπέρ της 2-0, λόγω Γκοναλόν και Λακαζέτ. Όμως, δύο λεπτά αργότερα ο Καζρί μείωσε για τους φιλοξενούμενους, ενώ στο 32’ ο Τοβέν κέρδισε το πέναλτι και την αποβολή του Λόβρεν, με τον Ροτέν να διαμορφώνει -από την άσπρη βούλα- το 2-2 του πρώτου ημιχρόνου.

Με τον ίδιο τρόπο που ισοφάρισε η Μπαστιά, η Λιόν πήρε ξανά το προβάδισμα. Ο Αρέκ ανέτρεψε τον Λακαζέτ εντός περιοχής, ο διαιτητής τον απέβαλλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και ο Λισάντρο Λόπεζ, στο 56’, έκανε το σκορ 3-2. Από εκείνο το σημείο και έπειτα, με την αριθμητική ισορροπία να έχει επανέλθει στον αγωνιστικό χώρο, ξεκίνησε ένας επιθετικός μονόλογος των «λιονέ».

Τελικά, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να βρουν δίχτυα στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Μπριάν, ενώ στο πέμπτο, ο Μαλμπράνκ αξιοποίησε το πέναλτι που κέρδισε ο Γκουρκίφ, διαμορφώνοντας το τελικό 5-2.




πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: