Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

Σιχαίνεται τα «αν» ο Πογέτ!


Σιχαίνεται τα «αν» ο Πογέτ

Αφοσιωμένος στην ΑΕΚ δηλώνει ο Γκουστάβο Πογέτ τονίζοντας πως δεν πρόκειται να σχολιάσει τα σενάρια για το ενδιαφέρον της Σουόνσι.

Χαρούμενος που δουλεύει στην ΑΕΚ δηλώνει ο Γκουστάβο Πογέτ. Μιλώντας στην «Tribuna», ο τεχνικός της Ένωσης αναφέρθηκε στην προσπάθεια της «Ένωσης» να αποκτήσει και πάλι πρωταγωνιστικό ρόλο ενώ τόνισε πως δεν θέλει να σχολιάσει τα σενάρια για το ενδιαφέρον της Σουόνσι.

«Ο σύλλογος της ΑΕΚ είναι ένας από τους σπουδαιότερους, ο οποίος λόγω των οικονομικών προβλημάτων, βρέθηκε δυο κατηγορίες κάτω. Τώρα, είναι σε μια διαδικασία που μέρα με την μέρα προσπαθεί να αποκτήσει πρωταγωνιστικό ρόλο και να επιστρέψει και στην Ευρώπη. Είμαι πολύ χαρούμενος με την απόφαση που πήρα να έρθω εδώ»

Για τις διαφορές Αγγλίας-Ελλάδας: «Είναι πολύ διαφορετική και θα χρειαστεί μια ολόκληρη μέρα για να συζητάμε για τις διαφορές. Αυτό που θα πω είναι πως ο καιρός είναι εντελώς διαφορετικός, καθώς είναι συνεχώς ηλιόλουστα και ως εκ τούτου ο τρόπος ζωής είναι εντελώς αντίθετος με την Αγγλία, για προφανείς λόγους. Η Πρέμιερ Λιγκ αυτή την στιγμή είναι η καλύτερη στον κόσμο, ή για το εξηγήσω καλύτερα, είναι το μέρος που όλοι θέλουν να βρίσκονται».

Για το ενδιαφέρον της Σουόνσι;
«Η νοοτροπία μου είναι να μην σχολιάζω τα υποτιθέμενα που μπορούν να συμβούν. Σιχαίνομαι να λέω αν. Μ’ αρέσει να μιλάω όταν κάτι συμβαίνει. Τίποτε απ’ ότι ελέχθη, δεν βγήκε από μένα. Τίποτα»
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: