Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

Η πιο… γελοία πρόταση του κόσμου σε Μουρίνιο!!


Η πιο… γελοία πρόταση του κόσμου σε Μουρίνιο!

Στη δημοσιότητα έδωσε ομάδα από τη Βραζιλία (που αυτοαποκαλείται η χειρότερη του κόσμου) πρόταση που… κατέθεσε στον Ζοσέ Μουρίνιο με όρους που προκαλούν… κλάμα!

Παρά την καταστροφική πορεία που είχε με την Τσέλσι τη φετινή σεζόν, οι «μετοχές» του Ζοσέ Μουρίνιο παραμένουν ψηλά στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο και πρέπει να θεωρείται βέβαιο πως σύντομα θα υπογράψει ένα νέο, «ηγεμονικό» συμβόλαιο.

Εάν, ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν συμβεί, ο «Εκλεκτός» μπορεί πάντα να πει το «ναι» στην (εξαιρετική δεν τη λες) πρόταση της Ίμπις Σπορτ Κλαμπ, της «χειρότερης ομάδας του κόσμου», όπως την αποκαλούν οι ίδιοι οι άνθρωποί της.

Το προτεινόμενο «τρολοσυμβόλαιο» είναι διετούς διάρκειας και έχει πραγματικά ενδιαφέροντες και ξεχωριστούς όρους που δεν συναντά κανείς εύκολα στις μέρες μας.

Για παράδειγμα, ο Πορτογάλος εάν κατορθώσει να ανταποκριθεί στις προσδοκίες, κερδίζει αυτόματα ένα καλάθι (το βασικό, της νοικοκυράς) με τρόφιμα, ενώ θα μπορεί για κάθε χαμένο ματς να αποκτά ένα κατοικίδιο ζωάκι. Ένας όρος που αν υπήρχε και την περίοδο που βρισκόταν στην Τσέλσι θα είχε μετατρέψει το σπίτι του σε… ζωολογικό κήπο…

Κάθε βαριά ήττα φέρνει αύξηση μισθού, ενώ ο μόνος κίνδυνος να βρεθεί ξανά στην ανεργία είναι να κατακτήσει το πρωτάθλημα!





*Πηγή: sport-fm.gr*

Οι επτά… αστοχίες του 2015 στην Ισπανία!! (video)


Οι επτά… αστοχίες του 2015 στην Ισπανία (video)

Τις επτά πιο αστείες στιγμές του 2015 στο πρωτάθλημα της Ισπανίας συγκέντρωσε σε ένα βίντεο η διοργανώτρια αρχή.

Το ισπανικό πρωτάθλημα είναι το κορυφαίο αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη. Ωστόσο, έχει και αυτό τις… αστοχίες του, με τη διοργανώτρια αρχή να συγκεντρώνει τις επτά πιο αστείες που έγιναν στα γήπεδα της Ιβηρικής Χερσονήσου μέσα στο 2015.












*Πηγή: sport-fm.gr*

Αποκαλυπτικός Μπουμάλ... για όλα!!


Αποκαλυπτικός Μπουμάλ... για όλα!

Νιώθει πως ήρθε στην «οικογένειά του», μιλάει για τη σχέση του με τα πράσινα, για τα... δευτερόλεπτα που χρειάστηκε ούτως ώστε να πει «ναι» στον Παναθηναϊκό και το στόχο του για ένα… μεγάλο τριφύλλι.

Ενθουσιασμένος για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του στον Παναθηναϊκό δήλωσε ο Ολιβιέ Μπουμάλ!

Μιλώντας για πρώτη φορά ως παίκτης του τριφυλλιού, ο Καμερουνέζος εξτρέμ υπογράμμισε πως δεν σκέφτηκε καθόλου να πει το «ναι», όταν έμαθε για την πρόταση των πρασίνων.

Εξέφρασε τη φιλοδοξία του να γίνει πρωταγωνιστής στον σύλλογο και να βάλει το λιθαράκι του για να γίνει ξανά... μεγάλος (κοντράροντας τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα και παίζοντας μετά από χρόνια στο Champions League), ενώ ερωτηθείς για το αν αισθάνεται πίεση στην προσπάθειά του να καθιερωθεί, απάντησε αφοπλιστικά: «Εγώ ήθελα την πίεση του Παναθηναϊκού. Η πίεση σε βοηθάει να πας ψηλά».

Αναλυτικά η πρώτη συνέντευξη του Μπουμάλ στο σάιτ της ΠΑΕ

- Γιατί επέλεξες να δεχθείς την πρόταση του Παναθηναϊκού;

Πρώτα απ’ όλα γιατί ο Παναθηναϊκός είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος. Επίσης έχω το πράσινο χρώμα μέσα μου γιατί ξεκίνησα την καριέρα μου στη Σεντ Ετιέν, η οποία έχει σχεδόν τα ίδια χρώματα με αυτά του Παναθηναϊκού. Ήθελα να παίξω στον Παναθηναϊκό».

- Θεωρείς ότι ο Παναθηναϊκός είναι ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα σου;

«Ναι. Χωρίς καμία αμφιβολία. Σε όλο τον κόσμο γνωρίζουν τον Παναθηναϊκό. Το καλύτερο βήμα της καριέρας μου είναι ο Παναθηναϊκός».

- Μετά από τόσα χρόνια στην Ελλάδα περίμενες ότι θα έρχονταν η στιγμή να φορέσεις τη φανέλα του Παναθηναϊκού;

«Το λέω ειλικρινά. Πιστεύω στον εαυτό μου και στην ποιότητά μου και πάντοτε όλοι οι ποδοσφαιριστές θέλουν να παίζουν σε μεγάλες ομάδες. Όμως η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα ότι θα έφτανε η ώρα να παίξω στον Παναθηναϊκό! Όταν με πήρε τηλέφωνο ο μάνατζερ μου και με ενημέρωσε για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, ενθουσιάστηκα. Χωρίς δεύτερη σκέψη του είπα να κλείσει τη μεταγραφή γιατί ήθελα να παίξω στον Παναθηναϊκό και να φορέσω ξανά τα πράσινα. Είμαι ευτυχισμένος».

- Πιστεύεις ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή για να κάνεις το μεγάλο βήμα στην καριέρα σου;

«Ναι, το πιστεύω. Ήμουν 1,5 χρόνο στον Πανιώνιο, τα πήγα καλά και τελείωνε το συμβόλαιό μου. Τα έδωσα όλα στον Πανιώνιο και ήρθε αυτή η ευκαιρία. Τέτοιες ευκαιρίες έρχονται για να αποδείξεις ότι μπορείς να κάνεις περισσότερα. Και εγώ θέλω να αποδείξω ποιος είμαι».

- Αντιμετώπισες τον Παναθηναϊκό φέτος. Τι εικόνα έχεις σχηματίσει;

«Ίσως δεν είναι όπως ήταν πέρυσι γιατί αρκετοί ποδοσφαιριστές του αντιμετώπισαν προβλήματα τραυματισμού και δεν κατάφεραν να βοηθήσουν. Όμως είναι σημαντικό που παρέμεινε ο ίδιος κορμός και ελπίζω ότι θα βελτιώνεται συνεχώς η εικόνα όταν όλοι βρεθούν στο 100%».

- Ποιοι είναι οι προσωπικοί σου στόχοι στον Παναθηναϊκό;

«Θέλω να νιώσω καλά στην ομάδα, να αρχίσω να παίζω, να δείξω σε όλους ποιος είναι ο Μπουμάλ. Και βέβαια να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό να ξαναγίνει αυτός που ήταν, να προβληματίσει τον Ολυμπιακό, να παίξει στο Champions League. Θέλω να ξαναδώσω στον Παναθηναϊκό τη χαμένη του αίγλη. Ήταν περίεργο γιατί όταν ήρθα στην Ελλάδα υπήρχε ένας φόβος των ποδοσφαιριστών να παίξουν στον Παναθηναϊκό γιατί ήξεραν ότι οι απαιτήσεις είναι μεγάλες αλλά η ομάδα δεν ήταν τόσο δυνατή όσο παλιά. Θέλω να γίνει ο Παναθηναϊκός ξανά πραγματικός Παναθηναϊκός. Και το πιστεύω ότι βήμα- βήμα θα τον ξανακάνουμε μεγάλο».

- Στον Παναθηναϊκό υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός για την 11άδα. Αυτό σε αγχώνει;

«Πρέπει να ξέρουν όλοι ότι μεγάλωσα ποδοσφαιρικά με τη νοοτροπία της Σεντ Ετιέν. Είναι ένας ιστορικός σύλλογος, μια μεγάλη ομάδα με πολλούς φιλάθλους στη Γαλλία και υψηλές απαιτήσεις. Είμαι λίγες ώρες στον Παναθηναϊκό αλλά νιώθω ήδη ότι ήρθα στην οικογένειά μου. Ξέρω γιατί ήρθα στον Παναθηναϊκό. Είχα κίνητρα. Μπορούσα να μείνω στον Πανιώνιο για ένα εξάμηνο ακόμα. Ήρεμα (σ.σ. στα ελληνικά), όπως λέτε και εσείς στην Ελλάδα! Αλλά εγώ ήθελα την πίεση του Παναθηναϊκού. Η πίεση σε βοηθάει να πας ψηλά».

Πογέτ: «Όλοι ίσοι είμαστε»


Πογέτ: «Όλοι ίσοι είμαστε»

Το δικό του μήνυμα έστειλε ο Γκουστάβο Πογέτ μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης της ΑΕΚ με την Εθνική Αστέγων.

Μήνυμα υπέρ της ισότητας μεταξύ των ανθρώπων έστειλε ο Γκουστάβο Πογέτ. Ο τεχνικός της ΑΕΚ, μιλώντας στον OTE TV μετά το τέλος του ματς-γιορτή κόντρα στην Εθνική Αστέγων, καταδίκασε κάθε μορφή ρατσισμού.

«Είμαι χαρούμενος που είχαμε την ευκαιρία να δώσουμε χαρά στον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο. Δεν υπάρχουν διαφορές ανάμεσά μας, απλώς κάποιοι έχουν την τύχη να ασχοληθούν επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο. Όλοι είμαστε ίσοι»
, είπε.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ομπράντοβιτς: «Σεβόμαστε πολύ τον Παναθηναϊκό»


Ομπράντοβιτς: «Σεβόμαστε πολύ τον Παναθηναϊκό»

Δύσκολη αποστολή περιμένει τη Φενερμπαχτσέ κόντρα στον Παναθηναϊκό, στην πρεμιέρα του TOP 16 της Ευρωλίγκας, όπως υποστήριξαν οι Ζέλικο Ομπράντοβιτς και Έκπε Ούντο.

Ένας δυνατός και πολύ ανταγωνιστικός αντίπαλος είναι ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με όσα είπαν οι Ζέλικο Ομπράντοβιτς και Έκπε Ούντο ενόψει του ματς με την Φενερμπαχτσέ.

«Ξεκινάει το TOP 16 της Ευρωλίγκας με ένα πολύ δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό που είναι μία ομάδα που σεβόμαστε πάρα πολύ. Όπως κάθε ματς σε αυτή τη φάση, πρόκειται να είναι δύσκολο και δυνατό. Σκεφτόμαστε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και γι’ αυτό είμαστε απόλυτα έτοιμοι να παίξουμε καλά και να παλέψουμε», δήλωσε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Από την πλευρά του, ο Έκπε Ούντο είπε: «Μετά από ένα διάλειμμα στην Ευρωλίγκα έχουμε την πρώτο μας παιχνίδι στο TOP 16. Μας περιμένει ένα δυνατό, δύσκολο και πολύ ανταγωνιστικό ματς».

«Τσάκισαν» την φτώχεια ΑΕΚ και Εθνική Αστέγων!!


«Τσάκισαν» την φτώχεια ΑΕΚ και Εθνική Αστέγων!

Την υπόσχεσή τους πράξη έκαναν ΑΕΚ και Εθνική Αστέγων στο φιλικό-γιορτή στο ΟΑΚΑ. Έξι γκολ πέτυχε η Ένωση (6-1) στέλνοντας μήνυμα κατά της φτώχειας και κάθε μορφής κοινωνικού αποκλεισμού.

Ηχηρό κοινωνικό μήνυμα έστειλε η ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Ένωση και Εθνική Αστέγων έβαλαν, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής, γκολ (6-1) κατά της φτώχειας και κάθε μορφής κοινωνικού αποκλεισμού.

Τέσσερα γκολ στο πρώτο ημίχρονο για τους κιτρινόμαυρους, που αντιμετώπισαν την αναμέτρηση ως ένα ακόμη παράσημο στην ιστορία τους. Τα τρία ήρθαν… μαζεμένα σε ένα τρίλεπτο, με τους Ανάκογλου (2) και Κορδέρο, ενώ το 4-0 έκανε στο 27ο λεπτό ο Βάργκας με τεχνικό πλασέ.

«Σβηστό» παιχνίδι από την Ένωση στο δεύτερο 45λεπτο. Ο Γκουστάβο Πογέτ ανακάτεψε την τράπουλα και κάπως έτσι συστήθηκε στον κόσμο της ομάδας ο 16χρονος Γιώργος Γιαννούτσος, που σημείωσε το 5ο γκολ στο 65ο λεπτό. Από την μεριά τους, οι παίκτες της Εθνικής Αστέγων είδαν τις προσπάθειές τους να δικαιώνονται στο 71’, όταν ο Ταφίλης ευστόχησε από την «άσπρη βούλα» και αποθεώθηκε από όλο το γήπεδο. Το τελικό σκορ έγραψε ο Φαγέ στο 87ο λεπτό.

Στα επίσημα του Ολυμπιακού Σταδίου βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο Υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής, ο Υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης, ο Πέτρος Φιλίππου (αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής) ο Γιάννης Τσιρώνης, αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, ο Γιώργος Μαυρωτάς (Ποτάμι) και ο Γιώργος Καραγκούνης.

Το ματς:



Με το πόδι μια στο γκάζι και μια στο φρένο ήταν η ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο. Οι παίκτες του Γκουστάβο Πογέτ μόνο σαν αγγαρεία δεν αντιμετώπισαν το φιλικό και φρόντισαν να κάνουν τον κόσμο να το ευχαριστηθεί, αλλά με μέτρο σεβόμενοι τον αντίπαλο. Έχοντας μπει δυνατά, οι κιτρινόμαυροι είχαν ένα τρίλεπτο «φωτιά» (10-13’) πετυχαίνοντας τσακ-μπαμ τρία γκολ πρώτα με τον Ανάκογλου (2) κι εν συνεχεία με τον Κορδέρο.

inner

Παρότι δεν είναι εύκολο να γίνει κριτική σε τέτοιου είδους ματς, οι παίκτες της ΑΕΚ αναπτύχθηκαν καλά κυρίως από τα δεξιά και την πλευρά του Βασιλαντωνόπουλου, ενώ θετική ήταν και η κυκλοφορία της μπάλας από τον άξονα, όπου ο Κορδέρο μοίραζε υποδειγματικά το παιχνίδι. Από την πλευρά της, η Εθνική Αστέγων ήταν εμφανές πως δεν μπορούσε να σταθεί αγωνιστικά κόντρα στον αντίπαλό της, όμως είχε κι αυτή κάποιες καλές στιγμές μπροστά από την εστία του Ντούνη με τον κόσμο που βρέθηκε στις κερκίδες να καταχειροκροτεί σε κάθε προσπάθεια.

Σαν μια δυνατή προπόνηση αντιμετώπισε η ΑΕΚ το δεύτερο 45λεπτο. Ο Γκουστάβο Πογέτ σκοπίμως είπε στους παίκτες του να ρίξουν στροφές κι έδωσε την ευκαιρία σε νεαρούς ποδοσφαιριστές, όπως ο Γιαννούτσος που έκανε το 5-0 (65’), να πατήσουν το χορτάρι του ΟΑΚΑ.

inner

Η καλύτερη στιγμή του ματς ήρθε στο 71ο λεπτό, όταν ο Ταφίλης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με πέναλτι στο 71ο λεπτό σηκώνοντας όρθιο τον κόσμο για να χειροκροτήσει το γκολ της Εθνικής Αστέγων. Τα τελευταία λεπτά στο ματς-γιορτή βρήκαν και τον Φαγέ να βάζει το όνομά του στους σκόρερ (87’) και τον Κρισάντους να μένει «άσφαιρο», αφού όσες φορές προσπάθησε ο Ζαρίφης του είπε «όχι».



Οι συνθέσεις:



ΑΕΚ:
Ντούνης, Βασιλαντωνόπουλος, Σβάρνας, Άρθο, Ντίντακ, Σιμόες, Κορδέρο, Ανάκογλου, Γιόχανσον, Μπαρμπόσα, Βάργκας.

Στο β' ημίχρονο έπαιξαν: Βούρας, Τζανετόπουλος, Μαρκοπουλιώτης, Σβάρνας, Γιαννούτσος, Ανδρεόπουλος, Γροντής, Φαγιέ, Ανάκογλου, Βασιλαντωνόπουλος, Κρισάντους

Εθνική Αστέγων: Ζαρίφης, Γουαταρά, Σίτσα, Ασημάκης, Ντανιουγκό, Παπαπαναγής, Αγγελής, Ταφίλης, Πετρόπουλος, Μπέσου.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Οργή στον Παναθηναϊκό!


Οργή στον Παναθηναϊκό

Έξαλλοι στον Παναθηναϊκό με συγκεκριμένο όμιλο ΜΜΕ που «κοντράρει τον σύλλογο και δημιουργεί αρνητικό κλίμα»! «Η ανοχή μας εξαντλήθηκε» αναφέρουν οι πράσινοι!

Έξω φρενών στον Παναθηναϊκό με αφορμή δημοσιεύματα συγκεκριμένου ομίλου ΜΜΕ σε βάρος του τριφυλλιού!

Οι πράσινοι κάνουν λόγο για «συστηματική αρθρογραφία με στόχο να δημιουργήσει αρνητικό κλίμα σε βάρος της ομάδας» και προειδοποιούν πως αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, τότε θα κινηθούν νομικά!

Αναλυτικά η θέση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Είναι ευκόλως αντιληπτό ότι τους τελευταίους μήνες ένας συγκεκριμένος όμιλος ΜΜΕ κοντράρει τον Παναθηναϊκό με συστηματική αρθρογραφία, η οποία ως μοναδικό στόχο έχει τη δημιουργία αρνητικού κλίματος εναντίον της ομάδας και των μελών της. Ο Παναθηναϊκός δεν επιτρέπει εις βάρος του παιχνίδια και η ανοχή εξαντλήθηκε. Από εδώ και πέρα στα κακόβουλα δημοσιεύματα με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς προς το σύλλογο και τα μέλη του, μοναδικός δρόμος θα είναι η επίσημη αντίδραση και οι δέουσες νομικές ενέργειες».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Έδωσε και Μπεν ο Ολυμπιακός!!


Έδωσε και Μπεν ο Ολυμπιακός

Όπως αναμενόταν, ολοκληρώθηκε και επίσημα η παραχώρηση του Μοχάμεντ Μπεν απ’ τον Ολυμπιακό στον Λεβαδειακό.

Αδειάζει σιγά-σιγά το ρόστερ του Ολυμπιακού, με παίκτες που δεν υπολογίζονταν απ' τον Μάρκο Σίλβα να αποχωρούν από το λιμάνι.

Μετά τον Γούτα, λοιπόν, σήμερα ήταν η σειρά του Μοχάμεντ Μπεν. Οι Πειραιώτες ανακοίνωσαν την παραχώρηση του φορ από τις Κομόρες στον Λεβαδειακό ως το τέλος της σεζόν κι ενώ τις τελευταίες μέρες είχε ήδη γίνει κάτοικος Βοιωτίας και έκανε προπονήσεις με τους πράσινους.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την παραχώρηση, με τη μορφή δανεισμού, του ποδοσφαιριστή Μοχάμεντ Ελ Φαρντού Μπεν στην ΠΑΕ Λεβαδειακός.


Η ανακοίνωση του Λεβαδειακού

Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Mohamed El Fardou Ben με τη μορφή δανεισμού από την ΠΑΕ Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. έως το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και με οψιόν αγοράς.

Τα είπαν ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και αστυνομία!!


Τα είπαν ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και αστυνομία

Η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (29/12) στο ΟΑΚΑ παρουσία εκπροσώπων των δύο ομάδων, της αστυνομίας αλλά και του ΕΣΑΚΕ.

Δρακόντεια αναμένεται να είναι τα μέτρα ασφαλείας στο ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό, για την 12η αγωνιστική της Α1 (3/1, 18:00).

Την Τρίτη (29/12) πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα -στο κλειστό του Αμαρουσίου- η σύσκεψη παρουσία εκπροσώπων των δύο ΚΑΕ, της αστυνομίας, του ΕΣΑΚΕ, αλλά και της διοίκησης του γηπέδου.

Από πλευράς «Ένωσης» το «παρών» έδωσαν ο υπεύθυνος Λειτουργίας Γηπέδου και Οργάνωσης Αγώνα, Ηλίας Μπόβαλης, ο Τιμ Μάνατζερ Γιώργος Χήνας και ο υπεύθυνος Ασφαλείας, Ευάγγελος Χριστακόπουλος.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Αυτοκριτική και... επίθεση σε Παναγιώτου από ΠΑΟΚ!!


Αυτοκριτική και... επίθεση σε Παναγιώτου από ΠΑΟΚ!

Δεν κρύφτηκαν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο. Με ανακοίνωσή του, ο Δικέφαλος αναφέρθηκε στην «μαύρη» σελίδα στην ιστορία της ομάδας και ζήτησε το… κεφάλι του διαιτητή Παναγιώτου!

Με μια μακροσκελή ανακοίνωση, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ θέλησαν με τον τρόπο τους να ζητήσουν συγγνώμη για τον χθεσινό ντροπιαστικό αποκλεισμό από τον Φάρο και να κάνουν την αυτοκριτική τους για το πώς χάθηκε μια μεγάλη ευκαιρία να διεκδικήσει μετά από καιρό ένα τρόπαιο ο σύλλογος.

«Κατανοούμε τα συναισθήματα όλων. Άλλωστε, όλοι ΠΑΟΚ είμαστε…», αναφέρεται μεταξύ άλλων και στη συνέχεια η ασπρόμαυρη ΚΑΕ καταπιάνεται με τον διαιτητή Παναγιώτου (με αφορμή την επίμαχη φάση στο τέλος του ματς), ζητώντας ουσιαστικά την παραδειγματική και... μόνιμη τιμωρία του για την «εγκληματική» (όπως αναφέρεται) διαιτησία του!


Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Στα 90 χρόνια της ιστορίας του ΠΑΟΚ, πανηγυρίσαμε πολλές μεγάλες επιτυχίες, ζήσαμε όμως και εξαιρετικά δύσκολες στιγμές, αλλά και οδυνηρές ήττες, πολλές από τις οποίες μας έκαναν πιο δυνατούς και μας πείσμωσαν, σφυρηλατώντας με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο το ΠΑΟΚτσήδικο DNA.

Μία από αυτές τις στιγμές βιώνουμε όλοι μας σήμερα. Και είμαστε υποχρεωμένοι να την ξεπεράσουμε, με σύνεση και ψυχραιμία.
Κατανοούμε την απογοήτευση και την θλίψη όλων των φιλάθλων του ΠΑΟΚ… Αυτών που σήμερα το πρωί ήρθαν στο γήπεδο για να αγοράσουν τα εισιτήριά τους για τα παιχνίδια του Eurocup κόντρα στο ρεύμα και δείχνοντας με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο την στήριξή τους προς την ομάδα.

Αυτών που ήταν μαζί μας από το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν, τον αγώνα Κυπέλλου με το Ρέθυμνο.

Αυτών που αγόρασαν εισιτήρια διαρκείας και απλά εισιτήρια για τους αγώνες της ομάδας.

Κατανοούμε όλα τα συναισθήματα που μπορούν να έχουν ακόμη και όσοι δεν έρχονται στο γήπεδο, είτε επειδή δεν μπορούν, είτε γιατί το πράττουν από επιλογή.

Κατανοούμε τα συναισθήματα όλων. Άλλωστε, όλοι ΠΑΟΚ είμαστε…

Αναγνωρίζουμε ότι την βασική ευθύνη για την ήττα και τον αποκλεισμό από τον τελικό του Κυπέλλου την έχουμε εμείς. Δεν ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις του αγώνα και στις προσδοκίες που όλοι μας είχαμε και δυστυχώς δεν καταφέραμε να κρατήσουμε ζωντανό το όνειρο της διεκδίκησης ενός τίτλου που τόσο μας έχει λείψει.

Και για τον λόγο αυτό θα αναλάβουμε την ευθύνη μας και δεν θα αναζητήσουμε δικαιολογίες, ούτε θα διεκδικήσουμε εκτός γηπέδου και σε δικαστικές αίθουσες αυτά που δεν καταφέραμε να κερδίσουμε μέσα στο παρκέ, όπως οφείλαμε.

Δεν μας το επιτρέπουν όλες αυτές οι αξίες που αντιπροσωπεύει ο ΠΑΟΚ και τις οποίες πρέπει όλοι μας να υπηρετούμε.

Περιμένουμε ωστόσο να αναλάβουν τις ευθύνες τους όλοι και για την εγκληματική απόφαση του διαιτητή Παναγιώτου, που ουσιαστικά έκρινε το αποτέλεσμα του ημιτελικού. Δεν ήταν η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος διαιτητής πήρε αποφάσεις καταδικαστικές για τον ΠΑΟΚ. Είναι λοιπόν η ώρα για τους αρμόδιους να επιληφθούν και για να τους διευκολύνουμε, ζητούμε δημόσια, είτε έχουμε το δικαίωμα είτε όχι, να μην οριστεί ποτέ ξανά σε αγώνα του ΠΑΟΚ ο συγκεκριμένος διαιτητής. Η οριστική του αποχώρηση από την ελληνική διαιτησία, θα μπορούσε να αποτελέσει και μία εξαιρετική απόφαση. Αυτά, τα ελάχιστα για την διαιτησία του χθεσινού αγώνα.

Θα πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στην ομάδα του Φάρου Κερατσινίου για την νίκη και την πρόκρισή του στον τελικό.
Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να αντιμετωπίσουμε αυτές τις δύσκολες στιγμές με σοβαρότητα. Με πίστη στον προπονητή και τους παίκτες μας. Με σεβασμό προς όλους όσοι μας στηρίζουν και αγαπούν τον ΠΑΟΚ.

Συνεχίζουμε το γνωστό μοναχικό μας δρόμο, αυτόν που είχαμε μπροστά μας τα τελευταία χρόνια ακόμη και όταν η ομάδα κατάφερνε να ξεπεράσει κατά πολύ τις πραγματικές της δυνατότητες και οφείλουμε να είμαστε έτοιμοι για τις σημαντικές προκλήσεις που μας περιμένουν το 2016 σε πρωτάθλημα και Eurocup.

Τσάπας: «Δεν θα συμφωνήσουμε να γίνει στο ΟΑΚΑ ο τελικός»


Τσάπας: «Δεν θα συμφωνήσουμε να γίνει στο ΟΑΚΑ ο τελικός»

Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να δεχτεί ο Φάρος Κερατσινίου τη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ, όπως ξεκαθάρισε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο πρόεδρός του, Βαγγέλης Τσάπας.

Σε ουδέτερο γήπεδο της Αθήνας, εκτός από το ΟΑΚΑ, ζητά ο Φάρος να διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου κόντρα στον Παναθηναϊκό, όπως τόνισε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Βαγγέλης Τσάπας.

Ο πρόεδρος της ομάδας του Κερατσινίου, ο οποίος δήλωσε φίλος του ΠΑΟΚ, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να καταθέσει σχετικό αίτημα για το ΣΕΦ, ενώ συμπλήρωσε πως ο «Δικέφαλος του Βορρά» χάνει την ουσία όταν ασχολείται με τη διαιτησία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βαγγέλης Τσάπας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και στην εκπομπή «Αποκάλυψη Τώρα»:

Για το πόστο του προέδρου στον Φάρο: «Θεωρώ τον εαυτό μου αρχηγό αποστολής. Γενικά, σε αυτό που κάνει η ομάδα. Αυτό είναι το μεράκι μου. Μου αρέσει το μπάσκετ αλλά και να είμαι στον αγωνιστικό χώρο και να βλέπω παιχνίδια. Έτσι αντιλαμβάνομαι την παρουσία μου στο χώρο. Χωρίς πάθος, μεράκι και αγάπη δεν γίνεται κάτι».

Για το πότε ξεκίνησε να ασχολείται με τον Φάρο: «Αυτή η ομάδα προέρχεται από συγχώνευση το 2009 ανάμεσα στον Φάρο και τον Θεμιστοκλή και έγινε στη Β’ ΕΣΚΑΝΑ. Από εκεί τρέχουμε αυτό το πρότζεκτ που λέγεται Φάρος Κερατσινίου. Είμαστε πολλοί χρηματοδότες και εγώ είμαι αυτός που φαίνεται μπροστά. Είμαστε όλοι μαζί και αυτό είναι το μυστικό που φτάσαμε ως εδώ».

Για τις μεταγραφές αρκετών έμπειρων παικτών: «Η ομάδα χτίστηκε σιγά σιγά. Με σοβαρότητα και οικογενειακό κλίμα. Το πρότζεκτ είναι ένα δέλεαρ για τέτοιους παίκτες που ψάχνουν ηρεμία, φερεγγυότητα και κίνητρο σε αυτή την ηλικία. Έχουμε αθλητές στην ομάδα όπου 20χρονοι δεν μπορούν να κάνουν την προπόνησή τους και η δίψα που έχουν εκείνοι δεν υπάρχει μέσα στο γήπεδο. Δυστυχώς, φεύγει μία φουρνιά παικτών που έχει μία έντονη προσωπικότητα».

Για την εμφάνιση του Παπαμακάριου: «Ο Μανώλης έχει κάνει ένα συγκινητικό ματς χθες. Έχει κάνει αρχηγός στον Ολυμπιακό, έχει παίξει Εθνική ομάδα και στην Ισπανία. Έχει έναν ιδιαίτερο εγωισμό».

Για το αν πίστευε στην πρόκριση: «Όσο πλησίαζε η ώρα ναι. Στην αρχή ήμουν αδιάφορος, γιατί θεωρούσα πως ήμαστε ήδη νικητές. Δεν έχουμε τους ίδιους στόχους με τον ΠΑΟΚ. Αλλά, όσο πλησίαζε η ώρα, άρχιζα και το πίστευα. Στο σημείο που πήρε το προβάδισμα ο ΠΑΟΚ δείξαμε μία δυσκολία, γιατί δείξαμε κούραση. Ο Λιακόπουλος είχε πρόβλημα και χθες του είχε βάλει ορό ο γιατρός του Άρη και σίγουρα δεν ήταν έτοιμος για ένα τέτοιο ματς. Όμως, εκεί βάζει ο Μπατής ένα δύσκολο τρίποντο και λες: “αυτοί δεν πεθαίνουν”! Στο τέλος, τι να πω; Δεν είχα δύναμη να σκεφτώ πολύ».

Για τη φάση που διαμαρτύρεται ο ΠΑΟΚ: «Την έχω δει μόνο στο κινητό μου, λίγο μετά το παιχνίδι. Καταλαβαίνεις στο τρίτο ή τέταρτο ριπλέι. Εγώ λέω… Μία ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ όταν παίζει με τον Φάρο και θεωρεί πως αδικείται από ένα σφύριγμα, χάνει την ουσία. Και εγώ μπορεί να αρχίσω να λέω για σφυρίγματα. Έτσι είναι το μπάσκετ. Στο γήπεδο θεώρησα πως έπρεπε να δώσει τρεις βολές, στο τρίτο ή τέταρτο ριπλέι φαίνονται τα βήματα. Ο Φάρος είναι τόσο καλά δικτυωμένος που τα έχει καλά με τη διαιτησία; Σας παρακαλώ, να μιλάμε σοβαρά. Είμαι φίλος του ΠΑΟΚ και ας μην το βγάζω προς τα έξω. Δεν επιτρέπεται όταν παίζει με τον Φάρο να ασχολείται με ένα σφύριγμα. Αυτή είναι η άποψή μου».

Για μία στιγμή με τον ΠΑΟΚ που του έχει μείνει χαραγμένη: «Η πιο έντονη στιγμή ως φίλος του ΠΑΟΚ ήταν όταν χάσαμε από τη Ρεάλ με το λάθος του Φασούλα στη Γαλλία. Έχει προηγηθεί ένα τρίποντο του Μπάνε από τα 12 μέτρα που ισοφαρίζει και μετά έγινε το λάθος. Η ιστορία του ΠΑΟΚ έχει συνδεθεί με περισσότερες κακές στιγμές, παρά καλές».

Για το τι είπε στον Πρέλεβιτς: «Νιώθω δέος για τον Μπάνε Πρέλεβιτς, καθώς όλο μου το δωμάτιο ήταν με αφίσες του. Του είπα διάφορα για παλιά παιχνίδια. Δεν τα βλέπω οπαδικά πράγματα, είμαι φίλος του μπάσκετ».

Για το γήπεδο του τελικού: «Δεν θα συμφωνήσουμε να γίνει στο ΟΑΚΑ ο τελικός. Ηθικά πρέπει να παίξουμε σε μία ουδέτερη έδρα. Οι πιθανότητές μας μαθηματικά είναι μία τοις χιλίοις και εννοείται δεν θα νικήσουμε. Εμείς ζητήσαμε να γίνει στην Αθήνα και σε κάποιο ουδέτερο γήπεδο. Αν γίνει εκτός Αθήνας θα έρθουν απειροελάχιστοι να μας δουν. Δεν θέλω να συνθηκολογήσω και να παίξουμε στην έδρα του αντιπάλου. Εάν δεν έβρισκα άλλο γήπεδο, θα μπορούσε να γίνει στο ΣΕΦ, όπου θα έρθουν και δύο με τρεις χιλιάδες να μας δουν. Δεν έχει καμία σχέση με το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός αυτό που λέω, μακριά από μένα».

Για το αν θα κάνει μεταγραφή: «Αυτοί που έφεραν την ομάδα στον τελικό, αυτοί θα παίξουν. Εάν φέρουμε ξένο το ένα τοις χιλίοις γίνεται 1,5… Οπότε δεν θα φέρουμε. Δεν έχουμε πρεμούρα να φέρουμε ξένο. Θέλουμε να κρατήσουμε τον κορμό μας».

Θρήνος για το θάνατο του Πάβελ Σρνίτσεκ!!


Θρήνος για το θάνατο του Πάβελ Σρνίτσεκ

Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια του ποδοσφαίρου αφού έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 47 ετών ο Πάβελ Σρνίτσεκ, ο οποίος έκανε σπουδαία καριέρα ως τερματοφύλακας -κυρίως με τη φανέλα της Νιούκαστλ.

Προδομένος από την καρδιά του έφυγε από τη ζωή, μόλις στα 47, ο Πάβελ Σρνίτσεκ, ο οποίος νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα σε νοσοκομείο στην Οστράβα, μετά από καρδιακή προσβολή.

Το περιστατικό συνέβη ενώ ο πρώην τερματοφύλακας έκανε τζόκινγκ στις 20 Δεκεμβρίου και είχε σαν αποτέλεσμα να πέσει σε κώμα.

Όπως έγινε γνωστό οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν ανεπανόρθωτη ζημιά στον εγκέφαλο και η απόφαση οικογένειας και θεραπόντων ιατρών ήταν να τον βγάλουν από τη μηχανική υποστήριξη που τον κρατούσε στη ζωή.

Ο Σρνίτσεκ έπαιξε 49 φορές με την εθνική Τσεχίας και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός μεταξύ των φίλων της Νιούκαστλ, τη φανέλα της οποίας φόρεσε από το 1991 (όταν έφυγε από την Μπανικ Οστράβα και την πατρίδα του) μέχρι το 1998 αλλά και την περίοδο 2006-07, επιστρέφοντας ώστε να κλείσει την καριέρα του.

Έπαιξε ακόμη σε Σέφιλντ Γουένσντεϊ, Πόρτσμουθ, Γουέστ Χαμ στην Αγγλία, ενώ πέρασε και από Ιταλία (Κοζέντσα, Μπρέσια) και την πορτογαλική Μπέιρα Μαρ.

inner

Χαρακτηριστικό της αγάπης που έτρεφαν για αυτόν οι φίλοι της Νιούκαστλ ήταν το γεγονός πως τραγούδησαν συνθήματα γι’ αυτόν στο πρόσφατο ματς απέναντι στην Έβερτον, λίγες μέρες μετά την εισαγωγή του στο νοσοκομείο, ενώ όπως επιβεβαιώνουν κοντινοί συγγενείς οι «καρακάξες» ήταν ένα από τα τελευταία πράγματα για τα οποία μίλησε λίγο πριν πεθάνει…
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ξανά ατομικό ο Μπερτόλιο!!


Ξανά ατομικό ο Μπερτόλιο

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και την Τρίτη ο Μπερτόλιο, με τον Στάικο Βεργέτη να προετοιμάζει τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του Αστέρα Τρίπολης για το σαββατιάτικο ματς με τον Πανθρακικό.

Σε φουλ ρυθμό συνεχίζεται στον Αστέρα Τρίπολης η προετοιμασία για το πρώτο παιχνίδι του 2016, στο οποίο οι Αρκάδες υποδέχονται τον Πανθρακικό.

Ο Στάικος Βεργέτης ανέβασε την ένταση και την… ποικιλία της προπόνησης που ξεκίνησε με συνδυαστικές ασκήσεις συναρμογής καθώς και τεχνική με μπάλα. Ακολούθως οι ποδοσφαιριστές ασχολήθηκαν με πιεστικές ασκήσεις με πάσα και κοντρόλ, ασκήσεις μετάβασης καθώς και παιχνίδια υψηλής έντασης σε μικρούς χώρους.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Φακούντο Μπερτόλιο.
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Μπαμ» με Ναβάρο τα Τρίκαλα!


«Μπαμ» με Ναβάρο τα Τρίκαλα

Έναν παίκτη με πλούσιες παραστάσεις και πολλές συμμετοχές στη Σούπερ Λίγκα απέκτησαν τα Τρίκαλα: Τον Τσίμο Ναβάρο!

Μια απ’ τις πιο ηχηρές μεταγραφές της Football League ολοκλήρωσαν τα Τρίκαλα. Οι Θεσσαλοί ανακοίνωσαν την απόκτηση του Τσίμο Ναβάρο, που προ ημερών έλυσε το συμβόλαιό του με τον Λεβαδειακό (11 συμμετοχές στο πρώτο μισό της Σούπερ Λίγκας).

Φυσικά στο παρελθόν έχει μετρήσει γεμάτες σεζόν σε Καλλονή και Αστέρα Τρίπολης, όπου κυρίως στους Αρκάδες «έφτιαξε» το όνομά του στην Ελλάδα.

Η ανακοίνωση

«O ΑΟ Τρίκαλα ΠΑΕ ανακοινώνει την συνεργασία του με τον ποδοσφαιριστή, Τσίμο Ναβάρο (Navarro Armero Joaquin). Ο 27χρονος επιθετικός από την Ισπανία, την νέα χρονιά θα φορέσει την φανέλα του ΑΟΤ ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με τα χρώματα του Αστέρα Τρίπολης, του Λεβαδειακού, της Καλλονής, της Bαλένθια και της Έλτσε».

Νοκ άουτ ο Αρόγιο με Ολυμπιακό!!


Νοκ άουτ ο Αρόγιο με Ολυμπιακό

Οριστικά χωρίς τον Κάρλος Αρόγιο θα αγωνιστεί η Μπαρτσελόνα κόντρα στον Ολυμπιακό, καθώς ο Πορτορικανός γκαρντ δεν ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του.

Εκτός δωδεκάδας άφησε τον Κάρλος Αρόγιο ο Τσάβι Πασκουάλ για το παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με τον Ολυμπιακό, στο ΣΕΦ και στην πρεμιέρα του TOP 16 της Ευρωλίγκας. Ο πολύπειρος γκαρντ δεν ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του και έτσι ο Καταλανός τεχνικός δεν μπορεί να τον υπολογίζει, σύμφωνα με την «Mundo Deportivo».

Από ‘κει και πέρα, εκτός θα είναι και ο Άλεξ Αμπρίνες για τους «μπλαουγκράνα», ενώ το ευχάριστο νέο ακούει στον Πάου Ρίμπας, ο οποίος προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δίμηνη παράταση για την κάρτα φιλάθλου!!


Δίμηνη παράταση για την κάρτα φιλάθλου

Παράταση πήρε ο χρόνος εφαρμογής της κάρτας φιλάθλου, που θα ξεκινήσει την 1η Μαρτίου 2016, μετά από απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, που δημοσιεύτηκε σήμερα στο ΦΕΚ.

Την 1η Μαρτίου 2016 και όχι την Πρωτοχρονιά του νέου έτους θα τεθεί σε εφαρμογή η κάρτα φιλάθλου, μετά από απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, που δημοσιεύτηκε σήμερα στο Φύλλο Εφημερίδας της Κυβερνήσεως.

Επίσης, έγινε γνωστό ότι υπεγράφη η απόφαση με την οποία ρυθμίζεται το νομικό πλαίσιο για τη λειτουργία των Λεσχών φιλάθλων, το οποίο θα τεθεί σε εφαρμογή αμέσως μετά τη δημοσίευση του σχετικού ΦΕΚ.

Το δελτίο Τύπου της ΓΓΑ αναφέρει τα εξής:

"Εκδόθηκε σήμερα στο ΦΕΚ (2868Β/29-12-2015) η απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Σταύρου Κοντονή για την παράταση του χρόνου εφαρμογής της κάρτας φιλάθλου.

Η παράταση κρίθηκε αναγκαία μετά τη γνωμοδότηση της Αρχής Προσωπικών Δεδομένων, που έγινε δεκτή με απόλυτη ικανοποίηση από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού στο πλαίσιο που αφορά τα εισηγητικά υπομνήματά του, και βάσει της οποίας απαιτείται επιπλέον ένα μικρό χρονικό διάστημα για να γίνουν οι απαραίτητες νομοθετικές τροποποιήσεις εκ μέρους του Υπουργείου Δικαιοσύνης.

Η εφαρμογή της κάρτας φιλάθλου θα ξεκινήσει την 1η Μαρτίου 2016.

Επίσης σήμερα υπεγράφη Κοινή Υπουργική Απόφαση (Κ.Υ.Α) του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Σταύρου Κοντονή και του Αναπληρωτή Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας Πολίτη κ. Νίκου Τόσκα, με την οποία ρυθμίζεται το νομικό πλαίσιο για τη λειτουργία των Λεσχών φιλάθλων, το οποίο θα τεθεί σε εφαρμογή αμέσως μετά τη δημοσίευση του σχετικού ΦΕΚ".

Ο... καταπράσινος Μπουμάλ! (pics)


Ο... καταπράσινος Μπουμάλ (pics)

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό ρεπορτάζ απ' τις πρώτες «στιγμές» του Ολιβιέ Μπουμάλ με την πράσινη φανέλα, κατά την υπογραφή του συμβολαίου του στον Παναθηναϊκό ως το 2018.

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Νιώθει εγκαταλελειμμένος ο Μπλάτερ!!


Νιώθει εγκαταλελειμμένος ο Μπλάτερ

Την πικρία του για το γεγονός πως η FIFA τον εγκατέλειψε εξέφρασε ο πρώην πρόεδρός της Σεπ Μπλάτερ, ο οποίος τελεί υπό τιμωρία για σκάνδαλα διαφθοράς.

Μόνο για τον εαυτό του και την προσωπική του τιμή αγωνίζεται πλέον ο Σεπ Μπλάτερ, όπως τόνισε ο ίδιος σε συνέντευξή του στο γερμανικό περιοδικό «Bunte».

Ο έκπτωτος πρόεδρος της FIFA βρέθηκε αντιμέτωπος με κατηγορίες διαφθοράς με αποτέλεσμα να τιμωρηθεί με… εξορία από το ποδόσφαιρο, αλλά ξεκαθάρισε ότι δεν θα σταματήσει να παλεύει προκειμένου να αποδείξει την αθωότητά του.

«Μετά τις γιορτές θα συνεχίσω τον αγώνα μου. Δεν πολεμάω πια για τη FIFA. Με εγκατέλειψαν! Πλέον αγωνίζομαι μόνο για μένα και την τιμή μου», τόνισε μεταξύ άλλων ο 79χρονος Ελβετός παράγοντας.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Σιχαίνεται τα «αν» ο Πογέτ!


Σιχαίνεται τα «αν» ο Πογέτ

Αφοσιωμένος στην ΑΕΚ δηλώνει ο Γκουστάβο Πογέτ τονίζοντας πως δεν πρόκειται να σχολιάσει τα σενάρια για το ενδιαφέρον της Σουόνσι.

Χαρούμενος που δουλεύει στην ΑΕΚ δηλώνει ο Γκουστάβο Πογέτ. Μιλώντας στην «Tribuna», ο τεχνικός της Ένωσης αναφέρθηκε στην προσπάθεια της «Ένωσης» να αποκτήσει και πάλι πρωταγωνιστικό ρόλο ενώ τόνισε πως δεν θέλει να σχολιάσει τα σενάρια για το ενδιαφέρον της Σουόνσι.

«Ο σύλλογος της ΑΕΚ είναι ένας από τους σπουδαιότερους, ο οποίος λόγω των οικονομικών προβλημάτων, βρέθηκε δυο κατηγορίες κάτω. Τώρα, είναι σε μια διαδικασία που μέρα με την μέρα προσπαθεί να αποκτήσει πρωταγωνιστικό ρόλο και να επιστρέψει και στην Ευρώπη. Είμαι πολύ χαρούμενος με την απόφαση που πήρα να έρθω εδώ»

Για τις διαφορές Αγγλίας-Ελλάδας: «Είναι πολύ διαφορετική και θα χρειαστεί μια ολόκληρη μέρα για να συζητάμε για τις διαφορές. Αυτό που θα πω είναι πως ο καιρός είναι εντελώς διαφορετικός, καθώς είναι συνεχώς ηλιόλουστα και ως εκ τούτου ο τρόπος ζωής είναι εντελώς αντίθετος με την Αγγλία, για προφανείς λόγους. Η Πρέμιερ Λιγκ αυτή την στιγμή είναι η καλύτερη στον κόσμο, ή για το εξηγήσω καλύτερα, είναι το μέρος που όλοι θέλουν να βρίσκονται».

Για το ενδιαφέρον της Σουόνσι;
«Η νοοτροπία μου είναι να μην σχολιάζω τα υποτιθέμενα που μπορούν να συμβούν. Σιχαίνομαι να λέω αν. Μ’ αρέσει να μιλάω όταν κάτι συμβαίνει. Τίποτε απ’ ότι ελέχθη, δεν βγήκε από μένα. Τίποτα»
*Πηγή: sport-fm.gr*

Τόσες φορές την έχουμε πατήσει…!!


Τόσες φορές την έχουμε πατήσει…

Ο Κώστας Νικολακόπουλος σχολιάζει στον sport-fm.gr τις τελευταίες εντυπώσεις, αλλά και τις βιαστικές κρίσεις…

Όντως οι τελευταίες εντυπώσεις είναι που μένουν. Κι η αλήθεια είναι ότι οι τελευταίες εντυπώσεις του 2015 για αρκετούς από τους παίκτες του Ολυμπιακού δεν ήταν καλές. Περισσότερο για τον Πάρντο και τον Σεμπά, αλλά ως ένα βαθμό και για τον Ιντέγε και τον Ντα Κόστα.

Τι λέω εγώ; Βιαζόμαστε! Πάλι…

Ας σκεφθούμε ότι ο Ιντέγε ήρθε την τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου.

Ότι ο Σεμπά με τον Ντα Κόστα ήρθαν κι αυτοί καθυστερημένα, με συνέπεια να μην έχουν παίξει ούτε σε ένα παιχνίδι κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας.

Ας σκεφθούμε ακόμη ότι ο Πάρντο έπαιζε επί μία διετία στην Μπράγκα, χωρίς ευρωπαϊκές παραστάσεις και γενικά σε περίοδο που η ομάδα αυτή δεν ήταν στα πάνω της, όπως τα προηγούμενα χρόνια.

Ότι ο Σεμπά έπαιζε δύο χρόνια στην Εστορίλ, μία μικρομεσαία ομάδα του πορτογαλικού πρωταθλήματος.

Ότι ο Ντα Κόστα προέρχονταν από μία διετία στη Σίβασπορ, σύλλογο χωρίς μεγάλες απαιτήσεις.

Ακόμη κι ο Ιντέγε προέρχονταν από μία σεζόν στην οποία δεν τον είχαν εμπιστευθεί ως βασικό, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την κατάστασή του, αλλά και την ψυχολογία του.

Και μιλάμε, τέλος πάντων, για παίκτες που είναι τέσσερις μήνες στον Ολυμπιακό. Πόσο ασφαλές είναι να τους κρίνουμε, αν κάνουν η,
δεν κάνουν; Τα παραδείγματα είναι τόσα και τόσα, στα οποία οι βιαστικές εκτιμήσεις αποδείχθηκαν λανθασμένες. Μόλις πέρσι είχε βγάλει άχρηστο τον Ντουρμάζ…

Η κάθε μεταγραφή θέλει τον χρόνο της. Τουλάχιστον οι περισσότερες. Κι ειδικότερα όταν μιλάμε για παίκτες, που πηγαίνουν από μία χώρα σε άλλη.

Εγώ δεν λέω ότι ο Ολυμπιακός έφερε τον…Ντε Μπρούϊνε. Η Μάντσεστερ Σίτι τον πήρε, με 75 εκ. Ευρώ!!! Αλλά ας τους δούμε λίγο παραπάνω πριν τους «θάψουμε» κι αυτούς. Τόσες φορές την έχουμε πατήσει, κρίνοντας υπερβολικά γρήγορα…
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν... κρατιούνται Γκιστ-Διαμαντίδης!!


Δεν... κρατιούνται Γκιστ-Διαμαντίδης

Ανυπόμονος για την έναρξη του Top16 και το ματς του Παναθηναϊκού με την Φενέρμπαχτσε δήλωσε ο Τζέιμς Γκιστ. «Δεν εφησυχάζουμε», πρόσθεσε ο Διαμαντίδης κατά την αναχώρηση των πράσινων για την Τουρκία.

Πώς και πώς περιμένουν οι Τζέιμς Γκιστ και Δημήτρης Διαμαντίδης το πρώτο τζάμπολ στο Top 16 της Ευρωλίγκας. Τόσο ο σέντερ, όσο και ο αρχηγός του Παναθηναϊκού δήλωσαν ανυπόμονοι για την αναμέτρηση κόντρα στην Φενέρμπαχτσε (Τετάρτη 29/12) κατά την αναχώρηση της ομάδας για την Τουρκία.

Δημήτρης Διαμαντίδης: «Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε. Το Top 16 είναι πολύ δύσκολο, γεμάτο από καλές ομάδες και δεν μπορούμε να εφησυχάζουμε. Η Φενέρμπαχτσε είναι πολύ καλή ομάδα και μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι».

Τζέιμς Γκιστ: «Αυτή είναι η Ευρωλίγκα, το καλύτερο μπάσκετ στην Ευρώπη. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι και συγκεντρωμένοι για να παίξουμε το παιχνίδι μας. Αν πάμε εκεί και κάνουμε αυτό που πρέπει, θα έχουμε πιθανότητα να κερδίσουμε. Θα κριθεί από τη σκληράδα, όποιος το θέλει περισσότερο θα κερδίσει. Είμαστε μεγάλη ομάδα στην Ευρώπη, θα είναι μία μάχη. Μία μάχη για την οποία δεν μπορώ να περιμένω».

Όσο για το αν είναι το πιο δύσκολο ματς στον όμιλο, είπε: «Χαίρομαι που θα παίξουμε αυτό το παιχνίδι. Αυτά είναι τα παιχνίδια για τα οποία αγωνίζεσαι, που θέλεις να παίζεις. Η Φενέρμπαχτσε είναι μια πολύ καλή ομάδα και εμείς θα πρέπει να παίξουμε δυνατά και να παλέψουμε».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Το «τέλειωσε» για Ίντερ ο Πίρλο!!


Το «τέλειωσε» για Ίντερ ο Πίρλο

Το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Ιταλία για λογαριασμό της Ίντερ απέκλεισε ο Αντρέα Πίρλο, τονίζοντας πως έχει συμβόλαιο με τη Νέα Υόρκη.

Δεν απασχολούν τον Αντρέα Πίρλο τα δημοσιεύματα που θέλουν την Ίντερ να ενδιαφέρεται για την περίπτωσή του.

Ο Ιταλός μέσος δήλωσε στην «Gazzetta dello Sport», πως τους τελευταίους μήνες έχουν γίνει κρούσεις κι από άλλες ομάδες αλλά ο ίδιος είναι αφοσιωμένος στη Νέα Υόρκη, με την οποία έχει συμβόλαιο.

«Οι φήμες σχετικά με το ενδιαφέρον της Ίντερ δεν με απασχολούν. Κι άλλοι σύλλογοι ενδιαφέρθηκαν για εμένα τους τελευταίους μήνες, αλλά έχω συμβόλαιο με τη Νέα Υόρκη. Την ομάδα μου την σέβομαι επειδή μου έδειξε εμπιστοσύνη»,
είπε μεταξύ άλλων ο Πίρλο.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Συνέντευξη Στραματσόνι: «Αυτό είναι το ιδανικό στυλ παιχνιδιού»


Συνέντευξη Στραματσόνι: «Αυτό είναι το ιδανικό στυλ παιχνιδιού»

Τελειότητα στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει. Όμως ο Αντρέα Στραματσόνι περιέγραψε πως φαντάζεται ο ίδιος το ιδανικό στυλ παιχνιδιού και την κατάλληλη ισορροπία μεταξύ άμυνας και επίθεσης.

Στην Ιταλία ψάχνουν απεγνωσμένα το… γκολ. Οι πενιχρές επιδόσεις των ομάδων της Serie A στο σκοράρισμα έχουν προκαλέσει προβληματισμό και έχουν δώσει τροφή για… σκέψη και αναλύσεις στον ιταλικό Τύπο.

Πάνω σε αυτό το ζήτημα κλήθηκε να τοποθετηθεί και ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Αντρέα Στραματσόνι. Σε δηλώσεις του στην «Corriere dello Sport», ο «Στράμα» εξήγησε γιατί στην πατρίδα του τα γκολ μπαίνουν με το σταγονόμετρο, κάνοντας ειδική αναφορά τόσο στο αμυντικογενές στυλ πολλών ομάδων όσο και στις περιορισμένες, πλέον, οικονομικές δυνατότητες που υπάρχουν στο Καμπιονάτο σε σχέση με τα άλλα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Ο Ιταλός τεχνικός τόνισε ότι θα πρέπει να κατανεμηθούν διαφορετικά τα τηλεοπτικά δικαιώματα ώστε να τονωθούν η ανταγωνιστικότητα και το… επιθετικό πνεύμα στη Serie A.

Επικαλέστηκε, πάντως, και το παράδειγμα της ιδιαίτερα αποτελεσματικής Νάπολι, η οποία σκοράρει αρκετά συχνά χάρη στο αγωνιστικό της στυλ. Στέλνοντας έτσι και το μήνυμα ότι αυτό είναι για εκείνον το ιδανικό αγωνιστικό μοντέλο. Ένα μοντέλο που προφανώς θα ήθελε πολύ να εφαρμόσει και στον Παναθηναϊκό…

«Πράγματι, στην Ιταλία δεν σκοράρουμε πολύ», ανέφερε ο Στραματσόνι και συνέχισε: «Είναι θέμα νοοτροπίας, κουλτούρας, οικονομικών δυνατοτήτων, αλλά και δεξιότητας. Γιατί δεξιότητας; Γιατί στην Ιταλία ξέρουμε όσο κανείς άλλος πώς να παίζουμε άμυνα. Ωστόσο, ένα ξεκάθαρο παράδειγμα σωστής λειτουργίας είναι η Νάπολι: στο πρωτάθλημα και στο Europa League έχει πετύχει 53 γκολ σε 23 παιχνίδια. Αλλά έχει και μία καταπληκτική προσήλωση στη φάση που δεν έχει την κατοχή της μπάλας. Και ακόμα περισσότερο στη φάση ανάκτησης της μπάλας. Το θέμα της άμυνας είναι κάτι που συνειδητοποιώ τώρα που βρίσκομαι σε ένα μικρότερο πρωτάθλημα, το ελληνικό. Συνειδητοποιώ τη διαφορά που υπάρχει σε αυτόν τον τομέα στην Ιταλία συγκριτικά με όλη την υπόλοιπη Ευρώπη. Πάντως, είναι σημαντικό και το οικονομικό ζήτημα. Χάνουμε τους παίκτες πρώτης γραμμής, που κατευθύνονται σε άλλα πρωταθλήματα. Εάν η κατανομή των εσόδων από τα τηλεοπτικά δικαιώματα στην Ιταλία ήταν παρόμοια με εκείνη της Αγγλίας, τότε και οι μικρότερες ομάδες θα γίνονταν αρκετά δυνατές ώστε να μπορέσουν να υιοθετήσουν ένα πιο ανοιχτό, πιο επιθετικό στυλ παιχνιδιού».

Θα συναντήσει τον Μπέρτανς ο Ολυμπιακός!!


Θα συναντήσει τον Μπέρτανς ο Ολυμπιακός

Στη λίστα με τους παίκτες που θα αγωνιστούν στο TOP16 της Ευρωλίγκας δήλωσε η Λαμποράλ Κούτσα τον Ντάβις Μπέρτανς, ο οποίος πολύ σύντομα επιστρέφει στην αγωνιστική δράση.

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την επιστροφή του Ντάβις Μπέρτανς στην αγωνιστική δράση. Ο Λετονός φόργουορντ, ο οποίος είχε μείνει εκτός για περίπου εννιά μήνες λόγω ενός πολύ σοβαρού τραυματισμού, βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του και έτσι η Λαμποράλ Κούτσα θα μπορεί και πάλι να τον υπολογίζει από τον Ιανουάριο.

Το χαρμόσυνο αυτό γεγονός οδήγησε τον Βέλιμιρ Περάσοβιτς να τον δηλώσει στη λίστα των παικτών για το TOP 16 της Ευρωλίγκας, όπου στον ίδιο όμιλο βρίσκεται και ο Ολυμπιακός.

Εκτός απροόπτου, ο Μπέρτανς δεν θα προλάβει το ερχόμενο ματς με τον Ολυμπιακό στη Βιτόρια (7/1), ωστόσο θα είναι σ' αυτό που θα γίνει στο ΣΕΦ για το δεύτερο γύρο.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ανακοινώθηκε ο... διψασμένος ο Μπουμάλ!!


Ανακοινώθηκε ο... διψασμένος ο Μπουμάλ!

Ολοκληρώθηκε και επίσημα η μεταγραφή του Ολιβιέ Μπουμάλ στον Παναθηναϊκό με την ΠΑΕ να ανακοινώνει την απόκτησή του ως το 2018. Κατευθείαν για προπόνηση στο Κορωπί, πότε θα ντεμπουτάρει.

Στα «πράσινα» ντύθηκε και επίσημα ο Μουμάλ!

Ο 26χρονος Καμερουνέζος ποδοσφαιριστής υπέγραψε το συμβόλαιό του το οποίο έχει διάρκεια μέχρι τον Ιούνιο του 2018, φωτογραφήθηκε με τη φανέλα του Παναθηναϊκού και λίγο αργότερα το τυπικό μέρος της μετακίνησής του από τον Πανιώνιο ολοκληρώθηκε με την επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Ολιβιέ Μπουμάλ από τον Πανιώνιο. Ο 26χρονος Καμερουνέζος ποδοσφαιριστής θα αγωνίζεται στην ομάδα μας μέχρι το καλοκαίρι του 2018».

Η... δίψα του Μπουμάλ να πρωταγωνιστήσει στον Παναθηναϊκό φάνηκε με το καλημέρα. Ο Καμερουνέζος εξτρέμ ζήτησε να προπονηθεί κανονικά σήμερα το απόγευμα, παρά την κούραση από τις εξετάσεις που υποβλήθηκε το πρωί. Το ντεμπούτο του πάντως δεν θα γίνει την προσεχή Δευτέρα (4/1) όταν και το τριφύλλι θα υποδεχθεί στην άδεια Λεωφόρο τον Παναιτωλικό. Κι αυτό διότι είχε συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες ως παίκτης του Πανιωνίου και σύμφωνα με τους κανονισμούς της ΕΠΟ, όταν ένας παίκτης παίρνει μεταγραφή και κουβαλά τιμωρία, τότε εκτίει στο πρώτο ματς της νέας του ομάδας! Έτσι πιθανότατα να κάνει ντεμπούτο στο Κύπελλο, όταν στις 7 Ιανουαρίου ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενηθεί απ' τον ΠΑΣ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Τζόρτζεβιτς: «Ο Ομπράντοβιτς είναι ο κορυφαίος»


Τζόρτζεβιτς: «Ο Ομπράντοβιτς είναι ο κορυφαίος»

Αποθέωσε τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς ο Σάσα Τζόρτζεβιτς, αναφερόμενος παράλληλα στο δύσκολο έργο του Παναθηναϊκού στην Κωνσταντινούπολη στην πρεμιέρα του Top 16 κόντρα στην Φενέρ.

Στην δύσκολη αποστολή που έχει ο Παναθηναϊκός στην πρεμιέρα του στο Top 16 της Ευρωλίγκας κόντρα στην Φενέρμπαχτσε, στάθηκε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς κατά την αναχώρηση της ομάδας για την Τουρκία.

Ο τεχνικός των πράσινων αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, τον οποίο χαρακτήρισε ως τον κορυφαίο προπονητή σε συλλογικό επίπεδο στην Ευρώπη.

«Η Φενέρ είναι μια ομάδα που είναι πολύ καλά προπονημένη από τον κόουτς Ομπράντοβιτς. Έχει πολύ μεγάλο βάθος και αθλητικότητα και σε κάθε κατοχή ξέρει να εκμεταλλεύεται τα δυνατά της στοιχεία. Σε κάθε επίθεση οι παίκτες της ξέρουν να διαβάζουν το παιχνίδι και να στέλνουν τη μπάλα εκεί που έχουν το πλεονέκτημα» και συνέχισε αναφερόμενος στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και τα… όπλα της:
«Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς για εμένα, είναι ο κορυφαίος προπονητής στην ιστορία των ευρωπαϊκών ομάδων. Πώς δουλεύει, πώς παθιάζεται με τη δουλειά του. Για εμένα, θα είναι πάντα φίλος κι αυτό τα λέει όλα. Η δύναμη της Φενέρ είναι το βάθος, έχουν πολλούς παίκτες και είναι ένας τύπος που γνωρίζει πώς να τους βάλει να παίξουν. Θα είναι δύσκολο βράδυ για εμάς. Οι αθλητικές τους ικανότητες είναι απίστευτες. Ο Ούντο και ο Βέσελι πάνω απ’ όλους, πολύ γρήγοροι, δυνατά κορμιά, πολύ ψηλοί, με τα χέρια τους παντού. Και στην επίθεση, με τους Ντίξον, Μπογκντάνοβιτς, Χίκμαν και Σλούκα, οι οποίοι μπορούν να χειριστούν πολύ καλά την μπάλα και πάντα βρίσκουν τον ελεύθερο παίκτη. Και ο τρόπος με τον οποίο ο Ζέλικο Ομπράντοβις διευθύνει την ομάδα του, πάντα να βρίσκει την καλύτερη επιθετική λύση και να παίζει δυνατά στην άμυνα».

Η τρομερή ατάκα αυτοσαρκασμού του Φαν Χάαλ!! (video)


Η τρομερή ατάκα αυτοσαρκασμού του Φαν Χάαλ (video)

Ο Λουίς Φαν Χάαλ φαίνεται πως αντιμετωπίζει με χιούμορ το ότι πολλοί φίλοι της Μαν. Γιουνάιτεντ δεν τον θέλουν άλλο στον πάγκο της ομάδας του.Δείτε την τρομερή του ατάκα μετά το ντέρμπι με την Τσέλσι.

Η κακή πορεία της Μαν. Γιουνάιτεντ έχει κάνει τον Λουίς Φαν Χάαλ όχι και τόσο δημοφιλή στις τάξεις των φίλων της ομάδας. Λιγοστοί εξ αυτών βρέθηκαν μετά τον αγώνα με την Τσέλσι (0-0) να τον περιμένουν για φωτογραφίες και αυτόγραφα έξω από το «Ολντ Τράφορντ».

Ένας εξ αυτών είχε το… κουράγιο να φωνάξει ένα σύνθημα για τον Ολλανδό τεχνικό («Louis van Gaal’s red & white army»), ο οποίος με διάθεση αυτοσαρκασμού είπε «φίλε, μόνο εσύ φωνάζεις», προκαλώντας το γέλιο στους υπόλοιπους.








*Πηγή: sport-fm.gr*

Βγήκαν τα εισιτήρια του Άρη για Ρέθυμνο και Νεπτούνας!!


Βγήκαν τα εισιτήρια του Άρη για Ρέθυμνο και Νεπτούνας

Στη διάθεση των φίλων του Άρη τέθηκαν τα εισιτήρια για τους αγώνες με Ρέθυμνο (2/1, 17:00) για το πρωτάθλημα και Νεπτούνας (6/1, 19:00) για την πρεμιέρα του Last 32 του Eurocup.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ενημερώνει ότι ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για τους αγώνες με το ΡέθυμνοCretan Kings, το Σάββατο 02/01/2016 (17:00), για τη 12η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ και τη Neptunas Klaipeda, την Τετάρτη 06/01/2016 (19:00), στο πλαίσιο της πρεμιέρας του Last 32 τουEurocup.

Τα εισιτήρια διατίθενται σήμερα Τρίτη (29/12) μέχρι τις 20:00 από την ARIS BC Boutique “The LegendStore” και επίσης: την Τετάρτη (30/12) από τις 12:00 έως τις 20:00 και την Πέμπτη (31/12) από τις 09:00 έως τις 17:00, επίσης από την μπουτίκ της Κ.Α.Ε. Εισιτήρια θα διατίθενται και το Σάββατο (02/01), ανήμερα του αγώνα με την κρητική ομάδα.

Επίσης, οι φίλαθλοι της ομάδας μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια για τις δύο αναμετρήσεις ηλεκτρονικά, από τη διεύθυνση https://www.viva.gr/tickets/sports/kae-aris-eisitiria-agonon-15-16/, αλλά και από τα συνεργαζόμενα σημεία του δικτύου της viva: Public, Παπασωτηρίου, Ιανός, MediaMarkt, Reload, SevenSpots.

Οι τιμές με Ρέθυμνο:

ΘΥΡΕΣ 5-6-7-8-9-10 10€
ΘΥΡΕΣ 1-2-3-4 15€
GOLD (2-3) 20€
ΠΑΙΔΙΚΟ (6-12 ετών) 5€
Οι τιμές με Νεπτούνας:

ΘΥΡΕΣ 5-6, 10€
ΘΥΡΕΣ 7-8-9-10 15€
ΘΥΡΕΣ 1-2-3-4 20€
ΠΑΙΔΙΚΟ (6-12 ετών) 5€

Έδωσε Χόφμαν στη Γκλάντμπαχ η Ντόρτμουντ!!


Έδωσε Χόφμαν στη Γκλάντμπαχ η Ντόρτμουντ

Στη Γκλάντμπαχ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιόνας Χόφμαν. Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός ζήτησε να φύγει από τη Ντόρτμουντ, όπου δεν είχε πολλές συμμετοχές.

Την παραχώρηση του Γιόνας Χόφμαν στη Γκλάντμπαχ ανακοίνωσε η Ντόρτμουντ. Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός δεν ήταν στα βασικά πλάνα του Τόμας Τούχελ και ζήτησε να αποχωρήσει.

Ο άλλοτε διεθνής με τις «μικρές» εθνικές ομάδες της Γερμανίας άσος ανήκει στη Ντόρτμουντ από το 2011 πραγματοποιώντας 48 συμμετοχές στην Bundesliga και σημειώνοντας 6 γκολ. Πέρσι είχε δοθεί δανεικός στη Μάιντς έχοντας 3 γκολ σε 12 εμφανίσεις, αλλά έχασε το μεγαλύτερο κομμάτι της σεζόν λόγω τραυματισμού.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Η ΑΕΚ κοντά στα παιδιά!! (pics)


Η ΑΕΚ κοντά στα παιδιά (pics)

Δώρα και χαρά στα 86 παιδιά που φιλοξενούνται στο παράρτημα Προστασίας Παιδιού Αττικής – Η ΜΗΤΕΡΑ μοίρασε την Τρίτη σύσσωμη η ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ.

Το κοινωνικό της πρόσωπο έδειξε για μία ακόμη φορά η ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ. Σύσσωμη, με επικεφαλής τον προπονητή Γιούρε Ζντοβτς και τον τζένεραλ μάνατζερ Ντράγκαν Σάκοτα, επισκέφτηκε το Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Αττικής – Η ΜΗΤΕΡΑ μοιράζοντας δώρα και χαρά στα 86 παιδιά που φιλοξενούνται εκεί.

inner

«Eίναι μεγάλη χαρά να προσφέρουμε χαρά σ’ αυτά τα παιδιά. Είναι καθήκον μας ως αθλητές να κάνουμε τα πάντα, ώστε αυτά τα παιδιά να χαμογελούν», δήλωσε ο αρχηγός της ομάδας, Ντούσαν Σάκοτα.

inner

Ο Νώντας Παπαντωνίου είπε με τη σειρά του: «Eίναι ημέρες αγάπης. Θέλαμε να προσφέρουμε χαρά και αγάπη και αυτό φάνηκε στα πρόσωπα των παιδιών και στις αγκαλιές, που μας έκαναν. Είναι πολύ σημαντική η πρωτοβουλία της ομάδας και πρέπει να περάσουμε το μήνυμα, ότι όλοι μπορούμε να προσφέρουμε».

inner

Τέλος, ο Γιάννης Καλαμπόκης ανέφερε: «Η επίσκεψη μας σήμερα εδώ είναι το «μίνιμουμ» για αυτά τα παιδιά. Φέραμε χαμόγελα, προσφέραμε δώρα, ωστόσο, αυτά τα παιδάκια πρέπει να μεγαλώνουν σε περιβάλλον με αγάπη και πρέπει να στηρίξουμε όλοι μαζί τέτοιες προσπάθειες».

inner

inner

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Κλοπ: «Αν έρθει ο Πεπ, πιο δύσκολα για μας»


Κλοπ: «Αν έρθει ο Πεπ, πιο δύσκολα για μας»

Ο Γιούργκεν Κλοπ αποθέωσε τον Πεπ Γκουαρντιόλα υποστηρίζοντας πως σε περίπτωση που δουλέψει στην Αγγλία θα δυσκολέψει τη… ζωή του ίδιου στη Λίβερπουλ.

Όλα δείχνουν πως ο Πεπ Γκουαρντιόλα θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αγγλία με το Μάντσεστερ, σε Σίτι ή Γιουνάιτεντ, επικρατέστερους προορισμούς στην καριέρα του την επόμενη σεζόν. Παρά τη μεγάλη εκτίμηση που έχει στο πρόσωπο του Καταλανού προπονητή, ο Γιούργκεν Κλοπ δεν κρύβει πως μια τέτοια εξέλιξη θα δυσκολέψει το δικό του έργο στη Λίβερπουλ.

«Αν πραγματικά συμβεί αυτό, τότε θα έρθει στην Αγγλία ίσως ο κορυφαίος τεχνικός στον κόσμο κι αυτό από μόνο του κάνει πολύ δύσκολο το έργο των υπόλοιπων ομάδων», δήλωσε ο Γερμανός προπονητής, που είχε ζήσει στο… πετσί του την κυριαρχία του Γκουαρντιόλα όταν εργαζόταν στη Ντόρτμουντ.

Όσο για τη γεμάτη σκαμπανεβάσματα πορεία της Λίβερπουλ, είπε: «Είχαμε μερικές πολύ καλές στιγμές και κάναμε καλά παιχνίδια, αλλά από την άλλη είχαμε και άσχημα αποτελέσματα. Βέβαια, αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό για κάθε ομάδα. Γενικά είμαι ευχαριστημένος. Σίγουρα μπορούν να πάνε καλύτερα πράγματα και σε αυτό ελπίζουμε. Το μόνο που μπορώ να πω με σιγουριά είναι ότι η Λίβερπουλ είναι πολύ κουλ ομάδα και χαίρομαι που είμαι εδώ».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Επιστρέφει ο ξεχασμένος Φλάναγκαν!!


Επιστρέφει ο ξεχασμένος Φλάναγκαν

Μετά από 19 μήνες απραξίας, ο Τζον Φλάναγκαν ετοιμάζεται να επιστρέψει στη δράση για λογαριασμό της Λίβερπουλ.

Πέρασαν σχεδόν 19 μήνες από την τελευταία παρουσία του Τζον Φλάναγκαν με τη φανέλα της Λίβερπουλ, αλλά η περίοδος απραξίας φτάνει στο τέλος της.

Σύμφωνα με τον «Guardian», ο 22χρονος μπακ αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στο σημερινό παιχνίδι της δεύτερης ομάδας των «κόκκινων» απέναντι στη Φλίτγουντ.

Επί Ρότζερς, τη σεζόν 2013-2014, όταν ο σύλλογος του Μέρσεϊσαϊντ διεκδίκησε τον τίτλο, ο 22χρονος άσος ήταν από τα σημαντικά στελέχη των πλάνων του πρώην προπονητή της ομάδας, όμως, τραυματίστηκε στο γόνατο πριν την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου 2014-2015.

Έκανε επέμβαση, τόσο τον Σεπτέμβρη του 2014, όσο και τον Απρίλη του 2015 και έχοντας επιστρέψει πλέον την περασμένη εβδομάδα στις προπονήσεις, πήρε το πράσινο φως από το ιατρικό επιτελείο της Λίβερπουλ για να παίξει απόψε.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Πέντε μέσα, τέσσερις παραμένουν εκτός στον ΠΑΟΚ!!


Πέντε μέσα, τέσσερις παραμένουν εκτός στον ΠΑΟΚ

Μετ’ εμποδίων συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον εκτός έδρας αγώνα με την Skoda Ξάνθη, με τον Ιγκόρ Τούντορ να μην υπολογίζει μέχρι στιγμής τέσσερις ποδοσφαιριστές του.

Με αρκετά ευχάριστα νέα ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία εν όψει του εκτός έδρας αγώνα με τη Skoda Ξάνθη, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Ο Ιγκορ Τούντορ είδε με ικανοποίηση να επιστρέφουν στον κανονικό ρυθμό προπονήσεων οι Χαρίσης, Κίτσιου, Ζάιρο, Βίτορ και Σαββίδης, όμως εκτός έμειναν οι Ροντρίγκεζ, Γλύκο, Κωνσταντινίδη και Κόστα.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, η προπόνηση της ομάδας είχε υψηλή ένταση και περιείχε ασκήσεις φυσικής κατάστασης αλλά και τακτικής, με τον Κροάτη τεχνικό να ζητά πιστή εφαρμογή συγκεκριμένων πραγμάτων σε άμυνα και επίθεση.

Για αύριο Τετάρτη (30.12) έχει προγραμματιστεί διπλή προπόνηση (10:30 και 17:00).
*Πηγή: sport-fm.gr*

Μπενίτεθ: «Εκστρατεία εναντίον εμού, του Πέρεθ και της Ρεάλ»


Μπενίτεθ: «Εκστρατεία εναντίον εμού, του Πέρεθ και της Ρεάλ»

Για πόλεμο από ΜΜΕ κατά του ιδίου, του προέδρου της Ρεάλ και της ομάδας έκανε λόγο ο Ράφα Μπενίτεθ σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

Οργανωμένη καμπάνια κατά του ίδιου, της Ρεάλ και του Φλορεντίνο Πέρεθ κατήγγειλε ο Ράφα Μπενίτεθ σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε. Ο Μαδριλένος προπονητής θεωρεί πως του γίνεται πόλεμος και επιφυλάσσεται για απαντήσεις στο γήπεδο.

«Είναι σαφές πως υπάρχει μια εκστρατεία κατά του Φλορεντίνο Πέρεθ και της Ρεάλ. Τα πάντα γίνονται αντικείμενο σκληρής κριτικής και όταν δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο, ο Τύπος διαστρεβλώνει την πραγματικότητα. Όποιος έχει εμπειρία το αντιλαμβάνεται αυτό. Η σχέση μου με τους παίκτες είναι πολύ καλύτερη από ό,τι παρουσιάζει ο Τύπος, αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι για την εκστρατεία που υπάρχει σε βάρος μου», τόνισε ο Μπενίτεθ και πρόσθεσε: «Εμείς θα πρέπει από την πλευρά μας να κάνουμε το καλύτερο δυνατό και το ταμείο θα γίνει στο τέλος. Η ομάδα μας είναι σε καλύτερη κατάσταση από ό,τι πιστεύει ο κόσμος, αλλά αυτό πρέπει να φανεί και στο γήπεδο».
*Πηγή: sport-fm.gr*