Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

Στοπ για Γιόχανσον από ΑΕΚ!!!


Στοπ για Γιόχανσον από ΑΕΚ!

Απέρριψε κατηγορηματικά η διοίκηση της ΑΕΚ πρόταση που της μετέφερε ο μάνατζερ του Γιάκομπ Γιόχανσον για τον Σουηδό μέσο. Σε εξέλιξη οι εκκαθαρίσεις στο ρόστερ.

Καμία πρόθεση να πουλήσει τον Γιάκομπ Γιόχανσον δεν έχει η ΑΕΚ. Σύμφωνα με την «Ώρα για Σπορ», ο μάνατζερ του Σουηδού μέσου μετέφερε προ ημερών στους ανθρώπους της ΠΑΕ πρόταση για την αγορά του πελάτη του, ωστόσο το μήνυμα της διοίκησης ήταν σαφές. Ο Γιόχανσον δεν πωλείται και αποτελεί ένα από τα βασικά στελέχη, πάνω στα οποία θέλουν οι «κιτρινόμαυροι» να οικοδομήσουν την ομάδα τους.

Μπορεί ο Γιόχανσον, λοιπόν, να μην παραχωρείται, ωστόσο αρκετοί παίκτες θα δουν την πόρτα της εξόδου. Ο Γκουστάβο Πογέτ έχει διαμηνύσει πως δεν θέλει ένα τόσο πολυάριθμο ρόστερ στα χέρια του και γι’ αυτό επίκεινται εκκαθαρίσεις. Ο Σταύρος Πεταυράκης οδεύει προς Πανθρακικό, ενώ οι Δημήτρης Γροντής και Φώτης Καραγκιολίδης αναμένεται να αποδεσμευτούν. Ο Δημήτρης Ανάκογλου πιθανότατα θα δοθεί δανεικός, ενώ τον ίδιο δρόμο ίσως ακολουθήσουν οι Κυριάκος Ανδρεόπουλος και Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος. Όσο για τον Μακόλεϊ Κρισάντους, αναζητείται αγοραστής του και υπάρχουν καλές πιθανότητες να βρεθεί.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: