Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

Το μεγάλο «στοίχημα» του Σίλβα!!


Το μεγάλο «στοίχημα» του Σίλβα

Στις προπονήσεις επιστρέφουν σήμερα οι παίκτες του Ολυμπιακού, με τον Μάρκο Σίλβα να έχει μελετήσει με τους συνεργάτες του την αγωνιστική πτώση της ομάδας όταν αποκτά μεγάλη διαφορά στο πρωτάθλημα.

Στις 16:00 το μεσημέρι έχουν δώσει ραντεβού ο Μάρκο Σίλβα με τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη για την έναρξη της προετοιμασίας για τον εκτός έδρας αγώνα με την Καλλονή.

Οι Πειραιώτες επιστρέφουν μετά από δέκα ημέρες που είχαν πάρει άδεια για τις διακοπές των Χριστουγέννων, ώστε να φορτίσουν τις μπαταρίες τους μετά το απαιτητικό πρώτο μέρος της φετινής σεζόν.

Τις προσεχείς ημέρες αναμένεται να υπάρξουν κάποιες αποχωρήσεις από το «ερυθρόλευκο» ρόστερ, με τον Νίκο Ιωαννίδη να είναι η μοναδική προσθήκη αντί του Άλαν Πουλίδο που αναμένεται να παραχωρηθεί σε άλλη ομάδα. Το μεγάλο όμως στοίχημα του Σίλβα είναι άλλο.

Ο 38χρονος προπονητής έχει ενημερωθεί για την αγωνιστική πτώση της ομάδας, όταν αποκτά μεγάλη διαφορά στο πρωτάθλημα, κάτι που συνέβη και στους τελευταίους της αγώνες και κάποιοι οπαδοί… μουρμούρισαν στο Καραϊσκάκη.

Άλλωστε, αυτό είναι κάτι που πρέπει να προσέξει ο Σίλβα, ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί έτοιμη για τους αγώνες με την Άντερλεχτ για τους «32» του Europa League. Τις προσεχείς ημέρες θα διαμορφώσει ανάλογα το πρόγραμμα των παικτών, με στόχο να εμφανιστούν πιο «φρέσκοι» στο δεύτερο μισό της σεζόν και να πετύχουν τους στόχους τους.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: