Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

Δεν... κρατιούνται Γκιστ-Διαμαντίδης!!


Δεν... κρατιούνται Γκιστ-Διαμαντίδης

Ανυπόμονος για την έναρξη του Top16 και το ματς του Παναθηναϊκού με την Φενέρμπαχτσε δήλωσε ο Τζέιμς Γκιστ. «Δεν εφησυχάζουμε», πρόσθεσε ο Διαμαντίδης κατά την αναχώρηση των πράσινων για την Τουρκία.

Πώς και πώς περιμένουν οι Τζέιμς Γκιστ και Δημήτρης Διαμαντίδης το πρώτο τζάμπολ στο Top 16 της Ευρωλίγκας. Τόσο ο σέντερ, όσο και ο αρχηγός του Παναθηναϊκού δήλωσαν ανυπόμονοι για την αναμέτρηση κόντρα στην Φενέρμπαχτσε (Τετάρτη 29/12) κατά την αναχώρηση της ομάδας για την Τουρκία.

Δημήτρης Διαμαντίδης: «Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε. Το Top 16 είναι πολύ δύσκολο, γεμάτο από καλές ομάδες και δεν μπορούμε να εφησυχάζουμε. Η Φενέρμπαχτσε είναι πολύ καλή ομάδα και μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι».

Τζέιμς Γκιστ: «Αυτή είναι η Ευρωλίγκα, το καλύτερο μπάσκετ στην Ευρώπη. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι και συγκεντρωμένοι για να παίξουμε το παιχνίδι μας. Αν πάμε εκεί και κάνουμε αυτό που πρέπει, θα έχουμε πιθανότητα να κερδίσουμε. Θα κριθεί από τη σκληράδα, όποιος το θέλει περισσότερο θα κερδίσει. Είμαστε μεγάλη ομάδα στην Ευρώπη, θα είναι μία μάχη. Μία μάχη για την οποία δεν μπορώ να περιμένω».

Όσο για το αν είναι το πιο δύσκολο ματς στον όμιλο, είπε: «Χαίρομαι που θα παίξουμε αυτό το παιχνίδι. Αυτά είναι τα παιχνίδια για τα οποία αγωνίζεσαι, που θέλεις να παίζεις. Η Φενέρμπαχτσε είναι μια πολύ καλή ομάδα και εμείς θα πρέπει να παίξουμε δυνατά και να παλέψουμε».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: