Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Τώρα, νικάει η φανέλα!!

Παθιασμένες εμφανίσεις όπως αυτή της Λιβαδειάς θέλουν να βλέπουν οι ΑΕΚτζήδες, οι οποίοι από την απογοητευτική λευκή ισοπαλία κόντρα στη Δόξα, είδαν τους παίκτες τους να παίρνουν διπλό μόνο με το βάρος της φανέλας!


Τώρα, νικάει η φανέλα!
Παράπονο μεγάλο το είχαν οι φίλαθλοι της ΑΕΚ μετά την ισοπαλία την προηγούμενη Τρίτη με τη Δόξα Δράμας. «Μόνο οι φανέλες να έμπαιναν στο γήπεδο, θα τους νικούσαν», λέγανε πολλοί μετά το τέλος του πρώτου ματς της χρονιάς θέλοντας να τονίσουν ότι αυτά τα ματς πρέπει να αποτελούν ρουτίνα για ομάδες όπως η ΑΕΚ και όχι να χάνονται πολύτιμοι βαθμοί.
Οι αντίπαλοι της Ένωσης μάλιστα περίμεναν νέο στραβοπάτημα στη Λιβαδειά, ειδικά μετά απ' αυτά που συνέβησαν στα Σπάτα την Πέμπτη, με τη διοίκηση να ζητάει εκ νέου υπομονή, κάποιους ποδοσφαιριστές να ξεσπούν και τον Νίκο Κωστένογλου να λειτουργεί ως πυροσβέστης επαναφέροντας την ηρεμία στα αποδυτήρια.
Ξέρετε πως νίκησε η ΑΕΚ στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας; Με τον τρόπο που δεν χρησιμοποίησε για να κερδίσει στο προηγούμενο ματς (με τη Δόξα). Με τις φανέλες! Είχε κατά διαστήματα καλή κυκλοφορία της μπάλας και επιθετικές εξάρσεις, το πάθος των παικτών της όμως ξεχείλιζε από το πρώτο λεπτό μέχρι τις καθυστερήσεις. Εξ ου και τα λόγια του "Κωστέ" μετά το ματς, ότι κάθε παίκτης είναι σε εγρήγορση, παρά τις αντιξοότητες!
Τη φανέλα τίμησαν οι “κιτρινόμαυροι” κάτι που φάνηκε και από τις δηλώσεις τους μετά το ματς. «Προσωπικά δεν ήμουν καλά ψυχολογικά αλλά έχω μάθει τη ζωή μου να μην σκύβω το κεφάλι. Δεν δικαιώθηκα με τα δύο γκολ. Εγώ θέλω η ΑΕΚ να κερδίζει. Ας μην βάζω ποτέ γκολ εγώ και να κερδίζει η ΑΕΚ», ήταν τα λόγια του σκόρερ Δημήτρη Σιαλμά.
«Αν έπρεπε να σκεφτόμαστε συνεχώς το οικονομικό πρόβλημα τότε δεν θα έπρεπε να βγαίνουμε ούτε στο γήπεδο. Σίγουρα είναι ένα σοβαρό πρόβλημα αλλά εμείς πρέπει να το ξεχνάμε, η διοίκηση γνωρίζουμε ότι προσπαθεί να κάνει το καλύτερο. Είμαστε ΑΕΚ και πρέπει να τιμήσουμε τη φανέλα που φοράμε, να κάνουμε αυτό που αγαπάμε και να μην σκεφτόμαστε τίποτα», δήλωνε πιο πέρα ο Λεονάρντο που ήταν από τους.... εκτροχιασθέντες της Πέμπτης.
«Όσα προβλήματα κι αν έχουμε από τη στιγμή που μπαίνεις στο γήπεδο τα ξεχνάς. Δεν πρέπει να μπαίνεις στο γήπεδο και να σκέφτεσαι ότι δεν είσαι πληρωμένος. Παίζουμε για τη φανέλα της ΑΕΚ και σήμερα κερδίσαμε. Πιστεύω πως μπορούμε να κρατηθούμε ψηλά στη βαθμολογία. Ήμασταν άτυχοι με τη Δράμα. Τι να κάνουμε συνεχίζουμε. Έχουμε την Ξάνθη τώρα στο γήπεδό μας και πάμε για τη νίκη», είπε ο Μανωλάς.
πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: