Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Τοτσέ: «Να φτάσουμε την ομάδα ψηλά»

Τοτσέ: «Να φτάσουμε την ομάδα ψηλά»
Στο γεγονός πως η νίκη κόντρα στην ΑΕΚ μπορεί να αποτελέσει «εφαλτήριο» για τη βαθμολογική άνοδο του Παναθηναϊκού στάθηκε ο Τοτσέ μετά τη λήξη του ντέρμπι. Ο Ισπανός επιθετικός, σκόρερ του μοναδικού τέρματος που έδωσε τους τρεις βαθμούς, τόνισε πως όλοι είναι ευχαριστημένοι από τη νίκη και χαίρεται περισσότερο αν αυτό συμβαίνει χάρη σε δικό του τέρμα, ξεκαθάρισε πως δεν έχει αλλάξει κάτι στον τρόπο παιχνιδιού του και απέδωσε τα εύσημα στον Χριστοδουλόπουλο για την πάσα του.

Αναλυτικά: «Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη, γιατί την είχαμε ανάγκη. Αν αυτή η νίκη έρχεται από δική μου ενέργεια, τόσο το καλύτερο. Ο στόχος μας είναι να ανεβαίνουμε και να βρεθούμε εκεί που πρέπει να βρεθούμε.

Αυτός είναι ο τρόπος που παίζω. Δεν έχω αλλάξει κάτι. Είμαι ένας παίκτης που μάχεται σε κάθε αγώνα. Ένας παίκτης που θέλει να κάνει το καλύτερο για την ομάδα του. Άλλες φορές μπαίνουν τα γκολ, άλλες όχι.

Ήταν μία πολύ καλή σέντρα. Ο Λάζαρος είναι ένας παίκτης με ποιότητα. Διάβασα τη σκέψη του και, βεβαίως, με τύχη ήρθε αυτό το γκολ και κρίμα που δεν πετύχαμε ένα δεύτερο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: