Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

ΠΑΟΚ για ένα ημίχρονο!!

Μόνο το πρώτο ημίχρονο κρατάει ο Σούλης Μαρκόπουλος από το ματς του ΠΑΟΚ με τον Ίκαρο, καθώς ο Δικέφαλος στο τέλος πήγε να τα κάνει... θάλασσα.

ΠΑΟΚ για ένα ημίχρονο
«Για εμάς ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί προερχόμασταν από ήττα και απέναντί μας είχαμε μία καλή ομάδα με τέσσερις πολύ αξιόλογους παίκτες, εντελώς νέα σε σχέση με το ξεκίνημα της περιόδου, που μας δημιοπυργησε προβλήματα.Το πρώτο ήταν το καλύτερο ημίχρονό μας φέτος από πλευράς παραγωγικότητας. Στη συνέχεια κάναμε λάθη και δώσαμε δικαίωμα στον αντίπαλο να μας πλησιάσει. Ίσως ήταν η κούραση, έπαιξαν ρόλο και τα φάουλ για να μειωθεί η διαφορά.Θέλαμε τη νίκη. Συγχαρητήρια στους παίκτες, ελπίζουμε σιγά-σιγά ότι θα βελτιωθούμε και αν πάρουμε και ένα ψηλό και θα γίνουμε πιο δυνατοί μέσα στο καλάθι. Πήρε ριμπάουντ, έδωσε δύο ασίστ.
Μπορεί επιθετικά να έχασε δύο φάσεις, ίσως γιατί δεν έπρεπε κατευθείαν να του δώσουμε ρόλο πρωταγωνιστή. Αυτός, όμως, είναι ο ρόλος του, άλλξε την ψυχολογία όλων των παικτών, έδωσε περισσότερη ζωντάνια. Αυτή είναι η διαφορά σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι. Αυτή η ομάδα είναι νεαρή και έχει μεγάλη διαφορά όταν παίζει στην έδρα της σε σχέση με τα εκτός έδρας ματς.Δεν μπορώ να απαντήσω τώρα. Λόγω της κατστασης που υπάρχει σε όλα τα σωματεία, δεν μπορείς να ξέρεις από μέρα σε μέρα τι θα συμβεί», είπε ο τεχνικός του Δικεφάλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: