Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Τον «χαβά» της η Ανόρθωση!!

Τον «χαβά» της η Ανόρθωση
Αν και δυσκολεύτηκε η Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» κατάφερε να επικρατήσει της Νέας Σαλαμίνας με 1-0 στο πλαίσιο της όγδοης αγωνιστικής του κυπριακού πρωταθλήματος.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα η «Κυρία» φιγουράρει στην πρώτη θέση με 22 βαθμούς, ενώ μετράει πέντε και συνεχόμενες νίκες.

Στο πρώτο ημίχρονο οι παίκτες της Ανόρθωσης ήταν εκείνοι που μπήκαν πιο δυνατά, με αποτέλεσμα να δημιουργήσουν τις πρώτες καλές φάσεις του παιχνιδιού. Ωστόσο, η καλή αμυντική λειτουργία των φιλοξενούμενων δεν άφησε τους γηπεδούχους να σημειώσουν κάποιο τέρμα.

Στη συνέχεια του αγώνα και συγκεκριμένα στο δεύτερο μέρος η Ανόρθωση ανέβασε το ρυθμό της. Τελικά η πίεσή της καρποφόρησε στο 63’ όταν ο Λαβόρδε κέρδισε πέναλτι από τον Σόουζα. Ο Σπαντάτσιο ήταν ψύχραιμος και δεν αστόχησε από τα έντεκα βήματα κάνοντας το 1-0 σκορ που έμελλε να μην αλλάξει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Στα άλλα παιχνίδια της αγωνιστικής ο Ολυμπιακός Λευκωσίας νίκησε εκτός έδρας με 2-1 το Παραλίμνι, ενώ σπουδαίο «διπλό» στο γήπεδο της Άλκης πήρε και ο Απόλλων Λεμεσού που επικράτησε με 3-1.

Η αγωνιστική (8η)

Σάββατο 3/11
Δόξα Κατοκοπιάς-Ομόνοια 1-1
Πάφος-ΑΕΚ Λάρνακας 0-3
ΑΕΛ-Εθνικός Άχνας 1-1

Κυριακή 4/11

Παραλίμνι-Ολυμπιακός Λευκωσίας 1-2
Ανόρθωση-Νέα Σαλαμίνα 1-0
Άλκη-Απόλλων Λεμεσού 1-3

Δευτέρα 5/11

ΑΠΟΕΛ-Αγία Νάπα

Η επόμενη (9η) αγωνιστική:
Απόλλων Λεμεσού- Πάφος
Αγία Νάπα- Ανόρθωση
Εθνικός Άχνας- ΑΠΟΕΛ
Νέα Σαλαμίνα- Παραλίμνι
Ολυμπιακός Λευκωσίας- Δόξα Κατοκοπιάς
ΑΕΚ Λάρνακας- ΑΕΛ
Ομόνοια- Άλκη



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: