Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Χάνει Δημούτσο, βρήκε… ψυχολογία!

Χάνει Δημούτσο, βρήκε… ψυχολογία
Μπορεί να του… «βγήκε» η ψυχή, όμως ο Ατρόμητος επέστρεψε στο δρόμο των επιτυχιών. Η ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς επικράτησε του αξιόμαχου Πανθρακικού χάρη σε ένα γκολ του παροπλισμένου για πολύ καιρό Θανάση Καραγκούνη και απέκτησε ψυχολογία στο κατάλληλο χρονικό σημείο.

Ο νεαρός άσος δεν είχε πάρει πολλές ευκαιρίες από τον έμπειρο τεχνικό, παρά το γεγονός πως στην προετοιμασία ήταν από εκείνους που ξεχώρισαν. Το ίδιο συνέβη και με τον Μπάλλα, όμως και οι δύο παίκτες βρίσκονταν μεταξύ πάγκου και εξέδρας.

Και οι δύο, έδειξαν πολύ καλό πρόσωπο στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό, ενώ ο ένας έγινε και ο «χρυσός» σκόρερ. Είναι δεδομένο πως ευκαιρίες θα υπάρξουν και για τους δύο από εδώ και πέρα. Εξάλλου, ο Μπάλλας μπήκε στην ενδεκάδα μετά την τιμωρία της μίας αγωνιστικής του Ιγκλέσιας. Μπορεί ο Αργεντινός να εξέτισε την ποινή του, όμως τιμωρημένος είναι και ο Δημούτσος, κάτι που σημαίνει πως έχει, ήδη, προβάδισμα για την αρχική ενδεκάδα.

Η τεχνική ηγεσία του Ατρόμητου, θα αποφασίσει την Δευτέρα, από ποιο παιχνίδι θα απουσιάσει ο νεαρός μέσος. Πανιώνιος (μέσα), Αστέρας Τρίπολης (έξω), Ξάνθη (μέσα) και Άρης (έξω) είναι τα παιχνίδια που είναι πιθανό να απουσιάσει ο Δημούτσος, κάτι που σημαίνει πως ο νεαρός άσος θα έχει την ευκαιρία να ξεκινήσει και πάλι στο αρχικό σχήμα.

Για τον Καραγκούνη τα πράγματα είναι πιο απλά. Η παρουσία του ήταν καλή, αντίθετα με την αντίστοιχη, μέτρια, του Μπέλιτς. Σίγουρα το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, μπορεί να έχει αλλαγές σε πρόσωπα για την ομάδα του Περιστερίου, αφού αρκετοί «κυανόλευκοι» κυμάνθηκαν σε χαμηλά επίπεδα, όπως ο Σουμπίνιο.

Στα αγωνιστικά η κατάστασή του Ντένις Επστάιν (χτύπημα στη μέση από το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα) θα επανεκτιμηθεί αύριο, ενώ ο Ματίας Ιγκλέσιας, που έκανε και χθες πριν από την έναρξη του αγώνα ατομικό πρόγραμμα, εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: