Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

Γκιστ: «Ο Παναθηναϊκός ιδρύθηκε για να κερδίζει τίτλους»


Γκιστ: «Ο Παναθηναϊκός ιδρύθηκε για να κερδίζει τίτλους»

Ενθουσιασμένος με την προοπτική κατάκτησης ενός ακόμη τίτλου, του Κυπέλλου, δήλωσε ο Τζέιμς Γκιστ. «Γι’ αυτό ιδρύθηκε ο Παναθηναϊκός», είπε. «Το μυαλό μας μόνο στη Φενέρ», πρόσθεσε.

Ο Τζέιμς Γκιστ έχει ήδη κατακτήσει αρκετούς τίτλους με τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν… χορταίνει ποτέ. Μετά την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου η όρεξη του Αμερικανού φόργουορντ άνοιξε και πάλι.

«Θέλουμε έναν ακόμη τίτλο και θα έχουμε την ευκαιρία μας. Έναν τίτλο που έχουμε θέσει σαν στόχο από την αρχή της σεζόν. Αυτό θέλει ο Παναθηναϊκός, αυτός είναι ο Παναθηναϊκός. Είναι μεγάλη στιγμή για μας. Ο Παναθηναϊκός ιδρύθηκε για να κερδίζει και να παίρνει τίτλους. Αυτό θέλουμε να συνεχίσουμε να κάνουμε κι εμείς», δήλωσε στην «Πράσινη».

«Δεν βιάζομαι όμως ούτε εγώ ούτε κανένας στην ομάδα να σκεφτεί τον τελικό του Κυπέλλου. Αργεί ακόμα. Εμείς από την αρχή της σεζόν πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Τώρα σκεφτόμαστε μόνο τη Φενέρ. Το μυαλό μας είναι μόνο εκεί και ξεχνάμε ό,τι έγινε με τον Άρη», πρόσθεσε.

Όσο για το στοιχείο που κάνει τη διαφορά στον Παναθηναϊκό είπε: «Το πιο σημαντικό για μας είναι η ενέργεια που βγάζουμε και η άμυνα. Από τη στιγμή που παίζουμε επιθετική άμυνα, όλα είναι πιο εύκολα για μας».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: