Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

Η ΑΕΚ κοντά στα παιδιά!! (pics)


Η ΑΕΚ κοντά στα παιδιά (pics)

Δώρα και χαρά στα 86 παιδιά που φιλοξενούνται στο παράρτημα Προστασίας Παιδιού Αττικής – Η ΜΗΤΕΡΑ μοίρασε την Τρίτη σύσσωμη η ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ.

Το κοινωνικό της πρόσωπο έδειξε για μία ακόμη φορά η ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ. Σύσσωμη, με επικεφαλής τον προπονητή Γιούρε Ζντοβτς και τον τζένεραλ μάνατζερ Ντράγκαν Σάκοτα, επισκέφτηκε το Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Αττικής – Η ΜΗΤΕΡΑ μοιράζοντας δώρα και χαρά στα 86 παιδιά που φιλοξενούνται εκεί.

inner

«Eίναι μεγάλη χαρά να προσφέρουμε χαρά σ’ αυτά τα παιδιά. Είναι καθήκον μας ως αθλητές να κάνουμε τα πάντα, ώστε αυτά τα παιδιά να χαμογελούν», δήλωσε ο αρχηγός της ομάδας, Ντούσαν Σάκοτα.

inner

Ο Νώντας Παπαντωνίου είπε με τη σειρά του: «Eίναι ημέρες αγάπης. Θέλαμε να προσφέρουμε χαρά και αγάπη και αυτό φάνηκε στα πρόσωπα των παιδιών και στις αγκαλιές, που μας έκαναν. Είναι πολύ σημαντική η πρωτοβουλία της ομάδας και πρέπει να περάσουμε το μήνυμα, ότι όλοι μπορούμε να προσφέρουμε».

inner

Τέλος, ο Γιάννης Καλαμπόκης ανέφερε: «Η επίσκεψη μας σήμερα εδώ είναι το «μίνιμουμ» για αυτά τα παιδιά. Φέραμε χαμόγελα, προσφέραμε δώρα, ωστόσο, αυτά τα παιδάκια πρέπει να μεγαλώνουν σε περιβάλλον με αγάπη και πρέπει να στηρίξουμε όλοι μαζί τέτοιες προσπάθειες».

inner

inner

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: