Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Καρνέζης: «Η νίκη ανήκει σε όλη την ομάδα»

Καρνέζης: «Η νίκη ανήκει σε όλη την ομάδα»
Μπορεί να έκανε εκπληκτική απόκρουση στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων και να κράτησε τη νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στην ΑΕΚ (1-0), ωστόσο ο Ορέστης Καρνέζης εμφανίστηκε ιδιαίτερα μετριόφρων στις δηλώσεις του, χωρίς να θέλει να σταθεί στην ατομική του ενέργεια.

Ο «Ορέ» τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός έκανε ένα από τα καλύτερα πρώτα ημίχρονα στη φετινή σεζόν, ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία του για θετικό αποτέλεσμα την προσεχή Πέμπτη κόντρα στη Λάτσιο.

«Ήταν μία δίκαιη νίκη, παίξαμε πολύ καλά. Κρατάμε τα θετικά και συνεχίζουμε. Κάναμε ένα από τα καλύτερα πρώτα ημίχρονα στην σεζόν, όμως στην συνέχεια οπισθοχωρήσαμε χωρίς κανέναν λόγο. Πρέπει να δουλέψουμε στα κενά διαστήματα που παρουσιάζουμε και να βελτιωθούμε σε αυτό το κομμάτι», ανέφερε αρχικά και συνέχισε για την ατομική του απόδοση:

«Δεν έχει σημασία τι κάνω εγώ, αλλά η ομάδα. Η προσπάθεια είναι συνολική και η νίκη ανήκει σε όλη την ομάδα».

Τέλος για το παιχνίδι με την Λάτσιο τόνισε: «Τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε στο ντέρμπι που έχουμε την Πέμπτη με την Λάτσιο στην Ιταλία. Είμαι αισιόδοξος πως άμα παίξουμε όπως μπορούμε θα καταφέρουμε να αποσπάσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: