Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

Άρνεσεν: «Οφείλω να είμαι υπομονετικός»


Άρνεσεν: «Οφείλω να είμαι υπομονετικός»

Τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξηγεί ο Φρανκ Άρνεσεν στο επίσημο περιοδικό του συλλόγου που κυκλοφορεί σε λίγες μέρες.

Στις ερωτήσεις των οπαδών του ΠΑΟΚ απαντάει ο Φρανκ Άρνεσεν, μέσω του Toumba Magazine που κυκλοφορεί σε λίγες μέρες.

Ο Αθλητικός Διευθυντής του ΠΑΟΚ απευθύνεται στον κόσμο της ομάδας μέσα από το επίσημο περιοδικό του Δικεφάλου γιατί όπως τονίζει «είναι σημαντικό όλοι να γνωρίζουν τι συμβαίνει καθημερινά στον σύλλογο και ποια είναι η στρατηγική που ακολουθούμε».

Πάρτε την πρώτη γεύση της στήλης Ask Frank με μια από τις 11 απαντήσεις του:

Υπάρχει πλάνο στο οποίο, βάσει της φετινής ομάδας, θα χτιστεί ο ΠΑΟΚ των επόμενων χρόνων σε συγκεκριμένους παίκτες; Θεωρείτε πως η ομάδα είναι μέσα στο πλάνο που έχετε θέσει από την αρχή;

«Ναι, έχουμε σχέδιο. Ένα από τα πράγματα που θέλαμε το περασμένο καλοκαίρι ήταν ν’ αποκτήσουμε νέους, ταλαντούχους παίκτες και να χτίσουμε πάνω τους. Όταν, βέβαια παίρνεις νέους παίκτες ή προωθείς παιδιά από τις Ακαδημίες γνωρίζεις πως υπάρχει ένα ρίσκο σχετικά με το επίπεδο που μπορούν να φτάσουν.

Στη θέση μου οφείλω να είμαι υπομονετικός και να τους δώσω την ευκαιρία να… αναζητήσουν τον πραγματικό τους εαυτό. Να μην πάρει κανείς μια γρήγορη απόφαση. Προτιμώ δύο φορές το χρόνο να κάνουμε μεγάλες συναντήσεις και να αναλύουμε τους παίκτες. Και τους νέους και αυτούς που βρίσκονταν στην ομάδα.

Αυτό κάναμε τον Δεκέμβριο. Είδαμε τα στατιστικά από τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ. Ποιος σκόραρε, ποιος έδωσε ασίστ, τα λάθη μας, την κατοχή, τις πάσες, τις σημαντικές πάσες, τις μετρήσεις της φυσικής κατάστασης, τα τρεξίματα και τα συγκρίναμε με τις κορυφαίες ομάδες στην Ελλάδα. Κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνεται καθημερινά. Πρέπει να γίνεται μία φορά το τρίμηνο και κάθε έξι μήνες να λαμβάνονται οι αποφάσεις».

Διαβάστε όλες τις απαντήσεις του Φρανκ Άρνεσεν για το Ask Frank στο Toumba Magazine που κυκλοφορεί σε λίγες μέρες στα PAOK FC Official Stores και κοστίζει 3 ευρώ.

Γίνετε οι πρώτοι που θα κάνετε Pre Order μέσα από το store.paokfc.gr με ένα κλικ ΕΔΩ και λάβετε το πρώτο συλλεκτικό τεύχος με την αναμνηστική αφίσα για τα 90 χρόνια ΠΑΟΚ.

Το επίσημο περιοδικό του ΠΑΟΚ μπορείτε να το προμηθευτείτε:

• Στα δύο PAOK FC Official Stores (Τούμπα, Κέντρο)
• Στο γήπεδο της Τούμπας τις μέρες των αγώνων, εσωτερικά σε όλες τις θύρες
• Στο store.paokfc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: