Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Έδωσε και ο... Πρόμπιερζ συγχαρητήρια!!

Την ικανοποίησή του για τη νίκη του Άρη επι του ΠΑΣ Γιάννινα εξέφρασε και ο μέχρι πρότινος τεχνικός της ομάδας, Μίχαλ Πρόμπιερζ!

Έδωσε και ο... Πρόμπιερζ συγχαρητήρια!
Ο Πολωνός προπονητής μόλις πληροφορήθηκε για το τελικό σκορ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» επικοινώνησε με τον διευθύνοντα σύμβουλο της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, Αντώνη Ζαμπέτα.
«Χάρηκα ειλικρινά για τη νίκη, να δώσεις τα συγχαρητήριά μου σε όλους. Θα δεις που η ομάδα σιγά σιγά θα ανακάμψει και θα βρει το δρόμο της. Πάντα ήμουν σίγουρος γι' αυτό» ήταν το μήνυμα του Πρόμπριεζ από την Πολωνία.
Για τον Καστίγιο πάντως που του τα... έχωσε, δεν είπε τίποτα!

Συνελήφθη ο Ντάουνινγκ!!

Ο Στιούαρτ Ντάουνινγκ συνελήφθη χθες (07/01) το βράδυ ως ύποπτος με την κατηγορία της επίθεσης σε μία γυναίκα, που φέρεται να είναι πρώην του, έξω από κλαμπ κοντά στο Μίντλεσμπρο!

Συνελήφθη ο Ντάουνινγκ!
Η αστυνομία του Γιαρμ ανακοίνωσε ότι συνελήφθη ένας 27χρονος άνδρας ως ύποπτος με την κατηγορία της επίθεσης, όπως επίσης και μία 32χρονη γυναίκα με την ίδια κατηγορία. Όπως έγινε γνωστό ο 27χρονος άνδρας δεν είναι άλλος από τον Στιούαρτ Ντάουνινγκ, ο οποίος αποφάσισε να κάνει ένα ταξίδι στο Μίντλσμπρο, από το οποίο κατάγεται, και κατέληξε στο κρατητήριο με την έρευνα να είναι ακόμη σε εξέλιξη!
Η γυναίκα φέρεται να είναι μία πρώην του, με την οποία μάλιστα φέρεται να έχει και παιδί, ενώ σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες το ζευγάρι άρχισε να τσακώνεται μέσα σε μπαρ της περιοχής, πριν οδηγηθούν έξω και τους μαζέψει η αστυνομία. Αμφότεροι αντιμετωπίζουν την ίδια κατηγορία, ενώ η σύλληψη του μέσου της Λίβερπουλ έρχεται μετά τις κατηγορίες για ρατσιστική συμπεριφορά τόσο του Λουίς Σουάρες όσο και των οπαδών της ομάδας στο «Άνφιλντ»...
Πηγή: gazzetta.gr

Δουλειές με... φούντες ο Φέρντιναντ;

Η αστυνομία βρήκε 29 σακούλες με ινδική κάνναβη κρυμμένες στο εστιατόριο που διατηρεί ο Ρίο Φέρντιναντ και βρίσκεται σε αναζήτηση ενός σεφ που δούλευε εκεί, για τον οποίο έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης!

Δουλειές με... φούντες ο Φέρντιναντ;
Ο αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει στην κατοχή του ιταλικό εστιατόριο ονόματι Rosso και το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής (06/01) οι θαμώνες που απολάμβαναν το φαγητό τους έμειναν έκπληκτοι από το θέαμα που παρακολούθησαν. Αστυνομικοί με ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους μπήκαν στο εστιατόριο και άρχισαν να ψάχνουν μέχρι που ανακάλυψα ούτε ένα ούτε δύο αλλά 29 σακούλες με ινδική κάνναβη σε ένα ντουλάπι.
Οι αρχές βρίσκονται σε αναζήτηση ενός σεφ που δούλευε στο εστιατόριο, ενώ η εξέλιξη για το αν λάμβανε χώρα αγοραπωλησία ναρκωτικών στο εστιατόριο βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη, με τον Φέρντιναντ να μπαίνει σε μπελάδες, όμως φαίνεται ότι δεν γνώριζε τίποτα για το θέμα, ενώ αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο Άγγλος αμυντικός μπλέκεται σε σκάνδαλο ναρκωτικών μετά το 2003, όταν δεν εμφανίστηκε σε έλεγχο αντιντόπινγκ και τιμωρήθηκε...
Πηγή: gazzetta.gr

Περίπατος... πριν την Ρόδο!!

Ο σβηστός Παναθηναϊκός έκανε κι απέναντι στον Πανιώνιο προπόνηση (89-69) εν όψει... Κολοσσού, αφού πάει στη Ρόδο (11/1) για να δώσει ντέρμπι κορυφής!

Περίπατος... πριν την Ρόδο
Με το τέλος της πρώτης φάσης της Ευρωλίγκας, ο Παναθηναϊκός είχε μπροστά του πέντε αναμετρήσεις της Α1, για να προετοιμαστεί εν όψει ΤΟΡ 16. Νίκησε τον ΑΓΟΡ, νίκησε το Περιστέρι, νίκησε και τον Πανιώνιο, αλλά ο Κολοσσός διαφοροποιήσε τα σχέδιά του! Η ομάδα του Ρόδου κάνει απίστευτα πράγματα, επίσης μετρά 10-1(!) και μετέτρεψε την προσεχή μάχη στο «Βενετόκλειο» σε μάχη κορυφής, στην ίσως πιο δυνατή πρόβα του εν όψει της δεύτερης φάσης της Ευρωλίγκας!
Ευτυχώς γι' αυτόν δεν υπάρχουν πια απουσίες, ενώ ο Μάικ Μπατίστ έχει αρχίσει να ανεβάζει στροφές κι απέδειξε και πάλι πως γιατί θα του είναι απαραίτητος για να πετύχει τους στόχους του.
ΝΙΚΗΣΕ ΓΙΑΤΙ: Η προσεχής έναρξη του ΤΟΡ 16 (18/1) έχει αναγκάσει τον Παναθηναϊκό να ανεβάσει ταχύτητα. Η επιστροφή των Τσαρτσαρή και Περπέρογλου του έχει δώσει τη δυνατότητα να κάνει τις απαιτούμενες δυνατές προπονήσεις κι ήδη τα αποτελέσματα έχουν αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους στο παρκέ. Έπειτα το Περιστέρι, ήταν σειρά του Πανιωνίου να αφήσει το ΟΑΚΑ με μεγάλη διαφορά στις πλάτες του, αν κι η ήττα ήταν εντός προγράμματος.
MVP: Άρχισε τη χρονιά με τραυματισμό, συνέχισε εκτός ρυθμού, αλλά τελευταία δηλώνει «παρών». Ο Μάικ Μπατίστ είναι ανεβασμένος τον τελευταίο καιρό κι αυτό φάνηκε κι απέναντι στον Πανιώνιο. Ο Αμερικανός γκαρντ σκόραρε 16 πόντους μέχρι το 17' (48-34) κι έδειξε το δρόμο για ακόμη μία άνετη επικράτηση.
ΑΦΑΝΤΟΣ: Ο Τζον Ντίμπλερ έφτασε στη Νέα Σμύρνη με τη φήμη του killer, αλλά για την ώρα δεν έχει επιδείξει μεγάλη συνέπεια με το αντίπαλο καλάθι. Πριν απ' το τζάμπολ μετρούσε μόλις 7,8 πόντους μέσο όρο (10/19δίπ., 16/31τρίπ.), ολοκλήρωσε λίγο καλύτερα (11π.), αλλά με μεγάλη αστοχία (1/3δίπ., 3/8τρίπ.), ενώ σκόραρε κυρίως προς το τέλος.
ΚΕΥ ΡΟΙΝΤ: Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα εκμεταλλεύτηκε την κακή άμυνα του Παναθηναϊκού στην πρώτη περίοδο και στο 9' κατάφερε να έχει το προβάδισμα (22-23). Ωστόσο, υπήρξε άμεση αλλαγή της κατάστασης, πίεση, ρυθμός κι εκτελεστικότητα των παικτών του Ζέλικο Ομπράντοβιτς αύξησαν βαθμό επιτυχίας και με γρήγορο 12-0 σερί η διαφορά έφτασε σε διψήφιο αριθμό πόντων (34-23 στο 14'). Τα υπόλοιπα ήταν εύκολη υπόθεση.
ΑΞΙΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ: Ο Πανιώνιος μόνο άσχημα δεν τα πηγαίνει (σ.σ. έπεσε στο 7-4) και θα μπορούσε να προσελκύσει ικανοποιητικό αριθμό θεατών τηρουμένων των αναλογιών στις εντός έδρας αναμετρήσεις του Παναθηναϊκού. Το τζάμπολ έγινε μπροστά σε μόλις 1.000, αλλά έπειτα τη λήξη του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκός-Κέρκυρα στο γειτονικό στάδιο ο αριθμός ξεπέρασε τους 5.000, που δημιούργησαν ένα ωραίο κυριακάτικο μπασκετικό βράδυ, αν και δεν απέφυγαν τα συνθήματα κατά του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, Γιάννη Βαρδινογιάννη.
Τα δεκάλεπτα: 29-23, 50-37, 69-49, 89-69
Πηγή: Gazzetta.gr

"Η ίδια Κέρκυρα έπαιξε με τον Ολυμπιακό;"

Έτσι απάντησε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα μετά το τέλος της συνέντευξης Τύπου στο ΟΑΚΑ σε επισήμανση των ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού οτι ξέρουν μια ομάδα που παίζει με 14 κι όχι με 11!

"Η ίδια Κέρκυρα έπαιξε με τον Ολυμπιακό;"
Ο Πορτογάλος ολοκλήρωσε τη συνέντευξη Τύπου απαντώντας σε μια ερώτηση για την απόδοση του Βιτόλο, λέγοντας πως μπορεί να χρησιμοποιεί μόνο 11 παίκτες στα παιχνίδια του και όχι 14...
Πάνω λοιπόν που ήταν έτοιμος να φύγει, οι ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού που ήταν στην αίθουσα, του είπαν πως... ξέρουν μια ομάδα που παίζει με 14 και όχι 11, κάνοντας λόγο για τον Ολυμπιακό.
Ο Φερέιρα λοιπόν πήρε την... πάσα και έριξε τη σπόντα του, απαντώντας: "Σήμερα ήταν η ίδια Κέρκυρα που έπαιξε απέναντι στον Ολυμπιακό;

4άρα η Τσέλσι, εκτός η Γουέστ Χαμ!!

Πιο δύσκολα από ό,τι δείχνει το τελικό 4-0 πέρασε η Τσέλσι το εμπόδιο της Πόρτσμουθ και προκρίθηκε στον 4ο γύρο του FA Cup. Εκτός συνέχειας έμεινε η Γουέστ Χαμ της Championship από την Σέφιλντ Γουενσντέι της League One!


4άρα η Τσέλσι, εκτός η Γουέστ Χαμ!
Οι Μπλε άνοιξαν το σκορ στο 48' με τον Μάτα, ενώ πέτυχαν άλλα τρία γκολ από το 85' και μετά με τους Ραμίρες (85' και 87') και Λάμπαρντ (93'), δίνοντας τελικά διαστάσεις θριάμβου στην πρόκρισή τους.
Εξω η Γουέστ Χαμ
Σε μία ακόμη ανατροπή στο FA Cup, ομάδα μικρότερης κατηγορίας απέκλεισε ομάδα μεγαλύτερης. Πιο συγκεκριμένα, με γκολ του Ο' Γκρέιντι στο 88', η Σέφιλντ Γουενσντέι της League One επικράτησε 1-0 της Γουέστ Χαμ, που αγωνίζεται στη Championship και μάλιστα διεκδικεί με αξιώσεις την άνοδο στην Premier League.

"Να αποκλείσουμε ΑΕΚ και 2x2 στο πρωτάθλημα"

Ο Γιώργος Φωτάκης μετά το 0-0 στην Ξάνθη ξεκαθάρισε ότι ο μοναδικός στόχος του ΠΑΟΚ στις άμεσες αγωνιστικές υποχρεώσεις σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, είναι οι νίκες.

"Να αποκλείσουμε ΑΕΚ και 2x2 στο πρωτάθλημα"
“Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Προσωπικά προσπαθώ να βοηθώ απ« όποια θέση μου ζητήσει ο προπονητής. Από δω και πέρα έχουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα, με τρεις αγώνες σε έξι μέρες και θέλω να πιστεύω ότι θα αντέξουμε.
Προέχει να ξεκουραστούμε και μετά ο στόχος είναι να αποκλείσουμε την ΑΕΚ στο Κύπελλο και να πάρουμε δύο νίκες στο πρωτάθλημα”, σχολίασε ο Φωτάκης.

Τα είπε και... ξεθύμανε ο Καστίγιο!!

O Nέρι Καστίγιο μετά το ματς του Άρη με τον ΠΑΣ Γιάννινα τα... έχωσε στον Μίχαλ Πρόμπιερζ, ενώ απάντησε και στην κριτική που του γίνεται για το συμβόλαιο...

Τα είπε και... ξεθύμανε ο Καστίγιο!
Σε ερώτηση εάν ήταν μια απάντηση στον Πρόμπιερζ το γκολ που πέτυχε είπε: «Όχι, δεν ήταν απάντηση, δεν έχω να δώσω καμία απάντηση με το δικό μου γκολ. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι ευτυχώς που αυτός ο προπονητής είναι παρελθόν για τη δική μου ομάδα, γιατί με μαθηματική ακρίβεια, μας οδηγούσε στη Β’ εθνική!».
Στη συνέχεια, ο Καστίγιο αναφέρθηκε στο τεχνικό δίδυμο των κίτρινων λέγοντας πως: «Χαίρομαι σήμερα που είχαμε την τύχη με το μέρος μας και κερδίσαμε ένα κρίσιμο παιχνίδι. Το τεχνικό επιτελείο μας βοήθησε όλους τους ποδοσφαιριστές, μακάρι να συνεχίσουμε έτσι, στην ίδια γραμμή και να βγούμε από τη δύσκολη θέση».
Τέλος μίλησε για τον εαυτό του και την κριτική που δέχεται «Πολλές φορές ασκήθηκε έντονη κριτική σε ότι αφορά το δικό μου το συμβόλαιο και ότι είμαι ο ποδοσφαιριστής του Άρη που παίρνει τα πιο πολλά χρήματα. Αυτήν τη στιγμή εάν δείτε του δικού μου λογαριασμούς θα δείτε ότι αυτό δεν ισχύει. Δεν έχω πληρωθεί αυτά τα χρήματα που πιστεύει ο κόσμος. Αλλά να ξέρουν όλοι ότι αυτό δεν έχει να κάνει με τη δική μου απόδοση. Δεν έπαιξα ποτέ για τα χρήματα… Με στενοχωρούσε, αλλά γι αυτό βγήκα και σήμερα να παίξω γιατί ποτέ δεν το έκανα για τα χρήματα».

«Όταν δεν τελειώνεις το παιχνίδι...»

Ο Γιώργος Δώνης τόνισε στη συνέντευξη τύπου μετά το παιχνίδι με τον ΟΦΗ ότι η ομάδα του θα έπρεπε να είχε «τελειώσει» το παιχνίδι, ενώ αρνήθηκε να κάνει κάποιο σχόλιο για την διαιτησία.

«Όταν δεν τελειώνεις το παιχνίδι...»
«Το παιχνίδι είχε δύο όψεις. Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε το καλύτερο 45λεπτο στο πρωτάθλημα. Ήμασταν ήρεμοι στην κυκλοφορία της μπάλας, είχαμε πολύ σωστές και ψύχραιμες επιλογές, όπως επίσης και πολλές τελικές προσπάθειες. Θα μπορούσαμε να πάμε με καθαρό σκορ στα αποδυτήρια. Όταν αυτά τα ματς δεν τα τελειώνεις, είναι φυσιολογικό να υπάρχει πίεση και να δημιουργείται άγχος.
Και όσο περνά ο χρόνος, να χειροτερεύει η κατάσταση. Σε γενικές γραμμές, αμυνθήκαμε σωστά και καταφέραμε να πάρουμε ένα σημαντικό τρίποντο που μας βάζει στην πεντάδα έχοντας μάλιστα και ένα ματς λιγότερο», ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Γιώργου Δώνη.
Στη συνέχεια, ο τεχνικός του Ατρομήτου αναφέρθηκε στον τραυματισμό του Τόμας στην προθέρμανση και την παρουσία του Νάστου στο κέντρο της άμυνας. «Στη διάρκεια της προθέρμανσης, μας ήρθε το χειρότερο νέο. Την ώρα που μας έλειπε ο Ζουέλα και που ο Φυτανίδης δεν είχε τον απαιτούμενο αγωνιστικό ρυθμό, τραυματίστηκε ο Τόμας. Ο Νάστος, ο οποίος είχε περίπου 2 χρόνια να παίξει κεντρικός αμυντικός, συμπεριφέρθηκε άψογα και αξίζουν συγχαρητήρια και στον Βαγγέλη, αλλά και στον Σωκράτη. Οπως επίσης και στον Σκόνδρα που χτύπησε πολύ στην πλάτη στο πρώτο ημίχρονο, αλλά παρά τον πόνο, κατάφερε να βγάλει όλο το 90λεπτο».
Τέλος, ο Δώνης αναφέρθηκε και στον αγώνα Κυπέλλου που ακολουθεί με τον Άρη, ενώ όταν ρωτήθηκε για την διαιτησία του Αρετόπουλου αρνήθηκε να κάνει κάποιο σχόλιο. «Είμαι ευχαριστημένος από προσπάθεια. Έχουμε δύο κολλητά ματς με τον Αρη στην έδρα μας. Θέλουμε την πρόκριση για να μπούμε στην 8άδα του Κυπέλλου. Αυτό το παιχνίδι κοιτάζουμε τώρα», τόνισε.

Στο Βέλγιο ο Σηφάκης!!

Στο Βέλγιο βρίσκεται από σήμερα ο Μιχάλης Σηφάκης για το τελευταίο κομμάτι της αποθεραπείας του.

Στο Βέλγιο ο Σηφάκης
Το τελευταίο του ταξίδι στο Βέλγιο και πιο συγκεκριμένα στην Αμβέρσα πραγματοποίησε σήμερα ο Μιχάλης Σηφάκης. Ο τερματοφύλακας του Αρη θα εξεταστεί από τον γιατρό που τον χειρούργησε και ο οποίος θα καθορίσει την ημερομηνία της επιστροφής του στις προπονήσεις. Ο Σηφάκης θα καθίσει δυο εβδομάδες στην Αμβέρσα και κατά πάσα πιθανότητα θα αρχίσει και τρέξιμο στο διάστημα αυτό.
Παράλληλα ο ατζέντης του αναμένεται να βρεθεί στη Θεσσαλονίκη για να μιλήσει με τους ανθρώπους του Αρη για την επόμενη μέρα και τι μέλει γενέσθαι με δεδομένο ότι ήδη δέχεται ασφυκτικό πρέσινγκ από τον Ολυμπιακό.
πηγή: sportdog.gr

"'Ημουν τραγικός", είπε ο Κάρολ!!

Απολαυστικός ήταν ο Ρόι Κάρολ στις δηλώσεις του μετά την ήττα του ΟΦΗ από τον Ατρόμητο! Ο Βορειοϊρλανδός γκολκίπερ των Κρητικών αρχικά χαρακτήρισε την απόδοση του... τραγική, ενώ για τον διαιτητή είπε οτι ήταν "ωραίος τύπος"!

"'Ημουν τραγικός", είπε ο Κάρολ
Δεν νομίζω ότι κάναμε καλό παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν απογοητευτικοί και δεν ήταν καλή εικόνα μας. Πρέπει να πιστέψουμε περισσότερο στους εαυτούς μας. Στο δεύτερο πήγαμε καλύτερο αλλά δεν πετύχαμε γκολ. Γενικότερα έχουμε ένα πρόβλημα στο σκοράρισμα και πρέπει να βελτιώσουμε την επιθετική μας λειτουργία, δεν είναι μόνο θέμα των επιθετικών».
Όσον αφορά την προσωπική του απόδοση: «Ήμουν τραγικός! Το πρώτο γκολ φέρει δική μου ευθύνη και θα μπορούσα να το είχαμε αποφύγει».
Αναφορικά με τον διαιτητή Αρετόπουλο, δήλωσε: «Είναι ωραίος τύπος! Είναι δύσκολη η δουλειά του διαιτητή, ευτυχώς πάντως που έχω ιρλανδική προφορά και οι διαιτητές δεν με καταλαβαίνουν!».
Τέλος, σχολίασε και τον Σαρλ Ιτάνζ: «Ο Σαρλ είναι πολύ καλός τερματοφύλακας και το απέδειξε και σήμερα. Δεν είναι τυχαίο το πέρασμά του από την Πρέμιερ Λιγκ»

Ολα μηδέν στο "Αλφόνσο Πέρεθ"!!

Μέτριο παιχνίδι έγινε στη Μαδρίτη όπου Χετάφε και Αθλέτικ Μπιλμπάο έμειναν στο 0-0.

Ολα μηδέν στο "Αλφόνσο Πέρεθ"
Οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι. Οι Βάσκοι στο 73' με τον Σουσαέτα και η «Χέτα» έξι λεπτά μετά με κεφαλιά του Μίκου.

«Κρατάμε τη διάθεση»

Ο Χάβι Γκράθια κρατά τη διάθεση που είχε η ομάδα του να μη χάσει το σημερινό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, όπως δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα.

«Κρατάμε τη διάθεση»
«Είναι μια ήττα για μας, κρατάμε τη διάθεση της ομάδας να κερδίσει και να μη χάσει. Συνεχίζουμε την προσπάθεια», αρκέστηκε να πει ο Ισπανός τεχνικός της Κέρκυρας, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Με τους παίκτες τα έβαλε ο Φερέιρα!!

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν μπορούσε να δικαιολογήσει την απόδοση των παικτών του στο σημερινό παιχνίδι με την Κέρκυρα, όπως δήλωσε ο ίδιος, ο οποίος σαφώς δεν έμεινε ικανοποιημένος από αυτή.

Με τους παίκτες τα έβαλε ο Φερέιρα
«Το αποτέλεσμα είναι συνολικό, αλλά δεν μου αρέσει να κερδίζω παίζοντας άσχημα. Δεν μπορώ να δικαιολογήσω πως αυτοί οι παίκτες που στο προηγούμενο διάστημα έκαναν πολύ καλό πρωτάθλημα, σήμερα δεν έπαιξαν καλά. Είναι δύσκολο να το εξηγήσει κανείς.
Μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα δεν αντιδράσαμε όπως θα έπρεπε. Υπάρχει κούραση από τους πολλούς αγώνες βέβαια, αλλά ούτε οι φίλαθλοι, ούτε εμείς θα πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι από την εικόνα που είδαμε σήμερα», ήταν τα λόγια του Πορτογάλου τεχνικού, αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Η ψυχή στα δόντια, οι βαθμοί στα πόδια!!

Οριακά έφτασε ο ελλιπής Παναθηναϊκός στην πρώτη του νίκη στο 2012. Νίκησε 1-0 την Κέρκυρα στο ΟΑΚΑ με γκολ του Λέτο, που αμφισβήτησαν οι φιλοξενούμενοι παρότι καθαρό. Να τελειώσει εύχονταν οι πράσινοι, που έπαιξαν με τη φωτιά...

Η ψυχή στα δόντια, οι βαθμοί στα πόδια!
Σε ένα ματς που... μύριζε γκέλα από το 1` ως το τέλος, ο Παναθηναϊκός με το γκολ του Λέτο από το 24` κατάφερε με την ψυχή στο στόμα να νικήσει 1-0 την Κέρκυρα στο ΟΑΚΑ.
Το γεγονός πως η Κέρκυρα είχε υπέρ της κατοχή, δίχως πάντως να απειλεί καίρια, στο δεύτερο μέρος τα λέει όλα για το ματς, με τον Παναθηναϊκό να κρατάει μόνο τη νίκη από το ματς αυτό. Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν με 4-4-2 στο ΟΑΚΑ, με την άμυνα ψηλά και γι` αυτό τελικά έχασαν, αλλά με το κεφάλι ψηλά.
Με σκοπό να πιέσει μπήκε ο Παναθηναϊκός, με την Κέρκυρα πάντως να έχει κλείσει καλά τους χώρους με την άμυνα ψηλά και τους Ιωάννου, Μαρτίν κατά κύριο λόγο να προσπαθούν να απειλήσουν στην κόντρα.
Πάντως, παιχνίδι δεν μπορούσαν να κάνουν οι πράσινοι και τη μια φορά που συνδυάστηκαν σωστά ο Ζέκα με τον Κλέιτον στο 17` ο Βραζιλιάνος δεν μπόρεσε σε δύο χρόνους να σκοράρει.
Ποιος άλλος;
Στο 24` ο Κλέιτον έφυγε από κανονική θέση και έδωσε έτοιμο γκολ στον Λέτο, ο οποίος δεν αστόχησε, με την Κέρκυρα να πληρώνει το γεγονός πως έπαιζε πολύ ψηλά. Οι φιλοξενούμενοι παρά το 1-0 έκαναν το παιχνίδι τους, βγήκαν μπροστά και απείλησαν με τον Μαρτίν στο 34` και γενικά έδειχναν οτι δεν είχαν επηρεαστεί από το γκολ, αφού και η άμυνα του Παναθηναϊκού έδινε δικαιώματα...
Λίγα πράγματα...
Η Κέρκυρα κυκλοφορούσε καλύτερα την μπάλα στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, αφού ο Παναθηναϊκός άφηνε χώρους, ψάχνοντας την κόντρα, μια κόντρα που βγήκε στο 57` με τον Ζέκα (από θέση οφσάιντ), αλλά το γκολ δεν ήρθε. Ο Φερέιρα έβαλε Μαρίνο αντί Μαυρία, ενώ στο 62` ο Μπιτσίδης υπέδειξε λανθασμένα οφσάιντ τον Λέτο που έβγαινε από καλή θέση.
Ο Πορτογάλος έβαλε και τον Ρούντολφ ψάχνοντας ένα 2ο γκολ, αλλά ο Παναθηναϊκός έμενε αδικαιολόγητα πίσω. Στο 73` ο Μαρίνος... κατάφερε να χάσει το 2-0 από τη σέντρα του Λέτο και ο Φερέιρα έβαλε και τον Καραγκούνη μέσα, αφού οι πράσινοι δεν είχαν την κατοχή!
Οι γηπεδούχοι έπαιζαν με τη φωτιά, έχασαν και μια ευκαιρία πάντως με τον Μαρίνο στο 87`, αλλά η Κέρκυρα έβγαινε μπροστά χωρίς πάντως να καταφέρει τελικά να σκοράρει.
Το φιλμ του αγώνα:
90+3` Λήξη του αγώνα
87` Σέντρα Βύντρα, γυριστή κεφαλιά του Μαρίνου η μπάλα λίγο άουτ
82` Ο Καραγκούνης αντί του Ζέκα
79` Κίτρινη στον Μαϊστόροβιτς
76` Κίτρινη στον Βιτόλο
73` Ο Λέτο από αριστερά έβγαλε τη σέντρα στον Μαρίνο, ο οποίος σε κενή εστία είχε κακή τοποθέτηση και δεν μπόρεσε να σκοράρει. Στη συνέχεια της φάσης, ο Βιτόλο προσπάθησε ανεπιτυχώς να "κρεμάσει" τον Γκαλίνοβιτς
72` Ο Τσίγκας στη θέση του Γιάντση
71` Κίτρινη στον Γραμμόζη
68` Ρούντολφ αντί του Κλέιτον
62` Ο βοηθός Μπιτσίδης υπέδειξε σε θέση οφσάιντ τον Λέτο που έβγαινε μόνος από κανονική θέση, όπως έδειξε το ριπλέι
61` Ο Μαρίνος στη θέση του Μαυρία
60` Ο Καλαντζής στη θέση του Αγρίτη
57` Από βολέ (!) του Καρνέζη, ο Ζέκα έφυγε μόνος -από θέση οφσάιντ- αλλά κλείστηκε και η ευκαιρία χάθηκε για τους πράσινους
49' Σουτ του Γκουστάβο έξω από την περιοχή και δεξιά, η μπάλα άουτ
46` Έναρξη του δευτέρου μέρους
45` Λήξη του πρώτου μέρους
40' Καλή σέντρα του Λέτο από αριστερά, ο Κλέιτον υπό πίεση δεν έπιασε το σουτ, η μπάλα πέρασε άουτ...
34` Η άμυνα του ΠΑΟ δεν μπορεί με... τίποτα να διώξει, ο Μαρτίν σούταρε, αλλά ο Καρνέζης τελικά μπλόκαρε
27΄Σουτ του Ζέκα από δεξιά της περιοχής, μπλόκαρε χωρίς πρόβλημα ο Γκαλίνοβιτς...
24` Βαθιά μπαλιά του Βύντρα στον Κλέιτον που έφυγε από κανονική θέση, μπήκε δεξιά έκοψε στον Λέτο, ο οποίος σε κενή εστία έκανε το 1-0
22` Kαλή προσπάθεια και σουτ του Μαυρία από αριστερά, απέκρουσε σε κόρνερ ο Γκαλίνοβιτς
17` Ο Ζέκα με τον Κλέιτον έκαναν το 1-2, ο τελευταίος σούταρε, ο Γκαλίνοβιτς απέκρουσε, ο Βραζιλιάνος ξανασούταρε, αλλά ο Μαϊστόροβιτς έβαλε την κόντρα και η μπάλα βγήκε κόρνερ
Οι συνθέσεις:
Παναθηναϊκός (Ζεσουάλδο Φέρειρα): Καρνέζης, Μπιάρσμιρ, Καντέ, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Σιμάο, Βιτόλο, Ζέκα, Μαυρίας, Κλέιτον, Λέτο.
Κέρκυρα (Χάβι Γκράθια): Γκαλίνοβιτς, Σακελλαρίου, Βέντζελ, Γραμμοζης, Αγρίτης, Γιάντσης, Μαϊστόροβιτς, Μποσμάν, Γκουστάβο, Ματίν, Ιωάννου.
Διαιτητής: Θάνος
Βοηθοί: Μπιτσίδης, Γουργιώτης

πηγή: sportdog.gr

Σεξ, στημένα και φαγοπότια!!

Στο μεγαλύτερο σκάνδαλο που ταλανίζει το κροατικό ποδόσφαιρο αποκαλύφτηκε πως η Κάρλοβατς προβιβάστηκε πέρσι, κερνώντας τους διαιτητές ακριβό φαγητό και όμορφα κορίτσια.

Σεξ, στημένα και φαγοπότια
Τον Μάιο στη μικρή πόλη των 50.000 κατοίκων που βρίσκεται στην καρδιά της Κροατίας, το γλέντι δεν είχε σταματημό. Τότε άπαντες ήταν ευτυχισμένοι με την άνοδο της τοπικής και ομώνυμης Κάρλοβατς και κανείς δεν περίμενε πως λίγους μήνες αργότερα θα αισθάνονταν ντροπή για εκείνη την χαρά τους.


Η εισαγγελικές αρχές της Κροατίας που εδώ και περίπου ένα μήνα διερευνούν το μεγαλύτερο σκάνδαλο με στημένα παιχνίδια στην χώρα, ανακάλυψαν πως η Κάρλοβατς ανέβηκε με τη βοήθεια του... Κυκλώματος. Συγκεκριμένα ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Νέβεν Σπράιτσερ, ο οποίος έχει ήδη συλληφθεί, τα είχε βρει σε όλα με τους διαιτητές, οι οποίοι στο πλευρό του περνούσαν ζωή και κότα.

Ο Σπράιτσερ φρόντιζε ώστε εκείνοι να τρώνε στα καλύτερα εστιατόρια, έχοντας συντροφιά τα πιο όμορφα εκδιδόμενα μοντέλα και μετά να εισπράττουν και το κατιτίς τους, ώστε να βοηθήσουν στην άνοδο της Κάρλοβατς στην Α' Κατηγορία. Αυτό συνέβη και στην αρχή της σεζόν άρχισαν εκ νέου τα περίεργα πάρε δώσε, με σκοπό αυτή τη φορά την παραμονή και εν συνεχεία την έξοδο της νεοφώτιστης και στην Ευρώπη. Οι έρευνες πάντως βρίσκονται σε εξέλιξη και αναμένονται αποκαλύψεις και για άλλες ομάδες που σίγουρα είναι μπλεγμένες.
πηγή: gazzetta.gr

"Μπλόκο" στο Ρέθυμνο!!

Τα λάθη στο τέλος στοίχισαν στον Άρη, ο οποίος γνώρισε την ήττα με 88-83 στο Ρέθυμνο από τον ΑΓΟΡ, για την 12η αγωνιστική της Α1.

"Μπλόκο" στο Ρέθυμνο!
Αν και κρατούσε το προβάδισμα στο σκορ, ο Άρης δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη στο Ρέθυμνο καθώς οι γηπεδούχοι δεν άφησαν ανεκμετάλλευτα τα λάθη που έκανε η ομάδα της Θεσσαλονίκης και με την ευστοχία τους στα τρίποντα πήραν το ροζ φύλλο αγώνα με 88-83.
Τα δεκάλεπτα: 18-13, 39-40, 64-64, 88-83.
ΡΕΘΥΜΝΟ:  Κρίστμας 16 (3), Παπανικολάου 13 (3), Ράιτ 6, Τσόκλας 10 (3), Καλλινικίδης 5 (1), Τζόνσον 2, Δορκοφίκης, Λάτοβιτς 15 (3), Πέτγουει 18 (1), Δέδας, Κατσαρές 3.

ΑΡΗΣ: Μαυραειδής 2, Κερούς, Ταπούτος 13 (1), Τζέιμς 14 (1), Τσαιρέλης 2, Ντέιβις 19 (4), Κρούσιτς 12, Μπόγρης 3, Μάλντροου 5, Τσαλδάρης 5 (1), Βεργίνης 8 (2).

"Αλλος ήταν ο πρωταγωνιστής"...!!

Αιχμές για τη διαιτησία του Αρετόπουλου άφησε ο Νίκος Αναστόπουλος μιλώντας μετά την ήττα του ΟΦΗ από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

"Αλλος ήταν ο πρωταγωνιστής"...
«Θεωρείται αδυναμία να μην φωνάζουμε για την διαιτησία όμως θα αλλάξουμε τροπάριο. Ο διαιτητής μας είχε δημιουργήσει κάποια προβλήματα και στο ματς με την Ξάνθη.
Δεν μας δόθηκε ένα καθαρό πέναλτι ενώ και στο 1ο ημίχρονο πληροφορήθηκα ότι η φάση του Μάντζιου είναι 2 μέτρα πίσω και του δίνει κάρτα επειδή σουτάρει πάνω στην κίνηση», είπε ο "Αναστό".

Συνεδριάζουν για το νομοσχέδιο!!

Την Πέμπτη θα συνεδριάσει η διαρκής επιτροπή μορφωτικών υποθέσεων της Βουλής με θέμα την επεξεργασία και εξέταση του νομοσχεδίου Γερουλάνου για τη βία, τα στημένα, τη στοιχηματική απάτη και το ντόπινγκ.

Συνεδριάζουν για το νομοσχέδιο
Στις διατάξεις περιλαμβάνονται η τροποποίηση του άρθρου 69 του Ν. 2725/99 (αγορά αθλητικής εταιρείας από αλλοδαπό) και το άρθρο 19 (υπερεξουσίες ΕΕΑ). Εισηγητές των δύο μεγάλων κομμάτων ορίστηκαν οι Σ.Εμινίδης-Γ.Ιωαννίδης και πρόεδρος της επιτροπής είναι η Χρ.Αράπογλου.

Το βαπόρι απ' την Περσία...!!

Στις 8 Ιανουαρίου του 1977 οι λιμενικές αρχές εντόπισαν στο υπό κυπριακή σημαία μότορσιπ «Γκλόρια» 11 τόνους κατεργασμένου χασίς.
Το βαπόρι απ' την Περσία... (BINTEO)
Η ποσότητα αυτή χασίς είχε κρυφτεί μεταξύ κεντημάτων και ήταν από τις μεγαλύτερες που κατασχέθηκαν ποτέ στα παγκόσμια χρονικά. Η είδηση έφτασε και στ’ αυτιά του σπουδαίου στιχουργού και συνθέτη Βασίλη Τσιτσάνη, ο οποίος σύντομα δημιουργεί το πολύ γνωστό λαϊκό τραγούδι «Το βαπόρι από την Περσία».
Οι λιμενικές αρχές συνέλαβαν τον πλοίαρχο Νίκο Ξανθόπουλο και τους ναυτικούς του πλοίου, όλοι Έλληνες εκτός δύο που ήταν Τούρκοι υπήκοοι. Οι άντρες του λιμενικού έκαναν χρήση καπνογόνων προκειμένου να ξετρυπώσουν τους κρυμμένους ναυτικούς. Στο «Γκλόρια» εντοπίστηκαν επίσης 2 πιστόλια τύπου Μπράουνινγκ και 500 σφαίρες.
Σύμφωνα με στοιχεία που ήρθαν στο φως αργότερα, ο πλοίαρχος του «Γκλορια», Νίκος Ξανθόπουλος ή «Κάπταιν Νικ», φέρεται να ήταν συνεργάτης των αμερικανικών υπηρεσιών δίωξης ναρκωτικών DEA, και η σύλληψη του «Γκλόρια» να ήταν «στημένη» υπόθεση -όπως επισημαίνει και ο Τσιτσάνης στο τραγούδι του - η οποία ήρθε σε πέρας σε συνεργασία με τα ανώτερα κλιμάκια του υπουργείου. Οι αρχές φρόντιζαν ούτως ώστε η σύλληψη των φορτίων να γινόταν με αληθοφανή τρόπο, ούτως ώστε να μην εκτεθεί ο Κάπταιν Νικ και έτσι, τεθεί σε κίνδυνο η ζωή του.
Το Υπουργείο Οικονομικών όρισε ως αμοιβή για τη μεγάλη επιτυχία 7.800.000 δρχ., από τα οποία Κάπταιν Νικ πήρε 1.500.000 δρχ. και τα υπόλοιπα μοιράστηκαν μεταξύ αξιωματικών.
Το τραγούδι του Τσιτσάνη έγινε εμπορική επιτυχία πριν καν κυκλοφορήσει σε δίσκο, αφού παρουσιαζόταν στο πάλκο του «Σκοπευτηρίου» όπου εμφανιζόταν τότε ο Τσιτσάνης με την Λιζέτα Νικολάου. «Το βαπόρι απ’ την Περσία» ήταν η τελευταία μεγάλη επιτυχία του αγαπημένου συνθέτη, ο οποίος πέθανε το 1984.


Το τραγούδι
Το βαπόρι απ’ την Περσία
πιάστηκε στην Κορινθία
Τόννοι έντεκα γεμάτο
με χασίσι μυρωδάτο
Τώρα κλαίν’ όλα τ’ αλάνια
που θα μείνουνε χαρμάνια
Βρε κουρνάζε μου τελώνη
τη ζημιά ποιός τη πληρώνει
Και σ’ αυτή την ιστορία
μπήκαν τα λιμεναρχεία
Τώρα κλαίν’ όλα τ’ αλάνια
που θα μείνουνε χαρμάνια
Ήταν προμελετημένοι
καρφωτοί και λαδωμένοι
Δυο μεμέτια, τα καημένα,
μεσ’ στο κόλπο ήταν μπλεγμένα
Τώρα κλαίν’ όλα τ’ αλάνια
που θα μείνουνε χαρμάνια.

Πηγή: tvxs

"Δεν εκμεταλλευτήκαμε τις φάσεις"

Ο τεχνικός του ΠΑΣ, Άγγελος Αναστασιάδης, στάθηκε στις χαμένες ευκαιρίες, οι οποίες στοίχησαν για την ομάδα του στο ματς με τον Άρη, ενώ αναφέρθηκε και στις κακές συνθήκες των προπονήσεων.

"Δεν εκμεταλλευτήκαμε τις φάσεις"
"Έγινε καλό παιχνίδι από την ομάδα μου με κάτω τη μπάλα και συνεχείς αλλαγές αλλά με λάθη. Σήμερα τα κάναμε όλα μόνοι μας και τα καλά και τα κακά απέναντι σε μια ομάδα που ευτύχησε στην πρώτη ευκαιρία και από λανθασμένη αμυντική συμπεριφορά δική μας να σκοράρει. Ο έλεγχος ήταν δικός μας είχαμε πολλές ευκαιρίες να κάνουμε μια τελική πάσα και να τελειώσουμε τη φάση αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε. Να κρατήσουμε τη συμπεριφορά των παιδιών ακόμα και όταν μείναμε με 10 παίκτες. Χάσαμε ένα 15λεπτο που κάναμε ευκαιρίες και δεν μπορέσαμε να ισοφαρίσουμε. Δεν με ικανοποιεί το αποτέλεσμα, ήμασταν καλύτεροι από τον ΑΡΗ", είπε αρχικά και συνέχισε: " Είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά γιατί προσπαθούμε να αλλάξουμε πράγματα στην ομάδα. Δεν είναι εύκολο αλλά όχι και δύσκολο. Είναι άσχημο ότι δεν μπορούμε να δουλέψουε στο γήπεδο. Εχουμε λάσπες, νερά, πάγο και χιόνι και δυσκολεύει στο να περάσουμε γρηγορότερα κάποια πράγματα. Σήμερα δείξαμε ότι μπορούμε και θέλουμε να κάνουμε πράγματα. Τα αποτελέσματα θα μας ταλαιπωρήσουν αρκετά".
Για το αν επηρέασε η αλλαγή προπονητή στον πάγκο του Αρη, υποστήριξε: "Τον Αρη δεν τον ήξερα γιατί ήξερα οτι με την αλλαγή προπονητή υπάρχει άλλο πλάνο και φιλοσοφία. Για τον αντίπαλο μια αλλαγή προπονητή πιστεύω ότι αλλάζει τον τρόπο παιχνιδιού. Τους Μιχαλήτσο και Σεμερτζίδη του ξέρω και ξέρω τη δουλειά και την αγάπη που έχουν για τον Αρη".
Για την αγωνιστική κατάσταση του ΠΑΣ: "Το θέμα για μας είναι οτι πρέπει να τρέχουμε όλοι μαζί. Έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια και παίζουμε σε βαριά γήπεδα και θα πρέπει να τρέξουμε και να παίξουν όλοι. Παίξαμε με 4 σέντερ φορ. Επειδή δεν υπάρχει κλασικός επιθετικός παίξαμε με 4 παίκτες μπροστά. Ζητάμε πράγματα που ούτε στο όνειρό τους δεν τα έχουν δει και τους τα έχουν ζητήσει. Τα ζητάει το ποδόσφαιρο όμως. Τα αποτελέσματα θα έρθουν όταν θα αρχίσουν να μας βρίζουν. Σιγά σιγά θα έρθουν. Δεν βιάζομαι, ήξερα που ήρθα και τι έχω να αντιμετωπίσω. Το πιο εύκολο είναι να πεις ότι δεν μπορείς. Εχουμε έναν ολόκληρο γύρο μπροστά μας".
Για το πώς βιώνει την επιστροφή στο ελληνικό ποδόσφαιρο: "Είναι ανάμεικτα τα συναισθήματα. Εχει θετικά και αρνητικά. Το άσχημο είναι οτι στην Ελλάδα όλοι ζητάνε από την πρώτη μέρα να έχουν μια ομάδα σαν την Μπαρτσελόνα, αλλά είναι απο παλιά αυτό. Από τότε που μπήκε η τηλεόραση στο σπίτι και βλέπουν έξω τι γίνεται έχουν απαιτήσεις. Στη θεσσαλονίκη ειδικά είναι δυσκολότερα τα πράγματα. Ο κάθε ένας ποδοσφαιριστές, προπονητές και δημοσιογράφοι θα φάνε το κυνηγητό τους. Το ποδόσφαιρο είναι χαρά, δεν είναι ξύλο κλπ. Είμαι ικανοποιημένος από τα παιδιά και αυτό έχει μεγάλη σημασία.
Κάθε παιχνίδι είναι τελικός. Μπήκαμε σήμερα για να κερδίσουμε τον Αρη Ήρθαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο και αυτό θα κάνουμε και την Τετάρτη και την Κυριακή. Άσχετα με το ποιος παίζει. Με αυτά τα δεδομένα θα πορευτούμε".

Παραπέμπονται ο Παππάς και ο βοηθός του!!

Σε διαθεσιμότητα οδηγούνται διαιτητής (Ανδρ.Παππάς) και βοηθός (Π.Αργυρός) για το ματς Λεβαδειακού-ΑΕΚ.

Παραπέμπονται ο Παππάς και ο βοηθός του
Ακυρώθηκε κανονικό γκολ του Ναπολεόνι και αγνοήθηκε πέναλτι υπέρ του Βασιλείου (παρατηρητής Μ.Μιντιούρης).
Πηγή: dikisports.blogspot.com

Κανείς δεν… υποχωρεί!!

Κανείς δεν… υποχωρεί!
Ακόμη μία αγωνιστική ολοκληρώθηκε στην Ιταλία με τις Μίλαν και Γιουβέντους να ισοβαθμούν στην πρώτη θέση! Οι «ροσονέρι» αν και δυσκολεύτηκαν εκτός έδρας με την Αταλάντα, κατάφεραν να φύγουν με τους τρεις βαθμούς χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ιμπραΐμοβιτς και το γκολ του Μπόατενγκ (2-0).

Δύσκολη νίκη και για τη «Γηραιά Κυρία», η οποία έκαμψε την αντίσταση της Λέτσε με σκορ 1-0. Μοναδικός σκόρερ της αναμέτρησης ήταν ο Μάτρι στο 27’. Αμφότερες, παρέμειναν στην κορυφή της Serie A με 37 βαθμούς, δύο περισσότερους από την Ουντινέζε που νίκησε νωρίτερα την Τσεζένα με 4-1.

Στα άλλα ματς της ημέρας, η Φιορεντίνα είχε εύκολο απόγευμα στην έδρα της Νοβάρα, την οποία και… διέλυσε 3-0! Για ακόμη μία φορά, ο Γιόβετιτς πήρε από το χέρι την ομάδα του και με δύο προσωπικά του γκολ την οδήγησε στη νίκη.

Από τη μεριά της η Ρόμα παρουσιάστηκε βελτιωμένη, νίκησε 2-0 την Κιέβο και ανέβηκε έστω και προσωρινά στην 6η θέση. Ο «καπιτάνο» Φραντσέσκο Τότι σημείωσε από τα έντεκα βήματα και τα δύο τέρματα του αγώνα.

Το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής

Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Σιένα-Λάτσιο 4-0
(11΄, 81΄Ντέστρο, 35΄, 45΄Καλάιο)

Ίντερ-Πάρμα 5-0
(13’, 41’ Μιλίτο, 18’ Μότα, 56’ Πατσίνι, 79’ Φαραόνι)

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Ουντινέζε-Τσεζένα 4-1
(1', 82' Ντι Νατάλε, 54, Ασαμόα, 75' Μπάστα - 39' Έντερ)

Αταλάντα-Μίλαν 0-2 (22’ πεν. Ιμπραΐμοβιτς, 82’ Μπόατενγκ)

Μπολόνια-Κατάνια 2-0 (50’ Σερουμπίν, 90’ Ντι Βάιο)

Κάλιαρι-Τζένοα 3-0 (13’ πεν. Λαριβέι, 56’ Ιμπάρμπο, 72’ αυτ. Κράνκβιστ)

Λέτσε-Γιουβέντους 0-1 (27’ Μάτρι)

Νοβάρα-Φιορεντίνα 0-3(20’πεν., 49’ Γιόβετιτς, 42’ Μοντολίβο)

Ρόμα-Κιέβο 2-0 (34’πεν., 78’ πεν. Τότι)

Παλέρμο-Νάπολι (21:45)

Η επόμενη αγωνιστική (18η):
Σάββατο 14/1 (21:45)
Κατάνια-Ρόμα

Κυριακή 15/1 (16:00)

Λάτσιο-Αταλάντα (13:30)
Τσεζένα-Νοβάρα
Κιέβο-Παλέρμο
Φιορεντίνα-Λέτσε
Τζένοα-Ουντινέζε
Γιουβέντους-Κάλιαρι
Πάρμα-Σιένα
Μίλαν-Ίντερ (21:45)

Δευτέρα 16/1 (21:45)
Νάπολι-Μπολόνια



πηγή: sport-fm.gr

«Σημαντικό ότι κερδίσαμε»

Ο Γιάννης Μιχαλήτσος στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα αναφέρθηκε στη σημασία που είχε για τον Αρη η κατάκτηση της νίκης αλλά και για τη νευρικότητα που είχαν οι παίκτες της ομάδας.

«Σημαντικό ότι κερδίσαμε»
«Το πιο σημαντικό σε αυτό το παιχνίδι ήταν να κερδίσουμε και να πάρουμε τους τρεις πόντους. Σίγουρα δεν κάναμε την καλύτερη εμφάνιση που μπορούσαμε, καθώς υπήρχε μία νευρικότητα που την έβλεπα στα πόδια των παικτών. Το ευχάριστο είναι ότι κερδίσαμε δίκαια. Ο αντίπαλος δεν είχε καμία κλασική ευκαιρία και στο τελευταίο μισάωρο θα μπορούσαμε να κερδίσουμε πιο εύκολα πριν φτάσουμε στο 90’.
Έχουμε ένα Γολγοθά μπροστά μας με πολύ δύσκολα παιχνίδια και θα πρέπει να έχουμε καλύτερη απόδοση από αυτήν που είχαμε σήμερα. Σας λέω ότι η πίεση που είχαμε μετά τα όσα έγιναν την προηγούμενη εβδομάδα ήταν μεγάλη. Έπαιξαν κάποια παιδιά μετά από καιρό χωρίς παιχνίδια στα πόδια τους και ζήτησαν στην πορεία να γίνουν αλλαγή. Έχουμε έναν Γολγοθά παιχνιδιών και πρέπει να ήμαστε όλοι μαζί».
Για την παρουσία του Καστίγιο: «Ο Καστίγιο και ο Παπαστεριανός έκαναν μία εβδομάδα προπονήσεις μαζί μου. Ήξερα ότι για κάποιο διάστημα θα μπορούσαν να βοηθήσουν και να μας δώσουν λύσεις. Και οι δύο δεν άντεξαν και προς τιμήν τους ζήτησαν να γίνουν αλλαγή. Δεν θέλω να πω οτιδήποτε άλλο. Έδωσαν μεγάλη βοήθεια στην ομάδα».
Για το τι αντιμετώπισε στην ομάδα στην πρώτη προπόνηση που έκανε: «Καταρχάς υπήρχε ένα πολύ κακό κλίμα και υπήρχε κακή ψυχολογία. Αυτό ήταν το χειρότερο από όλα και φάνηκε σε μεγάλο διάστημα του παιχνιδιού, ότι οι παίκτες χάνουν την αυτοπεποίθησή τους, δεν νιώθουν σιγουριά για τα πόδια τους. Έπρεπε να αλλάξουμε κάποια πράγματα».

Οι… απόγονοι του Γκάλη πανηγυρίζουν σαν τρελοί (ΒΙΝΤΕΟ)

Έχουμε δει περίεργους πανηγυρισμούς στα γήπεδα του μπάσκετ, αλλά αυτό που γίνεται με τους αναπληρωματικούς του Seton Hall, του κολεγίου από το οποίου αποφοίτησε ο μεγάλος Νίκος Γκάλης, δεν έχει προηγούμενο.

Οι… απόγονοι του Γκάλη πανηγυρίζουν σαν τρελοί (ΒΙΝΤΕΟ)
Στο βίντεο που ακολουθεί δώστε προσοχή στον τρόπο με το οποίο οι παίκτες που κάθονται στον πάγκο πανηγυρίζουν τα καλάθια των συμπαικτών τους. Μοναδικός και ξεκαρδιστικός.
ΠΗΓΗ: Superbasket.gr (κλικ πάνω στη εικόνα)