Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Απόλαυση made in Greece!!

Να που η οικονομική κρίση έχει και τα καλά της. Η στροφή των ελληνικών ομάδων στους νεαρούς ποδοσφαιριστές, αφού θέλουν να ξεφορτωθούν τα «βαριά», αλλά και τα λιγότερο βαριά συμβόλαια μας δίνει τη δυνατότητα να ανακαλύψουμε και κάποιους πιτσιρικάδες που σε εποχές παχιών αγελάδων δεν θα είχαν την ευκαιρία να κλωτσήσουν τόπι τουλάχιστον σε επίπεδο Superleague.

Γράφει ο Άγγελος Μενδρινός...
To Εργοτέλης – Πανιώνιος (1-0) ήταν μια καλή ευκαιρία. Και δεν μιλάμε μόνο για τον Πανιώνιο που έχουμε γράψει κατ’ επανάληψη για το «νέο αίμα». Κι ο Νίκος Καραγεωργίου ακολούθησε τα ίδια βήματα. Ο Τζανακάκης, ο Κατσικοχέρης είναι μια απόδειξη ότι και στον Εργοτέλη υπάρχουν τμήματα υποδομής, κι εκεί υπάρχουν ποδοσφαιριστές που μπορούν να προσφέρουν.
Δεν ήταν κακό το ματς. Το αντίθετο. Βράδυ Σαββάτου, αν δεν έχεις να κάνεις επίσκεψη σε κάποιον εορτάζοντα, η θέλεις να πάρεις τη ποδοσφαιρική σου… τζούρα λίγο πριν βγεις έξω, μια χαρά ήταν το ματσάκι.
Και δεν μιλάμε με βάση το τοπικό ενδιαφέρον, αλλά το τηλεοπτικό. Αν θέλεις να δεις κάτι ελληνικό και δεν… κόβεσαι για το Κύπελλο Αγγλίας το Εργοτέλης – Πανιώνιος ήταν μια ασφαλής επιλογή. Κι αν το 1-0 μοιάζει φτωχό αυτό δεν οφείλεται στην επιπολαιότητα ή την ανικανότητα των επιθετικών, αλλά στην δουλειά που έκαναν οι άμυνες.
Γενικά ήταν ένα ωραίο παιχνίδι και μακάρι κι άλλα ματς της πολύπαθης superleague καταφέρουν να έχουν τέτοιο θέαμα, με τη μπάλα πάνω κάτω και τις δύο ομάδες να διεκδικούν στα ίσα τους βαθμούς.
Πηγή: pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: