Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Μπαρτζώκας: «Σεβαστήκαμε τον αντίπαλο»

Μπαρτζώκας: «Σεβαστήκαμε τον αντίπαλο»
Ευχαριστημένος με τον απαιτούμενο σεβασμό που έδειξαν οι παίκτες του εμφανίστηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά τη νίκη (103-67) του Ολυμπιακού επί του ΚΑΟΔ.

Πλέον, ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» επικεντρώνονται στο «διάβασμα» της Αρμάνι ενόψει της Ευρωλίγκας, λέγοντας στη συνέχεια πως κάποιοι παίκτες θα πρέπει να ανεβάσουν την αυτοπεποίθησή τους.

«Δείξαμε σεβασμό στον αντίπαλο όπως σε κάθε παιχνίδι. Στο βίντεο που παρακολουθήσαμε τον ΚΑΟΔ με τον Πανιώνιο και στις νίκες που έχει καταφέρει, κάναμε την εκτίμηση ότι παίζει γρήγορα με αθλητικότητα και συγκέντρωση. Σε κάποια σημεία έπρεπε να δώσουμε έμφαση και νομίζω ότι τα καταφέραμε, ειδικά η δημιουργικότητα μας πήγε πολύ καλά με τις 28 ασίστ που δώσαμε. Συγχαρητήρια στα παιδιά για τη νίκη διότι δεν είχαμε πολύ χρόνο μπροστά μας», δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Μπαρτζώκας και πρόσθεσε για την αναμέτρηση με την Αρμάνι Μιλάνο:

«Πάμε στο Μιλάνο για ένα δύσκολο ματς. Σε μία πρώτη ανάλυση παρατηρήσαμε ότι έχουν υψηλό ποσοστό εναντίον close up άμυνας. Δεν πρέπει να τους αφήσουμε να βρουν τους σταθερούς σουτέρ τους και δεν πρέπει να κυκλοφορήσουν καλά τη μπάλα. Κάποια παιδιά πρέπει να ανεβάσουν την αυτοπεποίθησή τους, καθώς είναι βαριά η φανέλα της ομάδας. Να διαβάσουμε καλά το Μιλάνο. Παίζουν με πολλές απομονώσεις όπως Χέρστον και Λάνγκφορντ, σίγουρα μία ομάδα με γεμάτο ρόστερ η Αρμάνι».

Για τη νίκη του Ικάρου επί του Παναθηναϊκού: «Είναι καλό νέο για μας η νίκη του Ικάρου, αλλά κοιτάμε μόνο την ομάδα μας. Ο ρυθμός των αγώνων είναι αμείλικτος και κάθε λάθος κοστίζει».

Τέλος, ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» απάντησε στα όσα έγραψε για εκείνον στο Facebook ο μάνατζερ παικτών, Θάνος Κουκουράβας: «Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης παρέχουν τη δυνατότητα στον οποιοδήποτε να γράψει ότι θέλει. Ο καθένας λέει ό,τι θέλει χωρίς κανένα κόστος. Το θέμα είναι ποιος το λέει και τίποτα περισσότερο. Πριν από μένα, με μένα, αλλά και με τον επόμενο προπονητή υπάρχει στρατηγική από τη διοίκηση. Ο Σκινδήλιας και Σταυρόπουλος επικοινωνούν με τον Αμερικανό μάνατζερ και αυτός του καθοδηγεί αναλόγως. Εγώ έκανα απλά την εισήγηση μου στη διοίκηση και αυτή ανέλαβε να φέρει εις πέρας τη συμφωνία».

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Μαυροειδής είπε: «Κάναμε καλό ματς σε άμυνα κι επίθεση. Δεν κοιτάμε τον αντίπαλο και δίνουμε πάντα το 100% όπως παίζουμε στην Ευρωλίγκα. Σεβόμαστε τον αντίπαλο μας. Ο ΚΑΟΔ έχει μαχητική ομάδα, δεν του δώσαμε περιθώρια και φτάσαμε στη νίκη».

Αναφορικά με τον Τζος Πάουελ: «Σίγουρα επειδή έφυγε ο Τζόι υπάρχει κενό στη ρακέτα, αλλά όλα τα παιδιά μπορούν να βοηθήσουν και ο Πάουελ που έρχεται. Σίγουρα πάντως όταν παίζεις βρίσκεις ρυθμό για τα πιο δύσκολα παιχνίδια που έρχονται. Αυτό συμβαίνει με όλους τους παίκτες και όχι μόνο με μένα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: