Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

Τόσες φορές την έχουμε πατήσει…!!


Τόσες φορές την έχουμε πατήσει…

Ο Κώστας Νικολακόπουλος σχολιάζει στον sport-fm.gr τις τελευταίες εντυπώσεις, αλλά και τις βιαστικές κρίσεις…

Όντως οι τελευταίες εντυπώσεις είναι που μένουν. Κι η αλήθεια είναι ότι οι τελευταίες εντυπώσεις του 2015 για αρκετούς από τους παίκτες του Ολυμπιακού δεν ήταν καλές. Περισσότερο για τον Πάρντο και τον Σεμπά, αλλά ως ένα βαθμό και για τον Ιντέγε και τον Ντα Κόστα.

Τι λέω εγώ; Βιαζόμαστε! Πάλι…

Ας σκεφθούμε ότι ο Ιντέγε ήρθε την τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου.

Ότι ο Σεμπά με τον Ντα Κόστα ήρθαν κι αυτοί καθυστερημένα, με συνέπεια να μην έχουν παίξει ούτε σε ένα παιχνίδι κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας.

Ας σκεφθούμε ακόμη ότι ο Πάρντο έπαιζε επί μία διετία στην Μπράγκα, χωρίς ευρωπαϊκές παραστάσεις και γενικά σε περίοδο που η ομάδα αυτή δεν ήταν στα πάνω της, όπως τα προηγούμενα χρόνια.

Ότι ο Σεμπά έπαιζε δύο χρόνια στην Εστορίλ, μία μικρομεσαία ομάδα του πορτογαλικού πρωταθλήματος.

Ότι ο Ντα Κόστα προέρχονταν από μία διετία στη Σίβασπορ, σύλλογο χωρίς μεγάλες απαιτήσεις.

Ακόμη κι ο Ιντέγε προέρχονταν από μία σεζόν στην οποία δεν τον είχαν εμπιστευθεί ως βασικό, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την κατάστασή του, αλλά και την ψυχολογία του.

Και μιλάμε, τέλος πάντων, για παίκτες που είναι τέσσερις μήνες στον Ολυμπιακό. Πόσο ασφαλές είναι να τους κρίνουμε, αν κάνουν η,
δεν κάνουν; Τα παραδείγματα είναι τόσα και τόσα, στα οποία οι βιαστικές εκτιμήσεις αποδείχθηκαν λανθασμένες. Μόλις πέρσι είχε βγάλει άχρηστο τον Ντουρμάζ…

Η κάθε μεταγραφή θέλει τον χρόνο της. Τουλάχιστον οι περισσότερες. Κι ειδικότερα όταν μιλάμε για παίκτες, που πηγαίνουν από μία χώρα σε άλλη.

Εγώ δεν λέω ότι ο Ολυμπιακός έφερε τον…Ντε Μπρούϊνε. Η Μάντσεστερ Σίτι τον πήρε, με 75 εκ. Ευρώ!!! Αλλά ας τους δούμε λίγο παραπάνω πριν τους «θάψουμε» κι αυτούς. Τόσες φορές την έχουμε πατήσει, κρίνοντας υπερβολικά γρήγορα…
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: