Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

Ο Α.Σ. Άρης για την συνάντηση!

asaris
Για το τι ακριβώς συνέβη στη σημερινή (28/7) σύσκεψη των φορέων της ομάδας, ενημέρωσε ο Α.Σ. Άρης.
Η σχετική ανακοίνωση:
«Με πρωτοβουλία του ΑΣ ΑΡΗΣ πραγματοποιήθηκε κοινή σύσκεψη στα γραφεία του Συλλόγου, στην οποία συμμετείχαν η Εκτελεστική Επιτροπή του ΑΣ, με επικεφαλής τον Πρόεδρο , κ. Χάρη Παπαγεωργίου, ο Πρόεδρος της ΠΑΕ, κ. Πάνος Στεφανίδης μαζί με τον κ. Ντίνο Κούη, ο Πρόεδρος της ΚΜΑ , κ. Άγγελος Μισυρλής, και το μέλος της , κ. Χατζής.
Στην συζήτηση, η οποία διεξήχθη σε θετικό κλίμα, ο κ. Στεφανίδης ενημέρωσε για τα τεκταινόμενα και τη ροή των εξελίξεων στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ. Κατόπιν πρότασης του Προέδρου του ΑΣ, η οποία και έγινε ομόφωνα αποδεκτή, συμφωνήθηκε να πραγματοποιούνται σε τακτά χρονικά διαστήματα παρόμοιες συναντήσεις, ώστε να γίνεται ενημέρωση σχετικά με τις εξελίξεις στον ποδοσφαιρικό ΑΡΗ».

Του βγαίνει κι ο υδραυλικός!!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος σχολιάζει στο blog του στο Gazzetta το φιλικό του Ολυμπιακού με τη Λίβερπουλ καταγράφοντας την διαρκή άνοδο του Ματιέ Ντοσεβί.
Το περιμέναμε και το ξέραμε ότι η Λίβερπουλ θα ήταν πιο δύσκολο καρύδι από τη Μίλαν. Όμως, αν οι Άγγλοι δεν ήταν τόσο τυχεροί στη φάση του μοναδικού γκολ, όπου ένα ακίνδυνο σουτ εξελίχθηκε σε…ασίστ, μάλλον δύσκολα θα έχανε αυτός ο Ολυμπιακός.
Σίγουρα είναι ένα σοβαρό θέμα η έλλειψη ενός σέντερ φορ πιο υψηλού επιπέδου, αλλά εξίσου σίγουρο είναι ότι τα πρώτα δείγματα για αρκετές μεταγραφές, είναι πραγματικά καλά. Φαίνεται π.χ. πως θα του βγει του Ολυμπιακού κι ο Ντοσεβί. Και «υδραυλικός» είναι και πίσω βοηθάει και πολλές πρωτοβουλίες παίρνει και γενικά τον «αισθάνεται» ρε παιδί μου η αντίπαλη ομάδα.
Αν μπορέσει, με καλύτερη ψυχολογία και λίγη ρέντα, να βάλει στο παιχνίδι του περισσότερη ουσία και τελειώνει καλύτερα τις φάσεις, ειδικά εκτελεστικά, ο Γάλλος μπορεί να γίνει εύκολα ο ένας βασικός ακραίος του Ολυμπιακού. Δεν βλέπω άλλον καλύτερο, τουλάχιστον μετά από τέσσερα φιλικά. Εφόσον συνεχίσει έτσι, οι πρωταθλητές θα έχουν κάνει άλλη μία πολύ καλή επιλογή ελεύθερου παίκτη.
Εμφανώς ανεβασμένος ήταν, όμως, αυτή τη φορά κι ο έτερος ακραίος, ο Γκαζαριάν. Μπορεί να μην έχει ΤΗΝ φοβερή ποιότητα, αλλά είναι σαφές ότι έχει τις δυνατότητες να κάνει ζημιές. Πιέζει, κλέβει μπάλες, απειλεί και στη φάση του δοκαριού αν δεν είχε γκίνια, θα μιλάγαμε για δεξιοτεχνικό σουτ και γκολάρα. Και μην ξεχνάμε πως το παιδί πρώτη φορά στη ζωή του βγαίνει από όσα ήξερε (Αρμενία, Ουκρανία, Καζακστάν)...
Ένας άλλος πλάγιος, αλλά μπακ, ο Ομάρ έδειξε πάλι την αξία του κι ότι θα πρέπει ο Σαλίνο, που παρεμπιπτόντως ανέβηκε ήδη πάρα πολύ σήμερα, να τα δώσει όλα για να πάρει πάλι πίσω τη θέση του δεξιού μπακ. Ο Νορβηγός βρίσκεται έξοχα με τον Ντοσεβί. Αντίθετα, στο άλλο άκρο, ο Μαζουακού αυτή τη φορά ήταν πολύ χαμηλών στροφών-ας σκεφθούμε κι ότι στα 20 του από τη Βαλενσιέν παίζει κόντρα στη δευτεραθλήτρια Αγγλίας…
Μου άρεσε πολύ ο Σάμαρης, σαν κόφτης, σε αντίθεση με τον Εντινγκά, που ακόμη ψάχνεται, ενώ ο Αβραάμ στο β΄ημίχρονο μπήκε καμικάζι και δε νομίζω ότι είχε λόγο να τον βγάλει ο Μίτσελ πάνω που συνεχώς «έδινε» ο αρχηγός.
Τέλος πάντων, ο Ολυμπιακός δείχνει να δουλεύει και να δουλεύεται σωστά ενόψει της νέας σεζόν κι αυτό είναι το πιο σημαντικό.
Πηγή: gazzetta.gr

Ανακοίνωσε Σανιά ο Άρης!!

Ήρθε το βράδυ, πέρασε τις εξετάσεις και ανακοινώθηκε. Ο Άρης απέκτησε και επίσημα τον Σίντι Σανιά για τα επόμενα 1+1 χρόνια. «Τα πάντα για την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα», το μήνυμά του.

Ανακοίνωσε Σανιά ο Άρης
Στο δυναμικό του Άρη ανήκει και επίσημα ο Σίντι Σανιά, αποτελώντας το νέο απόκτημα του συλλόγου στην προσπάθεια που θα γίνει του χρόνου για επιστροφή στα «σαλόνια» του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο Σενεγαλέζος έφτασε χθες βράδυ στη Θεσσαλονίκη, πέρασε από ιατρικές εξετάσεις -παρά το φόβο πως ενδεχομένως υπάρξει πρόβλημα λόγω της αγωνιστικής του απραξίας- και στη συνέχεια ανακοινώθηκε για τα επόμενα 1+1 χρόνια.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Σίντι Σανιά. Ο 24χρονος Σενεγαλέζος βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΡΗΣ (το πρωί πέρασε με επιτυχία τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις) και, μετά την συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, Παναγιώτη Στεφανίδη, ενεργοποιήθηκε η συμφωνία για συμβόλαιο συνεργασίας 1+1 χρόνια με την ομάδα μας.

Ο Σίντι Σανιά, ο οποίος το απόγευμα θα κάνει την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα μας, γεννήθηκε στις 02/04/1990 στο Ντακάρ της Σενεγάλης, έχει ύψος 1,82 και βάρος 76 κιλά.

Την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στην Α’ κατηγορία της Νορβηγίας (Tippeligaen) με την φανέλα της Σόγκνταλ (28 συμμετοχές και 3 γκολ). Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της γαλλικής Σεντ Ετιέν και έφτασε μέχρι την πρώτη ομάδα».


«Τα πάντα για την άνοδο στη Superleague»

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου, ο Σίντι Σανιά, δήλωσε την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ: «Είμαι χαρούμενος που θα συνεχίσω την καριέρα μου στον ΑΡΗ. Ευχαριστώ τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη τους. Θα κάνω τα πάντα για να τους δικαιώσω με την απόδοσή μου μέσα στο γήπεδο και να κερδίσουμε όλοι μαζί την άνοδο στη Superleague».

Ξεπέρασε τα 6.000 διαρκείας ο ΠΑΟΚ!

Με πολύ ικανοποιητικούς ρυθμούς συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Έσπασε το «φράγμα» των 6,000 καρτών. Όλοι τους μπαίνουν σε κλήρωση για πλούσια δώρα.

Ξεπέρασε τα 6.000 διαρκείας ο ΠΑΟΚ
Όλο και περισσότεροι φίλοι του ΠΑΟΚ σπεύδουν να κλείσουν θέση στην Τούμπα εν όψει της νέας σεζόν. Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας συνεχίζεται με πολύ ικανοποιητικούς ρυθμούς.

Σήμερα (28/7) έσπασε το «φράγμα» των 6.000 καρτών. Ο τυχερός της ημέρας ήταν ο Ζαφείρης Πλούσιος που τα τελευταία δέκα χρόνια παίρνει διαρκείας στη θύρα 1 του γηπέδου. Για λογαριασμό του παρέλαβε το δώρο και την κάρτα, η γυναίκα του η οποία ευχήθηκε μέσω του paokfc.gr «η ομάδα μας να έχει καλή αρχή και μακάρι στο τέλος να βγει και πρωταθλήτρια».

inner

Υπενθυμίζεται πως όσοι φίλοι της ομάδας αγοράζουν εισιτήριο διαρκείας μπαίνουν σε κλήρωση για πλούσια δώρα. Επίσημα προϊόντα του ΠΑΟΚ, tablet, ρολόι, αλλά και τρεις μηχανές της Kymco. Η ΠΑΕ θα ανακοινώσει τους νικητές μέσα από τα επίσημα μέσα του συλλόγου, το σάιτ, αλλά και τους λογαριασμούς που διατηρεί στα social media.Πηγή: sport-fm.gr

Ούτε σήμερα Μπαράλες και Ουσέρο…!

Χωρίς τους Τζερόνιμο Μπαράλες και Φερνάντο Ουσέρο συνεχίστηκε η προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης ενόψει του πρώτου αγώνα με τη Μάιντς για τον γ’ προκριματικό γύρο του Europa League.

Ούτε σήμερα Μπαράλες και Ουσέρο…
Χωρίς νεότερα προβλήματα σε σχέση με την Κυριακή, συνεχίστηκε την Δευτέρα (28/07) η προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης ενόψει του πρώτου αγώνα με τη Μάιντς (Πέμπτη 31/07, 21:30) για τον γ’ προκριματικό γύρο του Europa League.

Ο Τζερόνιμο Μπαράλες έμεινε εκτός προγράμματος, καθώς ταλαιπωρείται από διάστρεμμα, το οποίο τον έχει θέσει νοκ άουτ, ενώ δεν προπονήθηκε ούτε ο Φερνάντο Ουσέρο που ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα, προκειμένου να μην επιβαρυνθεί περισσότερο. Από την άλλη, κανονικά γυμνάστηκε ο Παντελιάδης που ξεπέρασε τις μικροενοχλήσεις που ένοιωθε τις τελευταίες μέρες.

Οι παίκτες του Στάικου Βεργέτη προπονήθηκαν στο βοηθητικό γήπεδο της ΠΑΕ. Το πρόγραμμα περιελάμβανε αρχικά ένα χαλαρό ζέσταμα και στη συνέχεια ασκήσεις τακτικής και επιθετικής ανάπτυξης. Η εν Ελλάδι προετοιμασία των Αρκάδων ολοκληρώνεται με μια προπόνηση που θα γίνει το πρωί της Τρίτης και την Τετάρτη η αποστολή θα αναχωρήσει για την Γερμανία. Πηγή: sport-fm.gr

Παρών στο Κορωπί ο Μπούι!

Ο Μπούι πέρασε σήμερα από το προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού και είχε μια πρώτη γνωριμία με τους Αναστασίου και Νταμπίζα και με τους νέους του συμπαίκτες.

Παρών στο Κορωπί ο Μπούι
Στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού στο Κορωπί έδωσε το «παρών» ο Ουασίμ Μπούι.

Ο νέος άσος του τριφυλλιού παρακολούθησε μέρος του προγράμματος και είχε μια πρώτη γνωριμία με τους νέους του συμπαίκτες ενώ τα είπε και με τους Νταμπίζα και Αναστασίου.

Στη συνέχεια πέρασε από τα γραφεία της ΠΑΕ για να τακτοποιήσει κάποια ζητήματα. Πλέον θα παραμείνει στην Ελλάδα για να τακτοποιηθεί και να κάνει κάποιες προπονήσεις. Υπενθυμίζουμε ότι ο Μπούι έχει υπογράψει ήδη το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟ.
Πηγή: sport-fm.gr

Το’ ριξε στο ποδόσφαιρο η Εθνική μπάσκετ!! (video)

Οι παίκτες της Εθνικής που προετοιμάζεται στο Καρπενήσι για το Παγκόσμιο Κύπελλο μπάσκετ δοκίμασαν τις δυνάμεις τους στο ποδόσφαιρο.

Το’ ριξε στο ποδόσφαιρο η Εθνική μπάσκετ (video)
Με την μπάλα στα χέρια κανείς δεν αμφιβάλλει για τις ικανότητές τους. Όμως και με την μπάλα στα πόδια δεν τα πάνε κι άσχημα…

Οι διεθνείς που προετοιμάζονται στο Καρπενήσι για το επερχόμενο Μουντομπάσκετ είπαν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στο ποδόσφαιρο.

Έστησαν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στο τέρμα και του έκαναν σουτ. Κι αν κρίνουμε από την κατάληξη των προσπαθειών, το’ χουν…



Πηγή: sport-fm.gr

Πρόταση ρεκόρ για Ντι Μαρία!!

Η Παρί Σεν Ζερμέν δεν παρατά την προσπάθεια να ντύσει στα χρώματά της τον Άνχελ Ντι Μαρία! Σύμφωνα με την MARCA, μάλιστα, είναι έτοιμη να αυξήσει πάρα πολύ την προσφορά της στην Ρεάλ Μαδρίτης, για να λάβει το πολυπόθητο «ΝΑΙ».

Πρόταση ρεκόρ για Ντι Μαρία!
Όπως αναφέρει το σημερινό ρεπορτάζ της ισπανικής εφημερίδας, το ποσό το οποίο θα προσφέρει η γαλλική ομάδα αναμένεται να ανέλθει στα 80 εκατομμύρια ευρώ!

Εάν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες αυτές, και πραγματοποιηθεί η μεταγραφή τότε αυτή θα είναι και η καλύτερη πώληση που θα έχει κάνει ο ισπανικός σύλλογος.

Μέχρι τώρα τα «σκήπτρα» τα κατέχει η μεταγραφή του Οζίλ στην Άρσεναλ η οποία έφτασε στα 50 εκατομμύρια ευρώ.
Πηγή: sport-fm.gr

«Πρωτόγνωρη η προετοιμασία του ΠΑΟΚ»

Ο Άγγελος Αναστασιάδης δήλωσε ικανοποιημένος από την ανταπόκριση των παικτών του ΠΑΟΚ στην προετοιμασία στην Ολλανδία, την οποία και χαρακτήρισε πρωτόγνωρη.

«Πρωτόγνωρη η προετοιμασία του ΠΑΟΚ»
Ο Άγγελος Αναστασιάδης δήλωσε ικανοποιημένος από την ανταπόκριση των παικτών του ΠΑΟΚ στην προετοιμασία στην Ολλανδία, την οποία και χαρακτήρισε πρωτόγνωρη.

«Αυτό ήταν το πιο βασικό κομμάτι για μένα και είμαι ευχαριστημένος από την πρόοδο που έγινε. Είμαστε σε καλό δρόμο», πρόσθεσε ο τεχνικός του «Δικεφάλου του Βορρά».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Άγγελου Αναστασιάδη…

-Ποιο πιστεύετε ότι είναι το μεγαλύτερο κέρδος για τον ΠΑΟΚ μετά από 17 μέρες προετοιμασίας στην Ολλανδία;
"Η προσπάθεια που έκαναν αυτά τα παιδιά για να εμπεδώσουν νέα πράγματα. Έκαναν προσπάθεια για να μπουν σε μια νέα φιλοσοφία και να καταλάβουν ότι ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη ομάδα. Από εκεί ξεκινούν όλα. Αυτό ήταν το πιο βασικό κομμάτι για μένα και είμαι ευχαριστημένος από την πρόοδο που έγινε. Είμαστε σε καλό δρόμο. Ξέρω ότι ο κόσμος δεν το έχει αντιληφθεί αυτό ακόμη, αλλά το ότι είμαστε σε καλό δρόμο έχει τη σημασία του για μένα και το θεωρώ κέρδος".

-Είναι η πιο ενδιαφέρουσα και πρωτόγνωρη προετοιμασία που έχετε κάνει ως προπονητής;
"Συμφωνώ με αυτή την θέση. Ήταν πρωτόγνωρο για μένα αυτό που έζησα στην Ολλανδία. Γιατί έπρεπε να δουλέψουμε με τους συνεργάτες μου σε τρεις διαφορετικές κατευθύνσεις. Πρώτα απ' όλα είχαμε αυτά τα νεαρά παιδιά που έπρεπε να μάθουν πράγματα. Είχαμε τους παίκτες που αποκτήθηκαν και έπρεπε άμεσα να καταλάβουν το κλίμα της ομάδας και να μπουν στους ρυθμούς της. Αλλά εξίσου σημαντικό είναι ότι έπρεπε να δουλέψουμε και με τους μεγάλους, τα παιδιά που υπήρχαν στην ομάδα. Έπρεπε να τους εξηγήσω ότι μόνο με τις ριζικές αλλαγές θα μπορέσουμε να πάμε καλύτερα. Γι' αυτό και ήταν πρωτόγνωρη αυτή η προετοιμασία για μένα".

-Πώς θα δουλέψετε από δω και πέρα στη Θεσσαλονίκη; Προφανώς θα αλλάξουν οι ρυθμοί των προπονήσεων...
"Τα πάντα αλλάζουν από εδώ και πέρα στην Ελλάδα. Τα πάντα! Πλέον πρέπει να δουλέψουμε πιο γρήγορα. Υπάρχει φυσικά το ρεπό που είναι απαραίτητο για να ξεκουραστούν τα παιδιά επειδή τα έδωσαν όλα στις προπονήσεις. Πλέον μπαίνουμε στην επόμενη φάση. Θα προετοιμαστούμε και για το φιλικό με την Νάπολι. Το σημειώνω, τα πάντα αλλάζουν από εδώ και πέρα...".

-Το σχόλιο σας για τους νεοαποκτηθέντες;
"Είναι και αυτοί ανέτοιμοι. Χρειάζονται και τα παιδιά αυτά πολύ δουλειά για να τους περάσουμε αυτό που θέλουμε, δηλαδή να καταλάβουν που βρίσκονται και σε ποια ομάδα αγωνίζονται..."

- Δέκα διαφορετικές ενδεκάδες στα πέντε φιλικά που δώσατε στην Ολλανδία. Δοκιμάσατε πολλά συστήματα. Το σκεπτικό σας ποιο ήταν;
"Εμείς θα πρέπει να παίζουμε ανάλογα και με τον αντίπαλο. Τα συστήματα είναι κοντά το ένα με το άλλο. Απλά θα πρέπει να αλλάξουμε τις συμπεριφορές στον τρόπο που αγωνιζόμαστε και να βάλουμε όλα εκείνα τα στοιχεία που πρέπει, έτσι ώστε να προσαρμοζόμαστε σε κάθε αντίπαλο. Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να γίνουν, αλλά σας λέω ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Δεν μπορώ να περιμένω από την πρώτη στιγμή όλα να γίνουν τέλεια. Όμως έχουμε δείξει καλά πράγματα. Για παράδειγμα η αμυντική μας συμπεριφορά ήταν καλή απέναντι σε καλές ομάδες. Ελάχιστες φάσεις μα δημιούργησαν και αυτό το κρατώ".

-Πλησιάζει η στιγμή που πρέπει να ανακοινώσετε ποιοι νεαροί θα μείνουν στο ρόστερ...
"Αυτή η απόφαση είναι και η πιο δύσκολη που πρέπει να πάρω. Αυτό που ζητώ από την Παναγιά είναι να μην αδικήσω κανένα από αυτά τα παιδιά. Να πάρω την καλύτερη απόφαση και για την ομάδα, αλλά και για αυτά τα παιδιά. Θα πρέπει να αποφασίσω πολύ προσεκτικά".

Διακαής πόθος ο Γιαννιώτης!!

Ο Ανδρέας Γιαννιώτης αποτελεί τον διακαή πόθο του Άρη για τη θέση του τερματοφύλακα στην παρουσία της ομάδας στη Football League.

Διακαής πόθος ο Γιαννιώτης

Οι άνθρωποι του Αρη έχουν ρίξει όλο το βάρος στην απόκτηση του 22χρονου τερματοφύλακα, αφού θεωρούν πολύ σημαντικό να καλύψουν το κενό που δημιουργήθηκε από την αποχώρηση του Σωκράτη Διούδη με έναν έμπειρο τερματοφύλακα κάτω των 24 ετών και να διατηρήσουν ακέραιες τις τρεις μεταγραφές που επιτρέπονται για τις μεγάλες ηλικίες.

Η περίπτωσή του, ωστόσο, δεν είναι εύκολη. Η είδηση της παραχώρησής του από τον Ολυμπιακό με τη μορφή δανεισμού έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων, ανάμεσα στις οποίες υπάρχουν ομάδες και από τη Super League.

Στον ανταγωνισμό έναντι των ομάδων της Super League, ο Αρης υστερεί, ωστόσο, το μεγάλο διαπραγματευτικό όπλο στην προσπάθεια να τον κάνει δικό του, είναι ότι μπορεί να εκπληρώσει τη ρήτρα που θέτει ο Ολυμπιακός για τον δανεισμό του.

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν στην ομάδα που θα τον δανείσουν να κάνει τουλάχιστον 20 παιχνίδια, ώστε να μπορέσει να εξελιχθεί και να μην πάει χαμένη η χρονιά, ενώ έχουν αφήσει ελεύθερη την επιλογή της ομάδας στον παίκτη, υπό την προϋπόθεση η ομάδα της επιλογής του να εγγυηθεί ότι θα κάνει τα παραπάνω παιχνίδια.

Οι «κίτρινοι» έχουν ενημερώσει τον Γιαννιώτη για τις προθέσεις τους και σκοπεύουν να διαπραγματευτούν μέχρι τέλους την απόκτησή του, διότι θεωρούν ότι (μαζί με τον Καλογεράκη) καλύπτεται επαρκώς η θέση κάτω από τα δοκάρια. Πηγή: sport-fm.gr

Το σκέφτεται ο Μασούντ!

Νέα επαφή με τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς είχε ο Σοζέι Μασούντ και ρώτησε αν ισχύει η πρόταση της ΑΕΚ. Τι απάντησε ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης. Ίσως καθυστερήσει του εξτρέμ.

Το σκέφτεται ο Μασούντ
Κορυφώνονται οι επαφές από τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς με τους υποψήφιους στόχους για τη θέση του αριστερού χαφ. Σε πρώτο πλάνο βρίσκονται ο μουντιαλικός άσος, το όνομα του οποίου δεν έχει γίνει γνωστό, ο Μασούντ, ενώ έντονη είναι η κινητικότητα και για παίκτη από την ισπανική αγορά.

Υπάρχει και η σκέψη στην ΑΕΚ να… τρενάρουν το συγκεκριμένο θέμα μέχρι να περάσουν οι πρώτες ημέρες του Αυγούστου και να δουν μήπως οι απλησίαστες περιπτώσεις, με τα τωρινά δεδομένα, έχουν γίνει πιο προσιτές. Αν βεβαίως φανεί ότι έχει δημιουργηθεί πρόσφορο έδαφος για κάποιον από τους μεταγραφικούς στόχους που βρίσκονται ψηλά στη λίστα, τότε θα προσπαθήσουν να το τελειώσουν άμεσα το θέμα οι άνθρωποι της Ένωσης.

Ο Σοζέι Μασούντ είχε επαφή πρόσφατα (ύστερα από δική του επιθυμία) επαφή με τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς και τον ρώτησε αν ισχύει ακόμη η πρόταση της ΑΕΚ και η απάντηση ήταν «ναι». Ωστόσο, του τονίστηκε ότι είναι πιθανό να βρεθεί παίκτη πριν ενημερώσει ο ίδιος ποια είναι απόφαση του και τότε θα ακυρωθεί η προσφορά των «κιτρινόμαυρων» προς τον Ιρανό εξτρέμ.

Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής βρίσκεται στις ΗΠΑ, όπου κάνει διακοπές και περιμένει πρόταση από κάποιο από τα μεγάλα πρωταθλήματα, ενώ ο ίδιος θέλει πολύ να πάει στην Ισπανία. Πάντως, η πρόταση της ΑΕΚ παραμένει η καλύτερη από αυτές που έχει στα χέρια του.

Στο θέμα του γηπέδου την Τρίτη ως γνωστόν θα ξεκινήσει στη Βουλή η συζήτηση για το νομοσχέδιο που ενδιαφέρει την ΑΕΚ, λόγω «Αγια-Σοφιάς» και θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη. Οι άδειες αναμένεται να εκδοθούν, εφόσον πάνε όλα κατ’ ευχήν τον Οκτώβριο.

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η τοποθέτηση του Δημάρχου της Νέας Φιλαδέλφειας, Άρη Βασιλόπουλου για το γηπεδικό. Αναμένεται να δείξει πως είναι αντίθετος με το ρυθμιστικό σχέδιο, αλλά δύσκολα θα εναντιωθεί ιδιαίτερα στο κομμάτι που αφορά το γήπεδο και περιμένουν στην ΑΕΚ να δουν τη θέση για την παραχώρηση των 2,4 στρεμμάτων.Πηγή: sport-fm.gr

Το… ξεσκαρτάρισμα!!

Η αποστολή του ΠΑΟΚ επέστρεψε στην Ελλάδα και ο Άγγελος Αναστασιάδης καλείται να πάρει τις αποφάσεις του για το ποιους «ιμικρούς» θα κρατήσει στην πρώτη ομάδα.

Το… ξεσκαρτάρισμα
Μπορεί να έδωσε δύο ημέρες ρεπό στους παίκτες του στον ΠΑΟΚ αλλά ο Άγγελος Αναστασιάδης δεν πρόκειται να ξεκουραστεί.

Ο Έλληνας τεχνικός καλείται να πάρει πολύ σημαντικές αποφάσεις για τους μικρούς σε ηλικία παίκτες οι οποίοι έδωσαν το «παρών» στην προετοιμασία στην Ολλανδία.

Άμεσα ο Αγγελος Αναστασιάδης θα ανακοινώσει τα ονόματα των νεαρών παικτών που δεν θα συνεχίσουν με την πρώτη ομάδα, έτσι ώστε να πραγματοποιηθούν κι οι τελευταίες μεταγραφές και να μονταριστεί η ομάδα μέσα από τα δυνατά φιλικά.

Σίγουρα δεν είναι μια απλή κι εύκολη διαδικασία για τον Ελληνα κόουτς, όμως είναι απαραίτητη για την καθημερινότητα της ομάδας στις προπονήσεις.

Την ίδια στιγμή πρέπει να αναμένονται εξελίξεις στον διοικητικό τομέα για τον Δικέφαλο του Βορρά.

Τόσο ο Ιβάν Σαββίδης όσο κι ο νέος πρόεδρος της ομάδας, Ιάκωβος Αγγελίδης, θα πρέπει να «σηκώσουν τα μανίκια».

Την αρχή είναι αναγκασμένος να κάνει ο μεγαλομέτοχος, ο οποίος σε συνεργασία με τον Βρύζα και με τον Αναστασιάδη θα πρέπει να επιχειρήσουν την ύστατη προσπάθεια για να έρθουν κι άλλοι ποιοτικοί παίκτες, πρώτης γραμμής.

Σε ό,τι αφορά στον Αγγελίδη, αναμένεται μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη για να ενημερωθεί πλήρως σχετικά με τα τρέχοντα (και μη) θέματα του «Δικεφάλου».

Ο Κύπριος θα ξεκινήσει την προεργασία μέχρις ότου αναλάβει κι επίσημα τη νέα θέση του, στις 14 Αυγούστου.

Αναμένεται να συναντηθεί κι αυτός με τους Βρύζα κι Αναστασιάδη, έτσι ώστε να ξεκαθαριστεί η κοινή γραμμή πλεύσης που θα οδηγήσει τον ΠΑΟΚ στην περαιτέρω ανάπτυξη. Πηγή: sport-fm.gr

Πλάνο για αιφνιδιασμό!!

Ειδικό ρόλο θα δώσει ο Γιάννης Αναστασίου στους Μπεργκ, Πέτριτς στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Σταντάρ. Έχει σχεδόν καταλήξει σε σύστημα και ενδεκάδα ο τεχνικός του «τριφυλλιού».

Πλάνο για αιφνιδιασμό
Στο αρχικό σχήμα με το οποίο θα παρατάξει τον Παναθηναϊκό την Τετάρτη το βράδυ κόντρα στην Σταντάρ στη Λιέγη καταλήγει σιγά-σιγά ο Γιάννης Αναστασίου, καθώς έχει διαμορφώσει πλέον ξεκάθαρη εικόνα για τους Βέλγους. Ούτως ή άλλως είχε άποψη πριν την κλήρωση της 18ης Ιουλίου, αλλά μετά και το παιχνίδι της πρεμιέρας της Jupiler League κόντρα στη Σαρλερουά έγινε πιο… σοφός, καθώς από το Σάββατο έχει στα χέρια τα πλάνα του συγκεκριμένου ματς.

Ο 41χρονος τεχνικός γνώριζε ότι ο προσεχής αντίπαλος είναι δυνατός στα πλάγια και πως στηρίζει πολλά σε αυτόν τον τρόπο παιχνιδιού, αλλά αυτό τον κάνει ευάλωτο και αμυντικά, διότι ανεβαίνουν πολύ τα πλάγια μπακ του και επιβεβαιώθηκε στο τελευταίο του παιχνίδι. Έχει στο μυαλό του το 4-4-1-1 και το 4-4-2 με ρόμβο, αλλά μάλλον θα προτιμήσει το πρώτο, ενώ στο δίλημμα Λαγός ή Πράνιτς η απάντηση όπως όλα δείχνουν θα είναι ο Έλληνας μέσος, ο οποίος θα παίξει δίπλα στον Μέντες και όχι ως εσωτερικός μέσος. Αυτό φάνηκε από τις τελευταίες δοκιμές του Αναστασίου.

Οπότε η ενδεκάδα θα είναι Κοτσόλης, Νάνο, Σίλντενφελντ, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Μέντες, Λαγός, Ατζαγκούν, Ζέκα, Πέτριτς, Μπεργκ.

Οι δύο τελευταίοι θα έχουν ειδικό ρόλο. Θέλει να τραβιούνται στα άκρα (όχι και οι δύο μαζί), ώστε να «παίρνουν» μαζί τους προσωπικούς τους αντιπάλους, δημιουργώντας κενά στο κέντρο της άμυνας με στόχο να εκμεταλλεύονται οι πλάγιοι χαφ. Δηλαδή οι Ατζαγκούν, Ζέκα, οι οποίοι θα έχουν εντολή να πατάνε περιοχή σε τέτοιες φάσεις.

Μια ακόμη εντολή θα είναι με το που γίνεται κλέψιμο στο κέντρο και εφόσον έχουν ανέβει οι παίκτες της Σταντάρ, θα πρέπει να τροφοδοτούνται άμεσα οι ακραίοι μέσοι από τους αμυντικούς χαφ και να υπάρχουν παράλληλα τρεις ποδοσφαιριστές κοντά ή μέσα στην περιοχή.

Στην Ελλάδα θα έρθει μέσα στα επόμενα 24ωρα ο Σακίλ Άμπραχαμ, ο οποίος ανήκει στον Άγιαξ Κέιπ Τάουν (την ομάδα που έπαιζε και ο Μπράις Μουν), για να δοκιμαστεί στις Ακαδημίες του ΠαναθηναϊκούΠηγή: sport-fm.gr

Το σέντερ-φορ για να 'ναι σούπερ!

Ο Μπάμπης Χριστόγλου, γράφει τα συμπεράσματα του, για το φιλικό αγώνα με την Λίβερπουλ που είχε πάλι θετικά στοιχεία, παρά την ήττα.

Το σέντερ-φορ για να 'ναι σούπερ
Ο Ολυμπιακός, παρά την ήττα από την Λίβερπουλ, θεωρώ πως είχε και σήμερα να επιδείξει καλά στοιχεία. Μπορεί να μην είχε το θέαμα, του προηγούμενου φιλικού με τη Μίλαν, αλλά απέδειξε πως βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο. Αμυντικά, πέρα από τη φάση του γκολ και ένα πρώτο τέταρτο, που γενικά και το κέντρο, δεν πήγε καλά, στη συνέχεια ήταν θετικός. Με μια ομάδα που δε νομίζω πως θα δούμε βασική, σε κάποιο από τα επίσημα ματς που έρχονται στη σεζόν, μετά το 20ο λεπτό, άρχισε να ξεδιπλώνει στο γήπεδο, αυτά που θέλει να γίνονται ο Μίτσελ.

Ασφαλώς και το δεύτερο μέρος για τους «ερυθρόλευκους» ήταν πολύ καλύτερο και νομίζω πως εύκολα θα μπορούσε να πάρει την ισοπαλία. Θετικός και πάλι ο Ντοσεβί, που δείχνει παίκτης, ο οποίος ξέρει τη θέση. Από εκεί και μετά και ο Γκαζαριάν είχε καλές στιγμές με κορυφαία αυτή του δοκαριού. Στο πρώτο μέρος ο Σαβιόλα, προσπάθησε να παίξει τον ρόλο του κουμανταδόρου, ένας ρόλος που του είναι άγνωστος, ωστόσο και αυτή η δοκιμή είχε την σκοπιμότητα της.

Στην επανάληψη με την περισσότερο …κανονική του ομάδα, ο Θρύλος και έδειχνε και ήταν καλύτερος από την Λίβερπουλ, που σαν φίλος της θεωρώ, πως θα πρέπει να πάρει καλούς παίκτες που να κάνουν διαφορά, για να μπορέσει να είναι ανταγωνιστική στην μετά-Σουάρεζ εποχή.

Κλείνοντας αυτή τη μικρή παρένθεση με την Λίβερπουλ, καταλήγω με τα του Ολυμπιακού, καταγράφοντας: Την εξαιρετική αμυντική λειτουργία, το πρέσιγνκ ψηλά που θα είναι και φέτος από τα όπλα των «ερυθρόλευκων». Τώρα για τις όποιες επιθετικές δυσλειτουργίες, θεωρώ πως η απόκτηση του φορ, αποτελεί την προτεραιότητα αυτή τη στιγμή, για να μπορέσει να μεταφραστεί σε γκολ, αυτή η εικόνα υπεροχής που δείχνει ο Θρύλος στα παιχνίδια του κι από εκεί και πέρα, δεν θα ήταν άσχημη και η απόκτηση ενός αριστερού εξτρέμ. Πρώτα απ’ όλα όμως ο φορ.
Πηγή: sport-fm.gr

«Δεν θα ήταν παράξενο αν νικούσαμε»

Δεν άξιζε να ηττηθεί ο Ολυμπιακός απ’ τη Λίβερπουλ, όπως είπε ο Μίτσελ. Ο Ισπανός τεχνικός έμεινε ικανοποιημένος απ’ την εν γένει εικόνα της ομάδας και έδωσε σύνθημα ενόψει Σίτι!

«Δεν θα ήταν παράξενο αν νικούσαμε»
Βάσει της εικόνας των δύο ομάδων και των χαμένων ευκαιριών, ο Ολυμπιακός δεν άξιζε να ηττηθεί απ’ τη Λίβερπουλ, όπως ανέφερε ο Μίτσελ. Ο Ισπανός τεχνικός έμεινε ευχαριστημένος απ’ την προσπάθεια των παικτών του και τη δουλειά που γίνεται και έδωσε σύνθημα για ανάλογη εμφάνιση κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι.

«Πιστεύω πως ναι αξίζαμε κάτι παραπάνω. Η αλήθεια είναι πως εάν σκεφτούμε τον αριθμό των ευκαιριών μας αξίζαμε τουλάχιστον την ισοπαλία. Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να κοιτάξουμε ακόμα. Η ομάδα όμως έχει κάνει δουλειά και είμαστε ευχαριστημένοι. Αν νικούσε ο Ολυμπιακός σήμερα δεν θα ήταν παράξενο».

Για το κακό ξεκίνημα και την συνέχεια του τουρνουά: «Το κακό ξεκίνημα δεν έχει να κάνει με τα πρόσωπα. Θα μπορούσαμε να είχαμε ισοφαρίσει από το Α' μέρος. Πιστεύω πως θα δυσκολέψουμε την Σίτι. Ήρθαμε εδώ για να αγωνιστούμε. Θέλουμε να πάμε στο Μαϊάμι για τον τελικό». Πηγή: sport-fm.gr

Κίνα: Ο Τζιλαρντίνο το έχασε και ο Χάισεν έγινε... Ιμπραΐμοβιτς!! (videos)

Ένας πασίγνωστος παίκτης έχασε ένα γκολ από αυτά που δεν χάνονται και ένας άγνωστος έβαλε ένα τέρμα που θα ζήλευαν και οι καλύτεροι επιθετικοί στον κόσμο. Αυτά έχει το ποδόσφαιρο, στην προκειμένη περίπτωση, της Κίνας.
Ο Αλμπέρτο Τζιλαρντίνο απέτυχε να σκοράρει από πλεονεκτική θέση και ενώ ήταν μόνος του «φάτσα» με τον αντίπαλο τερματοφύλακα στην αναμέτρηση της Guangzhou Evergrande του Μαρσέλο Λίπι με την Henan Jianye.
Την ίδια στιγμή, στο ματς της Shanghai Dongya απέναντι στην Liaoning Whowin, ο Τόμπιας Χάισεν που δεν είναι και το μεγαλύτερο όνομα στο ποδοσφαιρικό στερέωμα μιμήθηκε τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και σκόραρε με ανάποδο ψαλίδι, για να προσφέρει μοναδικό θέαμα!
Δείτε τα βίντεο:






Πηγή: onsports.gr

MLS: Λυτρωτής ο Βαλέρι!! (videos)

Οι Πόρτλαντ Τίμπερς έκαναν την ανατροπή στο «Saputo Stadium», κερδίζοντας με 3-2 τους ουραγούς της Ανατολής Μόντρεαλ Ίμπακτ.
Οι Καναδοί μπήκαν σε θέση οδηγού στο 13’, με τον Αντρές Ρομέλο, αλλά ο Μαξιμιλιάνο Ουρούτι στο 34’ και ο Ουίλσον Τζόνσον με πέναλτι στο 40’ έκαναν το 2-1. Οι γηπεδούχοι δεν πτοήθηκαν και ισοφάρισαν με τον Μαξίμ Τίσοτ τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Ντιέγκο Βαλέρι όμως λύτρωσε την ομάδα του με μακρινό σουτ στην αριστερή γωνία, στο 82’. Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν στο Βανκούβερ οι Ουάιτκαπς με το Ντάλας, που ήρθαν ισόπαλοι 2-2. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Ντάρεν Μάτοκς στο 11’, αλλά οι Τεξανοί ισοφάρισαν με τον Μπλας Πέρεζ στο 29’. Με πέναλτι μπήκαν τα άλλα δύο γκολ, με το Μισέλ στο 39’ για τους φιλοξενούμενους και με τον Πέδρο Μοράλες στο 53’ για τους οικοδεσπότες στο κατάμεστο «BC Place».







Πηγή: onsports.gr

Brasileiro: «Καθάρισε» η Φλουμινένσε, σκόραρε ο Κακά!! (videos)

Η Φλουμινένσε δεν συνάντησε την παραμικρή δυσκολία να περάσει από την «Arena Da Baixada», κερδίζοντας με 3-0 την Ατλέτικο Παραναένσε.
Οι φιλοξενούμενοι «καθάρισαν» από το πρώτο ημίχρονο, όταν βρέθηκαν να προηγούνται με 2-0, και άφησαν οριστικά από κάτω τους την αντίπαλό τους στην κατάταξη. Στην επιστροφή του στο βραζιλιάνικο πρωτάθλημα ο Κακά χρίστηκε σκόρερ, αλλά η Σάο Πάολο έχασε με 2-1 από την Γκοΐας, ενώ ίδιο σκορ είχαμε και στο «Ilha Do Retiro», με τη Σπορτ Ρεσίφε να κερδίζει την Ατλέτικο Μινέιρο. Εκτός έδρας επικράτησε η Κοριτίμπα με 3-2 της Γκρέμιο, με τον Αλεχάντρο Ντε Σόουζα να λυτρώνει τους φιλοξενούμενους στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, ενώ το γκολ του Φελισμπίνο Αλεκσάντρο στο 33’ ήταν αρκετό για την ουραγό Φλαμένγκο, προκειμένου να πανηγυρίσει τη νίκη απέναντι στην Μποταφόνγκο, στο ντεμπούτο του Βαντερλέι Λουξεμπούργκο στον πάγκο της. Τέλος, άνετη επικράτηση είχαμε για την Κορίνθιανς, με 2-0 επί της Παλμέιρας, για την επιστροφή της στη δεύτερη θέση της κατάταξης μετά και την ολοκλήρωση της 12ης αγωνιστικής στο Brasileiro.
















Πηγή: onsports.gr

Μόνο το γκολ του ‘λειπε!

Κόντρα σε έναν πιο «σοβαρό» αντίπαλο σε σχέση με την Μίλαν, ο Ολυμπιακός έδειξε εξίσου πολύ καλά στοιχεία! 

Οι «ερυθρόλευκοι» μπορεί να μην τα κατάφεραν κόντρα στη Λίβερπουλ, με τους Άγγλους να παίρνουν τη νίκη (1-0), ωστόσο επιβεβαιώθηκε ξανά πως… κάτι καλό «φτιάχνεται» και κέρδισαν τις εντυπώσεις! 

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης ήρθε απ’ τον Στέρλινγκ (5’), δοκάρι για τον Γκαζαριάν στο 50’, με τις δύο ομάδες να ‘χουν λίγες φάσεις και τους Πειραιώτες να μην νιώθουν σχεδόν σε κανένα σημείο… πίεση. 

Ξεχώρισε εκ νέου ο Ντοσεβί, καλός ο… άτυχος (Γκαζαριάν) για την ομάδα του Μίτσελ, που χρησιμοποίησε ουσιαστικά δύο ενδεκάδες. Ανέβασε τους πρωταθλητές Ελλάδας ο Τσόρι στην επανάληψη, έκανε ξανά αισθητή την παρουσία του ο Μπουχαλάκης, φάνηκε η απουσία ενός σέντερ φορ-γκολτζή. Υψηλό βαθμό στην άμυνα και το πρέσινγκ. 

Επόμενο παιχνίδι στις 2 Αυγούστου κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι. 

Το ματς: 

Φιλικό… ξεφιλικό, η ψυχρολουσία του να δέχεσαι γκολ με το… καλημέρα παραμένει η ίδια. Και πόσω μάλλον όταν αυτό (το γκολ) είναι… φθηνό. Γιατί εκεί που ο Ολυμπιακός «γλίτωσε» από ένα πιθανώς δυνατό σουτ του Στάριτζ, του γύρισε… μπούμερανγκ το τσαφ του Άγγλου επιθετικού, το επωφελήθηκε ο Στέρλινγκ και μόλις στο 5’ άνοιξε το σκορ για τη Λίβερπουλ. Μια εξέλιξη που αν μη τι άλλο έδωσε επιπλέον κίνητρο στους Πειραιώτες για να ανεβάσουν στροφές και να ξεκινήσουν δειλά-δειλά να κάνουν το παιχνίδι τους, με τους Ντοσεβί –κυρίως- και Γκαζαριάν απ’ τα πλάγια να είναι ό,τι καλύτερο είχαν να επιδείξουν οι πρωταθλητές. 

Την ίδια ώρα, οι κόκκινοι της Αγγλίας δεν έδειχναν και να μπορούν να δημιουργήσουν σοβαρούς κινδύνους για την εστία του Μέγιερι. Γιατί τα σουτ των Τζέραρντ και Στάριτζ, ναι μεν έγιναν υπό καλές προϋποθέσεις, αλλά μόνο απειλή δεν αισθάνθηκε ο Ούγγρος γκολκίπερ. Οι δύο προαναφερθέντες «ερυθρόλευκοι» έδειχναν πως είναι το… A και το Ω της ομάδας τους στο πρώτο μέρος κι ενώ το πάλευαν, η τελική προσπάθεια δεν τους έβγαινε. Και κάπως έτσι οδηγηθήκαμε στην ανάπαυλα με την ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ να ‘χει το προβάδισμα, αλλά τον Ολυμπιακό να μην νιώθει επ’ ουδενί φόβο! 

Θα μπορούσε, δε, με το… καλημέρα να τιμωρήσει με το ίδιο «νόμισμα» τη Λίβερπουλ. Γιατί όπως ο Στέρλινγκ «σκότωσε» τον Μέγιερι στο 5’, το ίδιο είχε την ευκαιρία να κάνει και ο Γκαζαριάν στο 50’, αλλά για κακή του τύχη, ο «κεραυνός» του σταμάτησε στο δοκάρι! Ο Τσόρι είχε δώσει το… κάτι παραπάνω στην μεσοεπιθετική γραμμή των Πειραιωτών, με τον Ομάρ απ’ τα δεξιά να ανεβαίνει και να δίνει βοήθειες, την ώρα που ο Μαζουακού είχε περιοριστεί –σε σχέση και με το ματς απέναντι στη Μίλαν. Τα λεπτά περνούσαν, οι δύο προπονητές έκαναν αλλαγές, αλλά ουσιαστικά μόνο ο Ολυμπιακός προσπαθούσε για το γκολ που έπαιζε... μόνος του. 

Η άμυνα της ελληνικής ομάδας δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα στην επανάληψη, με τον Μέγιερι να περνάει ένα ήσυχο απόγευμα (πρώτη απειλή στο δεύτερο μέρος ήταν στο 77' ένα σουτ του Κουτίνιο) και τον Μπουχαλάκη να αρπάζει ξανά απ’ τα μαλλιά την ευκαιρία που του δόθηκε. Διότι το ποδοσφαιρικό του θράσος τον οδηγούσε στο να γίνει και «ήρωας» για τον Ολυμπιακό. Και δέκα λεπτά πριν το φινάλε λίγο έλειψε να «κολλήσει»… τρελό παστέλι, αλλά πέρασε τον έναν, πήγε να περάσει και τον τερματοφύλακα και κάπου εκεί η «τύχη» του σταμάτησε. Μέχρι το φινάλε οι Πειραιώτες κυνήγησαν το γκολ. Κι όταν λέμε μέχρι το φινάλε, εννοούμε ακόμα και στις καθυστερήσεις, αλλά ο Τζόουνς είπε όχι στη «βολίδα» του Σάμαρη κι έμεινε το 1-0, σε μια ήττα που άφησε (πολλά) θετικά στοιχεία! 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

Λίβερπουλ: Τζόουνς, Τζόνσον (63’ Κέλι), Σκρτελ, Τουρέ (63’ Κόατες), Χοσέ Ενρίκε (46’ Άλεν), Τζέραρντ (63’ Λούκας), Χέντερσον, Τσαν (46’ Ρόμπινσον), Στέρλινγκ (74’ Ίμπε), Μάρκοβιτς (46’ Κουτίνιο), Στάριτζ (74’ Λάμπερτ) 

Στον πάγκο της Λίβερπουλ: Γουάρντ, Κοάντι, Πέτερσον 

Ολυμπιακός: (Μέγιερι, Μανιάτης (46’ Σάμαρης), Σαβιόλα (46’ Τσόρι), Εντινγκά (63’ Κασάμι), Αβραάμ (63’ Μανωλάς), Αμπιντάλ (46’ Μαζουακού), Σιόβας (72’ Αυλωνίτης), Σαλίνο (46’ Ομάρ), Διαμαντάκος (72’ Παπάζογλου), Γκαζαριάν (63’ Κολοβός), Ντοσεβί (72’ Μπουχαλάκης) 

Στον πάγκο του Ολυμπιακού: Ρομπέρτο, Φουστέρ, Χολέμπας, Φορτούνης, Χουτεσιώτης, Γιαταμπαρέ, Μπονγκ. 

Πηγή: sport-fm.gr

«Πάτησε» Αθήνα ο Μπούι!!

Ο δανεισμός του Μπούι από την Γιουβέντους στον Παναθηναϊκό είχε αίσιο τέλος, με τον Ολλανδό μέσο να βρίσκεται στην Αθήνα όπου τον υποδέχτηκε το gazzetta! Στην Ελλάδα έφτασε τα ξημερώματα της Δευτέρας ο Ουασίμ Μπούι. Ο Ολλανδός μέσος, έφτασε στη χώρα μας δέκα λεπτά πριν τη 1 και το gazzetta.gr βρέθηκε στο «Ελ. Βενιζέλος» όπου τον υποδέχτηκε.
ADVERTISEMENT
Εμφανώς ταλαιπωρημένος από το ταξίδι, ο νεαρός Ολλανδός στις πρώτες του δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου δήλωσε έτοιμος και σε καλή κατάσταση για να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό, ενώ έδειξε να γνωρίζει σε ποια ομάδα έχει έρθει. Ακόμα, χαρακτήρισε κίνητρο για τον ίδιο την ευκαιρία που του δίνει το «τριφύλλι» να αγωνιστεί στην Ευρώπη...
«Ο Παναθηναϊκός είναι μια μεγάλη ομάδα, έχει πλούσια ιστορία και ανυπομονώ για να γίνω μέλος του. Έχω κίνητρο για να παίξω στον Παναθηναϊκό, είμαι πολύ χαρούμενος και θα δώσω τα πάντα για τον Παναθηναϊκό», ήταν τα πρώτα του λόγια.
Για τα παιχνίδια που θα παίξει με τον Παναθηναϊκό στην Ευρώπη: «Είναι σίγουρα ένα έξτρα κίνητρο και θα δώσω τα πάντα».
Για το αν είναι ευκαιρία γι' αυτόν να πάρει παιχνίδια: «Είναι ένας από τους λόγους που ήρθα όπως σας είπα έχω μεγάλο κίνητρο, θέλω να γνωρίσω τους συμπαίκτες μου και να ενταχθώ στην ομάδα».
Για το αν μίλησε με κάποιον: «Μίλησα με τον Τάσο Δώνη που είναι συμπαίκτης μου στη Γιουβέντους, ρώτησα πληροφορίες για το ελληνικό πρωτάθλημα, μου είπε ότι ο αδερφός του παίζει στον Παναθηναϊκό και με κατατόπισε για την χώρα».
Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται: «Είμαι έτοιμος, έχω 15 μέρες που προπονούμαι με την Γιουβέντους. Οι προπονήσεις ήταν πολύ έντονες και είμαι σε καλή κατάσταση».
Πηγή: gazzetta.gr

Στην FIFA για Πουλίδο ο Ολυμπιακός!!

Ο Ολυμπιακός προτίθεται να προσφύγει στην FIFA ώστε να βγει προσωρινό δελτίο για τον Άλαν Πουλίδο και να παίξει άμεσα μπάλα στους πρωταθλητές Ελλάδας. Οι ερυθρόλευκοι θα αποτανθούν στην FIFA, από την οποία θα ζητήσουν να πάρουν προσωρινό δελτίο για τον Άλαν Πουλίδο. Έτσι θα μπορέσει να παίξει άμεσα. Επίσης ο Ολυμπιακός σκοπεύει να αναφέρει και τα προβλήματα που έχει προξενήσει η Τίγκρες. Οι Πειραιώτες από μέρους τους θέλουν να βρεθεί άμεσα λύση ενώ περιμένουν την ενσωμάτωση του παίκτη μέσα στις επόμενες ημέρες. Το αργότερο μέχρι την Πέμπτη οι πρωταθλητές θέλουν να έχει ενταχθεί στον σύλλογο ο νεαρός διεθνής Μεξικανός φορ.Πηγή: gazzetta.gr

Ποιος θα είναι άραγε ο ΠΑΟΚ;

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου γράφει για τα όσα είδε στην Ολλανδία και τον προβληματισμό των ΠΑΟΚτσήδων, ενώ εξηγεί ποιο θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό της νέας ομάδας του Αναστασιάδη.Επιστρέφουμε από Ολλανδία και αλήθεια είναι ότι δεν έχουν απαντηθεί πολλά και βασικά ερωτήματα από όσα είχαμε ερχόμενοι εδώ, για να καλύψουμε άλλη μία προετοιμασία του ΠΑΟΚ.

Κανείς δεν μπορεί να απαντήσει σε αυτό το βασικό ερώτημα του κειμένου. Ούτε ο Αναστασιάδης, ούτε κάποιος από τους πιο έμπειρους παίκτες, προφανώς ούτε και ο Βρύζας. Κανείς…

Αυτό γίνεται για συγκεκριμένους λόγους.

Ο πρώτος και βασικός έχει να κάνει με το ότι αυτή η ομάδα «κατάφερε»  και πάλι να μην έχει κρατήσει τον παραμικρό κορμό σε σχέση με την περσινή σεζόν. Πάλι από την αρχή…

Ο δεύτερος λόγος που δεν μπορούν να βγουν συμπεράσματα, οφείλεται στο ότι ο κορμός του φετινού ΠΑΟΚ ακόμη διαμορφώνεται και δεν δούλεψε μαζί. Πέντε διεθνείς, συν δύο παίκτες που ήρθαν τώρα τελευταία, συν τρεις που θα μπουν στην πορεία, είναι η μισή (και μάλιστα ποιοτική) ομάδα που ακόμη δεν έχει προπονηθεί μαζί.

Ο τρίτος λόγος που φέτος θα αργήσουν τα συμπεράσματα για τον ΠΑΟΚ, έχει να κάνει με το ότι το 2014, μετά από έξι χρόνια, ο ΠΑΟΚ δεν δίνει σημαντικά ευρωπαϊκά παιχνίδια στα τέλη Ιουλίου. Γι’ αυτό και δεν βιάστηκε στην προετοιμασία.

Από εκεί και πέρα, σε όλα τα παραπάνω πρέπει να προστεθεί και ο χρόνος που αφιέρωσε ο Αναστασιάδης στο να κρίνει τους πιτσιρικάδες που ανέβηκαν από τις ακαδημίες της ομάδας. Είναι και αυτό που κράτησε λίγο πίσω τον ΠΑΟΚ.  

Το μόνο που μπορούμε να πούμε για το νέο ΠΑΟΚ, είναι ότι κάνει μεγάλη προσπάθεια να γίνει οικογένεια. Να προκύψει ένα δέσιμο, να υπάρχουν κάποιες αρχές πειθαρχίας εκτός και εντός γηπέδου. Αυτά θέλει να πετύχει ο Αναστασιάδης. Τι θα καταφέρει, θα δούμε…

Άρα… υπομονή. Υπομονή να δούμε πότε θα έχουμε τα πρώτα σημάδια του  νέου ΠΑΟΚ και υπομονή για το που μπορεί να φθάσει.

Το δεδομένο είναι ότι οι ΠΑΟΚτσήδες σε έναν μέσο όρο είναι προβληματισμένοι και πέρα από εκείνους που αντιμετωπίζουν επιφυλακτικά το νέο ξεκίνημα, υπάρχουν πολλοί που… τραβιούνται λίγο στην άκρη και πρώτα θα περιμένουν να δουν, ώστε μετά να αποφασίσουν αν θα συμμετέχουν , αν θα στηρίξουν.  

Αυτό που σίγουρα προκαλεί ένα ενδιαφέρον είναι το τι θα φέρει ο νέος πρόεδρος. Ως άτομο ο Αγγελίδης και ως φιλοσοφία η νέα δομή της ΠΑΕ. Μετά την φοβερή στασιμότητα των τελευταίων δύο μηνών σε διοικητικό και οργανωτικό επίπεδο, ο ΠΑΟΚ μόνο προς τα επάνω μπορεί να βλέπει.

Ο Αγγελίδης δοκιμάστηκε στην Μακάμπι και πέτυχε (σε ένα μοντέλο με τον ιδιοκτήτη να ελέγχει την κατάσταση από άλλη χώρα) αλλά ο ΠΑΟΚ είναι πολύ δύσκολος. Είναι μία από τις ελάχιστες ομάδες στην Ευρώπη που η τόσο μεγάλη παρουσία και συμμετοχή κόσμου συνδυάζεται με… μηδέν τίτλους και ελάχιστες επιτυχίες. Σπάνια συναντάς τέτοια φαινόμενα και αυτή η κατάσταση είναι που δημιουργεί τρομερά εμπόδια στον οποιονδήποτε.

* Νάτος ο πρόεδρος! Αμάν ρε παιδιά εσείς που ανησυχούσατε! Εμφανίστηκε ο Γιώργος Σαρρής!  Επικύρωσε την μεγάλη συμφωνία με τον επόμενο προπονητή της εθνικής ομάδας! Αναληθείς αποδείχθηκαν οι πληροφορίες ότι έφυγε μόνιμα στο Πακιστάν για να έχει και… καλύτερο σήμα.    

Πλάκα-πλάκα μπαίνει και ο Αύγουστος… Πότε θα έρθει η μεγάλη γιορτής της Παναγίας, χαμπάρι δεν θα πάρουμε! Θα φθάσει και η 20η Αυγούστου και να… κάπου εκεί θα ξεκινήσει το επόμενο πρωτάθλημα.  Θα ξεκινήσει;  

* Για φίλους που έκαναν λάθος μετά το περασμένο blog: Δεν θα πάρει τον Πάρκ από την Κορέα ο ΠΑΟΚ! Άλλη μεταγραφή περιμένει από… Κορέα!Πηγή: sportdog.gr

Ποιος κρατάει κανόνι στον Αρη!!

Ο Αποδυτηριάκιας «μιλάει» με ονόματα. Γίνανε πολλά στον Άρη για να έχει αυτή την κατάληξη. Έπεσε πολύ δουλειά, οι άνθρωποι συγκεκριμένοι και γνωστοί, όλοι αρειανοί... Προσπάθησαν πολύ, μέχρι θυσίες έκαναν, για να διαλύσουν την ομάδα. Έτσι είναι. Ο Άρης είναι διαλυμένος κι αυτό δεν είναι τυχαίο. Συμπτωματικό. Ούτε έργο πρακτόρικο.

Να ξέρουμε τι λέμε. Τον Άρη τον έχουν σκοτώσει. Αρειανοί. Τον έχουν λοιώσει τον Άρη. Όλοι αυτοί που τον αγαπάνε. Με τον τρόπο τους. Και ποια είναι η επόμενη σελίδα; Δεν γλυτώνει, δεν καθαρίζει η ομάδα και με το φούντο στην Γ΄εθνική. Επειδή θα γίνει, αν γίνει έτσι, με τις χειρώτερες προοπτικές. Είπαμε. Να ξέρουμε τι λέμε.

Ποιος είναι ο κύριος Στεφανίδης, ο πρόεδρος της ΠΑΕ; Δεν τον ξέρω τον άνθρωπο που ήρθε στην ανώνυμη εταιρεία από την Κοινωνία Μελών για να φέρει χρηματοδότες, επενδυτές, χορηγούς, σπόνσορες και πολλούς άλλους χαρτωμένους. Ούτε τον κύριο Φουρλίγκα της ΚΜΑ γνωρίζω. Και τι μπορούν να καταφέρουν οι σημερινοί κλειδοκράτορες.

Ξέρω μόνο τον "πυροβολητή" Λάμπρο Σκόρδα που ανέβηκε στο λόφο υψηλά κι είναι έτοιμος να ρίξει τις μπόμπες από το κανόνι του. Δεν είναι πλέον θεσμικός ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ, όμως έχει φορτώσει πολύ  μπαρούτι στην πολεμίστρα του. Γιατί δεν θέλει την Γ' εθνική, για τους δικούς του λόγους.

ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ με τους πιο φανατικούς οπαδούς, αποκαλύπτει ο apodytiriakias.gr

Δεν ήταν περισσότεροι από 150-180 άτομα. Όχι πιτσιρικάδες, οι περισσότεροι οικογενειάρχες. Κοκκινιώτες και κανονικοί της φυλής ποδοσφαίρου. Γουστάρανε τη μπάλλα, τη βρίσκανε στο γήπεδο. Κι όλοι ήταν μια παρέα. Δεν έχει ξαναγίνει.
Μια παρέα, μια ομάδα, ένα τάγμα στρατού που κτύπαγε σαν ένας άνθρωπος. Όλοι μαζύ. Ικανοί να αδειάσουν από τους οπαδούς της ακόμα κι αν αυτοί ήταν πενταπλάσιοι, το γήπεδο της αντίπαλης ομάδας. Το έλεγαν, στα σοβαρά, και κάπου είχε γραφτεί τότε, ότι «Αν ανέβουμε Α΄ εθνική μέχρι και την Τούμπα όλη θα σαρώσουμε έτσι και μας κουνηθούν τα παόκια, εμείς οι 150…».
Οι 300 του Εθνικού και οι 150 της Νίκαιας. Του Α.Ο.Νικαίας. Σήμερα έχει αλλάξει όνομα και κάπου βολοδέρνει στο γάμα τοπικό του Πειραιά. Πριν 30 χρόνια πρωταγωνιστούσε στην Γ΄ εθνική. Μεγάλη μπάλλα ο Α.Ο.Νικαίας. Αλανιάρικη και αρτίστικη. Με παικταράδες, με φίρμες. Ιντζογλου Θανάσης, Ελευθεριάδης Τάκης, Ζωαννός Ανδρέας, Βρεκούσης, Βενέτης, Κοντόπουλος, ο μέγας Ρόζος.
Ο αποδυτηριάκιας Κυριακή πρωϊ στο ξερό έβλεπε Α.Ο. Νικαίας. Βραζιλιάνικη μπάλλα, με παίκτες λες κι ήταν συμπαίκτες όταν πρωτοκλωτσούσε ο Πελέ στις αμμουδιές της Κομπακαμπάνα.
Αυτοί οι 150 δεν βαράγανε μόνο. Ήταν και πλακατζήδες. Μνημεία ανεκδοτολογίας και χιούμορ οι ατάκες τους, αυθόρμητες κι όχι προκατ, που αμολούσαν στη διάρκεια του παιχνιδιού.
Μια φορά κάτι είπε ένας οπαδός του Ηλυσιακού στο γήπεδο του, την ώρα του αγώνα, και τους έβγαλαν όλους έξω τους ηλυσιακούς. Έμεινε στην Ιστορία. Όπως το ξύλο στο ξενοδοχείο του Αιολικού, επειδή για τους Κοκκινιώτες δεν είχαν φερθεί σωστά όταν η ομάδα τους έπαιξε στη Μυτιλήνη. Ξύλο που είχε γίνει πρωτοσέλιδο.
Μάλλον θα χρειαστεί να επανέλθω για τον Α.Ο.Νικαίας, το πιο καλτ ποδοσφαιρικό καφενείο της Ελλάδος. Η έδρα της ομάδας, τα γραφεία της, το στέκι ποδοσφαιριστών και φιλάθλων, ήταν το καφενείο της, στην Πλατεία της Οσίας Ξένης. Εκεί ακριβώς που έγινε το μπλόκο των Γερμανών.

Πηγή: sportdog.gr

Θέλει παίκτες ο Βαν Χάαλ!!

file129-630x352
Την ενίσχυση του ρόστερ του με πέντε παίκτες ζήτησε ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λουίς Βαν Χάαλ.
Ο Ολλανδός τεχνικός έχει παραδώσει στον εκτελεστικό διευθυντή του συλλόγου, Εντ Γούντγουορντ μία λίστα με τους υποψήφιους στόχους που περιλαμβάνει τα ονόματα των Χούμελς, Ντι Μαρία, Μπλιντ, Βερμάελεν και Ντε Φράι.
Πηγή: arenafm.gr

Σέντερ φορ ο Ερντογάν!(vid)

erdogan
Το νέο στάδιο της Κωνσταντινούπολης εγκαινίασε το Σάββατο ο Τούρκος πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Αμέσως μετά την εναρκτήρια ομιλία του ο Ερντογάν φόρεσε την φανέλα με το νούμερο 12 και ξεχύθηκε στον αγωνιστικό χώρο, με τις επιδόσεις του στο ποδόσφαιρο να εντυπωσιάζουν καθώς πέτυχε τρία γκολ σε 15 λεπτά.




Πηγή: arenafm.gr

«Δε χρειαζόμαστε επιθετικό»

Carlo-Ancelotti-Real-Madrid-head-coach
Ο Κάρλιτο Αντσελότι τόνισε πως η Ρεάλ Μαδρίτης δεν χρειάζεται επιθετικό ενώ αναφέρθηκε και στον Άνχελ Ντι Μαρία.
Ο Ιταλός προπονητής της πρωταθλήτριας Ευρώπης σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε από την Αμερική όπου βρίσκεται δήλωσε: «Στην επίθεση είμαστε πλήρης. Δε χρειαζόμαστε παίκτη που να παίζει εκεί. Διαθέτουμε τον Μπενζεμά που είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής. Επίσης ο Ίσκο μπορεί να παίξει σαν ψεύτικο εννιάρι στην κορυφή», διαψεύδοντας ουσιαστικά τις φήμες που ήθελαν τη Ρεάλ να κινείται για την απόκτηση του Ραδαμέλ Φαλκάο.
Επίσης ο Αντσελότι ρωτήθηκε και για το μέλλον του Ντι Μαρία στην ομάδα, με την απάντησή του να είναι: «Δεν γνωρίζω κάτι. Ο Ντι Μαρία είναι σε άδεια αυτή τη στιγμή. Τον περιμένουμε κανονικά στις 5 Αυγούστου όταν και είναι προγραμματισμένη η επιστροφή του στις προπονήσεις της ομάδας».
Πηγή: arenafm.gr

Έφυγαν για …παραλίες!!

apostoli
Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ μετά την επιστροφή τους στην Θεσσαλονίκη έφυγαν για τις παραλίες.
Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Δικεφάλου ολοκληρώθηκε και ο Άγγελος Αναστασιάδης τους έδωσε διήμερο ρεπό προκειμένου να ξεκουραστούν προτού αρχίσουν ξανά τις προπονήσεις. Έτσι μερικοί παίκτες έφυγαν για… παραλίες της Χαλκιδικής, ενώ οι υπόλοιποι θα αναχωρήσουν αύριο (28/7).
Πηγή: arenafm.gr

Έρχονται Θεσσαλονίκη Σαββίδης και Αγγελίδης!

7681_346105539
Ο Ιβάν Σαββίδης αναμένεται να έρθει στην Θεσσαλονίκη στο επόμενο διάστημα μαζί με τον Ιάκωβο Αγγελίδη προκειμένου να τον συστήσει.
Ο Κύπριος θέλει να γνωρίζει όλα τα θέματα του Δικεφάλου πριν καν γίνει η επίσημη παρουσία του στις 14 Αυγούστου και έτσι ο μεγαλομέτοχος αναμένεται να τον συστήσει στον νυν πρόεδρο του ΠΑΟΚ, Ζήση Βρύζα και τον Άγγελο Αναστασιάδη.
Επίσης και ο Ιβάν Σαββίδης θα έχει συνάντηση μαζί τους για τα μεταγραφικά ζητήματα της ομάδας και τις θέσεις που πρέπει να καλυφθούν.
Πηγή: arenafm.gr

Οδοστρωτήρας η Σίτι!!

Μόνο τυχαία δεν ήταν η τριάρα που έριξε ο Ολυμπιακός στη Μίλαν! Η Μάντσεστερ Σίτι πάτησε πάνω στο… πτώμα των «ροσονέρι» και τιμωρώντας τα κενά στην άμυνα τους, τους διέσυρε με σκορ 5-1.

Οδοστρωτήρας η Σίτι! (video)
Ποιος είδε τη Μάντσεστερ Σίτι και δεν φοβήθηκε; Και ποιος είδε την Μίλαν και δεν την… λυπήθηκε;

Οι «πολίτες» έκαναν… πλάκα στους «ροσονέρι» και τους διέλυσαν με σκορ 5-1, δίνοντας συνέχεια στον αμερικανικό «εφιάλτη» τους μετά και την τριάρα απ’ τον Ολυμπιακό.

Μόλις στα πρώτα 25’, οι Άγγλοι είχαν ήδη στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Αγκάτσι! Κατά σειρά οι Γιόβετιτς, Σινκλέρ, Νάβας και Νάτσο είχαν… υπογράψει το μεγάλο προβάδισμα των πρωταθλητών Αγλίας, τιμωρώντας στο έπακρον την… παιδική χαρά της άμυνας των αντιπάλων τους.

Προς το τελευταίο τέταρτο του πρώτου μέρους, η ομάδα του Ιντζάγκι προσπάθησε να συμμορφωθεί και κατάφερε μετά από 1-2 απόπειρες να πετύχει το γκολ της τιμής, χάρη σε κοντινή προβολή του Μουντάρι. Στο δεύτερο μέρος δεν είδαμε κάποια φοβερή μπάλα. Κάτι οι καιρικές συνθήκες (που οδήγησαν σε 30λεπτη καθυστέρηση), κάτι οι αλλαγές των προπονητών έκοψαν το ρυθμό, αλλά η Σίτι κατάφερε με τον Γιόβετιτς (δεύτερο προσωπικό γκολ) να σκοράρει ξανά και να δημιουργήσει το τελικό 5-1, με τον Καμπαγέρο να παρεμβαίνει όποτε χρειάστηκε (1-2 φορές δηλαδή).

Μίλαν: Αγκάτσι, Ντε Σίλιο, Άλεξ (46’ Μπονέρα), Ραμί, Κονστάν (46’ Αμπάτε), Πόλι (46’ Εσιέν), Κριστάντε, Μουντάρι, Χόντα, Νιανγκ (85’ Μαστούρ), Ελ Σαραουΐ (46’ Μπαλοτέλι)

Μάντσεστερ Σίτι: Καμπαγέρο, Κλισί, Νάστασιτς, Μπογιατά, Κολάροφ (70’ Ρίτσαρντς)+, Σινκλέρ, Φερνάντο (62’ Γκαρθία), Ζουκουλίνι, Νάβας, Γιόβετιτς (69’ Γκουϊντέτι), Νάτσο (62’ Χους) Πηγή: sport-fm.gr

Ο Μίλσαπ στην ομάδα των ΗΠΑ!

Ο Πολ Μίλσαπ κλήθηκε εσπευσμένα στην ομάδα των ΗΠΑ για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας.

Ο Μίλσαπ στην ομάδα των ΗΠΑ
Μετά τις αποχωρήσεις των Κέβιν Λοβ, Μπλέικ Γκρίφιν και Λαμάρκους Όλντριτζ, η ομάδα των ΗΠΑ «αδυνάτισε» στη θέση του πάουερ φόργουορντ για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Έτσι αποφασίστηκε να κληθεί ο Πολ Μίλσαπ στην προετοιμασία. Ο 29χρονος άσος των Χοκς είχε φέτος 17,9 πόντους, 8,5 ριμπάουντ, 3,1 ασίστ, 1,7 κλεψίματα και 1,1 τάπες κατά μέσο όρο.

Οι υπόλοιποι 18 παίκτες που έχουν κληθεί για προετοιμασία είναι οι: Κέβιν Ντουράντ (Θάντερ), Ντέρικ Ρόουζ (Μπουλς), Στίβεν Κάρι, Κλέι Τόμπσον (Ουόριορς), Πολ Τζορτζ (Πέισερς), Τζέιμς Χάρντεν (Ρόκετς), Τζον Γουόλ, Μπράντλεϊ Μπιλ (Ουίζαρντς), Ντεμάρκους Κάζινς (Κινγκς), Άντονι Ντέιβις (Πέλικανς), Ντεμάρ ΝτεΡόζαν (Ράπτορς), Αντρέ Ντράμοντ (Πίστονς), Κένεθ Φαρίντ (Νάγκετς), Γκόρντον Χέιγουορντ (Τζαζ), Κάιρι Ίρβινγκ (Καβαλίερς), Κάιλ Κόρβερ (Χοκς), Ντέμιαν Λίλαρντ (Μπλέιζερς) και Τσάντλερ Πάρσονς (Μάβερικς).
Πηγή: sport-fm.gr

Τα πάντα όλα ο Ρανιέρι...!!

Υπέγραψε το συμβόλαιο του και έπιασε αμέσως δουλειά ο Κλαούντιο Ρανιέρι. Σειρά επαφών είχε ο Ιταλός τεχνικός σχετικά με οργανωτικά θέματα της Εθνικής. Ποιος θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του.

Τα πάντα όλα ο Ρανιέρι...
Τις πρώτες μέρες της παρουσίας του, ο Κλαούντιο Ρανιέρι συζήτησε με τον Γιώργο Σαρρή και τα υπόλοιπα στελέχη της ομοσπονδίας για τις πρώτες σκέψεις του σχετικά με την οργάνωση και την στελέχωση της «γαλανόλευκης». Ο πρόεδρος της ΕΠΟ έχει αφήσει εν λευκώ το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στα χέρια του Ιταλού. Ο Κλαούντιο Ρανιέρι έχει βγάλει τα πρώτα συμπεράσματα για το ρόστερ και δεν σκοπεύει να αλλάξει την φιλοσοφία της «γαλανόλευκης», την στιγμή που η πρόθεση του είναι να υπάρχει μια ενιαία αγωνιστική ταυτότητα σε όλες τις Εθνικές ομάδες.

Ο πρώην προπονητής της Μονακό θα έχει τρεις συνεργάτες στον πάγκο. Τον βοηθό του, τον γυμναστή και τον προπονητή τερματοφυλάκων. Ο άμεσος συνεργάτης του θα είναι ο Γάλλος, Κριστιάν Νταμιάνο, ο οποίος έχει συνεργαστεί με τον Ρανιέρι στην Πάρμα, την Γιουβέντους, την Ρόμα και την Ίντερ.

Τα άλλα δύο πρόσωπα θα γίνουν γνωστά προσεχώς, ενώ το πιθανότερο σενάριο είναι να μη υπάρξει κάποιος Έλληνας στο τεχνικό τιμ. Όλα δείχνουν ότι δεν θα προταθεί στον Λεωνίδα Βόκολο, πόστο στο προπονητικό επιτελείο του Κλαούντιο Ρανιέρι. Να θυμίσουμε, ότι ο μέχρι πρότινος συνεργάτης του Φερνάντο Σάντος ήταν ο συντονιστής του Στρατηγικού Πλάνου Ανάπτυξης των Εθνικών ομάδων.

Εξάλλου, ειλημμένη είναι η απόφαση της ΕΠΟ να μην ανανεωθεί η συνεργασία με τον Τάκη Φύσσα. Ουσιαστικά, η ομοσπονδία θέλει να καταργήσει τη θέση του τεχνικού διευθυντή. Έτσι λοιπόν, ο Τάκης Φύσσας θα αποτελέσει παρελθόν από την Εθνική μετά από μια πετυχημένη εξαετή παρουσία στο ρόλο του τεχνικού διευθυντή της «γαλανόλευκης». Να αναφέρουμε ότι οι συμβάσεις του Λεωνίδα Βόκολου και του Τάκη Φύσσα με την ΕΠΟ ολοκληρώνονται τέλος Ιουλίου.

Το μοναδικό όνομα που μπορεί να πέσει στο τραπέζι των συζητήσεων για να αναλάβει πόστο στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είναι του Γιώργου Καραγκούνη. Να βρίσκεται ο «τυπάρας» κοντά στον προπονητή και τους παίκτες, δηλαδή πιθανότατα να καλύψει μια θέση τιμ μάνατζερ στην Εθνική. Από την Βραζιλία, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής έχει απευθύνει ανοικτή πρόσκληση στον ρέκορντμαν συμμετοχών της «γαλανόλευκης» για να αναλάβει πόστο στην Εθνική ωστόσο ο ίδιος δεν σκέφτεται κάτι τέτοιο, ξεκαθαρίζοντας από την πρώτη στιγμή ότι επιθυμία του είναι να συνεχίσει να αγωνίζεται.

Στο μεταξύ, ο Κλαούντιο Ρανιέρι συναντήθηκε με το προσωπικό της ΕΠΟ που εργάζεται για τις Εθνικές ομάδες, είδε το ξενοδοχείο που καταλύει η αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στη Βουλιαγμένη και ενημερώθηκε λεπτομερώς για τις προσεχείς αγωνιστικές υποχρεώσεις των ελληνικών συλλόγων. Μάλιστα, ο 62χρονος τεχνικός θα δει τις αναμετρήσεις Παναθηναϊκός – Σταντάρ Λιέγης, Ατρόμητος – Σεράγεβο και Ολυμπιακός – Αθλέτικ Μπιλμπάο, ενώ προτίθεται να παρακολουθήσει όλες τις ελληνικές ομάδες προκειμένου να έχει μια ολοκληρωμένη εικόνα.

Όσον αφορά το Στρατηγικό Πλάνο Ανάπτυξης των Εθνικών ομάδων θα λειτουργήσει και τη φετινή περίοδο με τον ίδιο τρόπο, όμως από τη σεζόν 2015-2016 είναι πολύ πιθανό να επιλεγεί το γαλλικό μοντέλο, το οποίο έχει δουλέψει ο βοηθός του Ρανιέρι, Κριστιάν Νταμιάνο. Πηγή: sport-fm.gr

«Κόκκινος» ο Λόβρεν!!

Ολοκληρώθηκε και επίσημα το deal για τη Λίβερπουλ! Λίγη ώρα πριν το φιλικό με τον Ολυμπιακό, οι «κόκκινοι» ανακοίνωσαν την απόκτηση του Ντέγιαν Λόβρεν. «Έγινε πραγματικότητά το όνειρό μου», είπε!

«Κόκκινος» ο Λόβρεν!
Την πέμπτη μεταγραφή της και τρίτη απ’ τη Σαουθάμπτον ανακοίνωσε η Λίβερπουλ. Μια ώρα –περίπου- πριν τη σέντρα στο φιλικό με τον Ολυμπιακό, οι «κόκκινοι» της Αγγλίας έκαναν γνωστή τη συμφωνία τους με τον Ντέγιαν Λόβρεν, που υπέγραψε πολυετές συμβόλαιο.

Ο 25χρονος αμυντικός θα σμίξει ξανά με τους Λαλάνα και Λάμπερτ που προ ημερών έκαναν το αντίστοιχο δρομολόγιο!

«Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Είμαι περήφανος για τη μεταγραφή και ανυπομονώ να ξεκινήσω. Ξέρω πως η Λίβερπουλ έχει εκατομμύρια φιλάθλους ανά τον κόσμο και είναι κάτι παραπάνω από μια ομάδα. Πέρσι όταν έπαιξα στο Άνφιλντ, είπα πως μακάρι μια μέρα να είμαι ικανός να αγωνιστώ με αυτή την ομάδα. Οι οπαδοί μας να γνωρίζουν πως θα δίνω τα πάντα και το 100% των δυνάμεών μου στο γήπεδο», είπε στα πρώτα του λόγια ο νεοαποκτηθείς άσος που η μεταγραφή του υπολογίζεται πως έφτασε τα 20 εκατ. ευρώ. Πηγή: sport-fm.gr

Όλα από… Δευτέρα!

Την Δευτέρα επιστρέφουν στις προπονήσεις οι παίκτες του Εργοτέλη, έπειτα από το διήμερο ρεπό που είχαν, ενώ εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν και στα μεταγραφικά.

Όλα από… Δευτέρα
Την ευκαιρία να χαλαρώσουν έπειτα από την ολοκλήρωση του βασικού σταδίου της προετοιμασίας είχαν οι παίκτες του Εργοτέλη το Σαββατοκύριακο.

Ο Χουάν Φεράντο είχε δώσει ρεπό στους παίκτες του μετά την επιστροφή από την Κύπρο, ωστόσο, από την Δευτέρα αναμένεται να ανεβάσει και πάλι τους ρυθμούς, καθώς οι Κρητικοί θα ξεκινήσουν την εβδομάδα με διπλή προπόνηση. Στα αγωνιστικά, ο τεχνικός της ομάδας δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και πλέον βάζει σε τελική ευθεία το μοντάρισμα για τη νέα σεζόν.

Η νέα εβδομάδα είναι ιδιαίτερα κρίσιμη και για τα μεταγραφικά του Εργοτέλη. Οι άνθρωποι του συλλόγου, μετά και από τα όσα έδειξαν τα φιλικά στην Κύπρο, αναμένεται εξετάσουν την αγορά για να «κλείσουν» τις τρύπες του ρόστερ.Πηγή: sport-fm.gr

Ξεκίνησε… Κακά!! (video)

Η ομάδα του έχασε. Ο ίδιος όμως ξεκίνησε ως… Κακά τις υποχρεώσεις του. Στο ντεμπούτο του ο Βραζιλιάνος σκόραρε, αλλά δεν μπόρεσε ν’ αποτρέψει την ήττα της Σάο Πάουλο από την Γκοϊάς.

Ξεκίνησε… Κακά! (video)
Ένας Κακά -έστω κι αν ξεκινάει ελπιδοφόρα τις εμφανίσεις του- δεν φτάνει!

Στο πρώτο παιχνίδι μετά την επιστροφή του στην πατρίδα, ο Βραζιλιάνος βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα.

Το γκολ που πέτυχε ωστόσο (χωρίς κάποια περίτεχνη ενέργεια και μ’ ένα απλό σουτάκι έπειτα από κόντρα) δεν ήταν αρκετό για ν’ αποφύγει η Σάο Πάουλο την ήττα από την Γκοϊάς.



Πηγή: sport-fm.gr

Από… Τετάρτη και στο «σπίτι» του ο Πανιώνιος!

Στην Αθήνα επέστρεψε η αποστολή του Πανιώνιου την Κυριακή έπειτα από την ολοκλήρωση του βασικού σταδίου της προετοιμασίας στο Καρπενήσι. Από Τετάρτη στις προπονήσεις οι «κυανέρυθροι».

Από… Τετάρτη και στο «σπίτι» του ο Πανιώνιος
Επέστρεψαν στην βάση τους οι παίκτες του Πανιώνιου την Κυριακή.

Οι «κυανέρυθροι» πάτησαν και πάλι το πόδι τους στην Αθήνα καθώς ολοκληρώθηκε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας που πραγματοποιήθηκε στο Καρπενήσι.

Ο Δημήτρης Τερεζόπουλος μετά την άφιξη της αποστολής γνωστοποίησε στους παίκτες του πως θα έχουν τριήμερο ρεπό και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις και πάλι από την Τετάρτη, στις εγκαταστάσεις της Νέας Σμύρνης.
Πηγή: sport-fm.gr

Στο Ολυμπιακός-Λίβερπουλ ο Λοτζέσκι!

Ο Ματ Λοτζέσκι συνεχίζει τις διακοπές του στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στο Σικάγο και επ’ ευκαιρία θα παρακολουθήσει τη φιλική αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Λίβερπουλ.

Στο Ολυμπιακός-Λίβερπουλ ο Λοτζέσκι!
Έναν παίκτη της ομάδας μπάσκετ θα έχει ο Ολυμπιακός υποστηρικτή στο αποψινό παιχνίδι με την Λίβερπουλ στο International Champions Cup. O λόγος για τον Ματ Λοτζέσκι, που όπως γνωστοποίησε μέσω twitter, θα δώσει το παρών στο μεγάλο φιλικό των «ερυθρόλευκων» με τους «κόκκινους».

Ο Αμερικανός με βελγικό διαβατήριο σμολ φόργουορντ του Ολυμπιακού, ανήρτησε φωτογραφία με τα εισιτήρια του αγώνα (θα είναι μαζί του όλη η οικογένειά του), μαζί με ένα σύνθημα που προτρέπει την ελληνική ομάδα για μία ακόμα καλή εμφάνιση.

View image on Twitter
Lets go Reds!
 
 

Πηγή: sport-fm.gr

Το πρώτο του Ντιέγκο Κόστα!! (video)

Αυτό που τον έκανε πρώτο όνομα στην Ισπανία και στη μεταγραφική λίστα του Ζοσέ Μουρίνιο ξεκίνησε ο Ντιέγκο Κόστα. Μ’ ένα τυπικά… σεντερφορίσιο γκολ, ο Ισπανός άνοιξε λογαριασμό στην Τσέλσι!

Το πρώτο του Ντιέγκο Κόστα! (video)
Αποκτήθηκε ως εκτελεστής.

Ως ο επιθετικός που θα τελειώσει υποδειγματικά τη φάση. Ως σέντερ-φορ που θα ‘χει χουντικά ποσοστά ευστοχίας.

Ένα… κοκτέιλ λοιπόν όλων αυτών των χαρακτηριστικών ήταν το πρώτο γκολ του Ντιέγκο Κόστα με την Τσέλσι.

Χωρίς σημαντικό βαθμό δυσκολίας, απέναντι σε αδύναμο αντίπαλο (Ολίμπια Λιουμπλιάνας) αλλά με τρόπο που δεν άφησε ούτε υποψία αντίδρασης στον γκολκίπερ…




Πηγή: sport-fm.gr

Μπήκε και ο Κοσίτσκι!

Με το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα, Τόμας Κοσίτσκι, να επιστρέφει από την άδειά του πραγματοποιήθηκε η απογευματινή προπόνηση του Αστέρα την Κυριακή.

Μπήκε και ο Κοσίτσκι
Με ένα νέο πρόσωπο, σε σχέση με το πρωινό πρόγραμμα, πραγματοποιήθηκε η απογευματινή προπόνηση του Αστέρα Τρίπολης την Κυριακή. Ο Στάικος Βεργέτης είδε τον Τόμας Κοσίτσκι, που είχε πάρει ειδική άδεια έπειτα από την ολοκλήρωση της μεταγραφής του, να ενσωματώνεται μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

Όπως και το πρωί, έτσι και το απόγευμα ο τεχνικός των Αρκάδων δεν έριξε τους ρυθμούς και το πρόγραμμα περιελάμβανε κατά κύριο λόγο ασκήσεις δύναμης και φυσικής κατάστασης. Στο φινάλε το μενού περιελάμβανε οικογενειακό διπλό με τους παίκτες του Αστέρα να δείχνουν ιδιαίτερα ορεξάτοι.

Από την Δευτέρα, όπου θα πραγματοποιηθεί πρωινή προπόνηση, θα μπει στην τελική ευθεία η προετοιμασία ενόψει Μάιντς. Πηγή: sport-fm.gr

Συνεχίζει την αυτοκρατορία η Σερβία!

Τα σκήπτρα του πρωταθλητή Ευρώπης διατήρησε η Σερβία η οποία διέλυσε με 12-7 την Ουγγαρία στον τελικό του Ευρωπαϊκού της Βουδαπέστης.

Συνεχίζει την αυτοκρατορία η Σερβία
Στην Σερβία παραμένει ο τίτλος της Πρωταθλήτριας Ευρώπης, αφού επικράτησε με 12-7 της Ουγγαρίας στον τελικό της διοργάνωσης της Βουδαπέστης.

Δύο χρόνια μετά την κατάκτηση του τίτλου στην Ολλανδία, οι Σέρβοι δεν άφησαν κανένα περιθώριο αμφισβήτησης και σήκωσαν ξανά τη μεγάλη ευρωπαϊκή κούπα.

Πρόκειται για το έκτο τρόπαιο που κατακτάει η Σερβία σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και βρίσκεται στην δεύτερη θέση της λίστας των… κατακτήσεων, με την Ουγγαρία να προηγείται έχοντας τα διπλά.

Τα οκτάλεπτα: 1-3, 1-4, 4-2, 1-3

Νωρίτερα, η Ιταλία επικράτησε του Μαυροβουνίου 11-9 στον μικρό τελικό της διοργάνωσης και κατέκτησε την τρίτη θέση.
Τα οκτάλεπτα: 1-3, 5-3, 2-2, 3-1Πηγή: sport-fm.gr

Στο φουλ οι μηχανές!!

Κατευθείαν στα… βαθιά οι παίκτες της Βέροιας. Η «βασίλισσα του Βορρά» έφτασε την Κυριακή στη Νάουσα και ο Γκρανέρο δεν έχασε την ευκαιρία, ανεβάζοντας κατευθείαν τους ρυθμούς.

Στο φουλ οι μηχανές
Την πρώτη τους προπόνηση στη Νάουσα πραγματοποίησε το απόγευμα της Κυριακής η Βέροια.

Η αποστολή της ομάδας έφτασε το πρωί της ίδιας μέρας, στο μέρος όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν και ο Γκρανέρο έδειξε πως δεν αστειεύεται.

Ο τεχνικός της «βασίλισσας του Βορρά» είχε όλους τους παίκτες του στην διάθεσή του και το πρόγραμμα περιείχε ασκήσει σε αρκετά υψηλούς ρυθμούς. Η προετοιμασία της ομάδας θα συνεχιστεί με διπλή προπόνηση την Δευτέρα, ενώ η αποστολή θα επιστρέψει και πάλι στην βάση της στις 5 Αυγούστου.Πηγή: sport-fm.gr

Επιστροφή απ' τη Ρουμανία με 14 μετάλλια!

Με 14 μετάλλια επέστρεψε η ελληνική αποστολή απ’ το Βαλκανικό πρωτάθλημα που έγινε στο Πιτέτσι, όπου είχε αντίπαλο και τον δυνατό αέρα με τη βροχή.

Επιστροφή απ' τη Ρουμανία με 14 μετάλλια
Κάτω από αντίξοες συνθήκες ολοκληρώθηκε το Βαλκανικό πρωτάθλημα στο Πιτέστι της Ρουμανίας, αφού ο αέρας και η βροχή έκαναν δύσκολη την τελευταία προσπάθεια των αθλητών για επίτευξη του ορίου που δίνει το εισιτήριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ζυρίχης.

Η ελληνική αποστολή επιστρέφει στην Ελλάδα με 14 μετάλλια στις αποσκευές τις, έξι την πρώτη μέρα και οκτώ την δεύτερη.
Πρωτιά κατέκτησε η Σοφία Υφαντίδου στο έπταθλο με 5.724 β, όμως αυτή που εντυπωσίασε με την εμφάνισή της ήταν η Αναστασία Καρακατσάνη. Μπορεί να τερμάτισε στην τέταρτη θέση, όμως σημείωσε νέο πανελλήνιο ρεκόρ Νέων στα 5.000μ. με 16.07.70, βελτιώνοντας το ρεκόρ που είχε από πέρυσι.

Στην δεύτερη θέση τερμάτισε η Ανδριάνα Φέρρα στα 200μ. με 24.06 και κόντρα άνεμο (-3,7 μ/δ), ενώ ο Γιώργος Ήλτσιος δεν έπιασε το όριο για τη Ζυρίχη τερματίζοντας στην δεύτερη θέση με 71,83μ.

Στην ίδια θέση ολοκλήρωσε την προσπάθειά του και ο Θοδωρής Χρυσανθόπουλος στο επί κοντώ με καλύτερη προσπάθεια στα 5,10 μέτρα. Στην τρίτη θέση τερμάτισε η Ελισάβετ Πεσιρίδου με 13.82 (1,00) στα 100 μέτρα με εμπόδια.

Απ’ τις χθεσινές εμφανίσεις, ξεχώρισαν η Λορέλα Μάνου, που κατέκτησε την πρώτη θέση στο επί κοντό με άλμα στα 4,35μ. χωρίς να καταφέρει όμως να πιάσει το όριο για τη Ζυρίχη, αντίθετα με την ομάδα των 4Χ100μ. (Φέρρα, Κοκλώνη, Γάτου, Πεσρίδου) που πήρε το χρυσό με 44.76.

Οι θέσεις των Ελλήνων αθλητών την πρώτη μέρα:
1η Λορέλα Μάνου (επί κοντώ) 4,35 μ.
1η 4Χ100 μ. Φέρρα, Κοκλώνη, Γάτου, Πεσιρίδου 44.76
2η Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου (Δισκοβολία) 53,38 μ.
3ος Ανδρέας Δημητράκης (1.500 μ.) 3.46.74
3ος Κώστας Κωστογλίδης (σφυροβολία) 68,52 μ.
3η 4Χ100 μ. Τσούσης, Σαισανάς, Νυφαντόπουλος και Μερτζανίδης 42.28
5ος Γιάννης Νυφαντόπουλος (100 μ.) 10.60 (1,4)
5ος Μιχάλης Δαρδανελιώτης (400 μ.) 47.94
5ος Μιχάλης Μερτζανίδης (μήκος) 7,54 μ.
6η Μαρία Παρδαλού (3.000 μ. στιπλ) 10.38.46
6η Χριστίνα Αλβερτσιάν (τριπλούν) 13,06 μ.
7η Δέσποινα Μουρτά (400 μ.) 55.21
8ος Κωνσταντίνος Κωνσταντής (400 μ. εμπ.) 54.55
9η Αργυρώ Πιντή (400 μ.) 56.23
11ος Βασίλης Τσούσης (100 μ.) 10.75
12ος Ηλίας Καταβάτης (σφαιροβολία) 16,55 μ.

Οι θέσεις των Ελλήνων αθλητών στη δεύτερη μέρα:
1ος Ανδρέας Δημητράκης (800 μ.) 1.49.74
1η Σοφία Υφαντίδου (7αθλο) 5,724 β.
2η Ανδριάνα Φέρρα (200 μ.) 24.06 (-3,7 μ./δ.)
2η Μαρία Πιννή (100 μ. εμπ.) 13.53 (-1,00)
2ος Θοδωρής Χρυσανθόπουλος (επί κοντώ) 5,10 μ.
2ος Γιώργος Ηλτσιος (ακοντισμός) 71,83 μ.
3η Ελισάβετ Πεσιρίδου (100 μ. εμπ.) 13.82 (-1,00)
3η 4Χ400 μ. Κωνσταντής, Γράβαλος, Δημητράκης, Δαρδανελιώτης 3.15.27
4ος Μιχάλη Δαρδανελιώτη (200 μ.) 21.64 (-3,00μ./δ)
4η Αναστασία Καρακατσάνη (5.000μ.) 16.07.70
4η Κατερίνα Βαμβουκάκη (σφυροβολία) 55,78 μ
5η Ελένη Θεοδωρακοπούλου (1.500 μ.) 4.27.84
5η Τατιάνα Γκούσιν (ύψος) 1,79 μ .
5ος Δημήτρης Μπαλταδούρος (τριπλούν) 16,08 μ. (1,4 μ./δ.)
6η Κατερίνα Κυριακοπούλου (ύψος) 1,75 μ.
6η Χάιδω Αλεξούλη (μήκος) 5,96 μ. (1, μ./δ.)
6ος Μανώλης Πεντίκης (δισκοβολία) 55,44 μ.
7ος Νίκος Σαισανάς (110 μ. εμπ.) 15.74 (-1,9 μ./δ)
12ος Γιάννης Νυφαντόπουλος (200 μ.) 22.32 (-3,6 μ./δ.)
Πηγή: sport-fm.gr

Ο Τόρες μπορεί να χάσει τα πάντα!! (video)

Είναι πια επίσημο. Με τέτοιο παρατεταμένο ντεφορμάρισμα, με τέτοια χάλια ψυχολογία, ο Φερνάντο Τόρες μπορεί να χάσει κάθε γκολ. Ακόμα κι αυτό που πρέπει απλώς να… αγριοκοιτάξει την μπάλα για να μπει!

Ο Τόρες μπορεί να χάσει τα πάντα! (video)
Σύμφωνα με το χιλιοειπωμένο κλισέ «όλα τα γκολ μπαίνουν και όλα τα γκολ χάνονται».

Πάει πολύς καιρός όμως από τότε που ο Φερνάντο Τόρες σχετιζόταν με το… πρώτο σκέλος της έκφρασης.

Και όχι μόνο αυτό. Αλλά ο Ισπανός κάνει ό,τι μπορεί, λες, για να φτιαχτεί ειδική κλίμακα «Τόρες» στο πόσο… άχαστη ήταν μια ευκαιρία.

Που θα ‘χει ως ανώτατη τιμή αυτό που κατάφερε να κάνει στο φιλικό της Τσέλσι με την Ολίμπια…



Πηγή: sport-fm.gr

Επιτέλους ανάσες στον Παναιτωλικό!!

Την ευκαιρία να ξεκουραστούν, έστω και για λίγες ώρες, θα έχουν οι παίκτες του Παναιτωλικού την Δευτέρα. Άπαντες στην διάθεση του Χάβου στην προπόνηση της Κυριακής, όπου διεξήχθη στο Αγρίνιο.

Επιτέλους ανάσες στον Παναιτωλικό
Την πρώτη τους προπόνηση στην βάση τους, μετά το βασικό στάδιο προετοιμασίας, έκαναν οι παίκτες του Παναιτωλικού την Κυριακή.

Στην πρώτη μέρα επιστροφής από το Καρπενήσι, ο Μάκης Χάβος είχε όλους του τους παίκτες στην διάθεσή του και δούλεψε κυρίως στην φυσική κατάσταση.

Την Δευτέρα ο τεχνικός της ομάδας έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές του προκειμένου να πάρουν ανάσες για την τελική ευθεία της προετοιμασίας. Επόμενη προπόνηση το απόγευμα της Τρίτης.
Πηγή: sport-fm.gr

Το «ντόμινο» για Ολυμπιακό!

Εξέλιξη που ενισχύει το σχέδιο του Ολυμπιακού γι’ αντικατάσταση του Μανωλά -σε περίπτωση που πωληθεί- σημειώθηκε στη Σεβίλλη. Η απόκτηση του Αρίμπας κάνει ακόμα πιο εφικτή την παραχώρηση του Μποτία.

Το «ντόμινο» για Ολυμπιακό
Ακόμα περισσότερο ενισχύεται το πλάνο που φέρεται να έχει ο Ολυμπιακός για ν’ αντικαταστήσει τον Κώστα Μανωλά, σε περίπτωση που εκείνος πουληθεί στο εξωτερικό.

Όπως έγινε γνωστό από νωρίς την Κυριακή, ο εκλεκτός των «ερυθρόλευκων» για ν’ αναπληρώσουν το ενδεχόμενο κενό του Έλληνα αμυντικού είναι ο Αλμπέρτο Μποτία.

Πέρα όμως απ’ τη συμφωνία που ήδη παρουσιάζεται να υπάρχει με τη Σεβίλλη, το γεγονός ότι εκείνη προχωρά σε απόκτηση αμυντικού κάνει ακόμα πιο εφικτή τη μετακίνηση του 25χρονου στόπερ (που αγωνίστηκε δανεικός πέρυσι στην Έλτσε).

Πιο συγκεκριμένα, οι Ανδαλουσιανοί απέκτησαν την Κυριακή τον Αλεχάντρο Αρίμπας. Και δεδομένου ότι θα καλύψουν μ’ εκείνον μια θέση στους κεντρικούς αμυντικούς φαντάζει ακόμα πιο εφικτό ο Μποτία να πάει τελικά στον Ολυμπιακό. Πηγή: sport-fm.gr

«Οποιαδήποτε κακόβουλη άποψη δεν μας αγγίζει»

Ανακοίνωση με την οποία στρέφεται εναντίον δημοσιευμάτων του τελευταίου διαστήματος και αναφέρεται σε συγκεκριμένο Μέσο αποφάσισε να εκδώσει η ΑΕΚ.

«Οποιαδήποτε κακόβουλη άποψη δεν μας αγγίζει»
Θέση σε δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών σχετικά με την ίδια θέλησε να πάρει η ΑΕΚ.

Με ανακοίνωσή της, η «Ένωση» κατονομάζει αθλητικό Μέσο ως «δούρειο ίππο» και σημειώνει ότι δεν επηρεάζεται από την κακόβουλη κριτική.


Πιο συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει

«Θα θέλαμε να γνωστοποιήσουμε στους φιλάθλους της ομάδας μας ότι η αθλητική ιστοσελίδα sport24 μέσω άρθρων της λειτουργεί ως Δούρειος Ίππος σε βάρος της ΑΕΚ.

Οποιαδήποτε κακόβουλη και εμπαθής κριτική άποψη δε μας αγγίζει ούτε μας αποπροσανατολίζει από τους μεγάλους μας στόχους. Άλλωστε, είναι γνωστός ο ρόλος του καθενός στον μικρό κόσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου»
.

Λύνονται τα προβλήματα για Παράσχο!!

Ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Γιώργο Παράσχο στην προπόνηση του Ατρόμητου την Κυριακή. Ο έμπειρος τεχνικός είδε τους Νάστο, Ναπολεόνι και Τάτο να προπονούνται κανονικά.

Λύνονται τα προβλήματα για Παράσχο
Ανεβάζουν ρυθμούς στον Ατρόμητο ενόψει των αναμετρήσεων απέναντι στην Σεράγεβο για τα προκριματικά του Europa League.

Ο Γιώργος Παράσχος στην προπόνηση της Κυριακής είχε στην διάθεσή του τους Νάστο, Ναπολεόνι και Τάτο, οι οποίο γυμνάστηκαν κανονικά δείχνοντας πως ξεπέρασαν τα μικροπροβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν. Αντίθετα, ο Ούμπιντες αν και ανέβασε στροφές δεν προπονήθηκε μαζί με την υπόλοιπη ομάδα και πλέον η συμμετοχή του στο πρώτο ματς (Πέμπτη 31/07) θεωρείται εξαιρετικά δύσκολη.

Τις επόμενες μέρες στην ομάδα του Περιστερίου αναμένεται να ρίξουν τα πλάνα τους στο κομμάτι της τακτικής και στον τρόπο που θα προσεγγίσουν το πρώτο παιχνίδι.
Πηγή: sport-fm.gr

«Λέβα» σκοράρει, Μπάγερν τα σηκώνει!! (video)

Με ιδιαίτερη άνεση η Μπάγερν έκανε… σεφτέ στις κούπες για τη νέα σεζόν. Οι Βαυαροί με τον Λεβαντόφσκι σε εξαιρετική κατάσταση πήραν το… φιλικό Telekom Cup νικώντας στον τελικό 3-0 την Βόλφσμπουργκ.

«Λέβα» σκοράρει, Μπάγερν τα σηκώνει! (video)
Με τον τρόπο, που θα ήθελε να ολοκληρώσει την σεζόν που «ανοίγει» ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της η Μπάγερν στο Telekom Cup. Οι Βαυαροί επικράτησαν στον τελικό του τουρνουά απέναντι στην Βόλφσμπουργκ με το άνετο 3-0 και σήκωσαν την πρώτη κούπα, έστω και… φιλική, της νέας σεζόν.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα ήταν ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Ο Πολωνός πέτυχε τα δύο τέρματα της ομάδας του, το ένα με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Ριμπερί στο 4’ και το άλλο με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή στο 20’. Νωρίτερα, το 2-0 είχε κάνει με όμορφο πλασέ στην κίνησε ο Ρόντε στο 15’.




Πηγή: sport-fm.gr