Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

Οι όροι του Παναθηναϊκού για Καρέλη!!


Οι όροι του Παναθηναϊκού για Καρέλη

Δεδομένο θεωρείται το ενδιαφέρον της Παλέρμο για τον Καρέλη, ενώ η Γκενκ φαίνεται πως κάνει πίσω για την απόκτηση του διεθνούς φορ. Ποιες οι προϋποθέσεις που θέτουν στον Παναθηναϊκό.

Πολύ… ψωμί φαίνεται πως έχει η υπόθεση του Νίκου Καρέλη.

Χθες το μεσημέρι ο Παναθηναϊκός διέψευσε τις πληροφορίες που ήθελαν την Παλέρμο να έχει καταθέσει κρούση για την απόκτηση του διεθνούς φορ, αλλά το ενδιαφέρον της ιταλικής ομάδας θεωρείται δεδομένο.

Οι Σικελοί όμως δεν «παίζουν» μόνοι τους για τον Κρητικό άσο.

Όπως γράφει η «Πράσινη», διερευνητικές επαφές έχει κάνει η Μπολόνια, ενώ και μία ομάδα από την Αγγλία φέρεται να εξετάζει την περίπτωση του 23χρονου παίκτη.

Την ίδια ώρα, το ενδιαφέρον της Γκενκ φαίνεται πως έχει ατονήσει τις τελευταίες ημέρες, αν και στο Βέλγιο υποστηρίζουν το αντίθετο.

Όσον αφορά την θέση του «τριφυλλιού», αυτή τη στιγμή δεν δείχνουν διάθεση να πουλήσουν τον Καρέλη, αλλά αυτό συμβεί θα γίνει με περισσότερα από 3 εκατ. ευρώ. Επίσης, θέλουν το μεγαλύτερο μέρος του ποσού άμεσα, ενώ στη συμφωνία θα μπει ένα ποσοστό μεταπώλησης που ξεπερνάει το 10% και ρήτρα ενδεχόμενης επιστροφής του στην Ελλάδα.

Εν τω μεταξύ, τα σενάρια από την Ιταλία συνεχίζονται και το τελευταίο αναφέρει πως ο Σαμουέλε Λονγκό, ο 23χρονος επιθετικός που ανήκει στην Ίντερ και παίζει ως δανεικός στην Φροζινόνε, φέρεται να απασχολεί τον Παναθηναϊκό. Στο παρελθόν έχει παίξει με μεγαλύτερη επιτυχία σε Κάλιαρι και Εσπανιόλ.

Όσον αφορά τώρα την περίπτωση του Γιόσεφ Μαρτίνες, η Τορίνο αποφάσισε να μην τον δανείσει και αξιώνει ένα σημαντικό ποσό για να τον παραχωρήσει, κάτι που αποτρέπει το «τριφύλλι» να προχωρήσει την περίπτωση του Βενεζουελάνου μεσοεπιθετικού.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: