Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

Χωρίς Τζεμπούρ και άλλους στο φιλικό με την Εθνική Αστέγων η ΑΕΚ!


Χωρίς Τζεμπούρ και άλλους στο φιλικό με την Εθνική Αστέγων η ΑΕΚ

Είναι ένα παιχνίδι με πολλά κοινωνικά μηνύματα, αλλά και μια ευκαιρία για δοκιμές. Ο Γκουστάβο Πογέτ στο φιλικό της ΑΕΚ με την Εθνική Αστέγων αποφάσισε να χρησιμοποιήσει αρκετούς αναπληρωματικούς.

Μια αρκετά διαφοροποιημένη ΑΕΚ από εκείνη που έχει συνηθίσει ο κόσμος θα εμφανιστεί απόψε (17.00, OTE SPORT 2) στο φιλικό με την Εθνική Αστέγων στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Ο Γκουστάβο Πογέτ αποφάσισε να χρησιμοποιήσει το παιχνίδι και σαν ευκαιρία για να τεστάρει κάποιους παίκτες. Έτσι με εξαίρεση τον Τζεμπούρ, που παρέμεινε κλινήρης λόγω ίωσης, αλλά και τον τραυματία Μπαρόχα, ο Ουρουγουανός προπονητής επέλεξε να μην πάρει στην αποστολή τους Ανέστη, Λαμπρόπουλο, Κολοβέτσιο, Σοϊλέδη, Γκάλο, Μπακάκη, Πλατέλλα, Μάνταλο, Μπουονανότε και Αραβίδη, ενώ μαζί του πήρε δύο παίκτες της Κ20, τον Γιώργο Γιαννούτσο και τον Άλκη Μαρκοπουλιώτη.

Αναλυτικά, η αποστολή της ΑΕΚ αποτελείται από τους: Βούρα, Ντούνη, Βασιλαντωνόπουλο, Σβάρνα, Τζανετόπουλο, Άρθο, Ντίντακ, Ανάκογλου, Ανδρεόπουλο, Γροντή, Μπαρμπόσα, Γιόχανσον, Σιμόες, Βάργκας, Φαγέ, Κορδέρο, Κρισάντους, Γιαννούτσο και Μαρκοπουλιώτη.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: