Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

Σκάνδαλο: Τιμωρία για ερωτικό τρίγωνο στο ΝΒΑ!!


Σκάνδαλο: Τιμωρία για ερωτικό τρίγωνο στο ΝΒΑ!

Δύο αγώνες εκτός δράσης θα μείνει ο Ματ Μπαρνς των Γκρίζλις για το επεισόδιο που είχε με τον προπονητή των Νικς, Ντέρεκ Φίσερ, για τα μάτια μιας γυναίκας.

Νέα διάσταση σε μια ιστορία που αρμόζει περισσότερο σε σαπουνόπερα παρά στην καθημερινότητα του ΝΒΑ ήρθε να δώσει η λίγκα, καθώς τιμώρησε με δύο αγώνες τον Ματ Μπαρνς. Ο άσος των Γκρίζλις είχε επιτεθεί στον προπονητή των Νικς, Ντέρεκ Φίσερ, ο οποίος έχει δεσμό με την εν διαστάσει σύζυγό του, Γκλόρια Γκόβαν.

Το περιστατικό είχε συμβεί τον Οκτώβριο, στη διάρκεια της προετοιμασίας των ομάδων. Ο κόουτς των Νικς είχε επισκεφτεί τη γυναίκα που πρωταγωνιστεί στο reality show «Basketball Wives». Για κακή του τύχη, την ίδια ώρα έφτασε στο σπίτι και ο νέος άσος των Γκρίζλις και οι δύο άνδρες είχαν έρθει στα χέρια.

Μάλιστα ο Μπαρνς είχε κατηγορήσει δημόσια τον Φίσερ πως κατέφυγε στην αστυνομία. «Είμαστε δύο ενήλικες που έπρεπε να διευθετήσουν το θέμα σαν δύο ενήλικες. Εκείνος όμως επέλεξε να τρέξει να το πει στην αστυνομία και στο ΝΒΑ», είχε πει ο Μπαρνς, ενώ είχε κατηγορήσει τον Φίσερ πως προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις μέσω των media. «Είναι προφανές πως οι Νικς κάνουν κουμάντο στο τι γράφεται στη New York Post, οπότε προσπαθούν να με κάνουν να φαίνομαι ο κακός της υπόθεσης», είχε δηλώσει.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: