Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

"Χαλάει" του Μπάντοβιτς στην ΑΕΛ;

Ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς ήταν ο επικρατέστερος για αντικαταστάτης του Κρις Κόουλμαν στον πάγκο της ΑΕΛ, αλλά μετά τον Βαγγέλη Βλάχο, ο οποίος επικαλέστηκε προσωπικό πρόβλημα που δεν του επιτρέπει να φύγει αυτό τον καιρό από την Αθήνα, άλλη μια περίπτωση είναι κοντά στο «ναυάγιο».

"Χαλάει" του Μπάντοβιτς στην ΑΕΛ;
Αυτή τη φορά σύμφωνα με τις πληροφορίες μας η αιτία είναι τα «θέλω» του Σέρβου τεχνικού στα άτομα που θα απαρτίζουν το τεχνικό επιτελείο και κυρίως στο πρόσωπο του βοηθού του., ο οποίος μάλιστα φέρεται να έχει και «βυσσινί» παρελθόν.
Για αυτό και το βράδυ του Σαββάτου αναμένεται να συναντηθεί ο Κώστας Πηλαδάκης με τους τρεις, Κοτσοβό – Πήδουλα – Γκούλιο, που μαζί με τον Κρις Κόουλμαν αποτελούν το τεχνικό επιτελείο της ΑΕΛ.
Ο λόγος της συνάντησης δεν είναι άλλος από το να μάθει τις προθέσεις τους, μετά τη φυγή του Ουαλού τεχνικού, για την παραμονή τους ή όχι στο νέο επιτελείο. Πάντως οι πληροφορίες που είδαν σήμερα το φώς της δημοσιότητας και θέλουν τον Νίκο Κοτσοβό να απειλεί με αποχώρηση αν ο νέος τεχνικός δεν είναι ο Βαγγέλης Βλάχος δεν ισχύουν.
Πηγή: sportlarissa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: