Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Τρόμος η «βασίλισσα»!

Μπενζεμά (2) και Ιγουαΐν έπαιξαν μαζί, σκόραραν και οι δύο και κόντρα στη Γρανάδα οδήγησαν τη Βασίλισσα σε ακόμα ένα πάρτι (5-1). Τα 21 γκολ έφτασε ο Κριστιάνο.

Τρόμος η «βασίλισσα»!
Πρόκειται για το μόνιμο δίλημμα στο μυαλό του Ζοσέ Μουρίνιο, των οπαδών και του Τύπου. Μπενζεμά ή Ιγουαΐν; Κόντρα στη Γρανάδα ο Ζοσέ τους έβαλε μαζί και δεν έχασε. Βασικά όχι απλά δεν έχασε, μα είδε το δίδυμο του να βα΄ζει τα τρία από γκολ της εύκολης νίκης (5-1) επί των νεοφώτιστων που με τη σειρά τους έγιναν η 7η ομάδα στη σειρά που σκοράρει στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου».
Ας πάμε όμως στους νικητές που για έκτο φετινό ματς στην έδρα τους έβαλαν περισσότερα των τεσσάρων γκολ, χαρίζοντας θέαμα. Η Αρχή έγινε με τον Καρίμ Μπενζεμά στο 19' (υποψία οφσάιντ), αλλά τρία λεπτά αργότερα η Γρανάδα έκανε την έκπληξη και ισοφάρισε με κεφαλιά του Μικέλ Ρίκο. Στο 34' όμως ο Σέρχιο Ράμος με το τρίτο φετινό του επανέφερε την τάξη στο «Μπερναμπέου» που πλέον είχε γίνει... κατηφορικό προς την εστία των φιλοξενούμενων.

Είχε φτάσει η ώρα και του Γκονσάλο Ιγουαΐν (47'), με τον Μπενζεμά να ξαναπαίρνει τη σκυτάλη στο τρίλεπτο για το 4-1. Εννοείται πως από τον χορό δεν γινόταν να απουσιάσει ο Κριστιάνο Ρονάλντο που με βολίδα στο 89' έβαλε το 21ο του στη λίγκα και 29ο σε όλες τις διοργανώσεις για τη σεζόν.

Το μόνο κακό της βραδιάς για τη Ρεάλ ήταν η αντικατάσταση εξαιτίας τραυματισμού του Μπενζεμά, ενώ ο Μεσούτ Εζίλ αντικαταστάθηκε για 11ο φετινό παιχνίδι! Οσο για το δίδυμο Μπενζεμά-Ιγουαΐν σκόραρε ταυτόχρονα για τέταρτη φορά απ' όσες έχει αγωνιστεί παρέα.
Πηγή: Gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: