Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Και ο Φέντερερ… αιμοδότης!!

Και ο Φέντερερ… αιμοδότης!
Απλώνουν το χέρι τους προς του ελεγκτές και περιμένουν. Γιατί οι τενίστες δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να δουν το άθλημά τους να παίρνει την… κάτω βόλτα σαν την ποδηλασία. Επειτα από τον Αντι Μάρεϊ λοιπόν και ο Ρότζερ Φέντερερ δήλωσε… αιμοδότης, ζητώντας εντατικότερους ελέγχους ντόπινγκ στο τένις.

«Φαίνεται πως περνάω λιγότερους από ότι πριν από 6-7 χρόνια. Δεν ξέρω τους λόγους. Αλλά συμφωνώ με τον Αντι ότι δεν κάνουμε πολλούς ελέγχους αίματος κατά τη διάρκεια της χρονιάς», δήλωσε ο Φέντερερ που τόνισε ότι ακόμη και έπειτα από τα τρία διαδοχικά τρόπαια που πήρε στην αρχή της χρονιάς- στο Ρότερνταμ, το Ντουμπάι και το Ιντιαν Γουέλς- κανένας δεν εμφανίστηκε στην πόρτα του σπιτιού του για αιφνίδιο έλεγχο.

«Δεν πιστεύω ότι με ελέγχουν αρκετά. Και κάτι τέτοιο είναι ζωτικό για να μείνει το τένις "καθαρό". Εχουμε καλή ιστορία και πρέπει να σιγουρευτούμε ότι θα παραμείνει έτσι», πρόσθεσε ο Ελβετός.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς δεν θα μπορούσε παρά να συμφωνήσει, έστω κι αν το έκανε με λιγότερο ενθουσιασμό από τους δύο «συναδέλφους» του. «Δεν έχω τίποτα ενάντια στους περισσότερους ελέγχους. Γιατί όχι», είπε ο Σέρβος σε σχετική ερώτηση.



πηγή: gazzetta.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: