Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Αθανασιάδης: «Καλύτεροι στη συνέχεια»

Αθανασιάδης: «Καλύτεροι στη συνέχεια»
Βέβαιος πως ο ΠΑΟΚ θα ανεβάσει την απόδοσή του στην συνέχεια εμφανίστηκε ο Στέφανος Αθανασιάδης, σκόρερ και των δύο τερμάτων στη δύσκολη εκτός έδρας νίκη επί του Πανιώνιου στη Νέα Σμύρνη.

Αρχικά ο διεθνής επιθετικός, ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του έδωσε «συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για μία μεγάλη νίκη απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο. Μετά την αποβολή, άλλαξε όλο το παιχνίδι. Γυρίσαμε πίσω αναγκαστικά και από ‘κει και πέρα δώσαμε ό,τι είχαμε και δεν είχαμε για να πάρουμε τη νίκη. Είναι πολύ σημαντική και για την ψυχολογία που πρέπει να πάρουμε, καθώς στα τελευταία ματς δεν είχαμε πάρει τρίποντο εκτός έδρας. Είναι δύσκολη η συνέχεια, κρατάμε τους τρεις βαθμούς και θεωρώ ότι στη συνέχεια θα είμαστε καλύτεροι για να αντεπεξέλθουμε στις δυσκολίες του πρωταθλήματος».

Ερωτηθείς για το… σύνδρομο των αποβολών παραδέχθηκε ότι «δεν μπορώ να δώσω εξήγηση. Θα μιλήσουμε με τον προπονητή στα αποδυτήρια και πιστεύω ότι δεν θα συνεχίσουμε να δεχόμαστε τέτοιες κάρτες».

«Ευτυχήσαμε να κάνουμε γκολ τις ευκαιρίες μας, σε αντίθεση με το ματς στην Κέρκυρα. Στο πρώτο μέρος το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο. Στο δεύτερο ο Πανιώνιος μας πίεσε, κάτι που είναι λογικό αφού παίξαμε για μεγάλο χρονικό διάστημα με παίκτη λιγότερο. Είναι θετικό ότι φεύγουμε με τους τρεις βαθμούς και συνεχίζουμε», είπε ο Κώστας Σταφυλίδης.

Από την μεριά του ο ήρωας των τελευταίων λεπτών με τις επεμβάσεις του, Σανθ Χακόμπο ανέφερε: «Κρατήσαμε την επαφή μας με τον Ολυμπιακό. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, το οποίο έγινε δυσκολότερο επειδή παίξαμε για ένα ημίχρονο με δέκα παίκτες. Ακόμη κι έτσι, όμως, είναι σημαντικό ότι κρατήσαμε το σκορ και φεύγουμε με τρεις σημαντικούς βαθμούς. Αυτό ήταν που μας ενδιέφερε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: