Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Δεν του πάνε οι πρεμιέρες…!

Δεν του πάνε οι πρεμιέρες…
Αν μπορούσε να ξεκινάει με το… δεύτερο παιχνίδι του στον πάγκο μιας ομάδας, ίσως και να το έκανε. Ο λόγος για τον Παύλο Δερμιτζάκη, ο οποίος στο ντεμπούτο του στον πάγκο του Πανθρακικού γνώρισε την ήττα από τον Ατρόμητο με σκορ 2-1, στο φινάλε της αναμέτρησης. Το www.sport-fm.gr θυμάται τις άλλες πρεμιέρες του Μακεδόνα τεχνικού στον πάγκο του ΠΑΟΚ, του Αστέρα Τρίπολης αλλά και από το πρώτο πέρασμα από τον πάγκο της ομάδας της Κομοτηνής.

Η αρχή θα γίνει στις 17 Γενάρη του 2010. Ο Παύλος Δερμιτζάκης κάνει το ντεμπούτο του στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος, στον πάγκο του Πανθρακικού. Αντίπαλος ο Παναθηναϊκός και η ομάδα της Κομοτηνής γνωρίζει την ήττα με σκορ 2-0. Οι Καραγκούνης και Σαλπιγγίδης σκοράρουν για τους «πράσινους» και ο Δερμιτζάκης ξεκινάει με το αριστερό τις υποχρεώσεις του, σε μια ομάδα που αργότερα θα «κλέψει» τις εντυπώσεις με το ποδόσφαιρο που θα παίξει.



Η συνέχεια γίνεται στις 30 Αυγούστου του ίδιου έτους. Ο Πανθρακικός αποτελεί παρελθόν για τον Καβαλιώτη τεχνικό και η σελίδα του ΠΑΟΚ έχει ανοίξει γι’ αυτόν. Τον αποκλεισμό από το Τσάμπιονς Λιγκ, έχει «σκεπάσει» η σπουδαία πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, κόντρα στην Φενέρμπαχτσέ. Η πρεμιέρα στην Σούπερ Λίγκα, φέρνει αντίπαλο τον Πανσερραϊκό.

Η… αγχωτική νίκη έρχεται με μια, μάλλον, στραβοκλωτσιά, του Θανάση Παπάζογλου, στο 70’ αφού έχουν προηγηθεί τέρματα από τον Βιεϊρίνια, τον Τσιρίλο και δύο του Μπέλιτς, ο οποίος φορούσε την φανέλα των «λιονταριών» τότε. Τελικό αποτέλεσμα 3-2 και το μοναδικό τρίποντο του Δερμιτζάκη σε πρεμιέρα του στην Σούπερ Λίγκα, είναι γεγονός.



Επόμενος σταθμός στην καριέρα του Καβαλιώτη τεχνικού, ο Αστέρας Τρίπολης. Αναλαμβάνει την ομάδα της Αρκαδίας και τρεις μέρες αργότερα, στις 23 Γενάρη 2011, υποδέχεται τον Ολυμπιακό. Διαιτητής της αναμέτρησης ο Κουκουλάκης, ο οποίος θα εφεύρει ένα πέναλτι του Ορόθκο στον Φουστέρ στο 30’ και οι Πειραιώτες με το τέρμα του Ισπανού μέσου θα φύγουν με το τρίποντο από την Τρίπολη.



Επιστροφή σε γνώριμα λημέρια. Η Κομοτηνή γίνεται και πάλι επαγγελματικός προορισμός και οι «τύχες» της ομάδας είναι και πάλι στα χέρια του Παύλου Δερμιτζάκη. Ο έμπειρος τεχνικός ξεκινάει τις υποχρεώσεις του από το Περιστέρι και τον Ατρόμητο. Ο Κούτσι ανοίγει το σκορ με εκπληκτικό γκολ, όμως ο Παπαδόπουλος φέρνει τα πράγματα στα ίσια στο 44’. Στο δεύτερο ημίχρονο οι «πράσινοι» μένουν με δέκα παίκτες και τελικά, ο Καραγκούνης κάνει το 2-1 στο 87’ στερώντας την ευκαιρία από τον Δερμιτζάκη, να πάρει θετικό αποτέλεσμα σε μια ακόμα πρεμιέρα



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: