Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

Προπόνηση… πάρτι στην Ξάνθη!!


Προπόνηση… πάρτι στην Ξάνθη

Μέσα σε ευχάριστο κλίμα συνεχίστηκε η προετοιμασία της Skoda Ξάνθης για τον κυριακάτικο αγώνα με τον ΠΑΟΚ, καθώς ο Κώστας Φλίσκας και ο Γιώργος Μαλαδένης έχουν τα γενέθλιά τους.

Μέσα σε ευχάριστο κλίμα συνεχίστηκε η προετοιμασία της Skoda Ξάνθης για το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Ο λόγος ήταν πως ο αρχηγός της ομάδας, Κώστας Φλίσκας, και ο βοηθός προπονητή τερματοφυλάκων, Γιώργος Μαλαδένης, γιορτάζουν σήμερα τα γενέθλιά τους και δέχθηκαν τις ευχές του προπονητικού επιτελείου και των ποδοσφαιριστών.

Οι δυο τους μετά το τέλος των ασκήσεων προχώρησαν στο καθιερωμένο κέρασμα, ενώ νωρίτερα το πρόγραμμα προπόνησης περιλάμβανε αρκετό τρέξιμο με ασκήσεις τακτικής στο μεγαλύτερο μέρος του.

Θετικά ήταν τα νέα και από τους ποδοσφαιριστές που ακολουθούσαν το προηγούμενο διάστημα ατομικά προγράμματα, καθώς οι Κρίστοφερ και Μπεξαβανίδης ακολούθησαν κανονικά τις σημερινές ασκήσεις ενώ μόνο οι Παπαστεριανός και Δεμένικος συνέχισαν ξεχωριστά.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: